Future Vision Plan IIb Rotarysäätiö

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Rotary Foundation (TRF) uuden rahoitusohjelman soveltaminen käytännössä Peter Flander.
Advertisements

MIKÄ ON ROTARYSÄÄTIÖ JA MITÄ SE TEKEE? Sven Rosendahl Päivämäärä Kristinestads-Kristiinankaupungin RK Suomen Rotary © 2008.
Rotarysäätiön uuden apurahamallin periaatteet PDG, DT Leila Risteli Klubien rotarysäätiökoulutus Oulu.
MIKÄ ON ROTARYSÄÄTIÖ JA MITÄ SE TEKEE? Esittäjä Päivämäärä Suomen Rotary © 2011.
ROTARYSÄÄTIÖ OPINTO-OHJELMAT Esittäjä: DRFCC District 1410, ARRFC Zone 15 Tauno Lovén Päivämäärä Suomen Rotary © 2009.
Rotarysäätiön uusi apurahamalli PETS Turku Pentti Aspila Rotarysäätiö.
ROTARYSÄÄTIÖ (TRF) ROTARYSÄÄTIÖ MIHIN LAHJOITUKSEMME MENEVÄT JA MITEN KLUBI VOI HYÖDYNTÄÄ ROTARYSÄÄTIÖTÄ? Esittäjä: DRFCC District 1410, ARRFC Zone 15.
Rotarysäätiö Rotarysäätiö perustettu v Toimii yksinomaan humanitaarisia avustus- ja koulutustarkoituksia varten. Säätiö on toimintansa aikana parantanut.
Rotarysäätiö Piirin 1410 Syyskokous Huittinen Pentti Aspila Rotarysäätiö.
Rotarysäätiö PETS Hämeenkyrö Pentti Aspila Rotarysäätiö.
RIP JOHN KENNY Grangemouth RC D1020, Skotlanti lakimies, tiedekunnan dekaani partiolainen, nuorkauppakamarilainen vaimo: June.
Hankehallinnon seminaari 1 Piiri 1410 Hankehallinnon seminaari.
MIKÄ ON ROTARYSÄÄTIÖ JA MITÄ SE TEKEE? MITÄ ROTARYVUONNA ?
Global Grant Koulutusapuraha.. TRF’n ja piiri 1420 vaatimukset. Tämä apuraha on tarkoitettu ulkomailla tapahtuvaan akateemiseen jatkokoulutukseen ensisijaisesti.
DSG-apuraha ja esimerkkejä projekteista Piiri 1410 DRFCC Matti Urho Syysseminaari Hämeenkyrö.
Pietari Brahen rotaryklubi ROTARYSÄÄTIÖ Pekka Heikkinen Rotarytietous Pietari Brahen rotaryklubi säätiöasiamies.
Ammattikoulutusryhmän GG-hakuprosessi. TRF:n ja piirin 1420 vaatimukset Tämä apuraha on tarkoitettu ulkomailla tapahtuville koulutushankkeille, joiden.
Miten tuemme Rotarysäätiötä PETS Leila Risteli , Syötekeskus.
Global Grant -apuraha ulkomailla tapahtuvaa akateemista jatkokoulutusta varten Global Grant Scholarship- apuraha.
Rotarytietoutta esitelmä Lahden Rotaryklubi ROTARYJÄRJESTÖ: Perustettu v Chicagossa Perustaja mm. Paul Harris Rotary tuli Eurooppaan v.
Piiriapurahojen tarkoitus
Kelan kuntoutusraha - toimeentuloturva kuntoutuksen aikana Anne Flak suunnittelija.
JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO OPISKELIJAVALINTOJEN KEHITTÄMINEN Jyväskylän yliopiston opintoasiainpäivät Tuula Maijanen.
1 Slide 1 TRF Future Vision Plan The Rotary Foundation Säätiö Tulevaisuutta varten.
Miten kartutamme Rotarysäätiötä - ja miksi? ARRFC Tauno Lovén Suomen Rotarysäätiöseminaari
Rotarysäätiön tulevaisuussuunnitelma TAMPERE Tervetuloa Matti Wall, RRFC Zone
Lääkekasvatus -ohje apteekeille Katri Hämeen-Anttila, FaT dosentti, kehittämispäällikkö Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimea.
Piirin 1390 rotarysäätiökomitean pj Niko Niemi Rotarysäätiö.
Rotarypiirin 1420 piiriapurahojen (Designated District Grants, DDG) hakeminen ja raportointi.
Future Vision Planin vaikutukset klubien toiminnassa Suomen Rotarysäätiöseminaari Tampere Pentti Aspila Rotarysäätiö.
Suomen rotarysäätiöseminaari , Tampere Kaapo Pulkkinen, PDG D 1430.
2015 EREY campaign in District 1430 – results and challenges Helena Piispa-Perälä, PAG D1430.
Piirin 1410 Syyskokous Huittinen Pentti Aspila
Miten Aloittaa Valokuvaus Liiketoimintaa
Vilpistä ja sen selvittämisestä | Petri Sjöblom
Rotaryn jäsentilanne – Yleiskatsaus ja piiri 1410
Rotarysäätiö Syyskokous Säkylä Pentti Aspila.
Näin oppiminen muuttuu Helsingissä
Mikä ihmeen oppisopimus?
Opetuksen suunnittelu ja toteutus
Arviointi Hyökkälän koulussa lv
Maahanmuuttajille suunnattu kieli- ja kotoutumiskoulutus Koulutuksella tuetaan aloittavia yrittäjiä ja uutta yrittäjyyttä. Yhteishankintakoulutukset.
Future Vision Rotarysäätiö siirtyy toteuttamaan uutta strategiaansa (FV) Te olette se kuvernöörikunta, joka aloittaa tämän vision käyttöönoton!
Sääntövaltuuskunnanpäätöksiä
Rotarysäätiö Mitä Future Vision Plan merkitsee klubeissa? Klubin yhteistyösopimus (MOU) Tähän muistiinpanoja Syysseminaari Apurahojen hallinnointia koskeva.
Rotary International Suomen Rotary © / KOK
12§ Vuosityöajan lyhentäminen
Future Vision Plan III Piirin 1410 toimintasuunnitelma 2012–2013
Puolustus on puoli ruokaa - bridgessäkin
OMA ROTARYSÄÄTIÖMME The Rotary Foundation
Tulevaisuussuunnitelma Osa 3
Riskien arviointi, Oulun eteläinen osakokonaisuus
Lääkeaineet Aspiriini oli ensimmäinen laboratoriossa valmistettu lääke. Asetyylisalisyylihappo eli aspiriini on maailman tunnetuin särkylääke, ja sen on.
Rakenteisen kertomuksen käyttöönotto DH:ssa
Lukio.
POSTERIOHJE – AIHEEN NIMI TÄHÄN
ROTARYSÄÄTIÖ – TEEMME HYVÄÄ YHDESSÄ
Kansainväliset stipendit ja niiden hakuajat
Minttu Lampinen, RK Tammer Nova DRFCC 1390
Ajankohtaista Lapin TE-palveluissa Kuntainfo
Rotarysäätiö – meidän Säätiömme
The Rotary Foundation – Rotarysäätiöseminaari Helsingissä
ERI TAPOJA TUKEA SÄÄTIÖTÄ
PIIRIAPURAHOJEN HAKEMINEN JA MYÖNTÄMISMISPERUSTEET
- ja tähän mahdollinen ala
TULOKSET OPINNOISTA-TÖIHIN WEBROPOL-KYSELY SYKSY 2017
Mikä Paltamo-mallissa kannustaa – ja mikä ei?
Liikkuvuuspäivät Erasmus+ -kehittämisryhmä
Liikkuvuuspäivät OPH + Erasmus+ -kehittämisryhmä
Ajanhallinta opiskelussa
Esityksen transkriptio:

Future Vision Plan IIb Rotarysäätiö Syysseminaari Forssa Apurahojen hallinnointia koskeva seminaari 06.10.2012 Matti Urho, DRFCC Tähän muistiinpanoja

Koska uusi järjestelmä otetaan käyttöön? Valmistautumisaikaa on 9 kk jäljellä Miksi uusi rotarysäätiöjärjestelmä? Mikä muuttuu? Mitä vanhasta säätiöjärjestelmästä jää jäljelle? Mitä muutokset vaikuttavat meidän klubissamme?

Miksi uutta järjestelmää tarvitaan? Säätiön eri ohjelmista on tullut liian raskaita Vanhassa järjestelmässä 80%:sti panokset kohdistuivat pieniin projekteihin Vuosien aikana on ohjelmien lukumäärä kasvanut, säännöt muuttuneet, byrokratia lisääntynyt hallintokustannukset nousseet (nyt 12 eri rahoitusmuotoa) Tavoitteena on klubien ja piirien suurempi panostus uusiin erilaisiin ohjelmiin Lukumääräisesti vähemmän suurempikokoisia projekteja kestävämmällä vaikutuksella ja huomattavasti paremmalla toiminta-asteella

Mitkä ohjelmat loppuvat? Mitä tulee tilalle? Yksinkertaistettu piiriapuraha (DSG) loppuu ja se korvataan piiriapurahalla (District Grant) Kaksinkertaistava apuraha (MG) loppuu ja se korvataan globaalilla apurahalla (Global Grant) Opintoryhmävaihtojärjestelmä (GSE) lakkaa ja se korvataan ammattikoulutustiimeillä (VTT) Hyvän tahdon lähettiläs -stipendit lakkaavat ja ne korvataan joko piiriapurahoilla tai globaaleilla apurahoilla SHARE järjestelmä jatkuu muuttumattomana

VUOSIRAHASTON KÄYTTÖ (= Uusi FVP) Vuosirahastolahjoituksista menee: 50% Maailmanrahastoon (WF) 50% Piirirahastoon (DDF) - 25% piiriapurahat (DDF) - 25% globaalit apurahat (DDF) Varat piirien käyttöön 3 vuoden kuluttua lahjoituksesta.

Uusi apuraharakenne Rotarysäätiön uudet apurahat ovat: Piiriapurahat (District Grants) Globaalit apurahat (Global Grants) Paketoidut apurahat (Packaged Grants)

Piiriapuraha Tämä apuraha antaa klubeille ja piirille mahdollisuuden auttaa niitä, jotka ovat avun tarpeessa sekä täällä paikallisesti että ulkomailla Piiri voi anoa korkeintaan 50% omista DDF-varoistaan käytettäväksi piiriapurahan muodossa. Maksu tapahtuu kerralla. Ne piirit, jotka allokoivat vähemmän kuin maksimi 50% voivat käyttää loput DDF-varoista: PolioPlus-rahastoon Osallistua johonkin projektiin tai aktiviteettiin joka rahoitetaan globaalista apurahasta Piiri hallitsee ja maksaa kaikki ne maksut, jotka käytetään tukemaan klubien ja piirien aktiviteetteja kuten esimerkiksi: Ammattikoulutustiimien lähettäminen (Vocational Training Teams) Stipendit Humanitaariset apu- ja tukiprojektit edellyttäen, että ne ovat Rotarysäätiön yleisten suuntaviivojen ja keskittymisalueiden kanssa sopusoinnussa.

Piiriapurahasta voidaan rahoittaa esimerkiksi seuraavia hankkeita: Ammattikoulutustiimien lähettäminen (VTT) johonkin toiseen piiriin. Kuten GSE aikaisemmin. Säätiöltä ei tukea. Matkakulut lääkäreille, jotka työskentelevät vapaa- ehtoisina klinikoissa toisessa piirissä. Stipendit opiskelijoille, jotka opiskelevat joko kotimaan tai ulkomaan yliopistoissa. Tukea taiteesta kiinnostuneille lapsille koulupäivän jälkeen. Säätiöltä ei tukea.

Piiriapuraha; muutos piirissä 1410 Piirin 1410 osalta DDF-järjestelmä säilyy ennallaan DSG-apurahan kaltainen toiminta mahdollista rahoittaa edelleen piiriapurahasta Nykymuotoinen GSE-vaihto loppuu tämän vuoden jälkeen Mahdollisuus aloittaa ammattikoulutustiimien lähettämi- sen (VTT), joka rahoitetaan joko piiriapurahasta tai globaalista apurahasta Mahdollisuus Hyvän tahdon lähettiläs -stipendeihin ja rahoittaa se globaalista apurahasta Sambian vesiprojektin jatko on mahdollinen, mutta globaalista apurahasta (piiriltä min. 15 000 USD)

Piiriapuraha; muutos piirissä 1410 Pöltsamaan projekti (esim.), mahdollista rahoittaa piiriapurahasta Pienemmät humanitaariset projektit (jos Rotarysäätiön osuus on alle 15 000 USD) on mahdollista rahoittaa vain piiriapurahasta Kenian lukutaitoprojekti; jos Rotarysäätiön osuus ylittää 15 000 USD rahoitusmuotona on globaali apuraha