Yhdysvallat.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Opetusaineisto ja tehtävien vastaukset
Advertisements

FACC´n historia •New York 1948, Helsinki 1959 •Nyt 8 jaostoa USAssa: Florida, Midwest, Minnesota, New York, Northwest, Pacific Coast, Southeast & Washington,
Raasepori Lähde Wikipedia. Raasepori • Kaupunki Länsi-Uudellamaalla • Raasepori muodostui kunnista • Tammisaari • Karjaa • Pohja • Noin 70 km Helsingistä.
ROOMA.
Kazakstan lippu ja vaakuna.
TANSKA.
LIETTUA LIETUVA.
Suomen kartta.
KreikkaKreikkaKreikkaKreikka Heidi ja Meri-Tuuli.
Turkki – Aasian läntisin maa
Iso-Britannia Essi & Henna.
Erityisasiantuntija Teija Mikkola Suurten kaupunkien terveydenhuollon kustannukset vuonna 2008 Espoo, Helsinki, Jyväskylä, Kotka, Kuopio, Lahti, Oulu,
ANGLO-AMERIKKA.
Thaimaa Thaimaa on valtio Kaakkois-Aasiassa.. Thaimaa Thaimaa on valtio Kaakkois-Aasiassa.
Havaiji.
TUOTTAJA 2020 Millainen on tapahtumatuotannon tulevaisuus? Katri Halonen Kulttuurituotanto Rahoitus: Ennakointikumppanit: Tiedotuskumppanit :
MEKSIKO JA YHDYSVALLAT.
Sierra Leone ja Bolivia. Sierra Leone  Valtiomuoto: tasavalta, jossa presidenttinä Ernest Bai Koroma  Itsenäistyi Iso-Britanniasta  Pääkaupunki:
Sisällissota lopettaa orjuuden
Reikäkorttikoneet ja niiden sovellutuksia Marja Helminen
Brasilia Brasilia sijaitsee lounaassa maan keskipisteestä nähden.
Haiti Haiti on n. 9 miljoonan asukkaan valtio, joka sijaitsee Karibianmerellä. Se on Hispanolian saaren länsiosissa ja maa muodostuu pääosin kahdesta vuoristoisesta.
Moi Anastasija Viktorovna! Minä olen Muumipeikko. Minä asun Suomessa Muumilaaksossa* Muumimaman ja Muumipapan kanssa. Me asumme Muumitalossa. Muumilaakso*
By: Venla ja Lotta. Pääkaupunki: Riika Asukasluku: n. 2 miljoonaa Pinta-ala: km² Viralliset kielet: Latvia Presidentti: Andris Bērziņš Itsenäistyi.
Länsi-Eurooppa Tekijät: Laura, Oskari ja Lauri. Urheilu 2/3 pojista ja ½ tytöistä harrastaa vähintään yhtä urheilulajia Ranskassa. Alankomaat ja Ranska.
SUOMI Suomi on tasavalta Pohjois-Euroopassa. Se rajoittuu lännessä Ruotsiin, pohjoisessa Norjaan ja idässä Venäjään. Pinta-alaltaan Suomi on Euroopan maista.
Tiedonhaku Tiedonhaun käsite ja menetelmät 2. Ryhmätyö 2 ● Muodostetaan 4 henkilön ryhmät ● Keskustelkaa millä tavoilla käytätte internetiä ‒ selailua.
TUTKIMME AFRIKKAA. AFRIKAN VALTIOITA Egypti ja Marokko (ryhmä A) Kenia ja Algeria (ryhmä B) Zaire ja Sudan (ryhmä C) Etelä-Afrikka ja Etiopia (ryhmä D)
IRAK Historia YLEISTÄ Pääkaupunki: Bagdad Pääkaupunki: Bagdad Pinta-ala: km² Pinta-ala: km² Väkiluku: Väkiluku: Viralliset.
Työharjoittelussa Teneriffalla. Teneriffan saari on suurin Kanarian saarista. Sen pinta- ala on 2034 neliökilometriä ja siellä asuu asukasta.
Islantilaista luontoa Aldeyjarfoss Kuva on Aldeyjarfossin alueelta. Islannissa on paljon vesiputouksia sillä jääkausi on muokannut islannin maata rajusti.
HAVAIJI.
Kultakuume Mikko ja Vili.
Janakkalan nähtävyydet
Venäjä.
YHDYSVALTOJEN SISÄLLISSOTA
Tilastoja Vantaalta Väestö-, rakentamis- ja työttömyystiedot päivittyvät seuraavan kerran lokakuun lopussa Työllisyysastetta kuvaavat ¼-vuositiedot.
Saksa ja Yhdysvallat haastavat Englannin
GRÖNLANTI By; Hertta ja Miko.
Sveitsi on valtioliitto.
Puola.
KPL 13 YHDYSVALTOJEN SYNTY
Siirtolaisuus Tessa ja Jenna.
Vuosikellon otsikko Tekstiä tähän Tekstiä
Tampere Tämä on Tampereen vaakuna.
Unelma vapaudesta, veljeydestä ja tasa-arvosta
ESIMERKKIVALTIO Suomi – Finland Ruotsi – Sweden Norja – Norway Islanti – Island Tanska – Denmark Viro – Estonia Liettua – Lithuania Latvia - Latvian Kartta.
Bradley Associates Reviews Madrid
Etelä-Suomen rannikkoseutu
Mikromuovi.
Palvelutalo Männikön asukastyytyväisyys 2016
Svenska projekt Tehdään PowerPointilla tai Swaylla Edisonissa.
JÄRVI-SUOMI AnTtU IIRIS.
Romania Tekijä:Meri-Tuuli.
Enna Humppi ja Karoliina Humppi
Vapaat suunnat (HELLUNTAIHERÄTYS, VAPAAKIRKKO, METODISTIKIRKKO, PELASTUSARMEI-JA, ADVENTTIKIRKKO JA BAPTISTIKIRKKO) - eivät halua olla sidoksissa valtioon.
Suomen Numerot NUMPAC Oy Numeronsiirtotilastot
Pietarsaari ( Jeppis ).
ALANKOMAAT Valuutta: Euro Väkiluku: Yli 16 miljoonaa
Indonesia.
Teemu Selänne.
Suomen vanhin kaupunki
Vantaan asuntorakentamisennuste
LÄNNEN KIRKKO POLIITTISENA VAIKUTTAJANA
Capri & Sorrento Katja & Sanni.
Kaupunkien haasteet – taloustieteen näkökulma
Suomen vanhin kaupunki
Suomen vanhin kaupunki
Päästölaskennan sektorit
Esityksen transkriptio:

Yhdysvallat

Yhdysvallat Väkiluku: 322 100 000 Yhdysvaltojen valuutta dollari. Yhdysvaltojen pääkaupunki on Washington. Sen valtiomuoto on liittovaltio. Pinta-ala on 9 826 630 km2.

Lippu ja vaakuna Yhdysvaltojen lipun tähdet symboloivat 52 osavaltiota. Mutta tähtiä on lipussa vain 50 koska lippu tehtiin ennen kuin osavaltioita oli 52 Punaiset viivat lipussa symboloivat 13 alkuperäistä osavaltiota. Vaakunassa on kotka, ja Yhdysvaltojen lippu ilman tähtiä

Barack Obama Obama on syntynyt 4.elokuuta 1961 eli hän on 55 vuotias. Hän on ollut presidentti 20.tammikuuta 2009 asti. Allekirjoitus --->

Donald Trump Trump valittiin presidentiksi 9.11.16 Hän on 70 vuotta vanha. Hän on virallisesti presidentti vasta 20.tammikuuta 2017.

Washington Washington on Yhdysvaltojen pääkaupunki. Washingtonissa on asukkaita 658 893 (metropolialueella 9 546 579 asukasta) Se on perustettu 16. heinäkuuta 1790 Washingtonin lippu ja vaakuna:

White house White house on Washingtonissa sijaitseva Yhdysvaltojen presidentin virka-asunto ja pääasiallinen työpaikka. Sen on suunnitellut James Hoban.

Suuria kaupunkeja New York (asukasluku: 8 491 079) Los Angeles (asukasluku: 3 928 864) Chicago (asukasluku: 2 722 289) San Francisco (asukasluku: 837 442) Boston (asukasluku: 645 966)

Nähtävyydet Vapaudenpatsas (New York) Central park (New york) Empire State building (New york) Harry Potter teemapuisto (Orlando)

Yhdysvaltojen kartta

Yhdysvalloilla on eri aikavyöhyke (10-7 tunnin ero Suomeen verrattuna)

Elinkeinot Maatalous 1,2% Teollisuus 21,9% Palvelut 76,9%

KIITOS KUN KUUNTELITTE tekijät: Saga, Sofia, Ilkka ja Sisu.