Joensuun maila B-tytöt ja suomensarja 2017

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Fyysinen harjoittelu ympärivuotisesti
Advertisements

Fyysisen harjoittelun perusteet
Huoltava ja palauttava harjoittelu
Venyttely ohjeet CLASSIC E-99.
Valmistautuminen Alkuverryttely Kilpailusuoritus Loppuverryttely
KASVATUS OHEISHAR- JOITTELU LAJITAI-DOT PELI-TAIDOT TESTIT F/G
Finska Simförbundet rf.
RPS.
SISÄPELITAKTIIKOISTA MIESPESÄPALLOSSA Lajinkehittämistyö Mikko Kylmälä.
Talvikauden harjoittelu
AMMATTITAITOKILPAILUIHIN VALMISTAUTUMINEN Espoo Meripuisto.

JÄÄPALLOILIJAN FYYSISEN HARJOITTELUN OHJELMOINTI
Ottelutapahtuma- tutoroinnin -nostot 2011 Marko Viitanen.
P06 Harjoittelee. Harjoitukset Syksy – Talvi - Kevät MaTi 18-19:30Ke ToPe La Su Liiketaito, Kisakallio. Ilmoittautun eille (13)
S. 152 – I7e8NrYHE Uni s. 152 – I7e8NrYHE.
Kohti puolimaratonia! THE GRIND
Pelikirja D-tytöt YlöR JOUKKUE Joukkueessa on kenttäpelaajia ja vaihtopelaajia Kaikki pelaajat ovat kavereita Auta kaveria  1. ja 2. kosketus.
FC WILD VALMENNUSLINJA versio 2011/ Harjoitukset Taito, taito ja taito  Nopeudesta ei hyötyä jos ei taitoa, harjoitukset pallollisia Liikkuva.
PELIMIEHEN HARJOITUSPÄIVÄKIRJA BJRS 02 WHITE Kesä 2014.
Katajan hiihtokoulu Pogostan hiihto 2008
1. 5v2 pallonhallinta + prässi + tilanteenvaihto
Suomen Jääkiekkoliitto1. KUNNIOITA PELIÄ MATKALLA KOHTI REILUMPAA URHEILUA Suomen Jääkiekkoliitto2.
Urheilutoiminnan painopisteet kaudelle
D2-C2- "KOLME VUOTTA TÄYSILLÄ"
T99 Salamatytöt Kausi Kyselyn tuloksia Todella vähän palautettuja, 16kpl 30:stä Tulokset tukevat tämän hetkistä suuntaa.
KoiPS Maalivahtivalmennuslinjaus.  Maalivahtiharjoittelu aloitetaan Koivukylän Palloseurassa säännöllisesti F9 ikäluokan joukkueille.  F9 pojissa ja.
Munkkiniemen Kisapojat - Faktat -
Pelaajan kehittäminen
Lasten ja nuorten urheiluharrastus
Ohjeistus Copa Del VJS toimintaan Copa Del VJS 3v3.
Ravinto nuoren urheilijan harjoittelussa
Ka-Ki D98 PÄIVÄKIRJA KESÄ TERVEHDYS PELIMIES! Jääkiekko on nopea peli, jossa tarvitaan monipuolisia taitoja. On tärkeätä että liikut myös kesällä.
E - AKATEMIA HJS E11 Sinivalkoinen
FC HONKA - XX Toimintasuunnitelma Kausi FC HONKA - XX Toimintasuunnitelma 1.Pelaajat Pelaajaluettelo 2.Valmentajat Valmentajat/Yhteystiedot 3.Joukkueenjohtaja.
Alkuverryttely – Makke 5 min Matti & Tom tekevät seur harjoituksen kentät valmiiksi.
OTTELUUN JA HARJOITUKSIIN VALMISTAUTUMINEN.  TAVOITE: Parhaaseen suoritukseen oikealla hetkell ä !  Kykenee pelaamaaan kykyjens ä yl ä rajoilla ja jopa.
HyPS P06 Joukkueen omat säännöt 1. 2 Säännöt Kannustamme reilusti ja rehdisti kaikkia, emme arvostele toisten suorituksia Kiusaamissa ja häiriökäyttätymisissä.
Ohjeistus VJS Talvi-Liiga toimintaan VJS Talvi-Liiga 4v4.
Alkulämmittely ja loppujäähdyttely
PELIMIEHEN LKP -04/E1 HARJOITUSPÄIVÄKIRJA
Täytä harjoituspäiväkirjaa päivittäin (lepo/ravinto/liikunta) valmentajiesi ja alla olevien ohjeiden mukaan. Kirjan alussa on ravintoon ja lepoon liittyviä.
Nimi_________________Nro____ BLUES MK -01 White Harjoituspäiväkirja Kesä 2013 Iloisuus – Urheilullisuus – Luovuus – Yrittäminen – Oppiminen.
PELAAJAN KEHITTYMINEN LTV 1. TEHTÄVÄ: Juttele parisi kanssa miten pelaaja kehittyy? Suomen Jääkiekkoliitto / Kalle Väliaho ja Arto Pyykkö.
Fyysinen valmennus pojat -04 Tiivistetty katsaus P 04 joukkueen fysiikkaharjoitteluun Jape.
Harjoitellaan 6 viikon jaksoissa. Jaksojen välissä voi miettiä siirtymistä seuraavaan asiaan tai kerrata vanhaa. 1. Jakso Viikot marras-joulukuu.
YHDEN HARJOITUSKERRAN KOKONAISUUS FHV. YHDEN HARJOITUSKERRAN KOKONAISUUS ( pari/ ryhmätyö)
Harjoitellaan 6 viikon jaksoissa. Jaksojen välissä voi miettiä siirtymistä seuraavaan asiaan tai kerrata vanhaa. 1. Jakso Viikot marras-joulukuu.
Harjoitellaan 6 viikon jaksoissa. Jaksojen välissä voi miettiä siirtymistä seuraavaan asiaan tai kerrata vanhaa. 1. Jakso Viikot marras-joulukuu.
2016.  Turnauspäivä ja aika: Lauantai  Ensimmäiset pelit molemmissa ikäluokissa ja tasoissa alkavat klo 11  Paikka: Astrum Stadion, Halikontie.
Valmentajakoulutus Harjoittelun suunnittelu Liedon Pallo Hannu Paatelo.
Espoolainen pesisperhe vm ”Yhdessä energistä pesäpalloa”
FYYSISEN HARJOITTELUN PERUSTEET FHV. KEHITTYMISEN PERIAATTEITA HARJOITUSÄRSYKE = ”järjestelmän häirintä” HARJOITUSÄRSYKE = ”järjestelmän häirintä” ELINJÄRJESTELMÄN.
Stressi ja sen hallinta. Mitkä asiat aiheuttavat stressiä? Voiko stressiä hallita? Miten?
PHSB PELIKIRJA PELITAPA  AKTIIVINEN  PYRITÄÄN VOITTAMAAN 1-1 TILANTEET  KOKO KENTÄLLÄ PALLONRIISTOIHIN PYRKIVÄ JA PELIÄ NOPEASTI KÄÄNTÄVÄ TAPA.
Harjoitellaan 6 viikon jaksoissa. Jaksojen välissä voi miettiä siirtymistä seuraavaan asiaan tai kerrata vanhaa. 1. Jakso Viikot marras-joulukuu.
Kesäharjoittelu mitä ja miksi
Perustettu vuonna 1927.
Liikunta+ravinto.
Vanhempien rooli lapsen harrastuksessa
MVLT-KOULUTUKSEN AIHEET
KJT Haukat 02 Iso tavoite opetella urheilullisuutta ja elämänhallintaa
Ohjeita Valmentajille/ joukkueenjohtajille tehtävät ennen fba tapahtumaa - pelaajien lisäys - joukkuetapahtumien lisäys (valmentaja)
Urheilun ja liikkumisen valmiudet ja ominaisuudet Psyykkinen valmennus Itsetunto ja itseluottamus Paula Arajärvi ja Terhi Lehtoviita.
Ei voi löytää uusia maisemia ennen kuin uskaltaa lähteä liikkeelle.
LAJITEKNIIKKAVALMENTAJA 2
Psykologi Vilhelmiina Välimäki
Juniorivalmentajapolku 1- taso: Introilta – Taidon oppiminen Tavoite: Ymmärtää taidon kehittymiseen vaikuttavat tekijät, ymmärtää lyönnin ja heiton perusteet.
MAALIVAHTIPELI ja MAALIVAHTIVALMENNUS
Huomioitavaa pienpesiksen pelaamisessa
Esityksen transkriptio:

Joensuun maila B-tytöt ja suomensarja 2017 Marraskuu 19.11.2016 1. Palaveri

Ajatuksia urheilusta Päivittäisiä tekoja ei mitään jatkuvaa omien rajojen etsimistä… Hyvien suoritusten tekemistä ei mitään flow-hömppää… Kilpailemisesta nauttimista ei ”töihin” menemistä

Ajatuksia urheilusta Välittämistä ja suunnannäyttämistä Jokaisen reilua kohtelua Vahvuudet / positiivisuus Joukkueen pelitapa up ja sp Luottamista 2h / 22h, päivärytmi Puhdistava aerobinen harjoitus tai lenkki Viimeiset toistot puntilla ja juoksuharjoitusten viimeiset metrit Heittokäden vahvistaminen treenien ja voimaharjoittelun yhteydessä

Pelin punainen lanka 1. SUORITUSVARMUUS 2. LAJITEHOKKUUS 3. Pelitaktiikka 4. Pelin ymmärrys, luovuus 5. Voittavat suoritukset (75/20/5)

Ajatuksia pelistä Lajisuoritukset Yksilöllisyys ymmärrettävä harjoittelussa talvella ja kesällä ”MINÄ ANNAN MAHDOLLISUUKSIA JOUKKUEEN PELAAMISELLE” Ulkopelissä keskeistä suoritusvarmuus Voittavat suoritukset Sisäpelissä pitää osata ”oikeat lyönnit” Vahvistan vahvuuksiani

Ajatuksia pelistä Urheilullisuus  Lajitehokkuus Nopeus pohjana sisäpelissä ja ulkopelissä Pelaajien liike ja heittovoima ulkopelissä Sisäpelissä keskeistä etenemisvoima – ja taito Mahdollistaa monipuolisen pelaamisen

Ajatuksia pelistä Pelin ymmärtäminen Oma päätöksentekokyky Ennakoi, ajoita ja suorita ulkopelissä Lyönnin valinta Etenemisessä ”katse pallossa”

Ajatuksia pelistä ”Miten ei kämmätä peliä itse?” Toissijaiset suoritukset esille Mm. takaeteneminen, ”ilmaisen vaihdon käyttäminen” Takapalot Viimeisen lyönnin etulaittomat Kopinnosto > epäonnistunut koppi on valmentajan vika Merkkivirheet Väärän huutoon lyöminen Harhaheitot

Mikä jäi mieleen? Kirjoita yksi asia!

Harjoittelu

”anaboliset piikit syvässä unessa” ruoka sopivin väliajoin Vuorokausirytmi 24 h 23 7 ”anaboliset piikit syvässä unessa” Stressi ruoka sopivin väliajoin

Palautuminen Alkuverryttelyn merkitys Loppuverryttelyn merkitys Pyritään palauttamaan lihaksen lepopituus ja normaali elastisuus  Liikkuvuusharjoittelu Huoltava oheisharjoittelu Pyritään huoltamaan kudoksia ja poistamaan kuona-aineita Helpot päivät ja lepopäivät Ravinto- ja unirytmi ei saa rikkoutua

Alkuverryttely Lämmittää kudoksia Lisää sykettä ja avaa verisuonia 50 -80% 80-90% 90-100% Kesto vähintään 15 min Lämmittää kudoksia Lisää sykettä ja avaa verisuonia Käynnistää aineenvaihduntaa Herättää hermosto 8min 5min 2min Nouseva teho Korvaa osittain aerobista harjoittelua esim. 10 harjoitusta X 15 min = 150 min

loppuverryttely Kesto vähintään 15 min Pitää verisuonet avoimina 70 -85 % Kesto vähintään 15 min Pitää verisuonet avoimina Huudella lihakset puhtaiksi Kuljettaa kuona-aineita poistettaviksi Laskeva teho 4min 6min 5min Korvaa osittain aerobista harjoittelua esim. 10 harjoitusta X 15 min = 150 min Hölkkä Venyttely (20-45 sek)

Mikä jäi mieleen? Kirjoita yksi asia!