SUHO Mikä SUHO? Suomen harjoittelukoulujen opettajat ry

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Tietoyhteiskunnan asialla vuodesta Tietotekniikan liitto lyhyesti • Valtakunnallinen ja puolueeton ICT-alan asiantuntija Suomessa • Jäseninä n.
Advertisements

Vaikuttaminen ammattikorkeakoulussa ja yhteiskunnassa Järjestökoulutus HPJ Joni Lappalainen.
 REKISTERINUMERO MERKITTY REKISTERIIN
Yhdistyksen toiminnan kehittäminen
www.nuorisokanuuna.fi1 KANUUNAN TOIMINTAPERIAATTEET TOIMINTAPERIAATTEET ON HYVÄKSYTTY KANUUNA- SEMINAARISSA KOTKASSA
OAJ Huvudstadsområdet
Mäntsälän Kokoomus ry Toimintasuunnitelma 2014
Tervetuloa seniori- opettajaksi!
YHTEISTYÖSSÄ ON VALOVOIMAA
VEERA EINOLA TEHYN OPISKELIJAYHDISTYKSEN PJ STTK-OPISKELIJOIDEN JOHTORYHMÄ, TYÖELÄMÄ & KANSAINVÄLISYYS KANSAINVÄLINEN OPISKELIJAYHTEISTYÖ.
TTL Sosiaalisessa mediassa
eNorssin OPS-ryhmä Ops-prosessien eteneminen – OPS Työkalupakki
Toimintasuunnitelma 2011 Keski-Suomen ry. Missio edistää naisyrittäjyyttä sekä parantaa naisyrittäjien kannattavan toiminnan yleisiä edellytyksiä omalla.
Turun kauppakamari, Nuorkauppakamarikilta
Opiskelijakunta Pekka Halosen akatemiassa Päivitetty
Ops -ryhmätyöskentelyä
Hyvinvointitoimikunnan tehtävät ja rooli Kaupunginhallitus Ma
TPO-oppilaitoskysely keväällä 2010 Toimintaympäristö ja talous Oppilaat Henkilöstö Opetustarjonta.
Paikallisjärjestön säännöt Tausta Yhdistyslain ja kirjanpitolain muutos Tavoite nykyaikaistaa säännöt Esitys järjestökäsittelyn pohjalta Hyväksytty.
Toimintaa Raportti eNorssin kevätseminaarissa Pasi Hieta Osallistava koulu.
1 YRITTÄJÄNAISTEN KESKUSLIITTO ry YHDESSÄ OLEMME ENEMMÄN v
Tekoja-kampanja Maailmassa on tällä hetkellä ennätysmäärä nuoria ihmisiä. Enemmistö heistä asuu kehitysmaissa. Moni nuori on kasvanut konfliktin.
KANSALAISVAIKUTTAMINEN
TUTKOKE Turun normaalikoulussa PM/MH. Mikä TUTKOKE?  Tutkimus-, kokeilu ja kehittämistoiminta  Tavoite määritelty harjoittelukoulujen strategiassa.
TutKoKe-toimintasuunnitelma Syksy 2014 Tutkoke-ryhmä järjestää yhteistyössä Joensuun normaalikoulun kanssa TutKoKe-symposiumin ja edeltävän.
Be Better! Liity jäseneksi nuorkauppakamariin Suomen Nuorkauppakamarit ry Nuorten johtajien ja yrittäjien kansainvälinen verkosto.
Projekti- ja yleisavustukset 2013 Ville Ranta, Teppo Suominen, Maija Valkeapää Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta 22.1.
Järjestöpäivät. Romanifoorumin löydät netistä:
KANSAINVÄLISEN STRATEGIAN TARKOITUS Oppisopimuskoulutuksen kansainvälisen toiminnan tavoitteena on edistää suomalaisen työelämän kansainvälistymistä ja.
Opetustoimen henkilöstön ammatillisen osaamisen varmistaminen (Osaava) Kimmo Hämäläinen, pääsihteeri Opetustoimen henkilöstökoulutuksen neuvottelukunta.
Strategia ”Uudelle tasolle” Kriittiset menestys- tekijät GT luo ympäristön tenniksessä kehittymiseen ja siitä nauttimiseen GT on Suomen laadukkain tennisseura.
Hannele Niemi Kodin ja koulun yhteistyö opettajankoulutuksen sisältöalueena Hannele Niemi.
AINEOPETTAJALIITTO AOL ry. AOL tuo aineenopettajien näkökulman yhteisen opettajuuden rakentamiseen AOL edistää edunvalvontaa AOL yhdistää aineenopettajia.
EUTRAIN Comenius 2.1 Projekti Fysiikan ja kemian opettajakoulutuksen yhtenäistäminen Euroopassa.
ICT Suomi 2008 Järjestöuudistus. Järjestöpoliittinen näkökulma ICT-alan edunvalvonta hajallaan Monta erilaista osaamiseen ja alueellisuuteen perustuvaa.
Tulevaisuus alkaa jo tänään Työelämäorientoitunut kolmikantayhteistyö tiedekunta-ainejärjestö-työmarkkinajärjestö.
N UORISOLAIN 8 §: N EDELLYTTÄMÄ NUORTEN OSALLISTUMINEN JA KUULEMINEN KUNNISSA Peruspalvelujen arviointi
Tästä pois logo Koulutusorganisaatiot innovaatiojärjestelmän toimijoina -projekti Verkostotapaaminen Koulutuksen järjestäjien yhdistys KJY.
SJTL hallitus Jäsenyhdistyksellä täytyy olla vuosikokouksen valitsema hallitus. Hallituksen tehtävät koskevat yhdistyksen hoitamista huolellisesti.
Nuorisovaltuusto - Kokoaa äänet yhteen.  Nuorisovaltuusto eli NUVA on kaupungin nuorten äänenkannattaja päätöksenteossa. Se toimii nuorisotoimen alaisuudessa.
Harjoittelukoulujen ja Opeko Oy:n yhteistyö. Agraarin perinteen kasvatuksen saaneet opettajat opettavat teollisissa rakenteissa postmoderneja nuoria jälkiteollisille.
Oulun normaalikoulun lukio. Normaalikoulun lukio on Linnanmaalla toimiva Oulun yliopiston harjoittelukoulu. Koulussa työskentelee varsinaisten opettajien.
OAJ:n Kuopion paikallisyhdistyksen syyskokous
Varhaiskasvatuksen arvioinnin lähtökohtia
Tutustumme Kokoomukseen
YSI-JAOSTON TAVOITTEET JA TOIMINTA V TOIMINNAN ARVIOINTI 10. 2
Yksilöllisten polkujen toteutuminen
Kansainvälisyys uudistetuissa opetussuunnitelmissa – Lupa sanoa!
Etsivän työn kehittämispäivät Corinne Björkenheim
YHTEISTYÖSSÄ ON VALOVOIMAA
OAO JAOSTON TOIMINTASUUNNITELMAT VUODELLE 2016
Kassos ry.
SMOL ry YHTEYSOPETTAJA- MIKÄ?.
Oulun normaalikoulun lukio
Yhdistysten neuvottelupvät Kuressaari 2017
YSI-JAOSTON TAVOITTEET JA TOIMINTA V. 2016
AO:n vuosikokous Porissa
Erikoiskirjastojen päivä Säteilyturvakeskuksessa
Keinoja jäsenten pysyvyyden parantamiseksi
Yhdistysten uusien toimijoiden koulutus
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
OAJ:n koulutus - suunniteltua ja toteutunutta
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
NUORILTA NUORILLE!.
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Yli 6000 jäsentä
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Yli 6000 jäsentä
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Esityksen transkriptio:

SUHO Mikä SUHO? Suomen harjoittelukoulujen opettajat ry Miksi SUHO on sinulle harjoittelukoulun opettajana tärkeä…..

SUHO On pedagoginen yhdistys, jonka tavoitteena on vaikuttaa koulutuspolitiikkaan ja opettajankoulutuksen kehittämiseen Sekä vaikuttaa yhdessä OAJ:n kanssa harjoittelukoulujen edunvalvontaan Nostaa keskusteluun opettajankoulutuksen keskeisiä tulevaisuuden kysymyksiä

Mitä SUHO tekee? Varsinaista edunvalvontaa hoitaa OAJ, mutta SUHO välittää OAJ:lle harjoittelukoulun opetushenkilöstön näkemykset SUHO näkee tärkeänä harjoittelukoulujärjestelmän kehittämisen ja riittävien resurssien takaamisen Yhdistys järjestää täydennyskoulutusta (vuosittain kesäpäivät ja mahdolliset kansainväliset seminaarit sekä opintomatkat) Yhdistys osallistuu pohjoismaisiin opettajankoulutuskonferensseihin

SUHO vaikuttaa ... koulutuspolitiikkaan muun muassa antamalla lausuntoja ja osallistumalla asiantuntijana erityisesti ohjattua opetusharjoittelua ja opettajankoulutusta koskevissa tilaisuuksissa antamalla lausuntoja valtion talousarvioon harjoittelukoulujen rahoituksesta edustajiensa kautta OAJ:n toimikunnissa, työryhmissä, valtuustossa ja hallituksessa

Miksi on tärkeää olla jäsen? SUHON vaikuttamisen perustana on hyvä järjestäytymisaste ja aktiivinen jäsenistö Ilman SUHOa emme pysty ajamaan asioitamme Meitä suholaisia on yli 600 ja siksi meitä kuunnellaan OAJ:lle keskeisessä opettajankoulutuksessa SUHO luo mahdollisuuksia norssien väliseen yhteistyöhön SUHOn kautta saat tietoa työhösi liittyvistä asioista ja hallituksen jäsenten kautta voit vaikuttaa asioihin  eNorssi sivut/SUHO FB

Keihin SUHO vaikuttaa? OAJ:n päätöksentekoon Opetusministeriin ja opetusministeriöön Opetushallitukseen Poliittisiin päättäjiin SOOLiin HARREen ja SUREen Muihin pedagogisiin järjestöihin POEn kautta Opinkirjon kautta OAJ:n alue-,paikallis- ja jäsenyhdistyksiin

Mitä SUHO on saanut aikaan? Työehtosopimukseen on saatu monia tekstimuutoksia, joilla on parannettu esimerkiksi ohjauskorvauksen maksuperusteita OAJ on pidetty tietoisena harjoittelukoulujen asioista SUHOn kautta saadaan tietoa eri harjoittelukoulujen käytänteistä, mikä mahdollistaa asioiden vertailun ja kehittämisen Palkkausärjestelmän epäkohtia on pyritty sitkeästi parantamaan On osallistuttu aktiivisesti kentän opettajien kouluttamiseen (mm. OPS-koulutus)

SUHO on myös mukavaa yhdessäoloa