Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Sääntöjensä mukaan SRK julkaisee, kustantaa ja levittää omaksumansa hengen mukaista kirjallisuutta, sanoma- ja aikakauslehtiä sekä muita kustanteita. Julkaisujen.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Sääntöjensä mukaan SRK julkaisee, kustantaa ja levittää omaksumansa hengen mukaista kirjallisuutta, sanoma- ja aikakauslehtiä sekä muita kustanteita. Julkaisujen."— Esityksen transkriptio:

1 Sääntöjensä mukaan SRK julkaisee, kustantaa ja levittää omaksumansa hengen mukaista kirjallisuutta, sanoma- ja aikakauslehtiä sekä muita kustanteita. Julkaisujen perustehtävänä on herättää ja elvyttää kristillistä uskonelämää sekä edistää kristillissiveellisiä elämäntapoja, raittiutta ja isänmaallista mieltä. SRK:n julkaisujen tarkoitus ja perusta

2 LEHDET Päivämies Siionin Lähetyslehti Siionin kevät Siionin Joulu Äänilehdet Julkaisut KIRJATÄÄNITTEET Raamattu Laulukirja Nuottijulkaisut Hartauskirjat Opilliset kirjat Historiat Kertomakirjallisuus Runokirjat Vuosijulkaisut Opetusmateriaali Äänikirjat Käännökset Siionin laulut ja virret Seuralaulut Opistosarja Juhlamusiikki-sarja Päiväkerholauluja PELIT

3 Julkaisujen tarkoitus ja perusta Julkaisuja toimitetaan pyhän Raamatun ja evankelisluterilaisen uskon, tunnustuksen ja opin pohjalta. Julkaisutoiminnan linja perustuu näkemykseen, että Raamatun mukainen usko on pohjimmiltaan elämistä Jumalan armosta ja syntien anteeksiantamuksesta. Tämä näkyy julkaisuissa uskoa vahvistavana elämänmyönteisyytenä.

4 Julkaisutoiminta on olennainen osa evankeliumin työtä. Lehdet, kirjat ja äänitteet tuovat Jumalan valtakunnan sanoman lähelle jokaista lukijaa ja kuulijaa. Ne herättävät, ruokkivat ja tukevat uskoa sisällöllään. Julkaisutoiminnan merkitys

5 SRK:n lähetys- ja leirityötä tehdään merkittävältä osin julkaisumyynnin tuloilla. Ostamalla SRK:n julkaisuja tarjoat samalla jollekin mahdollisuuden päästä seuroihin ja helpotat jonkun nuoren pääsyä leirille.

6 SRK:n tulot vuonna 2012


Lataa ppt "Sääntöjensä mukaan SRK julkaisee, kustantaa ja levittää omaksumansa hengen mukaista kirjallisuutta, sanoma- ja aikakauslehtiä sekä muita kustanteita. Julkaisujen."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google