Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Jokioisten kunnan 8.-luokkalaisten HUBU-tulokset vuosina

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Jokioisten kunnan 8.-luokkalaisten HUBU-tulokset vuosina"— Esityksen transkriptio:

1 Jokioisten kunnan 8.-luokkalaisten HUBU-tulokset vuosina 2015-2019.
Ehyt ry:n Hubu® -kokonaisuuteen sisältyy keskusteluun pohjautuvat päihdekasvatustunnit 8. -luokkalaisille. Jokioisilla 8.-luokkalaiset osallistuvat ko. tunneille vuosittaisen päihdekasvatusviikon aikana. Nuoret vastaavat Hubu-tunnilla monivalintakysymyksiin kaukosäätimien avulla ja näin saadaan tietoa ryhmästä yhteisten keskustelujen ja pohdintojen tueksi. Hubu®-menetelmä on hyväksytty Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) Hyviin käytäntöihin. 

2 Vuonna 2017 luku oli 61,7 % Raittius (ei käytä alkoholia) :
Koko maa / luokkalaiset Vuonna 2017 luku oli 61,7 % Raittiiden nuorten määrä kasvaa Indikaattorina nuoret, jotka ovat vastanneet kyselyssä, että ”en käytä alkoholia”.

3 Ei tutkimuksellista tilastotietoa. 8.-lk. HUBU-tuntien tuloksia.
Hubu: nuoret äänestävät luokittain, anonyymisti, eikä yksittäisten nuorien tuloksia näe, vain oman luokkansa. Tilanne kuitenkin erilainen ”tutkimukselliseen tilastoon” verrattuna, että luokkatilanteessa vastaukseen saattavat vaikuttaa muut nuoret sekä kysymysten asettelu. Näkyy varmasti jonkun verran, mutta aika hyvin nämä tilastot noudattavat esim kouluterveyskyselyn tuloksia. Nuoria tänä vuonna n.70. 9% vastaa juovansa alkoholia 1-2 krt/kk humalaan asti Ei tutkimuksellista tilastotietoa. 8.-lk. HUBU-tuntien tuloksia.

4 Ei tutkimuksellista tilastotietoa. HUBU-tuntien 8.lk tuloksia.

5 Ei tutkimuksellista tilastotietoa. 8.-lk HUBU-tuntien tuloksia.
tilastoissa nousu kokeilijoiden kohdalla, samoin kiinnostus kannabista kohtaan korkeampi. Säännöllinen käyttö koko ajan alle 10%ssa. Huomio nuoriin, jotka eivät ole kokeilleet, eivätkä halua kokeilla. Ei tutkimuksellista tilastotietoa. 8.-lk HUBU-tuntien tuloksia.

6 Ei tutkimuksellista tilastotietoa. HUBU-tuntien 8.lk tuloksia.

7 Ei tutkimuksellista tilastotietoa. 8.-lk HUBU-tuntien tuloksia.

8 Ei tutkimuksellista tilastotietoa. 8.-lk HUBU-tuntien tuloksia.


Lataa ppt "Jokioisten kunnan 8.-luokkalaisten HUBU-tulokset vuosina"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google