MYYNNIN TUOTEKANSIO. Yrityksemme tuotteet ja palvelut Led-valaistus Vanhojen loisteputkien tilalle vaihdettavat led- valoputket E27 kantaiset led-polttimot.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Lillbacka – alustava tarjous Arjen Sankareita Finlandiatalolla.
Advertisements

Annukka Larsen valaistussuunnittelija AMK Valon kaupunki -hanke Jyväskylän kaupunki Kaupunkirakennepalvelut Liikenne- ja viheralueet Puh
Puimuri - kaava.
Puimuri - kaava.
1 Johdon konsultointipalvelut – standardin julkistamistilaisuus Pekka Järvinen, SFS.
 Logististen toimintojen kehittäminen •Ostotoiminta, varastointi, tuotanto, myynti •Asiakkaina PK -tuotantoyritykset  Energiankäytön optimointipalvelut.
Lankapuhelin Santeri Lehtonen, Vesa Mäki, Arto Ranta.
Uudistettu JuKo-Elinkaarilaskentatyökalu Julkisivuyhdistys r.y. Mikko Tarri, A-Insinöörit Oy.
WLAN Tekijät: Petri Koskinen Miika Kulla Veli-Pekka Koskinen.
Yritysfoorumi Työpajat. Työpaja 1: Liiketoimintamahdollisuuksien kasvattaminen sähköisen myynnin ja markkinoinnin avulla (vetäjä Mari Uusitalo)
Yhteistyössä Tietohallinto liikunnassa ja urheilussa
Oulaisten Yritystalo Oy
Projekti • Sähköauton talvikäytön testaaminen – testiympäristön kehittäminen ja toteutus – testiympäristöön soveltuva reaaliaikainen tiedonsiirtojärjestelmä.
Tietoliikenne Liikkuuko tieto? LTPT Tietoliikenne Tietoliikenne tarkoittaa  viestien välittämistä tai  tietoja sisältävien lähetysten.
ANi 1 Maavoimien Materiaalin Kunnossapidon Kumppanuushanke Millog Oy.
Ilkka Larsio, Tero Mankinen, Ropi Saari, Joona Tiinus
Yrityksen toimintojen kartoitus Toimintavaihtoehtojen selvittäminen
Rakentamisinvestointi tilan taloudessa Perttu Pyykk ö nen Tyyppinavettahankkeen päätösseminaari Säätytalo
Asiakkuudet luovalla alalla
SOPIMUS PRO: VIESTINTÄMODUULI ”ASIAKKUUKSIEN HALLINTAA JA YHTEYDENPITOA NYKYAIKAISILLA SÄHKÖISILLÄ MENETELMILLÄ” MARLEENA LEHTONEN.
Kannuksen kauppapuutarha
Oulu Juha Pulkkinen Tekes.
(Light emitting diode)
Ahoplan OY. Yritys Suunnittelutoimisto – 2 työntekijää – LVI alan suunnittelu Laskee myös säästön saneerauskohteelle – Suunnittelee ilmanvaihto- ja lämmitysjärjestelmiä.
Ilmastonmuutos Lämpötila on noussut 0,7 oC vuodesta 1900
HÄMEENLINNAN SEUDUN TOIMITILAMARKKINAKATSAUS TAMMIKUU 2008
Finnish Support Center FSC Oy tietojärjestelmien asiantuntija.
Yrityksen kannattavuus:
JUL 1 Energiatehokkuus Jukka Leskelä Energiateollisuus ry Miten energian kulutus käännetään laskuun -seminaari Eduskunta
Asiallinen aamiainen Vauhtia myyntiin sähköä markkinointiin Tornio – Kemi Paula Aikio-Tallgren, puheenjohtaja Länsipohjan Yrittäjät.
Tenttiakvaario.
1 IT-seminaari ISTEKKI OY 1.Yhtiön esittely Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin ja Kuopion kaupungin IT- ja lääketieteellisen tekniikan palvelutuotantoyhteistyön.
Laitalan Lomat.
Liikeidean esittelyohje
Henkilökunnan Ekokompassi- koulutus Tapahtuman nimi, pvm Kouluttaja.
The World is Watching of 13 Miten mukaan langattoman internetin bisnekseen? Marraskuu 2009.
Yrittäjien hyvinvointikilta® yrittäjien hyvinvointia tukemassa Yrittäjien hyvinvointikilta on Suomen Mielenterveysseuran ja Suomen Yrittäjien kehittämä.
Sairaalatekniikan päivät Hankinta-asiantuntija Kimmo Vuorela.
Hiilineutraali ympäristökeskus Jari Viinanen 1.
Liikeidea Yrityksen toiminnan pohjana on yritysidea. Se kuvaa niitä asioita, joihin yrityksen synty ja olemassaolo perustuu. Liikeidea on jalostettu yritysideasta.
Kehäradan vaikutus: matkustajat (nousijat + poistujat) marraskuussa 2015 keskimääräisenä arkipäivänä
1 Osa 12b Oligopoli ja monopolistinen kilpailu (Mankiw & Taylor, Chs 16-17) Oligopoli on markkinamuoto, jossa markkinoilla on muutamia yrityksiä, jotka.
Tietoa valaistuksesta Valaistus voi kuluttaa paljon energiaa toimistoissa ja tuotantolaitoksissa. Kokemus on osoittanut, että energiaa saadaan säästettyä.
Pasi Tainio ja Olli-Pekka Pietiläinen Suomen ympäristökeskus
Sähkönsiirron hinnoittelu
Toimialajohtaja Marita Lehikoinen
Sähkön siirron hinnoittelu
Keskiviikko 5. lokakuuta 2016
Pahimmat kilpailijat Pirkanmaalla
Alfa LED T y ö h v i n o t a s A j e l
Diasonic Slim T y ö h v i n o t a s A j e l
Pahimmat kilpailijamme
Mainostaminen ja tuote-esittely
YRITYSSANEERAUS - menettelyvalinnan kehittäminen
Työhyvinvointiasi ajatellen Needlite™ Needlite™ hyödyt
mahdolliset Kilpailijat
Suomi 3A Maanantai 3. lokakuuta 2016.
CableX YRITYS LYHYESTI.
YRITYKSENI PAHIMMAT KILPAILIJAT
Opetussuunnitelman rakennekuva TRADENOMI 210 OP
LED Hohtodiodi.
Yritykseni pahimmat kilpailijat
Onko paperilehden voittanutta vai tarvitaanko edes taistelua?
Yritys CableX on 2008 perustettu sähkökomponenttien ja kaapeleiden maahantuontiyritys. Yritys perustettiin alan kokeneiden ammattilaisten palavasta intohimosta.
Kivihiilen kieltämisen vaikutukset Selvityksen tulosten tiivistelmä Pöyry Management Consulting Oy
Langattoman lähiverkon tilaus-toimitusprosessi
Historiamme Välitavoite Välitavoite Välitavoite Tänään Välitavoite
Käsitemallinnus Jouni Huotari
Markkinointisuunnitelma
Esityksen transkriptio:

MYYNNIN TUOTEKANSIO

Yrityksemme tuotteet ja palvelut Led-valaistus Vanhojen loisteputkien tilalle vaihdettavat led- valoputket E27 kantaiset led-polttimot Erilaiset led-valaisimet Konsultointipalvelut Ajankäytön hallinta Kierrätyskonsultointi Palvelun kehittäminen Työhyvinvointi

Yrityksemme asiakkaiden tarpeita: Kustannusten leikkaaminen Modernin sekä ympäristövastuullisen imagon kohottaminen Palvelutason kehittäminen Toiminnan Tehostaminen Asiakkaan tarpeen ymmärtäminen

Led-valaistuksen ominaisuudet Positiiviset Alhainen energiankulutus (35%-80% alhaisempi verrattuna perinteisiin valaisimiin) Moderni ulkonäkö Kierrätettävyys Erittäin pitkä käyttöikä Investoinnin lyhyt takaisinmaksuaika Laajat väriskaalat Kielteiset Kallis hinta Markkinoilla olevat huonolaatuiset tuotteet heikentävät led-valojen mainetta

Led-valaistuksen käyttökohteita: Julkiset tilat Toimistotilat Liikekiinteistöt Pysäköintihallit Teollisuustilat Jatkuvassa käytössä olevat varastotilat Hotellit Investoinnin kannattavuuden kannalta vaihdettavien valaisimen käyttöaika tulisi olla yli 8h arkipäivässä.

Myynnin käytössä olevat työkalut: Myyntiesite Mallikappale Nettisivut Sähköposti Puhelin Auto

Tietoa Led-valoista Yrityksemme tarjoaa erilaisiin käyttökohteisiin LED-valaisimia sekä loisteputkivalaisimien tilalle asennettavia LED-loisteputkia. LED-valaisimen elinikä on tuntia. Sähkönkulutuksen säästö T-8 kantaisella led-valaisimella on n % verrattuna perinteisiin loisteputkivalaisimiin. LED-loisteputkivalaisimemme toimivat joko kuristimen kanssa tai ilman. Teoreettisesti laskettuna työpäivien lukumäärällä(250kpl) ja n. 10h keskimääräisellä käytöllä valaistuksen investoinnin takaisinmaksuaika sähkön nykyhinnalla on alle neljä vuotta ilman valaisimen kuristimen ohittamista. Kuristin ohittamalla saadaan enemmän sähkönsäästöä mutta asennuskustannus on kalliimpi. Arvioitu käyttöaika on n. 20v. esimerkin mukaisella käytöllä. Sähkön hinnan kallistuessa on mahdollisuus ohittaa valaisimen kuristin myöhemminkin. Halogeenivalaisimissa on mahdollisuus päästä jopa 80% sähkönsäästöön verrattuna LED valoihin.

Yhteystiedot Eimiko Oy Toimitusjohtaja: Antti Rikama Tel: Web: (avataan helmikuussa 2012)