Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

ENKELIT.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "ENKELIT."— Esityksen transkriptio:

1 ENKELIT

2 POH-DI-TAAN YH-DES-SÄ:
MIL-LAI-NEN TUN-NEL-MA TAU-LUS-SA ON? MI-TÄ MIE-LES-TÄ-SI LAP-SET A-JAT-TE-LE-VAT? MI-TÄ LAP-SET MIE-LES-TÄ-SI SA-NO-VAT TOI-SIL-LEEN? MI-TÄ EN-KE-LI MIE-LES-TÄ-SI VOI-SI SA-NO-A LAP-SIL-LE?

3 SO-PII-KO KU-VAAN SA-NA?
EN-KE-LI TUR-VA PEL-KO KAU-NIS YS-TÄ-VYYS VIE-RAS HUO-LEH-TI-MI-NEN KIEL-LET-TY SIS-KO JA VE-LI VI-HA SUO-JE-LE-MI-NEN

4 POH-DI-TAAN YH-DES-SÄ:
MI-TEN EN-KE-LIT E-RO-A-VAT TOI-SIS-TAAN? MI-KÄ EN-KE-LI-KU-VA ON SI-NUS-TA MIE-LEN-KIIN-TOI- SIN? MIK-SI?

5 1. Maan korvessa kulkevi lapsosen tie, vaan ihana enkeli kotihin vie.
SUOJELUSENKELI 1. Maan korvessa kulkevi lapsosen tie, vaan ihana enkeli kotihin vie. Niin pitkä on matka, ei kotia näy, vaan ihana enkeli vieressä käy, vaan ihana enkeli vieressä käy. 2. On pimeä korpi ja kivinen tie ja usein se vielä niin liukaskin lie. Jo lapsikin helposti langeta vois, jos käsi ei enkelin kädessä ois, jos käsi ei enkelin kädessä ois. 3. Maan korvessa kulkevi lapsosen tie, vaan ihana enkeli kotihin vie. Oi laps’, ethän milloinkaan ottaa sä vois, sun kättäsi enkelin kädestä pois, sun kättäsi enkelin kädestä pois. SÄV. J.P. HANNIKAINEN SAN. IMMI HELLÉN Linkki:

6 1. Tahtoisin toivoa sinulle jotakin oikein hyvää:
1. Tahtoisin toivoa sinulle jotakin oikein hyvää: enkelin siipien havinaa ja iloa, onnea syvää. 2. Tahtoisin toivoa sinulle, mitä en itse voi antaa: saakoon rakkaus Jumalan sinua sylissään kantaa 3. Tahtoisin toivoa sinulle jotakin oikein hyvää: enkelin siipien havinaa ja iloa, onnea syvää. SÄV. PETRI LAAKSONEN SAN. ANNA-MARI KASKINEN

7 VIRSI 21: ENKELI TAIVAAN 1. Enkeli taivaan lausui näin: Miks hämmästyitte säikähtäin? Mä suuren ilon ilmoitan maan kansoille nyt tulevan Herramme Kristus teille nyt on tänään tänne syntynyt, ja tää on teille merkiksi: seimessä lapsi makaapi 10. Nyt Jumalalle kunnia, kun antoi ainoon Poikansa. Siit enkelitkin riemuiten veisaavat hälle kiitoksen SÄV. Saksassa 1539 SAN. Martti Luther Suom. Hemminki Maskulainen virsikirjaan Uud. Elias Lönnrot 1867, Julius Krohn 1880.

8 VIRSI 88: LENSI MAAHAN ENKELI
3.Jeesus, taivaan kuningas, kuolon vallan voitti. Jälkeen pitkäperjantain näin pääsiäinen koitti. Jälkeen pitkäperjantain näin pääsiäinen koitti. 4. Niin kuin taivaan enkeli mekin iloitsemme. Saamme rientää kertomaan: Nyt elää Jeesuksemme. Saamme rientää kertomaan: Nyt elää Jeesuksemme. . 1. Lensi maahan enkeli, joutuisampi tuulta. Suuren kiven vieritti hän syrjään haudan suulta. Suuren kiven vieritti hän syrjään haudan suulta.  2.  Kivelle hän istahti, puhui iloisesti: Jeesus nousi haudastaan ja elää ikuisesti. Jeesus nousi haudastaan ja elää ikuisesti. SAN. Säk. 1–3 Jaakko Haavio Säk. 4 Niilo Rauhala Virsikirjaan SÄV. Kaarlo Voipio 1960 Linkki:

9 ILOISTA KOULUPÄIVÄÄ!


Lataa ppt "ENKELIT."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google