Onpa outoa, miten asiat etenevät…

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Muista … läpi vuoden, olla kiitollinen siitä, mitä sinulla on…
Advertisements

Taivas…. Miten pääsen sinne?.
Olet todella väsynyt ja turhautunut……
Karkki vai kepponen… seuraavalla sivulla on kuvia, paina mistä haluat
10 RUUSUA SINULLE!.
Onneni on olla Herraa lähellä
Elettiin vuotta 2004, eräässä pienessä kaupungissa nimeltään Laholm, missä turvallisuudesta ei ollut paljon tietoakaan. Sinne oli pieni ruskea nallekarhu.
”Kutsu seuraamaan” Kun he olivat syöneet, Jeesus sanoi Simon Pietarille: "Simon, Johanneksen poika, rakastatko sinä minua enemmän kuin nämä toiset?" "Rakastan,
Korjaa lauseet. Alex on myyjä
Olet ystäväni MANIHAR.
Good Karma = Hyviä Seurauksia
:09:11 Luukas 22: Kuvitus Henry Martin Toteutus Marko Oikarinen.
RUKOILEMME YHDESSÄ.
Totuus.
Jumalan kanssa.
Hetken kuluttua, sinulle avautuu taian maailma...
Mies kysyi ”Kokeilisimmeko uusia asentoja tänä iltana?"
Useita vuosia sitten eräässä perheessä, aikana, jolloin rahaa oli vähän, isä rankaisi 5 vuotiasta tytyärtään, joka oli hävittänyt arvokkaan esineen.
OTA TÄMÄ VIESTI VAKAVASTI!
Ehkä Jumala haluaa, että meidän tulee tavata joitakin meille vääriä ihmisiä ennenkuin tapaamme sen oikean, jotta olisimme tietoisia siitä kuinka kiitollisia.
Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Psalmi 23:1
RETHINKING WORK - Mistä työssä on kysymys?. RETHINKING WORK Näin tulivat valmiiksi taivas ja maa ja kaikki mitä niissä on. Jumala oli saanut työnsä päätökseen,
Elettiin vuotta 2002, eräässä pienessä kaupungissa, missä turvallisuudesta ei kaikilla ollut paljon tietoakaan. Sinne oli pieni ruskea nallekarhu jätetty.
Viikon ohjelma: MA: Miksi Jeesus-nimessä on voimaa. Rukouksen suhde Jumalan kolminaisuuteen TI: Jeesuksen nimi kääntyessämme Isän puoleen KE: Jeesuksen.
Huomio ! Tämä Power Point esitys sisältää Pornograaffista materiaalia LopetusEteenpäin.
Paavalin kirje Filemonille
Rukous - hengellinen keino, jolla voimme vaikuttaa hengelliseen sokeuteen 2 Kor. 10:3-5 Vaikka me vaellammekin lihassa, emme kuitenkaan lihan.
Koirat…. vastaan ihmiset….
Raamatun tekstien valossa.VKR.
”Niille, jotka olivat tätä kuulemassa, Jeesus esitti vielä vertauksen, koska hän oli jo lähellä Jerusalemia ja monet luulivat Jumalan valtakunnan ilmestyvän.
Lupa tulla näkyväksi Kemissä
TYÖTÖN Työtön hakee siivoojan paikkaa Microsoftilta.
Nainen Koraanissa Islam ei tee kerrassaan mitään eroa naisten ja miesten välillä heidän suhteessaan Allahiin (swt). Molemmille luvataan sama palkkio hyvästä.
Rakkaat ystäväni!.
Muista … läpi vuoden, olla kiitollinen siitä, mitä sinulla on…
Daniel 7v Mooses on kaikkein kovin. Mooses pystyy kävelemään meren pohjalla. Allahilla on vaan lentävä matto.
Jos jonain päivänä Jos jonain päivänä tuntuu siltä että itkettää...soita minulle. En lupaa, että saan sinut nauramaan, mutta voin itkeä kanssasi.
TASAPAINON RAKENTAMINEN
Viikon ohjelma: MA: Miksi Jeesus-nimessä on voimaa. Rukouksen suhde Jumalan kolminaisuuteen TI: Jeesuksen nimi kääntyessämme Isän puoleen KE: Jeesuksen.
VARHAINEN PUUTTUMINEN
Otapa pieni lepohetki ja lue muutama hyvä neuvo…
Oletetaan, että kello on Olet oikein väsynyt ja turhautunut…
JEESUS EI SÄÄSTELE SANOJA… Matt 11: JEESUS EI SÄÄSTELE SANOJA… 1. VOIKO IHMINEN ITSE TEHDÄ PARANNUKSEN JA USKOA? 2. LAKI JA EVANKELIUMI.
Hepr. 1:1-2 Arvoisa Sisärengaslainen, Heprealaiskirjettä on vanhastaan sanottu Paavalin kirjeeksi heprealaisille. Tässä määrittelyssä lienee kaikki väärin.
Käyttöohje: Kuinka lisätä käyttäjä ryhmääsi. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Ystävyytesi on: arvokas aarre....
Perusevankeliumia tähän päivään Opetussarja. Jeesus parantaa sairaita Matt. 8: Reino Saarelma.
USKONTO VUORISAARNA 4.LUOKKA.
Kiitos sulle Jumalani.
PRONOMINIT Pronomini viittaa toiseen ilmaukseen, eli sillä on korrelaatti eli viittauksen kohde. Korrelaatti voi olla sana, lause tai lauseke. Viittaussuhteen.
HEI USEIN HYMY TARTTUU Minulla ei ole sinulle uutisia...
Tule sellaisena kuin olet Katso ja maista!
Käyttöohje: Kuinka liittyä osastoon. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Käyttöohje: Kuinka liittyä ryhmään. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Tapahtukoon sinun tahtosi
Puhu parin kanssa. Täytyykö sinun opiskella tänään illalla
Katumuksen sakramentti
RAAMATUN TUTKIMUS.
Miten meidän tulee toimia?
RUKOILEMALLA YHTEYTEEN
Hyvä ja paha Muistiinpanot 9. luokan oppikirjan 3. kappaleeseen
PYHÄ KOLMINAISUUS Stefan Holm: Kirkon jäsenenä – Oppikirja 9. luokalle. Kappale 7. Kuvat:
Päivänavaus Rukous on silta Joskus sisimpäämme kasvaa ilon kukkamaa. Kaikki on niin hyvin, että ihan naurattaa. Silloin tuntuu, että rukouskin.
Lähetysopetus rippikoulussa Esimerkkejä lähetysoppitunnilla käsiteltävistä asioista.
Yhteinen esirukous Kehotan ennen kaikkea anomaan, rukoilemaan, pitämään esirukouksia ja kiittämään kaikkien ihmisten puolesta, kuninkaiden ja kaikkien.
Tulevaisuus Vaakalaudalla 5.Mooses 6:4-9.
Lähetysopetus rippikoulussa
10 HYVÄKSI KOETTUA KEINOA LOPPUUN PALAMISEN EDISTÄMISEKSI
Kaiken mitä kerran rakastin, mille elämäni rakensin, kaiken luovutan
Lähetysopetus rippikoulussa
Esityksen transkriptio:

Onpa outoa, miten asiat etenevät… Vaikket olisi uskonnollinen, sinun pitäisi katsoa tämä esitys! Klikkaa…

K: Mikä on lyhyin kappale Raamatussa? V: Psalmi 117

K: Mikä on pisin kappale Raamatussa? V: Psalmi 119

K: Mikä on Raamatun keskimmäinen kappale? V: Psalmi 118

Lasketaanpa nämä yhteen, ja tulokseksi saamme 1188. Faktaa: Raamatussa on 594 kappaletta ennen Psalmia 118. Raamatussa on 594 kappaletta Psalmin 118 jälkeen. Lasketaanpa nämä yhteen, ja tulokseksi saamme 1188. K: Mikä on Raamatun keskimmäinen jae? V: Psalmi 118:8

täydellisestä tahdosta elämällemme? Kertooko tuo jae jotain merkittävää Luojan täydellisestä tahdosta elämällemme? Seuraavan kerran, kun joku sanoo haluavansa löytää, mikä Luojan täydellinen tahto heidän elämässään on ja että haluaisi olla Luojan tahdon keskipisteessä, kehota häntä menemään Luojan SANAN keskipisteeseen!

Psalmi 118:8 (NKJV) “On parempi turvata Herraan, kuin luottaa ihmisen apuun! Eikö ole outoa, mitä tässä ilmeni? Vai oliko Luoja keskipisteessä? Ennen tämän esityksen lähettämistä, lausuin rukouksen sinun puolestasi! Onko sinulla aikaa, minuutti tai 60 sekuntia Luojalle? Kaikki, mitä sinun tulee tehdä, on lausua pieni rukous hänen puolesta, jolta tämän viestin sait.

Olkoon hänen elämänsä täynnä sinun rauhaasi, “Isä Jumala, siunaa ystävääni, mitä tahansa hänen tiedätkään tänä päivänä tarvitsevan. Olkoon hänen elämänsä täynnä sinun rauhaasi, vaurauttasi ja voimaasi, jota hän etsii tullakseen lähemmäs Sinua! Aamen.”

Lähetä tämä viesti sitten kymmenelle ystävällesi Lähetä tämä viesti sitten kymmenelle ystävällesi. Muutamassa tunnissa kymmenen ihmistä on rukoillut puolestasi ja olet saanut monen ihmisen rukoilemaan Luojaa muiden puolesta! Sitten odottele rauhassa, ja katso Luojan voiman vaikutusta elämässäsi, kuinka Hän sinua rakastaa ja antaa rakkautensa työskennellä eduksesi!

Kun haasteet käyvät hankaliksi, muista aina… Usko ei auta sinua ohittamaan haasteita, vaan menemään niiden läpi! “Kun luovut tarpeesta kontrolloida tulevaisuuttasi, tavoitat onnellisuuden."

Siunattu olet Sinä!