4B-lk vanhempainilta Tervetuloa!

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Nelkkien vanhempainilta
Advertisements

JAANAN JA SANNAN VANHEMPAINILTA
OLETKO KIINNOSTUNUT VAIKUTTAMISESTA? HALUATKO EDISTÄÄ OPPILAIDEN ASIOITA KOULUSSA? TAHDOTKO TEHDÄ YHTEISTYÖTÄ ERI TAHOJEN KANSSA? NYT SIIHEN ON MAHDOLLISUUS:
2lk vanhempainilta Luokka 2 b Oppilaita 23 (tyttöjä 11, poikia 12) Koulunkäynninohjaaja Terhi Lukkarinen.
TERVETULOA!.  Opettajat: - Marjo Miettinen, 1.luokka ja vararehtori - Erika Heikkilä, 2.luokka - Elisa Konttila, 3.luokka - Eemeli Räihä, 4.luokka -
Kolkkien vanhempainilta TERVETULOA KOLKKIEN VANHEMMAT! Illan eteneminen: Opettajien esittely Englannin opiskelu Luokassa luokan omia asioita.
1. vuositason vanhempainilta Illan ohjelma 17.30–18.00 vapaata tutustumista oppiaineisiin luokissa 18.00–18.30 yhteinen osuus juhlasalissa.
JAANAN JA SANNAN VANHEMPAINILTA PYRSTÖTÄHDESSÄ Pyrstötähdessä aloitti koulun käynnin tänä syksynä yksitoista ryhmää eli vuosiluokat ykkösestä.
8-luokan terveystiedon sisältö, suoritustavat, tavoitteet ja arviointi KILPELÄNAHO
Nelkkien vanhempainilta TERVETULOA NELKKIEN VANHEMMAT! Illan eteneminen: Tervetuloa Pedanetin tunnusten luominen, rehtori Risto Rönnberg Neljännen luokan.
Vanhempainilta 3 c Keskustelun aiheet Esittelyt Laitoin vanhemmille kiertämään nimilistan, johon kaikki voivat merkitä puhelinnumeronsa oppilaiden.
22 oppilasta 9 poikaa 13 tyttöä Erityisopettaja Laura Dunkel Yhteisiä tunteja 3. luokan kanssa äidinkielessä ja ympäristötiedossa Koulunkäynnin ohjaaja.
Vanhempainilta Parhaimmillaan kodin ja koulun yhteistyö on arvostavaa vuoropuhelua, jossa rakennetaan yhteistä ymmärrystä lasten kasvusta, oppimisesta.
Rovastinkankaan koulun Joustava Esi- ja alkuopetus
Some – opettajan ja opiskelijan työkaluina
Joustava koulupäivä – koulupäivän rakenteen uudistaminen
Kodin ja koulun yhteistyö Lähde (diat 1-5): Laatua kodin ja koulun yhteistyöhön, Opetushallitus ja Suomen Vanhempainliitto Ensisijainen ja kokonaisvaltainen.
Näin oppiminen muuttuu Helsingissä
Oppilaskysely 2017 Perusopetuspalvelut
Ammatillinen kasvu M5216SAB
Johdatus elämänkatsomustietoon Kouluvierailut
Elokuussa 2017 Hamulan kouluun tulevien koululaisten vanhemmille
Arviointi Hyökkälän koulussa lv
Erikoisluokkatoiminta
Oulunkylän ala-asteen koulu
oppikirjana Magnet , kurs 3 (WSOY)käytetyt kirjat sähköinen materiaali
Tervetuloa 9. lk:n vanhempainiltaAN
Tervetuloa 8. lk:n vanhempainiltaan
Tervetuloa 7. lk:n vanhempainiltaAN
Lukujärjestys 2A Muuta... klo MA TI KE TO PE x x1 x2
Norssin kerhot
Oulun normaalikoulun lukio
KOLKKIEN VANHEMPAINILTA
Arviointi.
Tervetuloa vanhempainiltaan!
KOLKKIEN VANHEMPAINILTA
1B Tervetuloa vanhempainiltaan
Oppilaanohjaaja Sari Kuutsa-kettunen
Ops-iltapäivä Raumanmeri
Vanhempainilta Luokka Tuuli Rantala Raija Pulkkinen.
TERVETULOA VANHEMPAINILTAAN!
Vanhempainilta c.
VSOP= vuosiluokkiin sitomaton alkuopetus Länsi-Puijon malli
Valinnaisaineiden valinnasta tuleville 8. - luokkalaisille
Kieli- ja musiikkiluokkainfo
Ekaluokalle 2017.
1B Tervetuloa vanhempainiltaan
Tervetuloa kouluun!.
Koodaamista Ohkolan koululla
PDPP-työpaja Mitä tehdään?.
Taide- ja taitoaineiden valinnaiset tunnit sekä valinnaiset aineet 8
KOULUTULOKKAIDEN TUTUSTUMISPÄIVÄ
KEUDAN ORIENTAATIOPÄIVÄT LUKUVUOSI
Kahden tutkinnon suorittaminen Joensuussa info-tilaisuus TI
Uuden opetussuunnitelman ajankohtaiset teemat
Syksyn 2016 vanhempainiltoihin
5-luokan vanhempainilta
Oppimisen arviointi uudessa OPSissa
3.lk vanhempainilta.
Ajanhallinta opiskelussa
Tervetuloa Haukkavuoreen!
7lk valinnaisainepäivä
TERVETULOA!.
WebOodin version 4.6 yhteenveto
Koulutulokkaiden aamu Maunulan ala-asteella Tervetuloa
Koulutulokkaiden vanhempainaamu
Kuparivuoren koulu Oppilaat
Sunan koulun vanhempainilta TERVETULOA!
Tervetuloa lukion 1. vuosikurssin vanhempainiltaan
Luokat A Minna Mäkelä 19B Satu Mäkinen 19C Juha Käkilehto.
Esityksen transkriptio:

4B-lk vanhempainilta 24.8. Tervetuloa! Yleisiä asioita koululta: Uudistunut Oppilashuoltolaki (viime vuodelta kertausta) velvoittaa opettajaa puuttumaan ehkä aiempaa tarkemmin oppilaan hyvinvointiin ja koulunkäyntiin liittyviin asioihin. Opettajan aktiivinen rooli. Muista ilmoittaa oppilaan poissaolot! Varsinkin kuljetusoppilaat ja pakkasaamuisin. Parkkipaikan toimintakäytänteet: päiväkodin piha ei ole koulun käytössä Kiusaamisessa nollatoleranssi, opelle tieto kiusaamisesta mahdollisimman nopeasti. Kouluviihtyvyyteen panostetaan toiminnallisuuden kautta ja rahaa on jaossa. Vinkkejä otetaan vastaan! Luokkavastaavien valinta Vanhempainyhdistyksen linkiksi

Yleisiä asioita koululta: Liikkuva koulu –hanke jatkuu, nyt hanke on uuden OPS:n myötä kaikissa Kuopion kouluissa. Hankkeen vuoksi on meidän koulussa mm. kaksoistunnit joka päivä klo 10-11.45, välillä ruokailu. Sen jälkeen pitkä välitunti klo 11.45-12.15. OPS: Arviointikeskustelut muuttuvat uuden OPS:n myötä oppimiskeskusteluiksi kaikilla luokilla 1-6. Oppimiskeskustelut pidetään marras-tammikuussa. Aiemmista vuosista poiketen 6. luokallakaan ei saada enää välitodistusta ja numerollinen lukuvuositodistuskin annetaan keväällä vain luokille 5-6. Luokkien 1-4 lukuvuositodistus on sanallinen. Oppimiskeskusteluissa mietitään ja arvioidaan myös työskentelytaitoja Oppimiskeskustelun pohjaksi tavoiteasettelukeskustelu/lomake tehdään alkusyksystä

Luokan asioita ja open toimintatapoja Tukea luokassa EO: 2-3-tuntia viikossa ja ohjaaja n. puolet tunneista Läksyt luokan sivuilla. Unohduksia paikataan välkillä ja jos tulee useita läksyparkissa ke, to ja ma (mu) aamu. Kuljetusoppilaat onnistuuko? Open harkinnan mukaan tukari/EO myös liikuntatunnilla Wilman tuntimerkintöjä hyvä seurata: merkitsen unohdukset, poistamiset ja käytösasiat, kannustavat merkinnät

Luokkatoimintaa… Huomioikaa kotona: Äikästä lukudiplomi Enkusta nettitehtävät, lukukirjoja äänikirjoina ( YM) Kaikki nämä Sanomapron sivuilla SALASANA avaimen kohdalle: sakuun6 uusi oppiaine YH mielenkiintoista uutta keskusteltavaa oppilaiden kanssa. Yhteiskunnasta aloitetaan. 4A- ja 4B-luokan yhteistyö liikunnan ja matematiikan osalta. Liikkaan tulossa lukuvuosisuunnitelma väljempi kuin aiemmin. Varustus kuitenkin aina sään mukaan. Mahdollisimman paljon ollaan ulkona.

Uutta lukuvuotta kohti! Sana vapaa! OPS 2016 ajatuksia… TVT-asioita: O365 työkaluna netissä: Tiedostojen jakaminen, tallennus sähköiset aineistot aina mukana sisältää sähköpostin Office tarjolla myös kotikoneille Oman puhelimen käyttö koulutehtävissä? Mitä mieltä? Mitä odotuksia koululta?