1v1 harjoitteet. 1v1 kuljettaminen ja kääntyminen Lähtee valmentajan syötöstä. Pelaajat kisailevat pallosta ja pyrkivät tekemään maalin kumpaan tahansa.

Slides:

Samankaltaiset esitykset
Omalla ajalla tehtäviä harjoituksia

B – TYTÖT Miesvartiointi
Coerver harjoitus 1: Pallonhallinta
Taitokouluharjoitus Pääteema: 1 v 1 puolustaja selässä Ryhmä:
Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry Harjoituksen kulku.
Ottelutapahtuma- tutoroinnin -nostot 2011 Marko Viitanen.
Liike ja valppaus p p Ilman palloa, käännöksissä katse parissa
NiceFutis E10 kausi PELITAPA 6VS / Liikkuminen kentällä (oma pelipaikka) Tilanteiden tunnistaminen Syöttöpeli Pelinopeus PELITAITO.
Vihellän aloituksen VierasKoti Vierasjoukkue aloittaa ottelun.
FC Espoo Palaute PTE10, PTE11 ja TD12-13.
Pelikirja D-tytöt YlöR JOUKKUE Joukkueessa on kenttäpelaajia ja vaihtopelaajia Kaikki pelaajat ovat kavereita Auta kaveria  1. ja 2. kosketus.
FC WILD VALMENNUSLINJA versio 2011/ Harjoitukset Taito, taito ja taito  Nopeudesta ei hyötyä jos ei taitoa, harjoitukset pallollisia Liikkuva.
1. 5v2 pallonhallinta + prässi + tilanteenvaihto
Sääntötietoutta.
T99 Salamatytöt Kausi Kyselyn tuloksia Todella vähän palautettuja, 16kpl 30:stä Tulokset tukevat tämän hetkistä suuntaa.
KoiPS Maalivahtivalmennuslinjaus.  Maalivahtiharjoittelu aloitetaan Koivukylän Palloseurassa säännöllisesti F9 ikäluokan joukkueille.  F9 pojissa ja.
HJK:n Harjoitepankki ja pelikirja
JäPS PELIFILOSOFIA 5v5 Puolustuspeli: Hyökkäyspeli:
JäPS PELIFILOSOFIA 7v7 Puolustuspeli: 2 – Hyökkäyspeli:
JäPS PELIFILOSOFIA 9v9 Puolustuspeli: 2 – Hyökkäyspeli:
Alkulämpö Hyökkääjä etenee pallon kanssa rauhallisella vauhdilla pienin kosketuksin katse koko ajan valmentajassa. Valmentaja pitää huolen että leuka pysyy.
Ohjeistus Copa Del VJS toimintaan Copa Del VJS 3v3.
Harjoituksia Jäähalliin
Treenin nimi ja tavoite: lämmittely
Oppimistavoitteet F6-F7 -ikäluokissa
Hannunniitun kenttä, Virmuntie 1, Turku
HauPa HYVÄ ASENNE NÖYRYYS JA SITKEYS ROHKEUS JA ITSELUOTTAMUS
Organisointi: 3 hlöä yhdessä (polttopalloa): Ohjeet: yksi keskellä ja kaksi heittää palloa siten, että keskipelaaja ei saa kiinni. -HUOM: pään yli ei saa.
Alkuverryttely – Makke 5 min Matti & Tom tekevät seur harjoituksen kentät valmiiksi.
NJS PELIKIRJA 9v NJS (Mikko Manninen)
Ohjeistus VJS Talvi-Liiga toimintaan VJS Talvi-Liiga 4v4.
FC WILD VALMENNUSLINJA 2015
Leki-futis Leki-futis Valmennuksellinen linja ”TYÖN TULOS EI OLE SE, MITÄ VALMENTAJA ON TEHNYT, VAAN MITÄ NUORET OVAT SAANEET JA MISSÄ MÄÄRIN LAPSET JA.
Leikkimaailma ikäisille malliharjoituksia Tommi Hytönen 2015.
Harjoitellaan 6 viikon jaksoissa. Jaksojen välissä voi miettiä siirtymistä seuraavaan asiaan tai kerrata vanhaa. 1. Jakso Viikot marras-joulukuu.
NJS PELIKIRJA 7v NJS Pelikirja Mikä on pelikirja? Miksi joukkueilla on pelikirja? Minkälaisia pelikirjoja joukkueilla on? NJS
2016.  Turnauspäivä ja aika: Lauantai  Ensimmäiset pelit molemmissa ikäluokissa ja tasoissa alkavat klo 11  Paikka: Astrum Stadion, Halikontie.
U15 Alueleiriharjoitteita. Pallonhallinta Max 3 kosketusta > 5 syöttöä aikaa murtautua maalintekoon porttien läpi Tilanteenvaihto Laitaan ohjaaminen /
Pelitavan pääpiirteet 8v8
PHSB PELIKIRJA PELITAPA  AKTIIVINEN  PYRITÄÄN VOITTAMAAN 1-1 TILANTEET  KOKO KENTÄLLÄ PALLONRIISTOIHIN PYRKIVÄ JA PELIÄ NOPEASTI KÄÄNTÄVÄ TAPA.
Pelaaja profiilit ja ohjeita pelipaikoille
Ohjeita Valmentajille/ joukkueenjohtajille tehtävät ennen fba tapahtumaa - pelaajien lisäys - joukkuetapahtumien lisäys (valmentaja)
Yksilöllinen kehityksenseuranta
KuPS Kuopion Palloseura
Esityksen transkriptio:

1v1 harjoitteet

1v1 kuljettaminen ja kääntyminen Lähtee valmentajan syötöstä. Pelaajat kisailevat pallosta ja pyrkivät tekemään maalin kumpaan tahansa maaliin. Vastustajan ja tyhjän tilan hahmottaminen Kuljettaminen ja käännökset Kääntyminen suojan puolelta Variaatiot: Maalien paikkaa ja suuntaa voi vaihdella ja muutella.

1v1 kuljettaminen ja kääntyminen 2 Lähtee valmentajan syötöstä. Pelaajat kisailevat pallosta ja pyrkivät tekemään maalin kumpaan tahansa maaliin. Vastustajan ja tyhjän tilan hahmottaminen Kuljettaminen ja käännökset Kääntyminen suojan puolelta Variaatiot: Maalien paikkaa ja suuntaa voi vaihdella ja muutella.

Suora 1v1 Puolustaja lähtee tilanteeseen hyökkääjän lähtiessä kuljettamaan. Hyökkääjä tekee kuljettamalla kahteen tötsämaaliin ja puolustaja pelaa riistosta valmentajalle pallon. Haasta vastustaja (kuljeta kohti) Vastustajan havainnointi – kummalla puolella on tilaa Harhautuksen ajoitus Rohkeus ja päättäväisyys (harhautus kovassa vauhdissa)

Kaksi kertaa 1v1 Pallollisen pelaajan tulee edetä alueelta toiselle porttien läpi. Puolustajat saavat puolustaa vain omilla alueillaan (maalien edessä). Haasta vastustaja (kuljeta kohti) tai tee tilaa itsellesi kuljettamalla toista maalia kohti (vastustaja liikkeeseen) Vastustajan havainnointi – kummalla puolella on tilaa Harhautuksen/käännöksen ajoitus Rohkeus ja päättäväisyys (harhautus kovassa vauhdissa)

1v1 Mustekala 3 pallollista pelaaja lähtee pallojen kanssa kuljettamaan. Jokaisella alueella on kaksi puolustajaa ja kolme porttimaalia. Alueelta toiselle tulee edetä porttimaalien läpi kuljettamalla. Haasta vastustaja (kuljeta kohti) tai tee tilaa itsellesi kuljettamalla toista maalia kohti (vastustaja liikkeeseen) diagonaalikuljetus Vastustajan havainnointi – kummalla puolella on tilaa Harhautuksen/käännöksen ajoitus Rohkeus ja päättäväisyys (harhautus kovassa vauhdissa) Voit varioida pallollisten pelaajien ja puolustajien määrää eri alueilla.

Tilanne lähtee valmentajan syötöstä 2v1 tilanteena. Kannusta pelaajia havainnoimaan vastustaja ja uskaltamaan tehdä myös oma ratkaisu – Päättäväinen harhautus ja viimeistely. Pakki pelaa riistosta valmentajalle. Viimeistelyn tai puolustajan syötön jälkeen valmentajalle valmentaja pelaa uuden pallon sille hyökkääjälle joka aktiivisesti pyytää palloa ja liikkuu pelattavaksi. Toinen hyökkääjä jää tilanteesta ulos ja pelataan 1v1 tilanne. Nyt puolustaja voi olla missä suunnassa tahansa, mikä hyökkääjän on tärkeä havainnoida. Haasta vastustaja (kuljeta kohti) Vastustajan havainnointi – kummalla puolella on tilaa – syöttö vai harhautus. 1v1 tilanteessa ratkaisu vastustajan mukaan. Syötön ja harhautuksen ajoitus Rohkeus ja päättäväisyys (kuljeta kovaa kohti) 2v1 -> 1v1

1-2 pelaajaa tulee kentälle kummaltakin joukkueelta valmentajan syötöstä. Kentällä neljä maalia ja kaikkiin saa tehdä. Reagointi kuka kerkeää ensiksi palloon. Pallollisena tulee havainnoida lähin vastustaja ja edetä tyhjään maaliin. Palloton tekee tilaa pallolliselle – pelaajien välinen etäisyys. Vastustajan havainnointi – tila Kuljettaminen, käännökset ja harhautukset Rohkeus ja päättäväisyys Tilan tekeminen pallolliselle (etäisyys) 2v2 -> 1v1

Pelaajat lähtevät tilanteeseen valmentajan syötöstä ja yrittävät tehdä maalin kumpaan tahansa maaliin. Kannusta pelaajia kontrolloimaan pallo ensiksi. Maalin tai maaliyrityksen jälkeen valmentaja nostaa joko keltaisen tai punaisen tötsän ilmaan ja pelaajien tulee juosta ilman palloa sen värisen portin läpi. (A) keltainen portti ja (B) punainen. Joukkuekisa: -maali = 1p. -ehtimällä ensimmäisenä oikean portin läpi = 1p. Nopeus ja reagointi Vastustajan havainnointi – kummalla puolella on tilaa 1. kosketus, kuljetus ja käännökset. Rohkeus ja päättäväisyys Variaatio: ensimmäisellä kosketuksella ei saa viimeistellä – pakko kontrolloida pallo. 1v1 + reagointi ja nopeus

Puolustaja lähtee tilanteeseen hyökkääjän lähtiessä kuljettamaan. Hyökkääjä yrittää viimeistellä vastustajan antaessa paineen takaa (A) tai sivusta (B). Hyökkääjän tulee nähdä vastustajan lähestyminen ja maalivahti sekä miettiä voiko vielä edetä vai yrittääkö viimeistellä. Vastustajan ja maalivahdin havainnointi Etenenkö vai viimeistelenkö Täysvauhtinen kuljetus Ajatus viimeistelyyn. Kummalla jalalla? Millä jalan osalla – tekniikka? Minne yritän? 1v1 viimeistely - vastustajan paine takaa tai sivusta

Pelaajat kisailevat pareittain alueella. Maalin saa kuljettamalla neliöön – peli jatkuu saman tien ja voi tehdä useamman maalin peräkkäin. Samaan maaliin ei saa tehdä kahta kertaa peräkkäin. Alueella voi olla useampia pareja. Tee noin 1 minuutti kerrallaan, jonka jälkeen huili ja toinen pelaaja parista saa aloittaa. Vastustajan havainnointi – tila Kuljetukset ja käännökset Pallon suojaaminen 1v1 pareittain

Laitapelaajan 1v1. Tilan tekeminen laitaan – maali päätyyn tai tilan tekeminen keskelle – leikkaus sivumaaliin. Puolustajan pitää olla aloitettaessa omalla kenttäpuoliskolla selkeästi. Voidaan pelata jatkuvaa 1v1 tilannetta noin minuutti ja sitten vaihto. Voidaan pelata myös miniturnauksena. Tilanteko itselle Vastustajan havainnointi - tila Harhautuksen/käännöksen ajoitus Päättäväisyys ja rohkeus Variaatio: Voi lähteä myös syötöstä - 1 tilanne ja pelaajat palaavat jonoihin alueen päätyihin. 1v1 - laitapelaaja