• Innolink Group on konserni, jonka yhtiöt toimivat henkilöstön rekrytoinnin ja vuokrauksen, kohderyhmä- ja kampanjapalvelujen, markkinatutkimuksen ja.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Kunnat työnantajina • Suomen 320 kuntaa ja noin 140 kuntayhtymää toimivat itsenäisiä työnantajia • Työpaikkamme sijoittuvat halki Suomen: voit valita.
Advertisements

Monikanavainen Kesko ja K-ryhmä
E XPERICON E XPERICON  Perustettu 1997, toimipiste Helsingin keskustassa.  Liikevaihto vuonna ,8 milj. 
Toimintaympäristö
Tutkimus ICT-alan myynnin esteistä Yhteenveto 2014
Markkinointi KJT-Johtokunta Open
Tapahtumien markkinointi ja viestintä kirjastossa
Paneeli – Tehokkuutta ja toimivuutta laadulla ja kilpailulla?
1 Selvitysmiehen raportti Panu Kalmi. 2 Taustaa Työ on jatkoa viime kerralle esitetylle selonteolle. Selvityksen osan 2 muodostaa viime kerralla esitetyt.
DIRECT TÄYDENTÄVÄT PALVELUT
Anne Lounamaa1 Mitä pitäisi tehdä aivovammojen ehkäisemiseksi.
Yhteistyössä Tietohallinto liikunnassa ja urheilussa
Alustava liiketoimintasuunnitelma
Myynnillä menestyvintä yritystä etsimässä Johanna Vuori
Tietohallintomalli käytännössä – ICT-johtamisesta kilpailuetua
ASUKASISÄNNÖINTI ASUMISEN TUKENA Asumisneuvojakoulutus, YM
Sosiaalisen median hyödyntäminen nuorten parissa tehtävässä työssä
ALUEKESKUSOHJELMAN KULTTUURIVERKOSTO Verkostoitumisen iloja Anu Perttunen Oulun RYSÄ
KANSAINVÄLISTYVÄN YRITYKSEN OSAAMISHAASTEET
Kotisivut myynnin edistämisessä Sametime-kokoontuminen Heidi Varpelaide.
KAUSIJULKAISUPÄIVÄT ELEKTRONISEN AINEISTON HANKINTA YRITYSTIETOPALVELU – KEMIRA OYJ.
Vieraskielisten koulutusohjelmien kehittämispäivät ”Ulkomaalaisten opiskelijoiden integrointi ja työllistyminen”
HENKILÖSTÖPALVELUYRITYKSET JA VUOKRATYÖ
Kaupunki työnantajana
Yhteistyö Varsinais-Suomessa Miksi yhteistyötä Koko toiminta perustuu verkostotyöhön Tehokkaampi toiminta Parempaa asiakaspalvelua.
KUNTOUTUSKESKUS MENTAL OY SOSIAALINEN YRITYS. SOSIAALINEN YRITYS VAI YRITYS ? MENTAL OY ON PIRKANMAAN ENSIMMÄINEN REKISTERÖITY SOSIAALINEN YRITYS. TARKOITUKSENA.
Tekesin organisaatio, verkosto ja budjetti. Tekes DM Kasvu- yritykset Nuoret yritykset Suuret yritykset ja julkiset organisaatiot.
 Terveyskirjasto tuo luotettavan, riippumattoman ja ajantasaisen tiedon terveydestä ja sairauksista suomalaisten ulottuville.  Tämä on suomalainen sivusto,
Tilastoraportin 13/2014 aineisto
Talousarvioesityksen 2013 tasapainotusvaihtoehdot Kaupunginhallitus ma Kaupunginvaltuusto ma Kaupunginjohtaja Juha Majalahti.
SUOMEN SALAOJAKESKUS OY
Innovaatiotilastot 2012 ja Pohjois-Savon ja Kuopion seudun asema Lähde: Tilastokeskus, tutkimus- ja kehittämistoiminta (tietokanta) Tekes, Teknologiateollisuus.
Projektin nimi: Iso rinkeli
Porin kaupunki Tietohallinto Jesse Pihlajamäki
Mika Väyrynen tuottaja
Kansalaisneuvonnan markkinointi Neuvontapalveluiden yhteistyötilaisuus
Partion strategia Partioneuvoston hyväksymä Kuva: Kimmo Vehviläinen.
Eviva-hanke Vertaistukea ja voimaa ryhmätoiminnoilla päivät Sanna Forsell Ikääntyvien ja iäkkäiden Hankekoordinaattori, Eviva-hanke Turun kaupunki,
ProAgriaYrityspalvelut Menestyksen mahdollisuuksia ProAgrian palvelut ovat investointeja tulevaisuuteen.
Kielitaito on kilpailuetu
2. Markkinoiden käyttäytyminen
Esperi Care Parempaa hoitoa
Tekesin organisaatio, verkosto ja budjetti. Tekes DM Kasvu- yritykset Nuoret yritykset Suuret yritykset ja julkiset organisaatiot.
Elintarvikeyrittäjyyden kehittämisen hankeseminaari Joensuu Katsaus Ruoka-Suomen vuoden 2006 toimintaan Kirsi Viljanen, Ruoka-Suomi – teemaryhmä,
Suomen kasvukäytävän keskipisteessä Linnan Kehitys Oy Hämeenlinnan elinkeinoyhtiö
Palo & Nieminen Henkilöstövuokraus. Yritysidea Liiketalouden alan henkilöstövuokrausyritys Liiketalouden alan henkilöstövuokrausyritys Toimii PK-seudulla.
FUNIMA Finnish Universities International Marketing and Admissions Helsingin yliopisto Rebekka Niskanen.
Yrityksen ja projektin esittely
Rahoitus-markkinoiden muutostuulet – globaalin yhtiön uhka vai mahdollisuus Minna Helppi
Akavan hallitusohjelmatavoitteet Kuntiin vahva ohjaus – palveluiden pelastus.
Hallitusohjelman arviointi Juha Kettunen.
KohdematkatKaleva Oy Oulun Vientikilta Oulu.
SOSIAALINEN MEDIA MYYNTITYÖSSÄ 1. SOMEN JAOTTELU Sosiaalinen media voidaan määritellä ei alueisiin, sen mukaan, millainen rooli käyttäjällä on sovelluksessa.
Venäjä Viennin keskeinen panostusalue. Toiminnan painopiste jakelutien rakentaminen. Panostusalueet Pietari, Moskova, muut miljoonakaupungit. Kohderyhmänä:
Liikeidean esittelyohje
Satama- ja vesirakennuskohteiden urakoitsijana
myynti-, markkinointi- ja ostoalan ammattilaista jäsenenä. Työsuhteisten jäsenten mediaanipalkka kuukaudessa. 4500€ /kk Tehtävät myyntipäällikkö,
Kauppa Suomessa Jaana Kurjenoja.
Tulevaisuuden työvoiman tarve ja maahanmuutto
Pahimmat kilpailijat Pirkanmaalla
Peitto & nopeus Peitto = kuinka monta kohderyhmään kuuluvaa kampanjalla tavoitetaan/kuinka suuri osuus kohderyhmästä mainoksella tavoitetaan. Shopper Plus,
Pahimmat kilpailijamme
Kilpailijat Teemu ja Niko.
YRITTÄMINEN s
Avoin tiede ja tutkimus - viitearkkitehtuuri
Team Finland – palvelutarjonta
Verkostojen merkitys ja vaikutus tutkimus- ja kehittämistoiminnassa
Osuustoiminnan opetusverkosto uuden ajan innovaatio
Markkinointisuunnitelma
Markkinatutkimuspäivä Tunteella tuloksia
Esityksen transkriptio:

• Innolink Group on konserni, jonka yhtiöt toimivat henkilöstön rekrytoinnin ja vuokrauksen, kohderyhmä- ja kampanjapalvelujen, markkinatutkimuksen ja tietojärjestelmien, markkinointiviestinnän sekä kansainvälistymispalvelujen toimialoilla. • Jokainen yhtiö on valintana kilpailuetu, oman alansa kasvuyritys. Yhdistettynä kokonaistarjoama muodostaa myyntifunktion, joka tukee, haastaa tai kokonaan korvaa asiakkaiden nykyisen tavan toimia.

Palvelutarjoama • Innolink Groupin tarjoamaan kuuluvat henkilöstöpalvelut, kohderyhmä- ja kampanjapalvelut, tutkimus- ja tietojärjestelmäpalvelut, markkinoinnin ja viestinnän palvelut sekä kansainvälistämispalvelut. Asiakaslähtöisyys • Innolink Group on asiakaslähtöinen toimija. Palveluja tuotetaan niin yksittäisiin asiakastarpeisiin kuin jatkuvana sopimuspalveluna. Asiakaspalvelu- ja myyntihenkilöstöön kuuluu yhteensä 50 ammattilasta. Vuonna 2013 teimme lähes asiakaskäyntiä.

Kansainvälisyys • Innolink Group on myynti-, markkinointi- ja tutkimusfunktioiden kansainvälinen palvelukumppani. Palvelutuotannon enemmistö suuntautuu Suomen ulkopuolelle vuonna 2013 palveluja tuotettiin yhteensä 170 maassa. Avainluvut • Innolink Groupissa työskentelee vakituisesti 85 työntekijää ja suoraan työllistävä vaikutus vuonna 2013 oli noin 100 henkilötyövuotta. • Yhtiöiden toimipisteet ovat Helsingissä, Tampereella ja Turussa. Innolink Accessin päätoimipiste on Pietarissa. Yhtiöiden liikevaihtotavoite vuodelle 2014 on 16,4 Me.

Innolink Insights • Innolinkinsights.fi kokoaa yhteen ainutlaatuisen yhdistelmän myynnin ja markkinoinnin työvälineistöä. • Palveluun on koottu Innolinkin ja sen avainkumppaneiden parhaiten kasvua ja kannattavuutta tukeva erityisosaaminen, mahdollisimman käytännönläheisesti myynnin ja markkinoinnin tarvenäkökulmasta esitettynä.