Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Satama- ja vesirakennuskohteiden urakoitsijana

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Satama- ja vesirakennuskohteiden urakoitsijana"— Esityksen transkriptio:

1 Satama- ja vesirakennuskohteiden urakoitsijana

2 Terramare Oy Terramare Oy tarjoaa yli 50 vuoden kokemuksella asiakkailleen palveluja vaativienkin satama- ja vesirakennuskohteiden urakoitsijana. Voimakas erikoistuminen erilaisiin ruoppaustöihin, vedenalaiseen louhintaan, satama- ja laiturirakentamiseen, liukuvalukohteisiin sekä ympäristörakentamiseen on tehnyt Terramaresta alan johtavan urakoitsijan niin Suomessa kuin muuallakin pohjoismaisilla merialueilla.

3 Terramare lukuina Liikevaihto 2008 Suomessa 69,6 miljoonaa € ja kansainvälisillä toiminnoilla 23,5 miljoonaa €. Yhteensä n. 93,3 M€. Kasvua vuodesta 2004 lähes 40 M€. Henkilöstöä vuonna Toimipisteet Helsingissä sekä Turussa, kalustokeskus Loviisassa, ja Terramere Osaühing Tallinnassa.

4 Terramaren Arvot Avoin ja reilu toiminta Kerralla kuntoon
Tehdään yhdessä Kansainvälisyys Erikoisosaaminen Innovatiivisuus

5 Palvelut Ruoppaus Vedenalainen louhinta Satama- ja rantarakentaminen
Liukuvalukohteet Ympäristörakentaminen Erikoiskohteet

6 Turvallisuus, laatu ja ympäristö
Työturvallisuus ja –hyvinvointi ISO-mukaiset laatustandardit Rakennusyrityksen pätevyystodistus Kansainvälinen ISM-koodi alusten turvallisesta toiminnasta ja ympäristön suojelemisesta

7 Ympäristönsuojelu Kehitämme itse omia ympäristönsuojelumenetelmiä.
Ympäristönsuojelu korostuu erityisesti Terramaren ympäristörakennus ja –ruoppauskohteissa. Terramaren kattava käytännön kokemus, seuranta ja kehitystyö takaavat hyvät näkymät ratkaista myös tulevaisuuden asettamia haasteita.

8 Innovaatiot ja kehitystyö
Vedenalaisen louhinnan tiedonkeruu ja -siirto massalaskentaan sekä ruoppaajan kaivunvalvontaan. Pumpattavaan räjähdysaineeseen perustuvan työmenetelmän ja laitteiston kehittäminen vedenalaiseen louhintaan. Vedenalaisen porausteknologian kehittäminen vaativiin maaperäolosuhteisiin. Kauko-ohjattavan ruoppaajan ja lastialuksen kehittäminen esimerkiksi räjähteitä sisältäviä maamassoja varten. Kuokkaruoppauksen kokonaisvaltainen kehittäminen Saastuneiden ruoppausmassojen käsittelyprosessin kehittäminen Euroopan komission myöntämällä Life Ympäristö -rahoituksella.

9 Kalusto Terramaren huippuammattilaiset
Oma suorituskykyinen erikoiskalusto Kaluston suunnittelu, huolto ja logistiikka Mm. kuokka-, imu- ja kahmariruoppaajia sekä hinaajia Kuokka-Pekka II Meri-Pekka

10 Yhteystiedot TERRAMARE – HELSINKI TERRAMARE – TURKU Terramare Oy
Laurinmäenkuja 3 A 00440 HELSINKI Puhelin:(09) Faksi:(09) Hallinto: (09) TERRAMARE – TURKU Terramare Oy Yliopistonkatu 6 B 20100 TURKU Puhelin:(02) Faksi:(02)

11 Kysymyksiä?


Lataa ppt "Satama- ja vesirakennuskohteiden urakoitsijana"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google