Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Vaihto-opiskelua Tanskan Aarhusissa Jenny Rosberg.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Vaihto-opiskelua Tanskan Aarhusissa Jenny Rosberg."— Esityksen transkriptio:

1 Vaihto-opiskelua Tanskan Aarhusissa Jenny Rosberg

2 Miksi Tanska?  Ei liian kaukana, eikä liian lähellä. Niin sanotusti turvallinen maa.  Koulun kurssit hyvin soviteltavissa meidän kursseihin.  Kiehtova kulttuuri ja historia.  Kansainvälinen maa, paljon muita eurooppalaisia töissä ja opiskelemassa.  Helpot yhteydet mennä käymään esim. Saksassa, Hollannissa, Norjassa.

3 Peter Sabroe Seminaret  Osa VIA University College konsernia.  Intensiivinen yksikkö, vain sosiaalialan opiskelijoita.  Koulutus aika lähellä sosionomin koulutusta, meillä ehkä laajempi.  Musiikkiin, kuvataiteisiin ja draamaan painottunut koulu, mutta taiteellisesti lahjatonkin pärjää kursseilla hyvin.  Tarkoituksena käyttää taiteita työväleinä.

4 Peter Sabroe Seminaret  Koulu, jossa kolmannen vuosikurssin opiskelijat rakentavat esiintymislavoja Aarhus Festugia varten.  Vanha rakennus, entinen orpokoti.

5 Århus  Tanskan toiseksi suurin 250 tuhannen asukkaan kaupunki.  Sanotaan olevan opiskelijakaupunki, paljon ulkomaalaisia opiskelijoita ja maahanmuuttajia  Kauniita vanhoja taloja ja historiallinen kaupunki.  Pitkin vuotta voi nähdä erilaisia kulttuuritapahtumia.  Hyvät julkiset kulkuyhteydet.

6 Kaupungin teatteri

7 Århus Festuge, Peter Sabroen opiskelijoiden esitykset kaupungin keskellä virtaavassa joessa

8 Asuminen  Koulu järjesti asuinpaikan yhdessä opiskelijoiden asuntoloita pitävän yrityksen kanssa.  Asuinpaikkani oli Skjoldhojkollegium, 10km keskustasta  Toinen vaihtoehto oli Hejderal, jonka piha oli aidattu.  Asuinolot ok, vuokra oli suhteessa mielestäni kallis ja asuntola liian kaukana kaikesta.

9 Vaihdon negatiiviset puolet  Tanska oli vähän kalliimpi kuin Suomi.  Tanskan kieli on vaikea.  Asuminen 11 muun kanssa on haastellista.  Asumisjärjestelyis- sä parannettavaa, annoimme palautetta ja koulu on tietoinen ongelmista.  Jos olet ainut suomalainen, olo voi tuntua välillä yksinäiseltä.

10 Vaihdon positiiviset puolet  Lisää uusia ystäviä  Tutustuminen muihin kulttuureihin, ei vain vaihtomaan kulttuuriin.  Rikkoi stereotypioita, oma näkemys laajeni.  Kielitaito koheni.  Erilaisia näkemyksiä ammatin kannalta.  Erittäin antoisa kokemus, vaikka välillä ikävä painoi ja pieniä ongelmia olikin.

11 Erasmus 08/11


Lataa ppt "Vaihto-opiskelua Tanskan Aarhusissa Jenny Rosberg."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google