pohdi olemassa- oloamme tämän pohjalta

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Taivas…. Miten pääsen sinne?.
Advertisements

Kun Jumala loi naisen hän oli tullut 6. päivän ylitöihin.
Pluto.
Taivaassa tavataan Villen isoisä on kuollut.
Raskaustestin pikkuinen plussa, Ei vielä höyhenkään.
Elettiin vuotta 2004, eräässä pienessä kaupungissa nimeltään Laholm, missä turvallisuudesta ei ollut paljon tietoakaan. Sinne oli pieni ruskea nallekarhu.
Heijastuksia elämästä
”Kutsu seuraamaan” Kun he olivat syöneet, Jeesus sanoi Simon Pietarille: "Simon, Johanneksen poika, rakastatko sinä minua enemmän kuin nämä toiset?" "Rakastan,
Pikkupoika kysyi isältään...
Good Karma = Hyviä Seurauksia
Onpa outoa, miten asiat etenevät…
vedestä, ilmasta ja tulesta.
vedestä, ilmasta ja tulesta.
RUKOILEMME YHDESSÄ.
Tekijät: Siiri Pekkarinen ja Emilia Laitinen
Suomen kulttuuri- ja tiedeinstituuttien neuvottelupäivät Kulttuuriviennin rahoitus Neuvotteleva virkamies Kimmo Aulake OPM/KUPO/KVY.
Totuus.
Jumalan kanssa.
Jos sinulla vain on hieman aikaa keskittyä... Hei! Alkaako ruudun tuijottaminen rasittaa silmiä??? Alkaa siis.. Pikakalibrointitesti on nyt paikallaan!
Toimintaohjeet opelle
Hetken kuluttua, sinulle avautuu taian maailma...
Mikään ei ole arvokkaampaa kuin tämä päivä
Linnunrata ja muut galaksit
Ehkä Jumala haluaa, että meidän tulee tavata joitakin meille vääriä ihmisiä ennenkuin tapaamme sen oikean, jotta olisimme tietoisia siitä kuinka kiitollisia.
Näpäytä hiirtä nähdäksesi diat...
RETHINKING WORK - Mistä työssä on kysymys?. RETHINKING WORK Näin tulivat valmiiksi taivas ja maa ja kaikki mitä niissä on. Jumala oli saanut työnsä päätökseen,
Maapallo – ihmisen koti
” Mielikuvituksen omaavalle miehelle kartta on ikkuna seikkailuun” - Francis Chichester.
Nykykulttuuri ja minä Suhtautumiseni nykykulttuuriin – tarkastelua Suhtautumiseni nykykulttuuriin – tarkastelua.
Havainto.
Mitä nuorille kuuluu? Eveliina Karjalainen.  Toisilla näyttää menevän paremmin kuin koskaan, toisilla huonommin kuin koskaan. Molemmat ryhmät tuntuvat.
Rukous - hengellinen keino, jolla voimme vaikuttaa hengelliseen sokeuteen 2 Kor. 10:3-5 Vaikka me vaellammekin lihassa, emme kuitenkaan lihan.
Olisiko oppineesta rotasta astronautiksi avaruuslennolle Marsiin?
RAKKAUS USKO TOIVO - ihmiseltä ihmiselle
NALLE PUH.
”Niille, jotka olivat tätä kuulemassa, Jeesus esitti vielä vertauksen, koska hän oli jo lähellä Jerusalemia ja monet luulivat Jumalan valtakunnan ilmestyvän.
Nainen Koraanissa Islam ei tee kerrassaan mitään eroa naisten ja miesten välillä heidän suhteessaan Allahiin (swt). Molemmille luvataan sama palkkio hyvästä.
Rohkaisusanoja naiselta naiselle
Rakkaat ystäväni!.
Hyvää Joulua! Sinun ei tarvitse odottaa jouluun asti…
Mikä asia voisi vaikuttaa näin koko kaupunkiin?
NAISEN ITSETUNTO.
Tässä kerron ja näytän, mitä minä olen tehnyt ATK tunnilla 9lk:lla.
Fi.opasnet.org fi.opasnet.org/fi/Ydinvoima Haluamme tietää Sinun mielipiteesi. Äänestikö kansanedustajasi oikein ydinvoimasta? Kansalaisparlamentti ydinvoimasta.
Daniel 7v Mooses on kaikkein kovin. Mooses pystyy kävelemään meren pohjalla. Allahilla on vaan lentävä matto.
Jos jonain päivänä Jos jonain päivänä tuntuu siltä että itkettää...soita minulle. En lupaa, että saan sinut nauramaan, mutta voin itkeä kanssasi.
Juhani Tamminen ProAkatemialla vierailu 2014
TASAPAINON RAKENTAMINEN
Hepr. 2:1 Arvoisa Sisärengaslainen, Kirjeen toisessa luvussa kehotetaan pitämään kiinni evankeliumista ja opetetaan Jeesuksen pelastustekoa. Kysymyksiä,
Yhdessä vahvemmaksi kasvaminen
Suotuisan oppimistarinan rakentaminen ET- koulutus/T3/ Tapio Malinen.
ULKOPLANEETAT JUPITER, SATURNUS, URANUS, NEPTUNUS, (PLUTO)
Idolien ja esikuvien rooli. Keskustelunaiheita. Tehtävät
Metsänhenkeä etsimässä Prosessikuvaus Metsänhenki-naamiosta Katariina Kinnunen 2007.
HEI USEIN HYMY TARTTUU Minulla ei ole sinulle uutisia...
Mitä asenne tarkoittaa?
MIKSI JAPANISSA TEHDÄÄN LÄHETYSTYÖTÄ? Kuva: Philippe Gueissaz.
Valoa idästä Reino Saarelma Matt. 2: Matteus 2:1-12 – Valoa idästä 1. Kun Jeesus oli syntynyt Juudean Betlehemissä kuningas Herodeksen aikana,
Vilma: Liettua sijaitsee balttiassa, helsingistä 600km etelään.
Pikkupoika kysyi isältään...
Tapahtukoon sinun tahtosi
Havainto. Taivaalla näkyvistä kohteista tutuimpia on Otava, eli Ursa Major (Iso Karhu) Se kiertyy öisellä vaelluksella Pohjantähden ympärillä.
1. Probleema –Onko täysikuu yhtä korkealla ollessaan eteläisellä taivaalla sekä kesällä että talvella?
Planeettablues 1.Aurinko ei yksin ole kaukaisuudessa,
Matkalla.
Maailmankaikkeuden rakenne
Hyvä ja paha Muistiinpanot 9. luokan oppikirjan 3. kappaleeseen
PYHÄ KOLMINAISUUS Stefan Holm: Kirkon jäsenenä – Oppikirja 9. luokalle. Kappale 7. Kuvat:
AURINKOKUNTA.
Jupiter on saanut nimensä Jupiter-jumalan mukaan.
Esityksen transkriptio:

pohdi olemassa- oloamme tämän pohjalta Tarkastele & pohdi olemassa- oloamme tämän pohjalta

Maa Mars Mercurius Pluto

Maa Pluto

Aurinko Maa Pluto

Uskon tämän jo antaneen meille jotain mietittävää! Mutta ... Aurinkomme takana on valtava universumi.

Arcturus Sirius Aurinko Jupiter on vain 1 pisteen kokoinen Maa ei enää näy tässä mittakaavassa Arcturus

Aurinko = 1 piste Jupiter ei tällä mittakaavalla enää näy Antares on 15. kirkkain tähti taivaalla. Ja yli 1000 valovuoden päässä.

Miten “isoksi” koet nyt itsesi? Miten suuria ovat ne asiat, jotka sinua tänään huolestuttavat? Mitkä asiat ovat oikeasti tärkeitä?

Näkymä taivaalta YÖN VALOT

Matka maailman ympäri ..

SININEN PLANEETTAMME

Mieti, mitä jätät perinnöksi lapsillesi.. Säilytä maa! Älä tuhoa sitä!!.. Mieti, mitä jätät perinnöksi lapsillesi..

Maa! Meidän kaikkien Koti. Mikään muu tunnettu planeetta ei vedä vertaa maapallon kauneudelle.

Tarkastellaanpa maata hetki! Elämä tänään ei takaa elämää tulevaisuudessa.

Kohta näytän sinulle kuvan, jonka toivon sinun muistavan, kun tunnet olevasi elämässäsi eksyksissä. Kun koet, että ongelmasi ovat suunnattomia ja kun luulet, että niillä asioilla, joita tänään teet tai jätät tekemättä, tulee olemaan käsittämättömän suuri merkitys..

Olet Homo Sapies, luomisen kruunu! Tuleva kuva on myös kuva sinusta, ihmisen asemasta. Se nujertaa suuruuden hulluuden, jos ajattelet olevasi mahtava ja kaikkeen kykenevä. Olet Homo Sapies, luomisen kruunu! Olet teknologisen taitosi kukkulalla! Olet varma, että kuuden miljardin ihmisen kanssa olemme vahvuudessamme ylittämättömiä koko Universumissa.

Onko tämä valtava maapallomme tuhoutumaton. Maailmamme jättikaupungit, valtameret ja mantereet... Immuuni planeettamme... Vastustaen ihmisen tekoja tai vähintäänkin ihmisen pyrkimyksiä. Suuruutensa takiako?

neliökilometriä pintaa! Onhan maapallossa 1540.000.000 neliökilometriä pintaa! 6.000.000.000.000.000.000 tonnia kiveä … ja Enemmän kuin tuhat triljoonaa 1000.000.000.000.000 tonnia vettä!…

Kuvan on ottanut Cassini-Juygens –luotain vuonna Héla aquí, pues: Katsele kuvaa hetki Kuvan on ottanut Cassini-Juygens –luotain vuonna 2004, kun se saavutti Saturnuksen renkaat.

Tässä on planeetta Maa. Tuolla sinisellä pisteellä me kaikki elämme. Kaikki konfliktimme & sotamme… Kaikki ongelmamme… Kaikki suuruutemme ja kurjuutemme… Kaikki tekniikkamme, taiteemme, mainetekomme… Kaikki sivilisaatiot, eläimistö ja kasvisto… Kaikki rodut ja kaikki uskonnot… Kaikki hallitukset, maat ja valtiot… Kaikkien meidän rakkaus ... ja kaikkien meidän viha... Kuusi miljardia sielua jatkuvassa puristuksessa…

Ajateltavaa... Vai mitä? Jos haluamme, voimme ottaa tämän kuvan oppituntina nöyryydestä... Kuinka pieniä me lopultakaan olemme universumissa... Probleemamme ja näkökantamme ehkä muuttuvat, kun näemme ne tässä mittakaavassa... Toisaalta, kuinka hauraalta ja helposti särkyvältä planeettamme vaikuttaakaan ja kuinka tärkeää onkaan, että suojelemme “pientä sinistä pilkkuamme”. …Sillä muuta meillä ihmisillä ei ole.

Mikä on ihminen? Ps 8:4-10 Kun minä katselen taivasta, sinun kättesi työtä, kuuta ja tähtiä, jotka olet asettanut paikoilleen - mikä on ihminen! Kuitenkin sinä häntä muistat. Mikä on ihmislapsi! Kuitenkin pidät hänestä huolen. Sinä teit hänestä lähes kaltaisesi olennon, seppelöit hänet kunnialla ja kirkkaudella. Sinä panit hänet hallitsemaan luotujasi, asetit kaiken hänen valtaansa: lampaat ja härät, kaiken karjan, metsän villit eläimet, taivaan linnut ja meren kalat, kaikki vesissä liikkuvat. Herra, meidän Jumalamme, suuri on sinun nimesi kautta koko maailman!

Lähetä tämä jollekin tutullesi Lähetä tämä jollekin tutullesi. Ehkä autat häntä löytämään uuden näkökulman siihen, mikä todella on merkittävää elämässä.