Päivänavaus 23.2.2016. Rukous on silta Joskus sisimpäämme kasvaa ilon kukkamaa. Kaikki on niin hyvin, että ihan naurattaa. Silloin tuntuu, että rukouskin.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Taivas…. Miten pääsen sinne?.
Advertisements

Kun Jumala loi naisen hän oli tullut 6. päivän ylitöihin.
Muistoissa....
Onneni on olla Herraa lähellä
15 tekijää menestykseen - Miksi jotkut koulut, yritykset ja urheiluseurat menestyvät odotettua paremmin? This template can be used as a starter file for.
Elettiin vuotta 2004, eräässä pienessä kaupungissa nimeltään Laholm, missä turvallisuudesta ei ollut paljon tietoakaan. Sinne oli pieni ruskea nallekarhu.
Eräänä päivänä kun aurinko oli piiloutunut pilvien ylle,
pohdi olemassa- oloamme tämän pohjalta
Good Karma = Hyviä Seurauksia
Onpa outoa, miten asiat etenevät…
Naisena olemisen ihanuus! Loistava, tuntematon Naiskirjailija
RUKOILEMME YHDESSÄ.
Mikään ei ole arvokkaampaa kuin tämä päivä
Useita vuosia sitten eräässä perheessä, aikana, jolloin rahaa oli vähän, isä rankaisi 5 vuotiasta tytyärtään, joka oli hävittänyt arvokkaan esineen.
Suomen sanoja: Missä ja minne? 3
Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Psalmi 23:1
Elettiin vuotta 2002, eräässä pienessä kaupungissa, missä turvallisuudesta ei kaikilla ollut paljon tietoakaan. Sinne oli pieni ruskea nallekarhu jätetty.
JALANJÄLJET HIEKASSA - käännös englanninkielisestä tekstistä
Rentoudu ja nauti, esitys etenee automaattisesti
Viikon ohjelma: MA: Miksi Jeesus-nimessä on voimaa. Rukouksen suhde Jumalan kolminaisuuteen TI: Jeesuksen nimi kääntyessämme Isän puoleen KE: Jeesuksen.
Millainen on ystävä?.
Paavalin kirje Filemonille
OI KATSOHAN LINTUA OKSALLA PUUN
NALLE PUH.
Luuk. 11:1 Luukkaan evankeliumin luvun 11 alkupuolella opetetaan erityisesti rukouksesta. Kysymyksiä, esirukousaiheita yms voit lähettää osoitteeseen
Rakkaat ystäväni!.
Mikä asia voisi vaikuttaa näin koko kaupunkiin?
Niin kaunis on maa.
Ystävä hyvä kuulespa tätä…
Daniel 7v Mooses on kaikkein kovin. Mooses pystyy kävelemään meren pohjalla. Allahilla on vaan lentävä matto.
Jos jonain päivänä Jos jonain päivänä tuntuu siltä että itkettää...soita minulle. En lupaa, että saan sinut nauramaan, mutta voin itkeä kanssasi.
Musiikki: Ernesto Cortazar Emmanuelle Made by Ahokas.
Otapa pieni lepohetki ja lue muutama hyvä neuvo…
NÄEN SEURAKUNNAN... Apt.2:41 -. Näky ohjaa Perus asiakirjat ovat: Arvot ja näky Matt.22:6.
Uhratkaamme siis hänen kauttansa Jumalalle joka aika kiitosuhria, se on: niiden huulten hedelmää, jotka hänen nimeänsä ylistävät. (Hepr. 13:5)
Vili ~tarina tunteellisesta marsusta © Hilla 2007 Roosalle : Hilla.
JEESUS EI SÄÄSTELE SANOJA… Matt 11: JEESUS EI SÄÄSTELE SANOJA… 1. VOIKO IHMINEN ITSE TEHDÄ PARANNUKSEN JA USKOA? 2. LAKI JA EVANKELIUMI.
Ruokatavat Ruokatavat ovat todella tärkeitä järjestyksen ja puhtauden ylläpitämiseksi .
USKONTO VUORISAARNA 4.LUOKKA.
Kiitos sulle Jumalani.
HEI USEIN HYMY TARTTUU Minulla ei ole sinulle uutisia...
ENKELIT.
Tapahtukoon sinun tahtosi
VERKOSTOT JA VUOROVAIKUTUS VOIMAVARANA
Tuhoisa maanjäristys iski Nepaliin huhtikuussa 2015
RUKOILEMALLA YHTEYTEEN
Hengen uudistuksen kesäjuhla Orivesi
Tervetuloa Afrikkaan! Asithi – Aamen, siyakudumisa, Asithi – Aamen, Baba, Aamen, Baba, Aamen, siyakudumisa. Aamen, aamen – Aamen, ylistäkää He nimeä, Aamen,
Elämän pyhyys. Kristillisen ihmiskäsityksen mukaan Jo äidin kohdussa ihminen on ainutkertainen kokonaisuus ”Sinun silmäsi näkivät minut jo idussani. Minun.
Kummina olet korvaamaton. Hei! Dumelang! Olen Gofaone ja asun Botswanassa äidin ja sisarusten kanssa. Äidillä ei ole töitä. Minut valittiin kummilapseksi,
Taivaan valtakunta on valo maailmalle. Sanomamme ikuinen soikoon kaikkialle; Heikot nostetaan, väsyneitä kannetaan, köyhyys poistetaan, nääntyneitä ruokitaan.
Joulun runoja © Jorma Piippo. Musta joulu Maa oli valkoinen viime viikolla, lunta oli mukavasti, sopivasti. Tuntui hyvältä, kun tuli lumi, ei ollut synkkää,
Ei oo ketään toista, jota sydämein palvoo, joka mua niin syliinsä tahtoo Ei oo nimeä toista, jota ootan ja valvon, joka minut saa antautumaan (x2) Sinun.
Yhteinen esirukous Kehotan ennen kaikkea anomaan, rukoilemaan, pitämään esirukouksia ja kiittämään kaikkien ihmisten puolesta, kuninkaiden ja kaikkien.
1. Oi Herra suuri, Luoja maan ja taivaan Sä kerran kaiken sanallasi loit Ei kukaan toinen tällaista saa aikaan Sä aina luotujasi auttaa voit Mä tahdon.
Tulevaisuus Vaakalaudalla 5.Mooses 6:4-9.
KRISTILLINEN LÄHETYSTYÖ
Mikään ei ole arvokkaampaa kuin tämä päivä
Tervetuloa.
Joululauluja 2016 Joulujuhlan laulut.
Joulujuhla.
Millainen meidän luokka on? Oppilaat kertovat.
Tervetuloa JOULUjuhlaan!.
Myötätunto ja Jumalan rajat a
Musiikkipiste Valkolan koulu 110 vuotta
Lapsuuden Usko.
:,: Tänään kasvaa meille
Eräänä päivänä kun aurinko oli piiloutunut pilvien ylle,
Tulee aika Säv. Antti Suonio, San. Hanna Ekola
”,”Sulle soikoon ikuinen ylistyslaulu.
Esityksen transkriptio:

Päivänavaus

Rukous on silta Joskus sisimpäämme kasvaa ilon kukkamaa. Kaikki on niin hyvin, että ihan naurattaa. Silloin tuntuu, että rukouskin siivet saa. Taivaan Isän luokse kiitoslaulu kohoaa.

Rukous on silta luokse Jumalan. Rukous on polku luokse auttajan. Rukous on lintu, joka lentää taivaaseen. Rukous tuo rauhan sydämeen.

Rukous on silta Joskus synkkä pelko hiljaa hiipii sydämeen. Moni kantaa huoliansa aivan yksikseen. Pimeydenkin läpi kulkee rukouksen tie. Älä yksin pelkää - huolet Jumalalle vie.

Rukous on silta luokse Jumalan. Rukous on polku luokse auttajan. Rukous on lintu, joka lentää taivaaseen. Rukous tuo rauhan sydämeen.

Rukous on silta Älä turhaan luule, ettet osaa rukoilla. Rukoukseen ei tarvitakaan paljon sanoja. Taivaan Isä kuulee pienen huokauksenkin. Tarpeesi Hän tietää sinuakin paremmin.

Rukous on silta luokse Jumalan. Rukous on polku luokse auttajan. Rukous on lintu, joka lentää taivaaseen. Rukous tuo rauhan sydämeen.

Ystävä sä lapsien Ystävä sä lapsien katso minuun pienehen. Minne käynkin maailmassa, sinä olet hoitamassa. Onni täällä vaihtelee, Taivaan Isä suojelee.

Ystävä sä lapsien Ota, Jeesus rakkahin, suojaas koti kallehin. Siunaa äitiä ja isää, heille elinpäivää lisää. Ystävä sä lapsien, pientäs auta holhoten.

Ystävä sä lapsien Pidä meitä turvissas, Jeesus, armohelmassas. Suojaas sulje isänmaamme, sulta kaiken lahjaks saamme. Johda, Jeesus rakkahin, meidät taivaan kotihin.

Iloista päivää!