Avoin ammattikorkeakoulu

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Avoin ammattikorkeakouluopetus. AVOIN AMMATTIKORKEAKOULUOPETUS  Opinnot ovat avoimia kaikille kiinnostuneille koulutustaustasta,
Advertisements

Välivuoden hyödyntäminen  paranna pääsymahdollisuuksiasi lisäopinnoilla  hanki työkokemusta ja opiskelurahaa  paranna kielitaitoasi ja hanki elämänkokemuksia.
portaali Tutkinto- opiskelijan palvelut eOpintotoimisto Avoimen amk:n opiskelija- palvelut Neuvonta- ja tiedotuspalvelut.
AVOIN AMMATTIKORKEAKOULU Ammattikorkeakoulun koulutusmuoto, joka n parantaa opiskeluun osallistumismahdollisuuksia n parantaa työelämässä mukana olevien.
TYÖLLISTYMINEN JEDUN OPISTOISSA TUTKINNOITTAIN VUOSINA Kulttuuriala.
Osaajaksi Kareliassa o Monialaista oppimista ja kehittämistä o Laadukas opetus o Hyvät valmiudet työelämään  Sitä kautta pystyt kehittymään alasi asiantuntijaksi.
VÄLIVUOSI.  Välivuosi voi osua omalle kohdalle joko suunnitellusti tai vahingossa, jos ei saakaan ensimmäisellä hakukerralla opiskelupaikkaa.  Välivuosi.
Esittelyvideo. Esittelyvideo Lapin AMK Opiskelijoita Henkilökuntaa 500.
W w w. h a m k. f i / a o k k AMK-opintoihin valmentava koulutus maahanmuuttajataustaisille Riihimäki Vesa Parkkonen ja Riitta Metsänen.
Korkeakoulu pohjoisen Suomen tarpeisiin –7 850 opiskelijaa mukaan lukien n. 90 ulkomaista tutkinto- ja 180 vaihto-opiskelijaa n. 50 maasta aikuisopiskelijaa.
Sidosryhmäseminaari Koulutussuunnittelija Kaarina Närhi - Avoin ammattikorkeakouluopetus ( - Ylemmät ammattikorkeakoulututkinnot.
Opiskelijoiden vuosipalaute 2015.
Oulun seudun ammattikorkeakoulu. Ammattikorkeakoulu suomalaisessa koulutusjärjestelmässä Oppivelvollisuuskoulutus Perusopetus Esiopetus Ylioppilas- tutkinnot.
11 Avoin korkeakouluopetus Avoimesti sinun Lapissa avointa korkeakouluopetusta järjestävät Kemi-Tornion AMK, Lapin yliopisto, Rovaniemen AMK sekä ympäri.
Esittelyvideo Lapin AMK Opiskelijoita noin Henkilökuntaa noin 500.
Suomen koulutusjärjestelmä Lapin AMK Opiskelijoita 5000 Henkilökuntaa 500 Toimipisteet : –Meripuistokatu 26, Kemi –Tietokatu.
Omnian oppisopimustoimisto. Oppisopimuskoulutus osana Suomen koulutusjärjestelmää Yliopisto Ammattikorkeakoulu Esi- ja perusopetus Lukio Erikoisammattitutkinnot.
Vanhempainilta KORKEA-ASTEELLE HAKEUTUMINEN UUDISTUU.
Miten kerron koulutuksestani ja työkokemuksestani suomeksi?
Kaivoshankkeen integrointi opetukseen Ammattikorkeakoulujen kielten ja viestinnän opettajien neuvottelupäivät –
Yhteiset tutkinnon osat 35 osp Pakolliset osa-alueet 19 osp Valinnaiset osa-alueet 16 osp → syventävät pakollisten osa-alueiden sisältöjä.
Osaamisen tunnistaminen ja dokumentointi OVA –verkoston tapaaminen ) Kirjoitetaan osaamistodistus/annetaan osaamismerkkejä.
Arvot Ammattikorkeakoulun perusarvoja ovat luottamus, yhteistyökykyisyys ja muutoskykyisyys. Arvot Ammattikorkeakoulun perusarvoja ovat luottamus, yhteistyökykyisyys.
SEMINAARI Eija Kumpulainen Oulun normaalikoulun lukio.
Opiskelijoiden vuosipalaute 2016.
AikuiskoulutusEP - tietokantatilanteen yhteenveto
Avoin tulevaisuus? Kaikille avoimia korkeakouluopintoja
Arviointi osana oppimisprosessia
Tutkinnonuudistus kemistin koulutusohjelmassa
Liiketalouden opiskelu
Ammattikorkeakoulujen opiskelijavalintojen kehittämishanke
Mikä ihmeen oppisopimus?
Erilaisia vaihtoehtoja….
Hilkka Kousa Tilastopäällikkö
Opetuksen suunnittelu ja toteutus
Mitä peruskoulun jälkeen?
Työpaikalla järjestettävän koulutuksen, ammattiosaa-misen näyttöjen ja tutkintotilaisuuksien suunnittelu Tavoitteena on, että työpaikkaohjaaja Tuntee tutkintorakenteen.
17. Löydä oma alasi s. 81‒83.
liikkeenluovutukseen liittyvistä asioista saksan kielen ja kulttuurin/
Valma-koulutuksen mahdollisuudet
Ähtärin Ahertajissa Seinäjoen Septarissa
Kauhavan lukion vanhempainilta Opinto-ohjaaja Henna Teikari
SAVON OPPISOPIMUSKESKUS
Ammattikorkeakoulun kehittämispäivä
liikkeenluovutukseen liittyvistä asioista
Hops Oma opintopolku Osaamisen tunnustaminen Valinnaisuus
Logistiikkakoulutus Keski-Suomessa
Opiskelijavalintojen kehittäminen ja avoin korkeakoulu –ideariihi
Lentokonealan jatko-opinnot
Lukio.
Maahanmuuttajien korkeakoulutus
Tervetuloa Keudaan! SELKO -versio.
Ammatinen koulutus uudistuu
Toisen asteen koulutus
MIKÄ MINUSTA TULEE ISONA?
Merkonomista tradenomiksi Hyria Koulutus – Laurea AMK Kaisa Tsupari, ammatillinen opettaja, Hyria Koulutus.
OPISKELU TIETOJENKÄSITTELYN MONIMUOTOKOULUTUKSESSA
Opintopolkukoulutus Lauri Pohjanen Turun yliopisto Avoin yliopisto.
Tilastotietoa teknologiateollisuuden rekrytointitarpeista, henkilöstön koulutustaustasta ja teknologia-alojen koulutuksesta.
TULOKSET OPINNOISTA-TÖIHIN WEBROPOL-KYSELY SYKSY 2017
Muualla kuin Haaga-Helia:ssa hankittu osaaminen
Väyläopintoihin ohjautuminen
Tilastoja kevään 2016 yhteishausta
Omnia.fi/yhteishaku.
Kainuun ammattiopisto Oppimisen iloa!
OSAAMISTA TYÖELÄMÄN TARPEISIIN
Väyläopinnot Yhteistyössä Karelia ja Riveria
Väyläopintoihin ohjautuminen
Ammattikorkeakouluopinnot​
Kumppanuus-/yrityspolkumalli
Esityksen transkriptio:

Avoin ammattikorkeakoulu

AVOIN AMMATTIKORKEAKOULUOPETUS Opinnot ovat avoimia kaikille kiinnostuneille koulutustaustasta, tavoitteista ja iästä riippumatta. Opinnot ovat Lapin ammattikorkeakoulun AMK-tutkintoon ja ylempään AMK-tutkintoon kuuluvia opintoja. Avoimet ammattikorkeakouluopinnot eivät anna oikeutta tutkinnon suorittamiseen, mutta opinnot voidaan hyväksilukea hakeutumisen ja hyväksynnän jälkeen.

TAVOITTEENA VOI OLLA Ammattikorkeakouluopiskeluun tutustuminen Valintakokeisiin valmentautuminen Tutkintoon hakeutuminen (väylä- ja polkuopintojen tekeminen) Ammattitaidon ylläpitäminen ja kehittäminen sekä työelämässä tarvittavien tietojen ja taitojen kartuttaminen ja lisäosaamisen hankkiminen Itsensä kehittäminen Opiskelijatarinoita ja kokemuksia avoimen opintopoluista voit lukea osoitteesta: www.lapinamk.fi/avoinamk

OPINTOJA VOI SUORITTAA Yksittäisinä opintojaksoina tai laajempina kokonaisuuksina Väylä- tai polkuopintoina Erillisillä avoimen AMKin järjestämillä opintojaksoilla AMK- ja YAMK -tutkinto-opiskelijoiden ryhmissä lukujärjestyksen mukaisesti päivisin tai monimuoto-opintoina Rovaniemellä, Kemissä ja Torniossa Yhteistyöoppilaitoksissa

AVOIMESTA AMKISTA TUTKINTO- OPISKELIJAKSI Avoimessa suoritettuja opintoja voit hyödyntää AMK- tutkintoon hakeutuessasi: Opinnot eivät oikeuta AMK-tutkinnon suorittamiseen mutta ne ovat hyväksiluettavissa osaksi tutkintoon johtavaan koulutukseen hakeutumisen ja hyväksynnän jälkeen Voit hakeutua tutkinto-opiskelijaksi yhteishaun kautta tai Erillishaussa avoimessa ammattikorkeakoulussa suoritettujen opintopisteiden perusteella  hakeutuminen AMK-tutkintoon (30/60 op) ja YAMK tutkintoon (10op/60op, 15op/90op).  hakeutuminen ja lisätietoja www.opintopolku.fi

MAKSUT Opiskelijoilta peritään 10€/ opintopiste TAI vuosimaksu 300€, jolla voi opiskella rajattoman määrän opintoja vuodessa. Avoimen opinnot eivät oikeuta opintotukeen tai muihin opintososiaalisiin etuihin. Avoimessa opiskelua suunnittelevan työttömän kannattaa selvittää ennen opintoja TE-toimistosta opintojen vaikutus työttömyyskorvaukseen/ mahdollisuus omaehtoiseen opiskeluun työttömyysetuudella. www.te-palvelut.fi

OPINTOIHIN ILMOITTAUDUTAAN Opintoihin voi ilmoittautua osoitteessa www.maakuntakorkeakoulu.fi TAI www.lapinamk.fi/ilmoittautuminen Opiskelijat otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä Ilmoittautuminen on sitova Uusia opintojaksoja alkaa pitkin lukuvuotta

LISÄTIETOJA OPINNOISTA Maakuntakorkeakoulun koulutushausta www.maakuntakorkeakoulu.fi Netistä osoitteesta www.lapinamk.fi/avoinamk Opiskelijan oppaasta SoleOPS-opetussuunnitelmat www.lapinamk.fi/soleops Avoimen AMK:n henkilökunnalta

KOULUTUSALAT LAPIN AMKISSA Kulttuuriala Luonnonvara- ja ympäristöala Matkailu-, ravitsemis- ja talousala Sosiaali-, terveys- ja liikunta-ala Tekniikan ja liikenteen ala Yhteiskuntatieteiden, liiketalous ja hallinto LAPIN AMMATTIKORKEAKOULUN TOIMIPISTEET Kemi Rovaniemi Tornio

YHTEYSTIEDOT avoinamk@lapinamk.fi Opintosihteeri Seija Enbuske   AVOIN AMMATTIKORKEAKOULU Jokiväylä 11C 96300 Rovaniemi www.lapinamk.fi avoinamk@lapinamk.fi Opintosihteeri Seija Enbuske p. 0400 896 963, seija.enbuske@lapinamk.fi Suunnittelija Niina Riihiniemi p. 040 656 5127, niina.riihiniemi@lapinamk.fi Suunnittelija Jonna Löf p. 040 708 0724, jonna.lof@lapinamk.fi