Minecraft Palikkapeli!.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Ota aivosi narikasta: PELAA BRIDGEÄ!
Advertisements

Kuva kuvaan (MS Paint) Avaa molemmat kuvat esikatselusta muokkaustilaan – klikkaamalla hiiren väärällä napilla > Avaa sovelluksessa… > MS Paint Tässä vaiheessa.
Elettiin vuotta 2004, eräässä pienessä kaupungissa nimeltään Laholm, missä turvallisuudesta ei ollut paljon tietoakaan. Sinne oli pieni ruskea nallekarhu.
Korjaa lauseet. Alex on myyjä
Pikkupoika kysyi isältään...
vedestä, ilmasta ja tulesta.
vedestä, ilmasta ja tulesta.
Tämän esityksen avulla osaat ladata PAF 5
Tässä on Saku. Hänellä ei ole tänään mitään tekemistä.
LUMA-viikko 2005 Kemia Kemian 4. kurssin ryhmä teki julisteita, joissa pohdittiin keinoja kasvihuoneilmiön heikkenemiseen.
Valitse sanomapalkissa Ota muokkaus käyttöön,
Jumalan kanssa.
Tiedonhaku Internetistä PODCASTING Katarina Andersson TU08se
Hetken kuluttua, sinulle avautuu taian maailma...
Mikään ei ole arvokkaampaa kuin tämä päivä
Useita vuosia sitten eräässä perheessä, aikana, jolloin rahaa oli vähän, isä rankaisi 5 vuotiasta tytyärtään, joka oli hävittänyt arvokkaan esineen.
Ehkä Jumala haluaa, että meidän tulee tavata joitakin meille vääriä ihmisiä ennenkuin tapaamme sen oikean, jotta olisimme tietoisia siitä kuinka kiitollisia.
Valitse haluamasi raportti, jonka parametreja haluat muuttaa ja tuplaklikkaa sitä.
1 Heli Lepomäki Yritysten ja muiden organisaatioiden käyttöön sähköinen työpöytä on jo leviämässä, koska niiden toiminta ja asiakaspalvelu.
Bensan hinta Hyvää päivää, Olen kuullut ennustettavan, että bensan hinta saattaa syksyyn mennessä nousta litralta jopa € 1,90 :een.
Nuorten Tietokoneenkäyttö.
Kuinka rakentaa tietokone itse
Integraalilaskenta MA 10
Pelin suunnittelu Antti-Jussi Lakanen Nuorten peliohjelmointi 2009 /
Rukous - hengellinen keino, jolla voimme vaikuttaa hengelliseen sokeuteen 2 Kor. 10:3-5 Vaikka me vaellammekin lihassa, emme kuitenkaan lihan.
LinkedIn yritystoiminnan tukemisessa Kiravo-projekti 2012 Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra.
Missä hän on? Missä he ovat?
WORDPRESS -KOULUTUS Juha Konttinen – Miksi Wordpress?  on ilmainen  on helppo asentaa ja käyttää  omalle tai vuokratulle palvelimelle 
Rohkaisusanoja naiselta naiselle
Rakkaat ystäväni!.
Taide on terapiaa! Jorma Heikkinen Tsemppi talo,
Fi.opasnet.org fi.opasnet.org/fi/Ydinvoima Haluamme tietää Sinun mielipiteesi. Äänestikö kansanedustajasi oikein ydinvoimasta? Kansalaisparlamentti ydinvoimasta.
Lihavuus on onnellisten hetkien kertymää....
Daniel 7v Mooses on kaikkein kovin. Mooses pystyy kävelemään meren pohjalla. Allahilla on vaan lentävä matto.
Jouni Viuhko 2010 Pilkun käyttäminen.
Riippuvuus tupakoinnista
Slideshare koonti Mervi Isola.
Pieniä hetkiä.
Foursquare tiedottamisessa ja markkinoinnissa. Foursquare Foursquare on paikannusta hyödyntävä peli ja mobiilisovellus. Sen avulla on mielenkiintoista.
Instagram Katariina Toivonen.
KVV-maisteriohjelman HOPS-työskentely Miksi? Miten? Kuinka monelle?
Käyttöohje: Kuinka lisätä käyttäjä ryhmääsi. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Elämä.
Perusevankeliumia tähän päivään Opetussarja. Jeesus parantaa sairaita Matt. 8: Reino Saarelma.
PILKKU.
Idolien ja esikuvien rooli. Keskustelunaiheita. Tehtävät
Kuinka tehdä blogi o365:ssä
Miksi tämä on vaikeaa? Ilman minkäänlaisia rajoitteita ongelmat ei ole vaikeita ratkaista. Siihen löytyy jopa valmis ”kaava”. Valitettavasti jokaisessa.
Pelien -ohjelmointi Syksy 2007 Vapaavalintainen opintojakso 3 op. ITP8TM003.
Pilkun käyttö PILKUN PÄÄSÄÄNTÖ: Pilkkua käytetään a) erottamaan eri lauseita toisistaan ja b) samanarvoisia lauseenjäseniä toisistaan. A-kohdan 1. poikkeus:
© 2010 IBM Corporation1 Objektien käyttöoikeudet  Kaikilla sisällönhallinnan objekteilla on käyttöoikeudet. Käyttöoikeudet on jaoteltuina Lukuoikeuksiin,
Käyttöohje: Kuinka löytää osasto/piiri. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Toimisto-ohjelmat TVT osana Sädettä. Tehdään kyselylomake joko tekstinkäsittely- tai taulukkolaskentaohjelmalla. Pilvipalveluita käytettäessä saadaan.
Elder Scrolls III: Morrowind - Morrowind on tietokoneelle ja Xboxille ilmestynyt roolipeli. - Morrowindin alussa valitaan hahmo ja sille luonne ja tähtikuviot.
Käyttöohje: Kuinka liittyä osastoon. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Käyttöohje: Kuinka liittyä ryhmään. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Organisointi: 3 hlöä yhdessä (polttopalloa): Ohjeet: yksi keskellä ja kaksi heittää palloa siten, että keskipelaaja ei saa kiinni. -HUOM: pään yli ei saa.
Yhteysopettajakoulutus
World of Warcraft Maailman kovin Nettirooli peli kautta aikain.
Tupakoinnin aloittaminen ja käyttö
Puhu parin kanssa. Täytyykö sinun opiskella tänään illalla
ROT Lukkareiden teko alkaa 7.4. oman koulun tarjottimelle. Muille kouluille ilmoittaudutaan opon kautta wilma-viestillä tai varaamalla.
Riippuvuus tupakoinnista
Counter-Strike on tietokone peli jota, pelataan Internetissä tai lähiverkossa. Counter-Strike on Halflife pelin modi. On olemassa Counter-Strike klaaneja.
Oodin rajauslaki-toiminnallisuus HY:n Oodi-päivä Tuomas Naakka Kehittämisosasto/opiskelijarekisteri.
VARMUUSKOPIOINTI Näin tehdään Varmuuskopiointi Mac OS X 10.5 Leopard Serverillä, mutta varmuuskopiointi tehdään samalla tavalla myös muissa Mac OS X- käyttöjärjestelmissä,
Kesätyöntekijöiden kommentteja Opasnetistä ja ydinvoimatyöstä: ”Kun tulin kesätöihin minulla oli vain jokin suuntaa antava aavistus siitä mitä meinattiin.
Olio 2 harkkatyö.
kansanedustajasi oikein ydinvoimasta?
Lue siitä lisää Microsoft SharePoint-uutiset
Esityksen transkriptio:

Minecraft Palikkapeli!

Historiaa Alkuperäinen koodaaja: Markus Persson (Nimimerkki: Notch). Pelistä tuli suosittu ja hän perusti yrityksen: Mojang. Alpha-vaiheessa peli maksoi 10€, Beta-vaiheessa 15€ ja kokoversio 20€. Sitä voi pelata joko selaimessa tai ladata tietokoneelle. Pelistä on Minecraft Classic -versio, joka on ilmainen. Se on todella vanha ja suurin osa ominaisuuksista puuttuu. Pelistä on jo puhelinversioita android-laitteille ja iPhonelle, ja Xbox-versio. Peliä on myyty tällä hetkellä 4,2 miljoonaa. 17,5 miljoonaa ihmistä on rekisteröitynyt Minecraftin sivustolle (minecraft.net)

Peli Minecraftin idea on rakentaa, tutkia maailmaa ja craftata (Käyttää materiaaleja tavaroiden, työkalujen ja uusien materiaalien valmistamiseen). Maailma on loputon ja generoituu sitä mukaa kun menee eteenpäin. Maailman syvyys on 64 merenpinnasta ja maksimikorkeus minne voi rakentaa on myös 64. Pelissä rakentamisen lisäksi tutkitaan luolia, hylättyjä kaivoskäytäviä, ja kaivetaan eri mineraaleja, taistellaan hirviöitä vastaan (jotka täyttävät maailman yöllä). On myös kaksi muuta ulottuvuutta. Nether ja The End. Näihin pääsee portaaleilla, joiden hankkiminen on vaikeaa. Nether on luolasto täynnä tulta ja laavaa, vihollisia. Sieltä saa kuitenkin monia harvinaisia materiaaleja The End on pelin loppupaikka, jossa täytyy voittaa Enderdragon.

Pelimuodot Survival mode: Creative mode: Survivalissa täytyy selviytyä. Tarvitset ruokaa, taistelet hengestäsi. Kaikki materiaali jota tarvitset on hankittava itse. Jos kuolee, paikkaan mistä peli alkoi, tai sängyn viereen jossa olet nukkunut viimeksi. Creative mode: Toisin kuin Survivalissa, Creativessa saat kaikkea niin paljon kuin haluat Creativessa ei voi kuolla. (paitsi rikkomalla bedrockin ja hyppäämällä tyhjyyteen) Voi lentää

Minecraftin ominaisuuksia

Craftaus (Crafting) Craftaus on yksi minecraftin tärkeimmistä ominaisuuksista. Erilaisia tavaroita voi yhdistellä uusiksi tavaroiksi.

Loputon maailma Minecraftin maailma on loputon. Se generoituu sitä mukaa kun liikkuu.

Luolastot Luolista löytää rikkauksia, kuten rautaa, kultaa, timantteja…, vettä, laavaa. Luolassa on pimeää ja se täytyy valaista soihduilla. Pimeihin paikkoihin tulee hirviöitä. Luolastoista voi myös löytää dungeoneja.Niissä on yleensä arkku jossa on tavaroita ja vihollis-spawneri, josta tulee vihollisia.

Redstone Redstonella voi tehdä monenlaisia kytkentöjä (vähän niin kuin sähkö). Redstonen, nappien, vipujen ja laattojen avulla voi kontrolloida ovia, luukkuja, TNT:tä, tai pistoneita (katso kuva) ja valaista redstone-soihtuja, ja äänipalikoita.

Lumoaminen (enchanting) Työkaluja ja aseita voi lumota saamillaan kokemuspisteillä, joita saa vihollisten voittamisesta. Lumous antaa työkalulle ominaisuuksia.

Portaalit   Portaaleilla voi päästä Netheriin tai The Endiin. Nether-portaalilla pääsee Netheriin, ja sieltä takaisin. Portaali tehdään obsidianista ja kehikko sytytetään Flint and steelillä. Jos netheriin rakentaa uuden portaalin, matka ensimmäisestä portaalista oikeassa maailmassa on 8-kertainen netheriin verrattuna. Tämä mahdollistaa nopean matkustamisen. End-portaali on vain löydettävissä, niitä on strongholdeissa (dungeon). Siihen täytyy asettaa 12 ender eye:ä jotta portaali avautuu. Siihen hyppäämällä pääsee The Endiin. Endissä ei ole paluuportaalia, vaan sieltä pääsee pois voittamalla Enderdragonin, tai kuolemalla.  