Ylistä Herraa, minun sieluni, ja kaikki mitä minussa on, ylistä Hänen pyhää nimeään! Psalmi 103 San. Petrus Ahonen Säv. Petrus Ahonen Copyright © 2009.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Taivas…. Miten pääsen sinne?.
Advertisements

HELSINKI VINEYARD ”tällaista aikaa varten” ”for such a time like this” Syksy 2010 Kevät 2011.
Piristystä päivääsi MAISKIS MAISKIS!.
Heijastuksia elämästä
”Kutsu seuraamaan” Kun he olivat syöneet, Jeesus sanoi Simon Pietarille: "Simon, Johanneksen poika, rakastatko sinä minua enemmän kuin nämä toiset?" "Rakastan,
RUKOILEMME YHDESSÄ.
Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Psalmi 23:1
Hepr. 4:1 Arvoisa Sisärengaslainen, Kirjeen neljäs luku kehottaa meitä pitämään huolta siitä, että pääsee kerran perille taivaaseen. Kysymyksiä, esirukousaiheita.
Sääntöjensä mukaan SRK julkaisee, kustantaa ja levittää omaksumansa hengen mukaista kirjallisuutta, sanoma- ja aikakauslehtiä sekä muita kustanteita. Julkaisujen.
Paavalin kirje Filemonille
Perhejumalanpalvelus
RAKKAUS USKO TOIVO - ihmiseltä ihmiselle
Nainen Koraanissa Islam ei tee kerrassaan mitään eroa naisten ja miesten välillä heidän suhteessaan Allahiin (swt). Molemmille luvataan sama palkkio hyvästä.
Tule sellaisena kuin olet 2. Aitous ja epäilys
NÄEN SEURAKUNNAN... Apt.2:41 -. Näky ohjaa Perus asiakirjat ovat: Arvot ja näky Matt.22:6.
Jumala tuntee minut; Jeesus – Sana tuli ihmiseksi
Hepr. 8:1-2 Arvoisa Sisärengaslainen, Kahdeksannessa luvussa kirjeen kirjoittaja vertaa vanhaa ja uutta liittoa, niiden temppeleitä ja uhripalvelusta toisiinsa,
2. Tim 1: 1-2 Arvoisa Sisärengaslainen,
USKONTO VUORISAARNA 4.LUOKKA.
Tule sellaisena kuin olet Katso ja maista!
ENKELIT.
Suvivirsi Jo joutui armas aika ja suvi suloinen.
Tapahtukoon sinun tahtosi
KRISTILLINEN TOIMINTAPERIAATE
Neitsyt Maria.
Hyvä ja paha Muistiinpanot 9. luokan oppikirjan 3. kappaleeseen
Viisaus- eli opetuskirjat
PYHÄ KOLMINAISUUS Stefan Holm: Kirkon jäsenenä – Oppikirja 9. luokalle. Kappale 7. Kuvat:
Psalmilauluja b b b c
PYHIINVAELLUS JUMALAN VOIDELTUA SEURATEN LAINKUULIAISESTA KANSALAISESTA JUMALAN LAPSEKSI Viidestoista etappi
PYHIINVAELLUS JUMALAN VOIDELTUA SEURATEN LAINKUULIAISESTA KANSALAISESTA JUMALAN LAPSEKSI Kolmastoista etappi
Raamatun mukaan on olemassa vain yksi Jumala, joka on luonut kaiken ja joka hallitsee kaikkea: Isä, Poika ja Pyhä Henki => Kolmiyhteinen Jumala.
KUOLEMA. MOROO MORROO Kuolema on ratkaisematon arvoitus. Kukaan ei tiedä, mitä sen jälkeen tapahtuu. Eri uskoinnoissa on myös eri käsityksiä kuolemasta.
Tervetuloa Afrikkaan! Asithi – Aamen, siyakudumisa, Asithi – Aamen, Baba, Aamen, Baba, Aamen, siyakudumisa. Aamen, aamen – Aamen, ylistäkää He nimeä, Aamen,
PYHIINVAELLUS JUMALAN VOIDELTUA SEURATEN LAINKUULIAISESTA KANSALAISESTA JUMALAN LAPSEKSI Toinen etappi
1.Tämän tyhjän sydämen tuon jälleen eteesi. Kaiken sinä tiedät, sillä näet lävitseni. Hyväksyt minut kuitenkin, Jeesus; vaikka lankeaisin, saisin tulla.
Taivaan valtakunta on valo maailmalle. Sanomamme ikuinen soikoon kaikkialle; Heikot nostetaan, väsyneitä kannetaan, köyhyys poistetaan, nääntyneitä ruokitaan.
Golgatan ristiin käännä pääs siellä sun kuninkaasi näät ei loista päässään kruunu kultainen sen piikit ovat pistäneet. Kuitenkin kuningas Hän on kaikki.
Ei oo ketään toista, jota sydämein palvoo, joka mua niin syliinsä tahtoo Ei oo nimeä toista, jota ootan ja valvon, joka minut saa antautumaan (x2) Sinun.
Yhteinen esirukous Kehotan ennen kaikkea anomaan, rukoilemaan, pitämään esirukouksia ja kiittämään kaikkien ihmisten puolesta, kuninkaiden ja kaikkien.
Isä taivaallinen Eteen valtaistuimen Niin kuin lapsi Tulen mä pyytäen: Anna siunauksesi Anna uusi voimasi Tähän jään ja sinua odotan Isä taivaallinen San.
Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumala 2 Moos 3:6, 15, Mark 12:26-27 Apt 3:13, Luuk 13:28.
Toivon tiekartta Suomen Lähetysseuran strategia
Uskonnot Japanissa Antti Kiviranta. Jokainen etsii…  Mikä on sun elämäsi tarkoitus?  Mitä varten elät ja olet syntynyt?  Jokainen kaipaa uutta sisältöä.
PELASTUS Luku 4 – Ydinsisältö. Kristillinen oppi pelastuksesta Pienoisevankeliumissa (Joh. 3:16) on tiivistettynä kristillinen näkemys pelastuksesta:
Sinun kirkkautesi voima Lempeys ja viisaus Tulkoon yllemme Olet kaikkeuden Herra Täydellinen rakkaus Iankaikkinen Kristus kirkkauden toivo San. Sakari.
Jesuiitat Jesuiitat eli jesuiittaveljestö on katolisen kirkon sääntökunta ja sotilaallinen osasto. Se sai alkunsa 1500-luvulla Pariisissa opiskelleiden.
Kristinuskon oppi maailman suurin uskonto (2,1 mrd kannattajaa), perustuu Jeesus Nasaretilaisen toimintaan ja julistukseen Yhteinen historia juutalaisuuden.
Tonttu Pakkasyö on ja leiskuen pohja loimuja viskoo.
Joulujuhla.
Tervetuloa JOULUjuhlaan!.
Yhteisöllinen innovointi
KRISTINUSKO kpl 8.
LÄNNEN KIRKKO USKONNOLLISENA VAIKUTTAJANA
Juutalaiset ja joulu.
Kirkkoherra Pekka Tuovinen Rautalammin seurakunta
RAAMATUN PUNAINEN LANKA
Esitys Pirkanmaan pipliaseuran seminaarissa
Ristiretket 1100 – 1200 luvulla seitsemän ristiretkeä paavin vallan aikana. Ristiretkien tarkoitus oli valloittaa takaisin kristinuskon pyhät alueet,
ALUSTUS USKON JA TIEDON FOORUMISSA ARJA SIIKSTRÖM
Yllä vallan maailman. Yllä kaiken voiman valtavan. Yllä tiedon ja viisaan ihmisen on valta, voima, viisaus Jeesuksen.
Kauneutes äärellä viipyä kaipaan.
”,”Sulle soikoon ikuinen ylistyslaulu.
:,: Tulkoon valtakuntasi, tapahtukoon tahtosi, maan päällä niin kuin taivaassa. Tulkoon valtakuntasi, tapahtukoon tahtosi, maan päällä niin kuin taivaassa.
Kaiken mitä kerran rakastin, mille elämäni rakensin, kaiken luovutan
Ylistäkää Herraa taivas ja maa
Kiitän sinua kaiken runsauden antaja.
Sun armosi, on mun kaikkeni.
Oi Herra suuri, Luoja maan ja taivaan,
Herrani mun, kuninkaani,
Esityksen transkriptio:

Ylistä Herraa, minun sieluni, ja kaikki mitä minussa on, ylistä Hänen pyhää nimeään! Psalmi 103 San. Petrus Ahonen Säv. Petrus Ahonen Copyright © 2009 Petrus Ahonen

Muista mitä hyvää sinulle Hän tehnyt on. Hän lupauksensa toteuttaa, se varmaa on! Psalmi 103 San. Petrus Ahonen Säv. Petrus Ahonen Copyright © 2009 Petrus Ahonen

Hän kaikki syntini anteeksi antaa, kaikki sairauteni parantaa. Hän minut kuolemasta vapauttaa ja ympäröi rakkaudellaan. Psalmi 103 San. Petrus Ahonen Säv. Petrus Ahonen Copyright © 2009 Petrus Ahonen

Herran armo suurempi on kuin taivas yllä tän maan, se kestää ainiaan! Kaikki luodut ylistäkää Herraa Hänen valtakunnassaan, se kestää ainiaan! Psalmi 103 San. Petrus Ahonen Säv. Petrus Ahonen Copyright © 2009 Petrus Ahonen