ammattiin AKTIIVISESTI PORVOOLAINEN KEILAPALLO

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
• Liverpoolin visiitti jäi vain vuoden mittaiseksi lukuisten luokkaantumisten vuoksi. Vuonna 2002 Litmanen palasi vanhaan seuraansa Ajaxiin, jossa.
Advertisements

B – TYTÖT Miesvartiointi
Uudet säännöt ja tulkinnat 2009  Uudet säännöt  Valittuja muutoksia Jim Briggs Suomennos: Matti Mäkäräinen.
Suomen Palloliiton erotuomarivaliokunta on käsitellyt FIFAsta ja UEFAsta tulleita jalkapallon keskeisiä sääntöjä ja erotuomaritoimintaan muutoksia ja tarkennuksia.
Perustietoa lajista ja lyhyt sääntöopas Tikkanen 2011.
Pallo vaihtaa omistajaa a j e k. o r g ) Estäminen vyötärön alle potkuissa ja aina, kun pallo vaihtaa omistajaa.
INFO.
FC HONKA LEIJONAT -02 Vanhempainilta
Kummitus jalkapallo matsissa Sobhan, Juho ja Aarni.
Liike ja valppaus p p Ilman palloa, käännöksissä katse parissa
Vihellän aloituksen VierasKoti Vierasjoukkue aloittaa ottelun.
Pelikirja D-tytöt YlöR JOUKKUE Joukkueessa on kenttäpelaajia ja vaihtopelaajia Kaikki pelaajat ovat kavereita Auta kaveria  1. ja 2. kosketus.
AET:n liikkuminen ja liputustekniikka
PEACEBALL - RAUHANFUDIS. JALKAPALLON SUOSIO Jalkapalloa pelataan ammattimaisesti jokaisella mantereella ja se on ykköslaji useimmissa Euroopan, latinalaisen.
HARRASTE- JA SENIORISÄÄNNÖT Kotka Mitä tarvitaan harrastekiekon pelaamiseen? Suomen Jääkiekkoliitto / Erotuomarikoulutus2.
Sääntötietoutta.
KoiPS Maalivahtivalmennuslinjaus.  Maalivahtiharjoittelu aloitetaan Koivukylän Palloseurassa säännöllisesti F9 ikäluokan joukkueille.  F9 pojissa ja.
PELIN OHJAAMINEN F-JUNIOREISSA
JäPS PELIFILOSOFIA 7v7 Puolustuspeli: 2 – Hyökkäyspeli:
Alkulämpö Hyökkääjä etenee pallon kanssa rauhallisella vauhdilla pienin kosketuksin katse koko ajan valmentajassa. Valmentaja pitää huolen että leuka pysyy.
Ohjeistus Copa Del VJS toimintaan Copa Del VJS 3v3.
RaKen ja JoKin T99-02 joukkue järjestää aikuisharrasteturnauksen LA klo , Tervetuloa! Pelitapa ja aika (Järjestävä joukkue pidättää.
Treenin nimi ja tavoite: lämmittely
Hannunniitun kenttä, Virmuntie 1, Turku
HauPa HYVÄ ASENNE NÖYRYYS JA SITKEYS ROHKEUS JA ITSELUOTTAMUS
Alkuverryttely – Makke 5 min Matti & Tom tekevät seur harjoituksen kentät valmiiksi.
Peaceball – Rauhanfudis. Jalkapallon suosio Jalkapalloa pelataan ammattimaisesti jokaisella mantereella ja se on ykköslaji useimmissa Euroopan, latinalaisen.
NJS PELIKIRJA 9v NJS (Mikko Manninen)
Ohjeistus VJS Talvi-Liiga toimintaan VJS Talvi-Liiga 4v4.
PEACEBALL - RAUHANFUTIS. JALKAPALLON SUOSIO Jalkapalloa pelataan ammattimaisesti jokaisella mantereella ja se on ykköslaji useimmissa Euroopan, latinalaisen.
FC POHU NAISET HARRASTETURNAUS LA PITÄJÄNMÄEN TN
Leki-futis Leki-futis Valmennuksellinen linja ”TYÖN TULOS EI OLE SE, MITÄ VALMENTAJA ON TEHNYT, VAAN MITÄ NUORET OVAT SAANEET JA MISSÄ MÄÄRIN LAPSET JA.
PELINOHJAAJAKOULUTUS. Pelinohjaaja Valioerotuomari Erotuomarikokelas Piirin erotuomaritoiminta Liiton erotuomaritoiminta Pelinohjaaja toimii alle 12 –vuotiaiden.
2016.  Turnauspäivä ja aika: Lauantai  Ensimmäiset pelit molemmissa ikäluokissa ja tasoissa alkavat klo 11  Paikka: Astrum Stadion, Halikontie.
2016.  Turnauspäivä ja aika: Lauantai  Ensimmäiset pelit molemmissa ikäluokissa ja tasoissa alkavat klo 11  Paikka: Astrum Stadion, Halikontie.
Vihellän aloituksen VierasKoti Vierasjoukkue aloittaa ottelun.
MVLT-KOULUTUKSEN AIHEET 1. MAALIVAHTIPELIN PERUSTEET 2. PELI LUONNE LUISTELU 3. OPPIMINEN 4. PELIKÄSITYS 5. MAALIVAHDIN TEKNISET- JA LAJITAIDOT 6. PELIASENTO.
PHSB PELIKIRJA PELITAPA  AKTIIVINEN  PYRITÄÄN VOITTAMAAN 1-1 TILANTEET  KOKO KENTÄLLÄ PALLONRIISTOIHIN PYRKIVÄ JA PELIÄ NOPEASTI KÄÄNTÄVÄ TAPA.
1v1 harjoitteet. 1v1 kuljettaminen ja kääntyminen Lähtee valmentajan syötöstä. Pelaajat kisailevat pallosta ja pyrkivät tekemään maalin kumpaan tahansa.
STARTTIKOULUTUS MAALIVAHTIPELISTÄ Meidän Peli.
Jalkapallo Aapo Manni.
Uefa B Lopputyö Jussi Riikonen Teema Hyökkäys Pelinavaaminen
MPS Havainnointi Pelaajan tulee havainnoida:
Peaceball – Rauhanfudis
PELIN IDEA.
Huuhkaja- ja Helmaripäivien pääteemat
ERIKOISJOUKKUEET ”Erikoisjoukkueilla” viitataan yleensä kolmanteen joukkueeseen hyökkäyksen ja puolustuksen lisäksi. Erikoisjoukkueita käytetään, kun yritykseen.
SÄÄNTÖJÄ.
Urheilu YhdYsvallat.
PELIN OHJAAMINEN F-JUNIOREISSA
Jalkapallokoulun kausisuunnitelma 2017
FJK -06 PELIMUOTO 8 VS 8 PELITAPA 3 – 1 – 3 / Tasapaino koko kentällä
Harkkapeliturnaus Halikossa lauantaina INFO!
Lohko 3 (Reuna) Alue IV Alue I Alue II Alue III Maalinteko Syöttäminen
Salibandy Niko Malm.
MVLT-KOULUTUKSEN AIHEET
PELIN OHJAAMINEN F-JUNIOREISSA
HARRASTE- JA SENIORISÄÄNNÖT
Tuomaripalkkio Verokortti Tuomaritehtävien seurantalomake
Alaikäisen tekemä sopimus Anniina Väisänen & Jutta Kokkonen
Taitokouluharjoitteet tammikuu 2015
Hyökkääminen/ Oman maalivahdin avaus
PEACEBALL - RAUHANFUTIS
Jalkapallo.
INTRO HOPEPOWERIIN Tämä on Powerpoint esityksen etusivu. Tälle sivulle tulee esityksesi nimi. Alalaidassa on HOPE-hankkeeseen liittyviä logoja. IKATAn.
211. Sinettiseurojen tyytyväisyyskysely - Lapset
Ti-Tu koulutus - KERTAUS
LISÄKILPAILUSÄÄNTÖMUUTOSESITYKSET
KuPS Kuopion Palloseura
KERTAUSKURSSI 2014 Säännöt 2014.
Esityksen transkriptio:

ammattiin AKTIIVISESTI PORVOOLAINEN KEILAPALLO Pelipallona tennispallo. Maaleina kaksi keilaa/joukkue. Palloa pelataan jaloilla, vartalolla ja päällä. Käsillä palloon koskettaminen kielletty. Pallon osumasta keilaan saa maalin, peliajan aikana enemmän maaleja tehnyt joukkue voittaa. Ei sivu- eikä päätyrajoja, ei paitsiota Kontakti sallittu Vastustajan vahingoittaminen kielletty

ammattiin AKTIIVISESTI TANSANIALAINEN JALKAPALLO Pelipallona itse tehty pallo (sanomalehteä, muovipussi, narua). Maaleina käsipallo- tai sählymaalit Palloa pelataan jaloilla, vartalolla ja päällä. Käsillä pallon pelaaminen kielletty. Tytön tekemä maali = 2 maalia Pojan tekemä maali = 1 maali Sivurajalta sivurajapotku Päädystä kulmapotku tai maaliheitto Ei paitsiota Kontakti vastustajaan kielletty

ammattiin AKTIIVISESTI TYRVÄÄN TAISTELU Pelipalloina 3 pientä ja 2 isoa palloa Pieniä palloja pelataan mailalla ja isoja palloja jaloilla, vartalolla ja päällä. Käsillä pallojen pelaaminen on kielletty. Maaleina sählymaalit (4). Maalit sijoitetaan kentän kulmiin Ei maalivahteja Kentällä yhtä aikaa 4 joukkuetta. Jos omaan maaliin menee 3 pientä ja 2 isoa palloa, maali kaadetaan ja joukkue poistuu kentältä. Viimeiseksi kentälle jäänyt joukkue voittaa Ei sivu- eikä päätyrajoja. Ei paitsiota Kontakti vastustajaan kielletty