”Suomen LVI-liitto SuLVI on LVI-alan ammattilaisten verkosto, jonka jäsenenä saat uusimmat uutiset ja vaikutat alaasi. Jäsenyhdistyksen jäsenenä tutustut.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
OPPIMINEN JA OPETUS / DIDAKTIIKAN KURSSIN WIKITENTTI
Advertisements

Tietoyhteiskunnan asialla vuodesta Tietotekniikan liitto lyhyesti • Valtakunnallinen ja puolueeton ICT-alan asiantuntija Suomessa • Jäseninä n.
JHL:n sähköiset palvelut
Yhdistyslaki – Järjestökoulutus
Tervetuloa seniori- opettajaksi!
Tuomarikirjeenvaihto  Tuomarin kanssa käytävä "keskustelu" kutsusta kiitoksiin. Tuomarien hankkiminen: viidakkorumpu, omat ja muiden kokemukset, Internet,
Thorleif Johansson Suomen Lions-liitto ry Viestintäjohtaja
Varsinais-Suomen kummiyritysrengas
TTL Sosiaalisessa mediassa
Lastenneurologisen kuntoutuksen yhdistys - förening för barnneurologisk habilitering ry 35 vuotta Asiantuntijuutta ja kokemusta lasten neurologisesta kuntoutuksesta.
Käyttöohje: Kuinka luoda käyttäjätili. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Tiimi osat Asiakas Jäsen 1 Osk Muut jäsenet Tiimi on ryhmittymää kehittyneempi muoto. Se vastaa ulospäin katsottuna yritystä joka tuottaa kokonaisvaltaista.
Käyttöohje: Kuinka ilmoittautua tapahtumaan. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
T Personal SE assignment Communication Practices Miikka Lötjönen.
JATKAJAKOULU Jatkajakoulun laadun arviointi. JATKAJAKOULU Kriteeristö ja laadun arviointi 1. arvioinnin kohteena ovat Jatkajakoulun käyneet opiskelijat.
Laajennettu työssäoppiminen TOP LAAJA Verkostotapaaminen
Klubin arvojen määrittelyprosessi. Arvoprosessi Klubin tulee selvittää itselleen miksi arvot ovat tärkeitä. Arvoja ei kannata pohtia vain siksi, että.
Hyrrä-verkkopalvelu Hanketukien infotilaisuus
Seurantalojen korjausavustuksen sähköinen haku - pikaohje Sähköisessä hakupalvelussa on kullakin sivulla ohjeita hakemuksen tekemiseen. Joissakin kohdissa.
SUK-verkoston palkitseminen Ansioristit – kriteerit, aikataulut ja hinnat.
Sähköisen yhteishaun ohjeistus. Sähköinen yhteishaku Yhteinen hakuaika kaikille , mutta haku meidän koulussamme toteutetaan välisenä.
VALTIOVARAINMINISTERIÖ HKO, Valtion IT-toiminnan johtamisyksikkö Julkishallinnon sähköisen asioinnin rakenneosat Kehitettävät yhteiset alustat,
Lukutikku ja rihvelitaulu aihevinkkausta senioreille
Kevään yhteishaku ja aikataulut vuonna 2011 Kevään yhteishaku Pääsy-, soveltuvuus- ja kielikokeet: Jos hakutoiveissa.
Keudan oppilaskuntien koulutus Keudan ohjeita oppilaskunnassa toimimisesta Erja Kärnä opiskelija-asioiden päällikkö.
Opettajatutoreiden info Opiskelijoiden kansainvälistymistä tukevat mahdollisuudet tekniikan yksikössä Tekijä, pvm.
– SUOMEN EKONOMILIITTO – – FINLANDS EKONOMFÖRBUND – Järjestöpalveluista vuodelle Satu Taivainen Asiamies, järjestöpalvelut.
Vedenpinnan nosto -koulutus, Pori Suunnitteluinsinööri Ari Sallmen.
KÄSSÄMARTTA MITEN JA MISSÄ?. Oletko innostunut käsitöistä, kädentaidoista ja haluatko oppia uutta? Oletko kuullut kässämarttatoiminnasta, olisiko se sinun.
Julkisten ja hyvinvointialojen opiskelijat JHL 850 ry on valtakunnallinen ja lähes jäsenellään liiton suurin yhdistys, joka kokoaa yhteen opiskelevat.
HEKA MAUNULA TALOTOIMIKUNNAT TERVETULOA!
Celian palvelut kirjastossa Tampere suunnittelija Elina Kilpiö, Celia.
Hae mukaan JC-kiltaan! Seuraavat paikat haussa :  Kansainvälistymisvaliokunta  Palveluvaliokunta  Teollisuusvaliokunta  Laita hakemuksesi.
ConnectPro-käyttötapaus Valiokunnan kokoukset case KOV.
ABIT RO-TUOKIO JUOKSEVIA ASIOITA Valokuvauslaput jakoon, kuvaus Muodostakaa kolmen hengen ryhmät: Jokainen ryhmä kirjoittaa nyt.
–info Terhi Leppä. Taidosto osk Taidosto osk on perustettu (25 perustajajäsentä) Nykyinen jäsenmäärä >350 Viime tilikaudella ( – )
Autismi- ja Aspergerliitto ry
VETOVOIMAA MAASEUDULLE YHTEISTOIMINNALLA JA VERKOSTOITUMALLA
Ohjeita sähköisestä liittymisestä
Hinnerjoen Metsästysseura Salo-Veikot r.y.
Jäsenhankinta 2017.
POISSAOLOLUVAN HAKEMINEN JA PÄÄTÖKSEN TEKEMINEN WILMASSA
D-piirin lionspinssiviikko
PDG Maija-Liisa Heikkilä
Osaamisen näytön prosessi
TYÖHARJOITTELU.
SMOL ry YHTEYSOPETTAJA- MIKÄ?.
Korvaavuuden, sisällyttämisen ja vapautuksen prosessi
Muksuoppi Online on psykiatri Ben Furmanin kehittämä Muksuoppia hyödyntävä tietokone-ohjelma netissä, jonka avulla vanhemmat voivat auttaa lapsiaan voittamaan.
Esityksen lopussa: Osoita päättäjälle!!!
Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän.
Vaalit
Osaamisen näytön prosessi
Suomen Ekonomien jäsenlähettilyys
Jäsenhankinta ja –huolto 2018
Ohje liitteiden lisäämiseksi
Ajovarman tuotteiden ennakkomaksu netissä mahdollista alkaen
25/12/2018.
Ehdot avustuskelpoiselle tiekunnalle:
Jäsenhankinta ja –huolto 2018
Tietopaketti jäsenyhdistykselle
Muksuoppi Online on psykiatri Ben Furmanin kehittämä Muksuoppia hyödyntävä tietokone-ohjelma netissä, jonka avulla vanhemmat voivat auttaa lapsiaan voittamaan.
Tasa-arvotoimikunta Varhaiskasvatuksen hakuprosessista
Yhdistysten kannusteet
Jäsenhankinta ja –huolto 2019
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
TOIMINNAN TILASTOINTI
MARTTAYhdistysten Sääntömuutos 2019
JÄSENREKISTERI.
Kehittäjätyöntekijä Ellinoora Mantere, Rovaniemen kaupunki
Esityksen transkriptio:

”Suomen LVI-liitto SuLVI on LVI-alan ammattilaisten verkosto, jonka jäsenenä saat uusimmat uutiset ja vaikutat alaasi. Jäsenyhdistyksen jäsenenä tutustut oman alueen ammattilaisiin ja liiton kautta tulevat tutuksi koko Suomen alan kärkitekijät.”

”Unohdettu jäsen ei kohta ole enää jäsen ”Unohdettu jäsen ei kohta ole enää jäsen. Ja jäseneksi ei tulla, jos yhdistyksen olemassaoloa ei tiedosteta.” Paula Veikkolainen, KeLVI, SuLVIn jäsentoimikunnan jäsen

Käytännön prosessi Henkilö täyttää jäsenhakemuksen netissä tai antaa sen jäsenyhdistyksen edustajalle. Jäsenhakemus saapuu/toimitetaan Suomen LVI-liiton toimistolle. Toimisto kuittaa uudelle jäsenelle hakemuksen saapuneen ja ilmoittaa jäsenhdistykseen, jossa jäsenyys hyväksytään. Jäsenyhdistys toimittaa tervetulopaketin. Viesti (+hakemus) menee samalla jäsenyhdistykseen. Toimisto kirjaa jäsenen asiakastietojärjestelmään, jolloin Talotekniikka-lehden tilaus alkaa heti. Jäsenyhdistys vahvistaa jäsenen hyväksymisen tai hylkäämisen toimistolle. Jäsenyhdistys toimittaa oman aineistonsa uudelle jäsenelle. (Tai ilmoittaa hakemuksen hylkäämisestä.) Jäsenyhdistyksen valtuuttama edustaja kutsuu uuden jäsenen henkilökohtaisesti seuraavaan yhdistyskokouksen/ tapahtumaan. Uusi jäsen esittäytyy ja hänet toivotetaan tervetulleeksi mukaan yhdistystoimintaan.

Uuden jäsenen haltuunotto SuLVI lähettää uudelle jäsenelle Tervetuloa jäseneksi -kirje/sähköposti Viestissä vahvistetaan hakemuksen saapuminen ja kerrotaan, mille jäsenyhdistykselle se on toimitettu käsittelyyn. Viestin saatteessa on kerrattu jäsenedut ja jäsenyhdistyksen yhteystiedot. Lisäksi liitteenä on Suomen LVI-liiton esittelymateriaali pdf-muodossa Jäsenyhdistys lähettää uudelle jäsenelle: Oman tervehdyskirjeen Yhteystiedot Tulevat tapahtumat Oman jäsenlehden

Entä eronneen jäsenen kontaktointi? Liiton toimisto ilmoittaa jäsenyhdistyksille eronneista jäsenistä Jäsenyhdistyksestä yhteisesti sovittu henkilö soittaa eronneelle jäsenelle ja selvittää eron syyn. Jos mahdollista, kutsuu seuraavaan tapahtumaan tai kokoukseen vielä kerran eroilmoituksen jälkeenkin. Kiittää jäsenyydestä ja toivottaa tervetulleeksi uudelleen, mikäli kiinnostusta on.

Suomen LVI-liitto SuLVIn henkilökunta - Sinua varten! Toiminnanjohtaja Tiina Strand, 040 505 5445 Jäsenasiat ja laskutus Kaija Ruokonen, 050 321 7897 Viestintäsuunnittelija Anne Valkama, 050 572 2228 Koulutuspäällikkö Samuli Könkö, 050 327 6592 Koulutussihteeri Jonna Hoikka, 050 548 5876 Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)sulvi.fi Pätevyysasiat: patevyydet(at)sulvi.fi Jäsen- ja laskutusasiat: sulvi(at)sulvi.fi