Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Onko paperilehden voittanutta vai tarvitaanko edes taistelua?

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Onko paperilehden voittanutta vai tarvitaanko edes taistelua?"— Esityksen transkriptio:

1 Onko paperilehden voittanutta vai tarvitaanko edes taistelua?
Digi - paperi - apsi? Eine Tahko Onko paperilehden voittanutta vai tarvitaanko edes taistelua?

2 Rotutiedon aarreaitta
Rotulehdet tärkeä osa rodun jalostuksen historiaa. Paperisena säilyy jos säilytetään Kovalevyt, lerput, korput, cd:t ja jopa tikut on menetetty. Yhteensopimattomuuden vuoksi yksi aikakausi on jo pyyhkiytynyt Digin säilytys pilvipalvelussa on mahdollisuus. Jopa turvallisempi kuin paperin Suurin osa tärkeästä historiasta tuotetaan talkoovoimin

3 Paperin mahti Tottumus selailla ja hypistellä
Osamme etsiä historiatietoa vanhoista lehdistä ja se onnistuu vaikka kynttilän valossa Hieno taitto on taideteos - aukeama-ajattelu Laajat artikkelit ja tutkielmat 4 x vuodessa ilmestyneenä alv 0 % Uusin Borderi Sisus

4 Paperin huonot puolet Kallis painaa ja vielä kalliimpi postittaa. Säännöllinen painotyön kilpailutus! Juttuideasta postilaatikkoon - uutiset vanhentuneita Virallisten tiedotteiden, kokouskutsujen yms. päivämäärien kanssa oltava tarkkana Osaavien tekijöiden puute Valokuvien “yhteensopivuus”

5 Digilehtikö pelastus? Halpa itse tehtynä, jos käyttää ilmaisohjelmia; taitto, julkaisuohjelma tai sähköpostijakelu Kännykkäkuvat ja videot kelpaavat – linkkien käyttö mahdollista Näköislehti halukkaille, pienempi painos tuo säästöä. Uutiset kuitenkin vanhentuneita Paikkaako somen tietovirta – tarvitaanko edes väkisin väännettyä lehtilehteä?

6 Digiloikan haasteet Osaavat tekijät – riittääkö pelkkä oikea asenne?
Tiedot oltava useampien ulottuvilla, yhteiskäyttöinen keskustelu, sähköposti ja tiedon varastointi kaikessa yhdistystoiminnassa Facebookia VOI hyödyntää työkaluna! Pitääkö digilehti vääntää printin näköislehtenä? Sama versio ei kuitenkaan toimi mobiilissa.

7 Pdf helppo toteuttaa Voi tehdä tekstinkäsittelyohjelmalla
Lähetyskelpoinen sähköpostilla Luettavissa esim. Issuussa Toimii myös mobiilissa

8

9 Ei pilvi kauas karkaa! Kaikki tieto talteen pilveen esim Joiquun. Tekijät vaihtuvat, tieto ja historia pysyy Paperilehden sijasta painettu vuosikirja englantilaiseen malliin? Jaetaan kevätkokouksessa, postitetaan mahd vähän Jäsentiedotteet nopeaan yhdistyksen toiminnan tiedonvälitykseen; jäsenille oman FB-ryhmän kautta, jäärille s-postilla ja dinosauruksille kirje etanapostiin ;-) Jäseristä myös tiedotteet Näyttelytulospalvelu on jo ihan huippua ja sen kun vain paranee. Koiranettiä saa rakastaa!

10 OHJELMA JOTA OSAAT KÄYTTÄÄ, ON SE AINA PARAS – KIITOS!
Ilmaisia ohjelmia OpenOffice “Word, Excel ja PowerPoint” Scribus “Indesign” Gimp “Photoshop” Issuu selailtavaksi julkaisemiseen Halpoja ja hyviä Affinity Photo (alle 60 euroa) Serif PagePlusX9 (maksoi n. 70 euroa) taittoon, tulossa uusi versio Affinityn tuoteperheeseen. Yudu ja Joomag maksulliset julkaisuun, halvimmillaan kympin kuukaudessa OHJELMA JOTA OSAAT KÄYTTÄÄ, ON SE AINA PARAS – KIITOS!


Lataa ppt "Onko paperilehden voittanutta vai tarvitaanko edes taistelua?"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google