Hyton innovaatioprojektiopintojen loppuseminaari

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Havaintoja Liikunnan tasa-arvon näkökulmasta.  urheilu-uutisia 13, kaksi naisurheilu-uutista: naisten SM-liigassa 14-vuotias pelaaja ja aitajuoksija.
Advertisements

Tupakoinnin lopettaminen
TT-VOLLEYN JOUKKUEIDEN ja HARJOITUSRYHMIEN OHJESÄÄNNÖT HARJOITUKSIA, PELEJÄ JA TURNAUKSIA VARTEN.
Juniori-SaPKon ohjeistus Pohjola- leirille. LEIJONA TIEN ALKUA 1996 ikäluokassa pelaajia n ikäluokka kulkee saman matkan, mutta POHJOLALEIRI.
Otamme kantaa! Tavoitteena on saada nuoret aktiivisesti itse ottamaan kantaa tupakanpolttoa vastaan. Kannanotoissa voi hyödyntää laajempien aihekokonaisuuksien.
Korson koulun vanhempainyhdistys ry • Tarkoituksena edistää ja tukea kodin ja koulun välistä yhteistoimintaa. • Järjestämme ja olemme mukana erilaisissa.
Woman Volley ry Terhi-Maria Mäkikyrö
SISÄPELITAKTIIKOISTA MIESPESÄPALLOSSA Lajinkehittämistyö Mikko Kylmälä.
FC Honka Uudet nappulavalmentajat syksy © FC Honka ry 2 Date/Title/Author Seura • Kaikille halukkaille halutaan luoda mahdollisuus harrastaa jalkapalloa.
Suomen Kunto- ja terveysliikuntakeskusten yhdistys - SKY ry 10-vuotisjuhlaseminaari Jukka Koskelo
Tavoitteena vastuullinen alkoholipolitiikka TERVETULOA! Hilton Strand, Helsinki UUSI ALKOHOLIAKATEMIA:
Ehkäisevän päihdetyön järjestöjen yhdistymishanke.
Mukavaa ja terveellistä elämää?
Peli Team Highflyers Lotta Haukkovaara Pinja Karppinen
Valtakunnallinen liikunta- ja urheiluorganisaatio ry.
NOORA, PAULIINA, HEIDI, ANNIKA, MINNA, SAMPSA HESARITEHTÄVÄ.
”Eli sillon lähtee uimahallille ja ui kilometrin”
Satuseikkailun kartan kuvittaminen Lasten kulttuurikeskus Sarjiksen elämysmaailmaa varten suunniteltu kartta Niina Huhtaniska.
SUOMEN GERONOMILIITTO RY Työelämän edustaja ja uusi tulokas vanhustyön kentällä Arvot ja perustehtävä - ikääntyvien hyvinvoinnin, terveyden, turvallisuuden.
Aikuistyön yksikkö aikuistyön päällikkö Antti Hytti.
Music Against Drugs ry Music Against Drugs ry on valtakunnallisesti lasten ja nuorten terveyttä ja sosiaalista hyvinvointia sekä osallisuutta edistävä.
Mitä yhdistymissopimuksessa sovittiin ja millä tavoin EHYT ry:n strategiatyötä jatketaan? Toiminnanjohtaja Sari Aalto-Matturi Valtuusto
TYÖNIMI: Pelaamalla kuntoon Projektin toinen työnimi: Bandy is fun, parasta paikanpäällä nautittuna Suomen Jääpalloliitto ry.
Tupakan vaikutukset hyvinvointiin
Kannabis koulutyön näkökulmasta Anne Ahlefelt, Vanhempi kouluttaja, EHYT ry Kannabisakatemia
Tupakan vaikutukset hyvinvointiin
Tulevaisuuden rotareita - Rotaract PETS Leila Risteli , Syötekeskus.
Tupakan vaikutukset hyvinvointiin
INNOPELIPAKETTI INNOPELIPAKETTI Yhteistyökumppani VAU ry (Suomen Vammaisurheilu ja – liikunta) Tavoite: luoda kaikille soveltuva liikunnallinen.
Päihteet ja Mielenterveys. Pohdittavaksi Miten suhtaudut nuorten tupakointiin? Miten koulussasi ehkäistään tupakointia? Miksi tupakoinnin lopettaminen.
Sisältö Hankkeen tausta, tarkoitus, tavoite ja tulokset Terveystottumuksiin vaikuttaminen Toimenpideohjelmat: tupakkatuotteiden ja päihteiden käytön vähentäminen.
IRTI HUUMEISTA Elina, Emma ja Sara 8a Perustettu vuonna 1984.
KASVA VOIMISTELIJAKSI Kokonaisliikuntamäärä. Pienet valinnat ratkaisevat Pariporina: -Mitä ajatuksia video synnytti? -Miten oma arkesi pyörii? Voiko pienillä,
NuPS T03 Pelaajapalaveri Joukkueen NuPS T03 pelaajat
Pelisuunnittelu. Kurssin info Kurssin nimi: Pelisuunnittelu Opintopisteet: 1opsTekijä: Toivonen Samppa Yhteystiedot:
Tyokalupakki.net Tupakoinnin lopettaminen. tyokalupakki.net Suurin osa tupakoitsijoista haluaa lopettaa Miksi kannattaa lopettaa? Kynnet ja sormet muuttuvat.
KLAARI HELSINKI, NUORISOASEMA JA KOULUYHTEISTYÖ. PÄIHDEKASVATUSPILOTTI Lähtötilanne: Eri toimijoilta yhteydenottoja kannabikseen liittyvissä asioissa.
Tupakoinnin haitat Siiri K, Ulpu & Harri. Yleisön aktivointi Mene oman mielipiteesi mukaan sen seinän luo, missä vastaustasi vastaava kirjain on. Kirjahyllyn.
MVLT-KOULUTUKSEN AIHEET 1. MAALIVAHTIPELIN PERUSTEET 2. PELI LUONNE LUISTELU 3. OPPIMINEN 4. PELIKÄSITYS 5. MAALIVAHDIN TEKNISET- JA LAJITAIDOT 6. PELIASENTO.
Nuorten osallisuus Ohjaamoissa
Kilpailuun valmistautuminen
Medialukutaito Kuva: Tussitaikurit.
Kokemuksia pilottikouluista
Viiden suora -peli ristinolla-peli (viiden suora) esim. yhtälön ratkaiseminen, prosenttilaskenta, sähköopin perussuureet (PUImURI) jne. 11x11-ruudukko,
ELÄMÄNI SANKARI RY.
Vaajakosken koulun Vanhempainyhdistys Sokkeli ry
Keskustelua nikotiinituotteista
Liikunta Liikunta on tärkeä osa terveellisiä elämäntapoja. Useimpien sairauksien taustalla on syy liikkumattomuuteen. Lisäksi liikunta ja terveelliset.
Perusliikuntataitokoulu ja lajikokeilu
Tupakka tuhoaa ja tappaa
Päihteet Minna, elias ja kalle.
Lasten liikuntaranneke
VALMENTAMISEN ETIIKKA
Irti huumeista Elina, Emma ja joku 8a.
POSTERIOHJE – AIHEEN NIMI TÄHÄN
Kunnioita Peliä -teksti
Tietosuoja-asetuksen vaikutus ammattilaisten työhön verkossa
PERHEEN TUKEMINEN RASKAUDEN AIKANA Yhdeksän kuukauden matka –road map
Hyton innovaatioprojektiopintojen loppuseminaari
Ennaltaehkäisevän päihdetyön malli lapsille ja nuorille
talven hauska ulkopeli meille kaikille
IDÄN NUORET KEHITTÄJÄT
Mihin feminiiniset strategiat ja taktiikat johtavat tietokonepeleissä?
IKÄIHMISEN HYVÄ ELÄMÄ – OULUNKYLÄN SEURAKUNTA
perhepäivä Solvallan Urheiluopistolla lauantaina klo 10:00-15:00.
PÄIHDEILMIÖ-RASTIRATA Tehtäväkortit
Jokioisten kunnan 8.-luokkalaisten HUBU-tulokset vuosina
Ehkäisevän päihdetyön rakenTEET Evijärvi – Kauhava – Lappajärvi
eTwinning -Euroopan suurin verkosto päiväkodeille ja kouluille
Esityksen transkriptio:

Hyton innovaatioprojektiopintojen loppuseminaari 13.4.2012 iToxic Hyton innovaatioprojektiopintojen loppuseminaari 13.4.2012 Tietokonepeli-ryhmä The Super Innovators Projektissa on mukana kaksi sosionomiopiskelijaa ja kolme mediainsinööriopiskelijaa. Projektin tarkoituksena on luoda tietokonepeli huomioiden ehkäisevän päihdetyön näkökulma. Projektin yhteistyökumppani työelämästä on EHYT ry. Valitsimme kohderyhmäksemme 10-13 vuotiaat lapset ja nuoret. Tarkoituksena oli keksiä pelille sisältö joka on opettavainen ja mukaansatempaava ilman, että on saarnaava tai tylsä. Tavoitteena oli hauskalla ja mielenkiintoisella, nuorille läheisellä tavalla lähestyä ennaltaehkäisevää päihdetyön osa-aluetta. Sosionomiopiskelijoiden tehtävänä oli tuoda peliin ennaltaehkäisevää päihdetyötä ja mediainsinööriopiskelijat tekivät teknisen toteutuksen. Pauliina Heimonen SS10K1 Noora Rajavaara SS10K1 John Davies TJ09S1 Hung Ho Ngoc TJ09S1 Jalal Naveed Syed TJ09S1 Level 1

iToxic iToxic Pelissä on kolme tasoa (+bonustaso) ja nuoren täytyy valita vastaan tulevista vaihtoehdoista terveelliset vaihtoehdot (kuten vihannekset, urheilu tai perhe), tai väistellä epäterveelliset vaihtoehdot (tupakka, alkoholi) päästäkseen seuraavalle tasolle. Toistolla toivomme hyvien elämäntapa- valintojen tulevan tutuksi nuorille. Jos pelaaja valitsee terveelliset vaihtoehdot ja väistää epäterveelliset, hänen pelinsä on helppoa ja hän etenee seuraavalle tasolle. Jos hän epäonnistuu, silloin hänen kulkunsa vaikeutuu, ja epäterveellisistä valinnoista pelaajan ulkonäkö  huononee. Tämä kuvastaa nuorelle, mitä alkoholin käyttö ja tupakointi pitemmällä aikavälillä tekee ulkonäölle ja kuinka se vaikuttaa fyysiseen kuntoon ja yleiseen jaksamiseen. Mitä korkeammalle tasolle pelaaja pääsee, sitä nopeammin vaihtoehdot tulevat häntä kohti. Valmistuessaan pelin on tarkoitus ilmestyä EHYT ry:n ylläpitämällä pelisivustolla (www.pelimesta.fi). Bonus level Pauliina Heimonen SS10K1 Noora Rajavaara SS10K1 John Davies TJ09S1 Hung Ho Ngoc TJ09S1 Jalal Naveed Syed TJ09S1