TavastiaGames 2013 Uutta ilmettä, uutta aktiviteettia.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
KEKE-ARVIOINTIA JA TEEMOJEN ÄÄNESTYS Toukokuussa 2013 toteutetun kyselyn tulokset Kuva: Kekepuu elokuussa 2013.
Advertisements

Kyläradio Koulutus Kuinka teen paremmin • Puhu yksityiskohdista – ei yleisestä • Anna kuuntelijoille kuvia • Aloita aina parhaalla palalla.
Ota aivosi narikasta: PELAA BRIDGEÄ!
Kuuluu Kotka Kymin srk.yhtymään jäseniä n , Paljon lapsiperheitä, Laajenee uusien asuntoalueiden rakentamisen myötä.
TT-VOLLEYN JOUKKUEIDEN ja HARJOITUSRYHMIEN OHJESÄÄNNÖT HARJOITUKSIA, PELEJÄ JA TURNAUKSIA VARTEN.
By: LadyLine Ritz, Vaasa. Alkaen To 22//13 Lisää infoa & ilmoittautuminen: TAI 55+ KUNTOKURSSI Sinulle, joka haluat:
Markkinointi KJT-Johtokunta Open
Ylioppilaskokelaiden aikataulua syksy kevät 2013
Kalastuslupien sähköinen kuittivihko on nopein ja helpoin tapa saada yhdellä tilauksella kalastusluvat suurellekin ryhmälle.
Tyky-Kuntoseteli+ Liikuntaan ja kulttuuriin Tyky-Kuntoseteli+ on työnantajasi tarjoama verovapaa työsuhde-etu. Työnantajallesi on tärkeää, että olet kokonaisvaltaisesti.
Tiedonhaku Internetistä PODCASTING Katarina Andersson TU08se
Useita vuosia sitten eräässä perheessä, aikana, jolloin rahaa oli vähän, isä rankaisi 5 vuotiasta tytyärtään, joka oli hävittänyt arvokkaan esineen.
”Määrittää ihmisen yksilönä”
Pajulahden leiri HJK Arabia -06 HJK Töölö -06 Marko Hirvonen
FC WILD Tyytyväisyyskysely Yleistä/taustaa • Tyytyväisyyskysely järjestettiin toista kertaa tavoitteena saada kuuluviin kentän ääni,
1 Heli Lepomäki Yritysten ja muiden organisaatioiden käyttöön sähköinen työpöytä on jo leviämässä, koska niiden toiminta ja asiakaspalvelu.
Bensan hinta Hyvää päivää, Olen kuullut ennustettavan, että bensan hinta saattaa syksyyn mennessä nousta litralta jopa € 1,90 :een.
Tikkurilan Palloseura
KUNTOUTTAVA TYÖTOIMINTA
1 ©TNS 2012 Tämän tutkimuksen tulokset on tarkoitettu vain tilaajan omaan käyttöön. Niitä ei saa lainata, luovuttaa, jälleenmyydä tai julkaista ilman tutkimusyrityksen.
Pelin suunnittelu Antti-Jussi Lakanen Nuorten peliohjelmointi 2009 /
Nuorten peliohjelmointi 2011
Kuvakäsikirjoitus.
Gloria LadyCup Karsintakisojen järjestäminen. Gloria LadyCup pähkinänkuoressa •Golfliiton Ladygolftoimikunnan järjestämä vuosittainen Ryder Cup -tyyppinen.
Vapaa-aikaohjaajat puh huoneesta 791/tai ma , ti , ke 8-20, to 10–20, la 9-18, su 9-17! Muutokset vapaa-aikaohjelmissa ovat.
Lappileiri Perustiedot  Leirille saavat osallistua myös Zombit, ennakkotiedoista poiketen, jotta osallistujamäärä ei jää liian alhaiseksi. Leiri.
Iitin yläkoulu 9. Luokka Antti Halme
Rohkaisusanoja naiselta naiselle
Duaali Teemu Myllynen.
Paimion lukio, Heikki Turpeinen Ylioppilaskokeiden aikataulua syksy 2012 ja kevät 2013 Vanhempainilta ja infot Paimion lukiossa TERVETULOA.
PINSIÖ-SEURAN NUORISOJAOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2011 Nuorisojaosto järjesti vuoden aikana monenlaista toimintaa lapsille ja lapsiperheille. Nuorisojaoston.
Mariamin tarina. Nimeni on Mariam ja olen 13 vuotta. Asun pienessä kylässä Ugandassa. Tykkään tehdä ruokaa oman puutarhamme antimista.
Loiskeen junioritoiminta
Heinolan kaupungin opetussuunnitelma
SKEBA Nuorten bändiskaba 2011 Raportti KVN:lle
HALLITUKSEN PUHEENJOHTAJA VASTUUALUE 1VASTUUALUE 3 VASTUUALUE 4 VASTUUALUE 2 SIHTEERI MALLISEURA RY / HALLITUS - dynaamisen organisaatiokaavion esittely.
Rippikoulu ja nuoren hyvinvointi Avainsanat LIMINAALISUUS JA INTENSIIVINEN YHTEISÖLLISYYS KIUSAAMATTOMUUS PUHTAAN PÖYDÄN MAHDOLLISUUS SUORITTAMISEN VÄHÄISYYS.
Jouni Viuhko 2010 Pilkun käyttäminen.
HARRASTE- JA SENIORISÄÄNNÖT Kotka Mitä tarvitaan harrastekiekon pelaamiseen? Suomen Jääkiekkoliitto / Erotuomarikoulutus2.
Näin järjestät tapahtumia ja koulutusta ViSiOn kanssa Ville Ylikahri
1. 5v2 pallonhallinta + prässi + tilanteenvaihto
ABI-INFO Lyseon lukion ylioppilaskirjoitusten toimeenpano syksyllä 2014.
T Personal SE assignment Project progress tracking and control.
Todennäköisyyslaskennan alkeet ennen esikoulua
Vinkkejä koko koulun ASPnet- profiilin kirkastamiseksi ml. toimintakulttuuri Työpaja 3.
Case Omnia, LAHP10SEA : Atto-aineita osittain työssäoppien päiväkodissa, sosiaali ja terveysalan pt.
PILKKU.
Jatkuvan parantamisen Jp-taulu
Metsänhenkeä etsimässä Prosessikuvaus Metsänhenki-naamiosta Katariina Kinnunen 2007.
VOIKUKKIA vertaistuki-
UMF I Luento 7. Viime kerralta Lue II.5 ja II.6. Lause II.5.1 tapauksessa f(x,y) = (x, sin(y)) ja g(x, y) = (cos(x), y). Voit lähettää epäselvistä kohdista.
Harjoituksia Jäähalliin
Jatko-opintoilta Mitä ysin jälkeen? Lukio -> lukuaineiden keskiarvon perusteella Ammatillinen perustutkinto -> ammatillisten pisteiden perusteella.
Kuinka paita ja peppu olettekaan! Pariskuntien välistä leikkimielistä kisailua siitä, kuka tunteekaan kumppaninsa paremmin. Toteutetaan kyselemällä tavalla.
 Ke (6. palkin päättöpäivä) lyhyiden kielten kuunteluita koululla. Liiku siis hiljaa ja noudata opettajien ohjeita.  To Penkkaripäivä.
 Ilmoittautuminen uusintakuulusteluun wilmassa ”Tentit”-osiossa  Uusintapäivät: ja klo alkaen. Uusintakokeesi sijoitetaan.
Organisointi: 3 hlöä yhdessä (polttopalloa): Ohjeet: yksi keskellä ja kaksi heittää palloa siten, että keskipelaaja ei saa kiinni. -HUOM: pään yli ei saa.
T YTÖT 00 ALOITUSPALAVERI KAUDELLE Jäähallin kokoustila.
TAITOJÄÄT JYVÄSSEUTU E2 – D1
Porin Yksikkö / Elektroniikkatuotanto Tanja Jokinen 1ELEP-1210 Elektroniikan peruskurssi ELEP-1210 ELEKTRONIIKAN PERUSKURSSI 5 op Kevät 2006.
Ohjeistus VJS Talvi-Liiga toimintaan VJS Talvi-Liiga 4v4.
Pedagogisen toimikunnan 11. kokouksen muistio
Raunistulan koulun oppimis- ja osallisuuskysely luokille syyskuussa OHJE: Opettaja ohjaa työskentelyä. Kuva/dia heijastetaan videokameralla.
Vanhempien tapaaminen P05 Torstai Leppävaaran UP kahvio.
Syysturnauksessa pelataan kilpa- ja haastesarja alla olevien otteluohjelmien mukaisesti Kilpasarjassa pelaavat: Ylämyllyn Yllätys, MP Sininen, LAUTP kilpajoukkue,
4. MONO-päivä Klo
Vanhempainkokous.
Työaika ja vapaat.
Komeetat 05 vanhempainpalaveri
Vanhempainilta AKRO AUNI Klo
Esityksen transkriptio:

TavastiaGames 2013 Uutta ilmettä, uutta aktiviteettia

Kertausta viime vuoden tapahtumasta  Tapahtuma kesti 24 tuntia  Se järjestettiin A-rakennuksen liikuntasalissa  Pöytiä oli riittävästi n. 30 tietokoneelle  Konsolinurkkaus oli aktiivisessa käytössä vain n. 3 tuntia  Pää-screeniltä näytettiin vain satunnaista pelaamista  Tapahtumaan otti osaa n. 30 henkeä, joista yön yli jäi vain noin puolet  Tapahtuma oli maksuton  Salin ulkopuolella oli kioski, josta sai ostaa virvokkeita sekä pientä naposteltavaa (ei tuottanut)  Pelaajat ostivat eväät lähimmästä kaupasta (Siwa, Sale)  Varsinaisia kilpailuja tai tapahtumia ei järjestetty

Tulevan vuoden suunnitelmat Nyt on aika parantaa, saada tapahtumaan enemmän osanottajia, tuottaa rahaa sekä järjestää osallistujille yhtä jos toistakin aktiviteettia!

Uusi järjestys saliin  Saliin tulee kaikkiaan kuusi riviä pöytiä, jotka sijoitetaan kuvan mukaisesti vastakkain, pientä väliä jättäen  Antaa tilaa 48:lle tietokoneelle lisävarusteineen  Paremmat yhteydet kavereihin tai muuhun porukkaan  Konsolinurkkaus siirretään vasemmalle seinämälle  Yksi screeni, jolle voidaan heijastaa kuvaa jostakin konsolista  Kolme pöytää, joista kaksi pienintä tarkoitettu televisioille tai muille näyttölaitteille. Isolle pöydälle sijoitetaan konsolit ja niiden varusteet  Info-piste heti ovea vastapäätä  Info-screenille heijastetaan aikatauluja kilpailuista tms.  Isolle screenille lähetetään jatkuvasti kuvaa joko perus pelailusta, tai kilpailujen aikana kuvaa itse kilpailusta

Tapahtuman kesto ja kulku  Tapahtuma kestää 24 tunnin sijasta 48 tuntia  Ensimmäinen päivä  Pelataan hyviä pelejä hyvässä seurassa  Järjestetään yksi tai useampi kilpailu jonkun tunnetun ja suositun pelin parissa  Voittajalle kunniakirja kotiin vietäväksi, mahdollisesti myös jotakin pientä virvoiketta maksutta (kioskilta)  Toinen päivä  Jatketaan pelaamista  Järjestetään jotakin pientä kilpailuhenkistä toimintaa, ei niin virallista kuin ensimmäisenä päivänä  Kolmas päivä  Pakataan omat koneet ja lisälaitteet  Siivotaan paikat  Lähdetään kotiin odottamaan seuraavan vuoden tapahtumaa!

Tapahtuma maksulliseksi? TavastiaGames 2013 voisi kerätä vähän varoja tarjoamalla tietokonepaikkoja pientä maksua vastaan.

Hinnoittelu ja erikoistarjoukset  Yksittäinen tietokonepaikka : 5€  Ryhmässä (vähintään kaksi paikkaa) : 3€ / paikka  Vierailupaikka : 1€  Lupa jäädä yöksi (alle 18-vuotiaalta vanhempien suostumuksella!)  Saa seurata kavereiden tai muiden tapahtumaan osallistuneiden toimintaa läpi vuorokauden

Mainoskampanja Tuttuun tapaan julisteita koululle ja mm. Kauppojen ilmoitustauluille. Julisteiden kiinnittäminen voisi alkaa jo kuukautta ennen itse tapahtumaa.

Hiljaisuuden karkoitus  Tapahtuman aikana soi musiikki (soittolista josta ainakin enimmistö pitää)  Ääntä säädetään siten, ettei se puske pelaajien kuulokkeiden lävitse  Yöksi äänet vaimennetaan kokonaan  Joku esiintymiskokemusta omaava juontamaan kilpailua sekä julistamaan sen voittaja  Tapahtuman alussa kyseinen henkilö voisi pitää pienen avajaispuheen, jossa selvennetään vähän mitä tapahtumassa tulee olemaan ja ennenkaikkea koska

Järjestäjille tuntomerkit Tällä kertaa TavastiaGames –paidat pukevat päälleen vain ne, jotka ovat olleet tapahtumaa järjestämässä. Paitoihin voisi painattaa myös erityisen ’STAFF’ –merkinnän, jotta järjestäjät ovat helposti tunnistettavissa.

Tehdään tapahtumasta perinne! Tällä kertaa tähän todellakin pyritään! Yritetään saada mahdollisimman moni kiinnostumaan tapahtumasta, vaikka tapahtuma tavallaan maksaakin valuuttaa. Tämä toteutetaan edellä mainituilla muutoksilla, ja ennenkaikkea hyvissä ajoin aloitetulla mainoskampanjalla!