Tunnetko jo talous- ja velkaneuvonnan palvelut?

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Päivän päihdetilanne Pulmat pöydälle – avohoito alkaa Arja Hirvonen
Advertisements

Työ- ja elinkeinokeskus HÄMEEN TE-KESKUS APUNA YRITYKSESI OMISTAJANVAIHDOKSESSA Loppi Hannele Heikkinen Sukupolvenvaihdosten edistäminen ja.
Nuorten tieto- ja neuvontapiste yESBOx, Espoon kaupunki.
TJS-TUKI Koulutustilaisuudet Opintokerhot. TJS-tuki TJS-tuki on opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämää taloudellista tukea ohjattuun oppimiseen, esim.
Yritysjärjestely Yritysapu Comuf Tummat pilvet yrittäjyytesi yllä
OSA VI MISTÄ APUA TALOUDEN SUUNNITTELUUN? MISTÄ APUA TALOUDEN SUUNNITTELUUN? VI / 2 Talouden suunnitteluun löytyy ideoita internetistä – surffaile ja.
Aino Manninen, Nal Tiina Saarinen, Riinu ry Asumisneuvontakoulutus Nuorten tarpeet asumisneuvonnassa.
Viikko 39 (26.9. – 30.9.) Maanantai: (26.9.) -Euroopan kielipäivä: sarjakuvavisa alkaa, 9.LK vierailija, kielipelejä, roolileikkejä, tsekkaa seiniltä.
Viikko 17 (22. – 26.4.) Maanantai: (22.4.) - Tiistai: (23.4.) - Keskiviikko: (24.4.) LK: Tapporumpu-esitys salissa klo Torstai: (25.4.)
Viikko 41 (8.10. – ) 9.LK TET Maanantai: (8.10.) LK: LV-tunti klo 10 Tiistai: (9.10.) -7.LK: LV-tunti klo 10 Keskiviikko: (10.10.) -6A:
Rahoituskriisi ja velkaongelmien hallinta Pankkikriisin sosiaaliset vaikutukset Diak Erikoistutkija Vesa Muttilainen (Polamk)
Logo on koulumme kuvallinen nimi ja tunnusmerkki, joka voi olla pelkkä symboli tai kuvan ja kirjainten yhdistelmä. Voit keksiä samalla koulullemme sopivan.
Viikko 11 (11. – 15.3.) Maanantai: (11.3.) - Tiistai: (12.3.) -Alakoulun liikuntapäivä klo Yläkoulun liikuntailtapäivä klo Keskiviikko:
Viikko 10 (4. – 8.3.) Maanantai: (4.3.) -Kulttuuripolku/Taidemuseo 8A klo Lähtö 9.40 Tiistai: (5.3.) - Keskiviikko: (6.3.) -Rästikoe klo 8.00.
Vaikeasti puhevammaisten tulkkipalvelu
Kirkon kokemuksia velkasyrjäytyneiden auttamisesta
Taloudellinen tuki liittojen ja yhdistysten koulutuksiin ja opintokerhoihin TJS-tuki.
VANHUSTEN ELÄMÄNHALLINNAN TUKEMINEN PALVELUOHJAUKSELLA
Sosiaalipalvelujen neuvonta X.X.2012Matti Meikäläinen.
Toimeentulotuen yksikön sosiaaliohjaus
Viikko 35 (27.8. – 31.8.) Maanantai: (27.8.) -7B: Susiniemi Tiistai: (28.8.) -7D: Susiniemi -1.LK vanhempainilta klo Keskiviikko: (29.8.) -7A: Susiniemi.
Viikko 47 ( – ) Maanantai: (19.11.) - Tiistai: (20.11.) LK: Nuorisovaltuustovaalit -9.LK vanhempainilta klo Keskiviikko: (21.11.)
NUORTEN PAJA Anu Lounatvuori Johto Perhe- ja sosiaalipalvelut Perhepalvelut Aikuisten psykososiaaliset palvelut Mielenterveys- ja päihdepalvelujen.
Asuminen & rahavaikeuksien ennaltaehkäisy Nuorisoasuntoliitto ry Helppo olla – rästejä nolla -projekti.
Nuoret ja vastuullinen yrittäjyys –hanke ja yhteiskunnallinen yrittäjyys Yhteiskunnallisen yritystoiminnan tutkimusverkoston vuosikokous Simo Tuppurainen.
Perustoimeentulotuki siirtyy Kelaan – miten asiakas saa sosiaalityön palvelut? Eduskunta, Pikkuparlamentin Kansalaisinfo Minna Kivipelto, THL.
Yhdistyshuoltamo VISIO Pohjois-Karjalan yhdistyshuoltamo 2017 tukee, auttaa ja kehittää yhteistyössä maakunnan yhdistystoimintaa. Yhdistyshuoltamo kokoaa.
Laitetaan syövälle piste. 1. Mikä on Syöpäsäätiö? Vuonna 1948 perustettu Syöpäsäätiö on osa Syöpäjärjestöjä. Syöpäsäätiö on suurin.
MIKSI TÄTÄ TEHDÄÄN? Vahvistetaan 16-29v työttömien ja vaikeassa työmarkkina-asemassa olevien nuorten elämänhallinnan taitoja ja osallisuuden tunnetta.
Yhdistyshuoltamo Tarvitseeko yhdistyksenne vuosihuoltoa? Nakuttaako vapaaehtoistyön moottori? Onko uuden startin aika? Mietitkö jo romuttamolle vientiä?
Ohjaamot alle 30-vuotiaille nuorille Seinäjoki
Mikkeli Pasi Savonmäki Kohtaamo-hanke
Kuopion alueen työllisyyskokeilu
Neuvontaa ja vientiosaamista elintarvikealan pk-yrityksille www. evira
NUPPA, VIIKKO 23 ! Avoinna arkisin viranomaispalvelut ma-pe, Neuvokki 8-16 ! Kello Maanantai 5.6. Tiistai 6.6. Keskiviikko 7.6. Torstai 8.6. Perjantai.
NUPPA-TALON VIIKKO 21 ! Viranomaispalvelut 8-16 ! Aamupala 9.30
Digiä ikä kaikki! KUMOUS-hankkeen opit ja tulokset webinaareissa – Tule kuulolle ja ylläty! Palvelutalouden vallankumous – Ihminen digitalisaation keskiössä.
Talo avoinna arkisin 8-19, viranomaispalvelut 8-16 !
Talo avoinna arkisin 8-19, viranomaispalvelut 8-16 !
KODIN JA KOULUN YHTEISTYÖ
Talo avoinna arkisin 8-19, viranomaispalvelut 8-16 !
Talo avoinna arkisin 8-19, viranomaispalvelut 8-16 !
Taloudellinen tuki liittojen ja yhdistysten koulutuksiin
PERINTEISET SYYSKARNEVAALIT PIDETÄÄN
SAMAT-toiminta samanlainen, erilainen vanhemmuus …samat oikeudet, samat velvollisuudet…
Paikalla päivittäin useita eri asiantuntijoita
Talo avoinna arkisin 8-19, viranomaispalvelut 8-16 !
Talo avoinna arkisin 8-19, viranomaispalvelut 8-16 !
Asiakkaan valinnanvapaus
SAMAT-toiminta samanlainen, erilainen vanhemmuus …samat oikeudet, samat velvollisuudet…
PÄIVÄTOIMINTAPÄIVÄ PALVELUJEN HINNAT Keskustelua ja kulttuuria
Suomi.fi-yrityssivusto
Satakunnan TE-toimisto
Student Life - Hyvinvointisi tueksi
Käsitteitä yrittäjyydestä
Aikuissosiaalityön nuorten palvelut
Palveluohjaaja on tavoitettavissa arkisin
Diakoniatyö 2009.
TAKKUINEN ARKI? KIUKKUA ILMASSA? Nopea perheohjaus Maksutonta ohjausta
Älvsbyn kunnan omaistukeen!
Lappeenrannan kulttuurikortti
Espoon työllisyyden kuntakokeilu rekrytointiväylänä
Diakoniatyö 2011.
Toukokuussa: Kesäkuussa: TO 2.5. VIRTUAALIVESIJUMPPA KLO 7.50
Keitele, Pielavesi, Tervo, Vesanto
elokuun virtuaalivesijumpat
Keitele, Pielavesi, Tervo, Vesanto
Kelan palvelukanavat Neuvontapalvelupäivät, Paasitorni
Keitele, Pielavesi, Tervo, Vesanto
Esityksen transkriptio:

Tunnetko jo talous- ja velkaneuvonnan palvelut?

Lappeenrannan oikeusaputoimisto, talous- ja velkaneuvonta Neuvontaa ja apua on saatavissa pieniin ja suuriin rahahuoliin. Ratkaisuja on olemassa erilasiin tilanteisiin. Neuvontaa tarjoavat useat eri tahot puhelimitse, chatissa tai kasvokkain. Voit kääntyä talous- ja velka-asioissa minkä tahansa tässä esitteessä olevan tahon puoleen. Kaikki apu on maksutonta ja luottamuksellista. Lappeenrannan oikeusaputoimisto, talous- ja velkaneuvonta Käyntiosoite: Valtion virastotalo, Villimiehenkatu 2 B, 53100 LAPPEENRANTA Postiosoite: Villimiehenkatu 2 B, 53100 LAPPEENRANTA Puhelin: 029 566 0304, arkisin klo 11–12 Sähköposti: lappeenranta.velkaneuvonta@oikeus.fi Talous- ja velkaneuvonta auttaa maksuongelmissa olevia yksityishenkilöitä ja pienyrittäjiä löytämään ratkaisuja velkaongelmiin. Neuvoja auttaa selvittämään velkatilanteesi ja maksukykysi sekä neuvoo sopivimman ratkaisun tilanteeseesi. Saat häneltä apua esimerkiksi: neuvotteluihin velkojien tai perimistoimistojen kanssa Takuusäätiön takaushakemuksen laatimiseen ja lakisääteisen yksityishenkilön velkajärjestelyn hakemiseen Neuvojan tapaaminen ei johda mihinkään toimenpiteeseen, ellet itse halua. Virastotie 3 56100 RUOKOLAHTI p. 044 449 1213 Kunnasta saat lisätietoa, ohjausta ja asiointiapua velka- ja talousasioiden selvittelyyn. Käytössäsi on sähköinen asiointipiste sekä mahdollisuus tulostamiseen ja skannaamiseen.

Eksote aikuissosiaalityö, Ruokolahti Hyvinvointiasema Nällisuontie 7 56100 Ruokolahti p. 040 651 3999 Palveluohjaaja on tavattavissa ilman ajanvarausta ma-ti ja to-pe klo 8:30-11:30 Eksoten aikuissosiaalityön palvelut on tarkoitettu 18-64 –vuotiaille Etelä-Karjalan maakunnan asukkaille. Aikuissosiaalityön palveluja ovat asiakkaan tukeminen ja ohjaaminen erilaisissa arjen vaikeuksissa mm. taloudellisissa ongelmissa. Voit hakea aikuissosiaalityön kautta yksilölliseen kokonaistilanteeseen perustuvaa täydentävää ja ennaltaehkäisevää toimeentulotukea sen jälkeen, kun sinulle on ensin tehty Kelassa perustoimeentulotukea koskeva laskelma ja päätös. Aikuissosiaalityössä tehdään tiivistä yhteistyötä Lappeenrannan oikeusaputoimiston talous- ja velkaneuvonnan kanssa mm. sosiaalisen luototuksen palvelussa. Ruokolahden seurakunta Satamatie 1 56100 RUOKOLAHTI p. 05 688 1100 Seurakunnan diakoniatyö voi myöntää pienimuotoista taloudellista apua odottamattoman taloudellisen kriisin kohdatessa. Avustaminen on kertaluontoista ja tuki annetaan esim. osto-osoituksena ruokakauppaan. Seurakunnan kautta on mahdollisuus hakea avustusta kirkon diakoniarahastosta ja Tukikummit säätiöltä lasten ja nuorten tarpeisiin. Varaa aika diakoniatyöntekijältä talousasioiden selvittelyä varten. Yrittäjien neuvonta Puhelin: 029 502 4880, maanantai–perjantai 9.00–16.00   På svenska, torstai 9.00–16.00 In English, tiistai, perjantai 9.00–16.00 Oletko huolissasi yrityksesi taloudesta ja tulevaisuudesta tai onko sinulla jo maksuvaikeuksia? Yritys-Suomi Talousapu -neuvontapalvelu neuvoo puhelimitse yritystoiminnan talous- ja maksuvaikeuksissa. Neuvonta on maksutonta, mutta puhelu maksaa matkapuhelin- tai paikallisverkkomaksun verran.

Tutustu palveluihin | takuusaatio.fi Takuusäätiö Takuusäätiö on kotitalouksien arjen raha-asioiden asiantuntija. Se auttaa ihmisiä ottamaan oman talouden haltuun tarjoamalla neuvontaa, velkojen järjestelyä, edullista pienlainaa hankintoihin sekä välineitä raha-asioiden hallintaan. Tutustu palveluihin | takuusaatio.fi Hyödyllisiä linkkejä Marttaliitto – kodin talous, www.martat.fi/marttakoulu/omat-rahat/ Kuluttajaliitto – oman talouden hallinta, www.kuluttajaliitto.fi/tietopankki/oman-talouden-hallinta/ Kuluttajaliitto – talouteen liittyvää materiaalia, www.kuluttajaliitto.fi/tietopankki/materiaalipankki/talous/