ILVES ry:n viestintäsuunnitelma Sisäinen ja ulkoinen viestintä Sisäiseen viestintään kuuluu seuran tavoitteiden toteutukseen suoraan tai epäsuoraan liittyvien.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Joukkueenjohtajan tehtävät Pajamäen Pallo-Veikot, PPV
Advertisements

Urheilua, liikuntaa ja yhdessäoloa hyvässä seurassa
Juniorijoukkueen organisaatio
HALLITUKSEN JÄSENTEN TEHTÄVÄT YHDISTYKSESSÄ
FOOTPASS-ARVIOINTI Suomen Palloliitto.
Markkinointi KJT-Johtokunta Open
Tikkurilan Palloseura ry Jalkapalloa jo vuodesta 1958
FC WILD Tyytyväisyyskysely Yleistä/taustaa • Tyytyväisyyskysely järjestettiin toista kertaa tavoitteena saada kuuluviin kentän ääni,
Kangasalan Kisa Eagles Kangasalan Kisa ry/jääkiekkojaosto Seuran organisaatio ja toimintamalli 2007/2008.
Vetovoimaisin jalkapallon kasvattajaseura
POJAT 2003 VANHEMPAINPALAVERI
KORKEAKOULUN KIELIPOLIITTISET LINJAUKSET Anneli Airola Pohjois-Karjalan ammattikorkeakoulu Kielten ja viestinnän vastuuopettajat
Seura ja seuran aineistoa Jyväskylän Nousu ry Laatinut: Jarmo Hyvärinen
Kysy kirjastonhoitajalta -uudistus Vastaamisen konsepti • Kirjasto • Muut vastaajat • Kommentointi.
TTL Sosiaalisessa mediassa
SAPA ry VALMENNUSLINJA Arvoista normeihin ja tekoihin.
RuoSkAn strategia
Loiskeen junioritoiminta
Seuratoiminnan kehittäminen
JOUKKUEENJOHTAJAKOULUTUS Seuraversio. Kaikki on meistä itsestämme kiinni.
Suomen Jääkiekkoliitto1. KUNNIOITA PELIÄ MATKALLA KOHTI REILUMPAA URHEILUA Suomen Jääkiekkoliitto2.
Tuusulan Palloseuran P-09 vanhempainilta
Vaikuttaminen ja viestintä taloyhtiössä -kyselyn tulokset.
Johtokunnat Hallinto- ja johtosäännön 8 §:n mukaan koulutuslautakunnan erityiseen ratkaisuvaltaan kuuluu nimetä johtokuntien jäsenet vanhempainkokousten.
Yleisurheiluseura 1000 jäsentä Jalkapallo 300 jäsentä Uinti 100 jäsentä Jääkiekko 300 jäsentä Hiihto 100 jäsentä Jalkapallo Liito Uinti Liitto Jääkiekko.
Päätöksenteko yhdistyksissä
S UOMEN P AINILIITTO RY Suomen Painiliiton tiedotusstrategia tiedotus- ja huomionosoitusvaliokunta.
Viestintäsuunnitelma
Yritysviestintä, hankeviestintä, projektiviestintä
FC HONKA - XX Toimintasuunnitelma Kausi FC HONKA - XX Toimintasuunnitelma 1.Pelaajat Pelaajaluettelo 2.Valmentajat Valmentajat/Yhteystiedot 3.Joukkueenjohtaja.
ILVEKSEN HARJOITUSKENTTÄ
TAITOJÄÄT JYVÄSSEUTU E2 – D1
E04 KAUDELLA Dffff.
KyAMK:n yhteinen sisäinen viestintä Vastuut, prosessit, ohjeet, seuranta ja ajankohtaista Viestintätiimin työpaja Riitta Leviäkangas.
Jopox Viestintäkanavien roolit & Aloitusopas Tom Hedman.
Koripallo Savonlinnassa Tietoa koriksesta ja Basket Savonlinnasta
Sosiaalinen media viestinnässä ja markkinoinnissa.
Suomen Jääkiekkoliitto1 VUOROVAIKUTUS JA JOHTAMINEN LTV 2.
Sinustako NuVa-vaikuttaja? Eveliina Kunttu Nuorisovaltuutettu Nuorisovaltuuston puheenjohtaja.
Uusien toimijoiden koulutus Hallituksen toiminta, oikeudet, velvollisuudet, toimihenkilöiden tehtävät Markku Tikkanen ja Kirsi Contursi.
TOIMENKUVAKARTTA / SEURAN JOHTO. TOIMENKUVAN SISÄLTÖ / SEURAN JOHTO PJ:  Johtokunnan kokoon kutsuminen ja seuran toiminnan johtaminen  Seuran toiminnan.
Kun pelkät kotisivut eivät riitä! JOPOX RATKAISEE! KOULUTUS.
Joukkueen pelisäännöt FC KasiYsi P05 päivitetty
12.0 JÄÄURHEILUN TOIMENKUVAT
Kymin Kiekkopäivät 2017 Harri Kuukasjärvi.
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
Ilves ry Johtokunnan kokous 21.8, jalkapallojaoston katsaus
Vaajakosken koulun Vanhempainyhdistys Sokkeli ry
MASU 08 VANHEMPAINPALAVERI
VANHEMPAINKOKOUS , Gatorade Center – Hockey Ala Carte
P05 ja P06 toimintasuunnitelma
JOPOX RATKAISEE! Kun pelkät kotisivut eivät riitä! Tom Hedman KOULUTUS
Liikuntatutorina toimiminen ammattiin
Hakalan kouluyhdistys Pulsa ry
Terveitä Elämäntapoja
JUHTA JHKA-jaos Hallintomalli vuodelle 2014
Yleiskatsaus, tulevaa Salibandyjaostossa on käynnissä tulevan kauden suunnittelu, ensimmäisiä yhteiskokouksia on pidetty ja osa suunnitelmista on jo hyvällä.
TOIMENKUVAKARTTA / JOHTOKUNNAN JÄSEN
Toimivan oppilaskunnan hallituksen valinta – kuinka temppu tehdään?
Yleiskatsaus Maanantai SALIBANDY Ilves ry, Tampere.
Yleiskatsaus Tiistai SALIBANDY Ilves ry, Tampere.
Suomen Ekonomien jäsenlähettilyys
Turun toverit ry.
TFT Toimintalinja
HJK Ry:n iltapäivätoiminta ja futiskerhot
Osallistumisen suunnittelun vaiheet ja tehtävät
Paimion Haka uudet joukkueet T-P-11mpainpalaveri
SUOMEN MONIPUOLISIN URHEILUSEUROJEN PALVELU
Kentän uudet nettisivut Kentän
MATKALLA KOHTI REILUMPAA URHEILUA
Esityksen transkriptio:

ILVES ry:n viestintäsuunnitelma Sisäinen ja ulkoinen viestintä Sisäiseen viestintään kuuluu seuran tavoitteiden toteutukseen suoraan tai epäsuoraan liittyvien tietojen tai ohjeiden antaminen, välittäminen ja vastaanottaminen. Ulkoista viestintää käydään pääsääntöisesti vanhempien, sponsoreiden, liitojen ja piirien, valtion ja kunnan viranomaisten ja koulujen sekä muiden ”kiinnostuneiden” kanssa pääosin seuran www sivujen välityksellä sekä seurajulkaisuin. Kaikissa viestintäratkaisuissa ja niiden tuottamisessa kannattaa olla erityisen huolellinen, jotta seuran toiminnasta välittyy oikea ja rehellinen kuva. Viestintäsuunnitelmassa on kirjattu vastuut ja ohjeet. Useimmiten avoin ja rehellinen viestintä hankalissakin tapauksissa, on seuran tulevaisuuden kannalta paras ratkaisu. Viestintää hoitamaan voidaan nimetään tarpeen mukaan seura-, jaos- että joukkuetasolla esim. tiedottaja, mediavastaava, webmaster tai muu tiedottaja. Kaikkien viestinnasta vastaavien toimijoiden on tunnettava perusasiat tietosuojalainsäädännöstä. 1/3

ILVES ry:n viestintäsuunnitelma -Hallituksen puheenjohtaja -Toimitusjohtaja Ilves ry Vastaa -Johtokunta -Puheenjohtaja -Johtajisto TIEDOTTAJA Ilves ry:n jaostot VIESTINTÄ/ TIEDOTTAMINEN -Jaostojen puheenjohtajat Ilves ry:n Jaostojen joukkueet Jaoston joukkueiden -Ikäluokkavastaavat/ Joukkueenjohtajat Mistä -Viestintäsohjeistuksen luominen ja ylläpito - Linjaukset seuran kotisivujen käytöstä - Linjaukset, kannanotot ja näkemykset Ilves ry:n nimissä tehtävästä viestinnästä - Kriisiviestintä - Linjaukset Oy:n kotisivujen käytöstä - Linjaukset, kannanotot ja näkemykset Oy:n nimissä Oy:stä -Tiedottaminen mahdollisten Oy:n alla olevien joukkueiden toiminnasta - Linjaukset jaoston kotisivujen käytöstä - Linjaukset, kannanotot ja näkemykset Ilves ry:n jaoston toiminnan nimissä tehtävästä viestinnästä (mm. turnaukset jne.) - Joukkueen kotisivujen ajan- tasaisuudesta vastaaminen - vastaa joukkueen sisäisestä viestinnästä seuran linjausten mukaisesti Ilves ry:n alla olevat Oy:t 2/3 Esimerkit -Valmentajasopimukset -Pelaajasopimukset -Yhteistyösopimukset -Osavuosi/ vuosikatsaukset -Ilves murisee julkaisut -Turnaukset -Ilmoittelu jaoston toiminnasta - Jaostojen toiminta- malleista ja säännöistä tiedottaminen -Yhteistyötahoista tiedottaminen -Viestintä vanhemmille -Joukkueen/ ikäluokan tapahtumat -Uusien pelaajien haku -Ilves ry:ssä tapahtuvat muutokset -Vuosikokoukset -Pelaajiin, toimihenki- löihin tai kiinteistöihin tapahtuneet onnetto- muudet (henkilöva- hingot, tulipalot jne.)

ILVES ry:n viestintäsuunnitelma 3/3 Perussääntönä on jos et tiedä saatko jostain asiasta tiedottaa esim. joukkueen asiasta kysy omalta jaostolta (jääkiekko, jalkapallo, salibandy, ringette). Vastaavasti epäselvissä tilanteissa jaostot kysyvät tarvittaessa johtajistolta/puheenjohtajalta linjausta. Osakeyhtiöiden kohdalla tiivistettynä tiedottamisen tulee keskittyä liiketoiminnan mukaiseen tiedottamiseen. Esim. jos kyseessä on liikuntapaikka jäähalli tai jalkapallokenttä, voidaan yleisellä tasolla keskustella kenttien määristä, tarpeellisuudesta, kulurakenteista, käyttöasteista jne. Mutta ei oteta kantaa miten Ilveksen jaostot sen kokevat tai ajattelevat. Muistettava aina missä roolissa kulloinkin lausuntoja/ kommentteja antaa.