Rukoustilaisuus vainottujen kristittyjen puolesta

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Mission Gallup 08 nettikyselyn yhteenveto. Jeesus tunnetuksi kautta maailman Taustatietoja • 446 vastaajasta 38% (m) ja 62% (n) • Vapaakirkollisia 84%
Advertisements

Taivas…. Miten pääsen sinne?.
Perusevankeliumia tähän päivään
Kun Jumala loi naisen hän oli tullut 6. päivän ylitöihin.
Jos sinulla on ruokaa jääkaapissa,
Elettiin vuotta 2004, eräässä pienessä kaupungissa nimeltään Laholm, missä turvallisuudesta ei ollut paljon tietoakaan. Sinne oli pieni ruskea nallekarhu.
Jos sinulla on ruokaa jääkaapissa, vaatteita pukea yllesi, katto pään päällä ja sänky jossa nukkua ... Silloin olet rikkaampi kuin 75% maailman kansasta.
”Kutsu seuraamaan” Kun he olivat syöneet, Jeesus sanoi Simon Pietarille: "Simon, Johanneksen poika, rakastatko sinä minua enemmän kuin nämä toiset?" "Rakastan,
OLISIKO SINUSTA JOHTAJAKSI?. Johtajaksi kasvetaan, ei synnytä.
Kansainvälisen diakonian pohja on Raamatussa
Pikkupoika kysyi isältään...
LUJAA LAATUA??.
:09:11 Luukas 22: Kuvitus Henry Martin Toteutus Marko Oikarinen.
Työ on kesken Maailman evankelioiminen Tilanne vuonna 2004.
Totuus.
Jumalan kanssa.
Suomalaisen Urbaanin unelman vaikutteet tulevat Englannin kirkon piirissä alkaneen uudistuksen parista luvulla kristityt totesivat heidän yrityksensä.
Useita vuosia sitten eräässä perheessä, aikana, jolloin rahaa oli vähän, isä rankaisi 5 vuotiasta tytyärtään, joka oli hävittänyt arvokkaan esineen.
Vaikuttaa uskomattomalta! Vaikuttaa uskomattomalta! Kenraali Dwight D. Eisenhower oli oikeassa, kun hän antoi määräyksen, että se oli valokuvattava ja.
Elettiin vuotta 2002, eräässä pienessä kaupungissa, missä turvallisuudesta ei kaikilla ollut paljon tietoakaan. Sinne oli pieni ruskea nallekarhu jätetty.
Viikon ohjelma: MA: Miksi Jeesus-nimessä on voimaa. Rukouksen suhde Jumalan kolminaisuuteen TI: Jeesuksen nimi kääntyessämme Isän puoleen KE: Jeesuksen.
MALLI: Osoite: Minulla on uusi … -> Minulla on uusi osoite. Jeg har en ny adresse. Osoite: Tiedätkö Liisan …?
MALLI: Osoite: Minulla on uusi … -> Minulla on uusi osoite. Jeg har en ny adresse. Osoite: Tiedätkö Liisan osoitteen?
Paavalin kirje Filemonille
Rukous - hengellinen keino, jolla voimme vaikuttaa hengelliseen sokeuteen 2 Kor. 10:3-5 Vaikka me vaellammekin lihassa, emme kuitenkaan lihan.
RAKKAUS USKO TOIVO - ihmiseltä ihmiselle
NALLE PUH.
”Niille, jotka olivat tätä kuulemassa, Jeesus esitti vielä vertauksen, koska hän oli jo lähellä Jerusalemia ja monet luulivat Jumalan valtakunnan ilmestyvän.
A ja O Ilm.1:8. "Minä olen A ja O", sanoo Herra Jumala, joka on ja joka oli ja joka tuleva on, Kaikkivaltias.
Kuolemantuomio Tehnyt: Ida Vierimaa 2A.
Jos sinulla on ruokaa jääkaapissa, vaatteita pukea yllesi, katto pään päällä ja sänky jossa nukkua ... Silloin olet rikkaampi kuin 75% maailman kansasta.
Nainen Koraanissa Islam ei tee kerrassaan mitään eroa naisten ja miesten välillä heidän suhteessaan Allahiin (swt). Molemmille luvataan sama palkkio hyvästä.
Mikä asia voisi vaikuttaa näin koko kaupunkiin?
Mariamin tarina. Nimeni on Mariam ja olen 13 vuotta. Asun pienessä kylässä Ugandassa. Tykkään tehdä ruokaa oman puutarhamme antimista.
TAUOLLA TYÖKAVEREIDEN KANSSA
Blondin logiikkaa 1 Made by the Man.
”Menkää kaikkialle maailmaan ja julistakaa evankeliumi kaikille luoduille” Mark 16:15 Kuka käskee ja ketä ? Mikä on minun paikkani ja osuuteni ? Yhdessä.
Tule sellaisena kuin olet 2. Aitous ja epäilys
Luuk. 10:1-2 Luvussa 10 Luukas kuvaa Jeesuksen matkaa Galileasta Jerusalemiin, ja kertoo matkan varrella sattuneista tapahtumista. Kysymyksiä, esirukousaiheita.
Uusi testamentti alkukieli kreikka 27 kirjaa
Valittu kansa – Israel vai me?
NÄEN SEURAKUNNAN... Apt.2:41 -. Näky ohjaa Perus asiakirjat ovat: Arvot ja näky Matt.22:6.
Mitä profeetta Muhammed (r.h.k) sanoo (naisesta)?
Sanaristikko (historia) © Jussa Lehtinen
KRISTINUSKON ENSIASKELEET
Esa Fabrin Ihmisen kasvu, muutos ja ahdistus 1/3 Ihmisen elämässä kasvu ja muutos liittyvät jatkuvasti toisiinsa Myös persoonallinen, perusteissaan.
Perusevankeliumia tähän päivään Opetussarja. Jeesus parantaa sairaita Matt. 8: Reino Saarelma.
LÄHETYS JA USKONTOJEN KOHTAAMINEN Lähetys, uskonnot ja kohtaaminen - kolme yhteenkuuluvaa sanaa Teesejä ja kysymyksiä Timo Vasko KLK, SLN Suomen Lähetysneuvottelu.
Valoa idästä Reino Saarelma Matt. 2: Matteus 2:1-12 – Valoa idästä 1. Kun Jeesus oli syntynyt Juudean Betlehemissä kuningas Herodeksen aikana,
”Rinnasteiset verbiparit tekstissä” Anu Airola Helsingin yliopisto.
Pikkupoika kysyi isältään...
Tapahtukoon sinun tahtosi
Puhu parin kanssa! Mitä sinä teit eilen? Mitä hän teki eilen?
ROT Lyseon lehti kaipaa toimittajia ja uutta nimeä! Katso marraskuun Jorma-lehti lyseo.mobie.fi/zine/32/cover. lyseo.mobie.fi/zine/32/cover.
KIINAN USKONNOT Mikä täyttää miljardin ihmisen maailmankatsomus- ja arvotyhjiön? Prof. Miikka Ruokasen kommentti
Kirkkohistoria Kirkon syntyhetkestä tähän päivään
EUROOPAN KIRKOT NYKYAIKANA UE2 LAJM. TEHTÄVÄ Tee ohjelmajulistus parisi/ ryhmäsi kanssa, jolla voitaisiin konkreettisesti tukahduttaa ja sensuroida opiskelijoitten.
KIRKOT JA VALTIO Luku 17 – Ydinsisältö. Uskontojen merkitys valtion kannalta merkittäviä yhteiskunnallisia vaikuttajia tuottavat myös sosiaali- ja terveyspalveluja.
Lähetysopetus rippikoulussa Esimerkkejä lähetysoppitunnilla käsiteltävistä asioista.
MITEN ELÄÄ KRISTITTYNÄ?. Yleistä Kirkko on kristittyjen yhteisö. Apostolien teot kuvaavat kristinuskon syntyä. Apostolit olivat Jeesuksen opetuslapsia.
Toivon tiekartta Suomen Lähetysseuran strategia
Kristinuskon levinneisyys ja kehityssuunnat 2000-luvulla
20. Kristinusko Aasiassa ja Afrikassa
15. Uskonto yhteiskunnassa
Luku 23 – Paavali ja hänen kirjeensä
Jeesus liikkeestä valtionuskonnoksi
Lähetysopetus rippikoulussa
Jos sinulla on ruokaa jääkaapissa, vaatteita pukea yllesi, katto pään päällä ja sänky jossa nukkua ... Silloin olet rikkaampi kuin 75% maailman kansasta.
LÄNNEN KIRKKO POLIITTISENA VAIKUTTAJANA
Lähetysopetus rippikoulussa
Esityksen transkriptio:

Rukoustilaisuus vainottujen kristittyjen puolesta

Kirkkosi on poltettu! Pastorisi on vangittu ja … … nyt he etsivät sinua!

Ovatko kristittyjen vainot totta? 10 % maailman kristityistä kokee vainoja 200 milj. kristittyä elää päivittäin vainottuina Vainoa koetaan ateistisissa, islamilaisissa, äärinationalistisissa hindulaisissa ja buddhalaisissa maissa. Vainoaminen voi toteutua uskonnollisena aparthaidina, kristittyjen kylien tuhoamisina, pakkokäännyttämisenä, väkivaltana, kirkkojen ja kotien tuhoamista, pakkoavioliittoina, karkoituksina sekä vangitsemisina ja kidutuksina

1. Pohjois-Korea A 2. Saudi-Arabia I 3. Iran I 11. Afghanistan I 12. Uzbekistan I 13. Turkmenistan I 14. Eritrea A 15. Comoros I 16. Pakistan I 17. Egypti I 18. Myanmar A 19. Azerbaitsan I 20. Marokko I 21. Brunei I 22. Libya I 4. Somalia I 5. Maledivit I 6. Bhutan B 7. Vietnam A 8. Jemen I 9. Laos AB 10. Kiina A I = islam A = ateismi B = buddhalaisuus Lähde Open Doors World Watch List 2006

Pohjois-Korea Maassa on ateistinen hallitus ja Pohjois-Koreassa ei ole uskonnonvapautta Raamatun kantamisesta ja evankelioimisesta rangaistaan vankeudella. Kristittyjä kidutetaan ja teloitetaan. Arvioidaan, että Korean sodan jälkeen 300 000 kristittyä olisi teloitettu tai kuollut vankiloissa Arvioidaan, että vankiloissa ja vankileireillä olisi noin 100 000 kristittyjä

Saudi-Arabia Virallisen lain mukaan saudikansalainen ei voi olla uskonnoltaan muuta kuin muslimi Kristittyjen ei sallita harjoittaa uskoaan julkisesti Maassa pidätetään siirtolaiskristittyjä, jotka ovat tulleet Aasiasta ja Afrikasta, kotihartausten takia Kääntymisestä pois islamista saa lain edessä kuolemanrangaistuksen Ei-islamilaisen materiaalin julkaiseminen radiossa, tv:ssä, painettuna ja Internetissä on kiellettyä

Eritrea 60 % muslimeja, 30 % ortodokseja Lähes 3000 protestanttista kristittyä on vangittuna, ilman syytteitä, uskonsa tähden Hyväksytyt uskonnot ovat islam, ortodoksisuus, katolisuus ja luterilaisuus, muiden toiminta on kiellettyä. Kristittyjä yritetään saada allekirjoit- tamaan asiakirjoja, joissa he lupaavat olla lukematta Raamattua ja olla käymättä seurakunnan tilaisuuksissa

Laupias samarialainen Luuk. 10:30–37 Jeesus vastasi hänelle näin: "Eräs mies oli matkalla Jerusalemista Jerikoon, kun rosvojoukko yllätti hänet. Rosvot veivät häneltä vaatteetkin päältä ja pieksivät hänet verille. Sitten he lähtivät tiehensä ja jättivät hänet henkihieveriin. Samaa tietä sattui tulemaan pappi, mutta miehen nähdessään hän väisti ja meni ohi. Samoin teki paikalle osunut leeviläinen: kun hän näki miehen, hänkin väisti ja meni ohi. Mutta sitten tuli samaa tietä muuan samarialainen. Kun hän saapui paikalle ja näki miehen, hänen tuli tätä sääli. Hän meni miehen luo, valeli tämän haavoihin öljyä ja viiniä ja sitoi ne. Sitten hän nosti miehen juhtansa selkään, vei hänet majataloon ja piti hänestä huolta. Seuraavana aamuna hän otti kukkarostaan kaksi denaaria, antoi ne majatalon isännälle ja sanoi: 'Hoida häntä. Jos sinulle koituu enemmän kuluja, minä korvaan ne, kun tulen takaisin.' Kuka näistä kolmesta sinun mielestäsi oli ryöstetyn miehen lähimmäinen?" Lainopettaja vastasi: "Se, joka osoitti hänelle laupeutta." Jeesus sanoi: "Mene ja tee sinä samoin."

Mitä sinä voit tehdä? 1. Rukoile vainoa kokevien kristittyjen puolesta 2. Rohkaise vainottuja kristittyjä lähettämällä kortteja ja kirjeitä 3. Lähetä vetoomuksia päättäjille ja viranomaisille 4. Tue kristillisten ihmisoikeusjärjestöjen toimintaan, liity toimintaa Pidä esillä vainottujen asiaa

Lisää tietoa www.uskon.fi > Uskonnonvapaus Blogi: http://ihmisoikeus.blogspot.com www.stefanus.fi www.martyyrikirkonystavat.fi www.opendoorsuk.org

Rukoile vainottujen puolesta 1. Jumala, vahvista vainottuja ja heidän perheitään 2. Pastorit ja kristityt johtajat 3. Rohkeutta uskoville 4. Kokemuksia Jumalan rakkaudesta Ihmisoikeustilanteiden paraneminen Vangitut uskovat, voimaa ja vapautus Fyysinen ja henkinen parantuminen Viisautta oikeisiin päätöksiin Seurakuntien vahvistumista Jumalan valtakunnan tuleminen Video