Ohje Jos haluat vaihtaa aloitussivulle kuvan, käytä tätä pohjaa. Napsauta hiiren oikealla painikkeella dian oikeassa laidassa sijaitsevaa kuvaa ja valitse.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Rakennustuotteiden kelpoisuuden varmistaminen lukien
Advertisements

Tulevaisuuden haasteet ja tarpeet korjausrakentamisessa 8. 10
PowerPoint-esitys OHJE.
Kurssimarkkinointia Koulutuksen toiminta-alue/Sari Helminen1 Syksyn kursseilla on tilaa!
Tervetuloa Tekesin asiointipalveluun! Palvelussa annetut tiedot tallentuvat suoraan Tekesin tietokantaan, mikä vähentää virheiden mahdollisuutta ja nopeuttaa.
Ubuntu - peruskäyttö Seuraavassa läpikäydään Ubuntun peruskäyttöä: Perustoiminnot Sisäänkirjautuminen Työpöytä Uloskirjautuminen Lähteinä on käytettu Ubuntu.
Tietoturvaviikko 2013 Esitys 4/5 Ohje: voit liikkua esityksessä eteen- tai taaksepäin napsauttamalla sivun alareunassa olevaa nuolta Tämän esityksen on.
Tervetuloa koulutukseen!. Ohjelma Kuulumiskierros Toimintaa Itsensä virittäminen ennen ryhmätilannetta Kotitehtävän läpikäynti Tulevaisuustyöskentely.
1 Työtapaturmista ilmoittaminen 2010 Riikka-Liisa Haapanen
CADS Piirto-ohjelma Katselu- ja tulostusohjelma. Käytämme siis piirto-ohjelmaa Planner Client 16 TAI Planner Client 15, jos opettaja niin sanoo... Seuraavaksi.
Microsoft ® Office PowerPoint ® koulutus Mukautettujen asetteluiden edut [Yrityksen nimi] esittää:
Ohje Jos haluat vaihtaa aloitussivulle kuvan, käytä tätä pohjaa. Napsauta hiiren oikealla painikkeella dian oikeassa laidassa sijaitsevaa kuvaa ja valitse.
Vaiheistettu ryhmätyö 3. tunti
Wäinö Aaltosen koulun Ylikylä-rakennus
Hyvät käytännöt osaksi työmaaperehdytystä
Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014–2020: NEUVONTA
Mikä ihmeen oppisopimus?
Kuvioiden tekeminen excelillä
2C Metsätalouden veroilmoituksen täyttäminen Suomi
Otsikko Näitä mallipohjia kopioit näin:
Mikä on turvallisuustuokio
Mikä on turvallisuustuokio
TERVE Piirto-ohjeita GIMP-kuvankäsittelyohjelmalle
Tervetuloa Innokylään
Digitaalisuus opistojen strategiaan, pedagogiikkaan ja käytäntöön
Oppilaanohjaaja Sari Kuutsa-kettunen
L7 Sovellus Koulutusrekisteri
Koulutuksen järjestämisen ja opintojen järjestämisen prosessit
Sote KA-ryhmän ja Akusti KA-ryhmän yhteiset Innokylä-työtilat
Ohjelman graafinen ilme ja sen soveltaminen
OHJEITA TUTKIELMAN ESITTELYYN AC-ISTUNNOSSA
Ohjelman graafinen ilme ja viestintä
Rakenteisen kertomuksen käyttöönotto DH:ssa
Koulutusesityksen otsikko
Kaivosteollisuus ry:n asiakirjat
Fabrikam hoitaa kevätsiivouksesi
Kaksi erää Tässä ppt:ssä ohjeet pelin johtajalle Opus-työryhmä 2014
Tiimitoimintamalli arkipäivän työssä
PDPP-työpaja Mitä tehdään?.
INTRO HOPEPOWERIIN Tämä on Powerpoint esityksen etusivu. Tälle sivulle tulee esityksesi nimi. Alalaidassa on HOPE-hankkeeseen liittyviä logoja. IKATAn.
Talvityhyt-seminaari turvallisuutta - terveyttä - työkykyä -
Microsoft SharePointin mukauttaminen Verkkosivusto
TULOKSET OPINNOISTA-TÖIHIN WEBROPOL-KYSELY SYKSY 2017
Pelaajalle tehtävät ennen fba-tapahtumaa - tunnusten aktivointi huoltajan toimesta - harjoituspäiväkirjan pitäminen.
Saapuneet-kansio Lajiteltu Kansion puhdistaminen
Polut hoitoon ja kuntoutukseen – projekti OTE7
KP OTE Opinnoista töihin
Vapaaohjelman arvostelulomakkeen täyttäminen
aihe tekstiä SmartArt-kuva, jossa on kuvia punaisella taustalla
Suodattaminen Valitse suodatustapa Anna hakukriteeri(t) Katso tulos
[kehittämisidean nimi]
TERVE Piirto-ohjeita GIMP-kuvankäsittelyohjelmalle
Yrityksen nimi Tuotteet ja palvelut
Tiirismaan vesopäivät
Oodin version 3.9 yhteenveto
Ajanhallinta opiskelussa
Otsikon asettelu Alaotsikko.
Istumajärjestyksen luominen
Ohjaus ja yhteistyö -korin tilanne - JORY 7. 5
ESITELMÄ OMALTA AMMATTIALALTA
Äänekosken ratahankkeen turvallisuuskäytännöt
Komponenttikirjasto Käyttöohje.
Tieto Edu Hoitoajat Tieto Education Finland.
VINKIT VAIKUTTAVAAN VIESTINTÄÄN
TYÖPOHJA KESKUSTELUN SUUNNITTELUUN
Video 5: Yleisesti kysyttyjä kysymyksiä ja niihin annettuja vastauksia
Avoimen tuotteenhallintamalli
Kentän uudet nettisivut Kentän
HUOMIO! Voit vaihtaa minkä tahansa dian pohjaväriä
Heidi Steen VARAPÄÄJOHTAJA Pääkatu Helsinki Toimisto Toimisto
Esityksen transkriptio:

Ohje Jos haluat vaihtaa aloitussivulle kuvan, käytä tätä pohjaa. Napsauta hiiren oikealla painikkeella dian oikeassa laidassa sijaitsevaa kuvaa ja valitse ”Muuta kuva”. Voit hakea mieleisesi kuvan P:lle tallennettavasta valikoimasta valmiiksi käsiteltyjä kuvia. Etusivun kuvakokonaisuus muodostuu aina kolmesta suunnikkaasta, älä käytä tässä muunlaisia kuvia. Turvallisuustuokio

Ohje Tämä on perustekstidia, jota tulee käyttää aina kun mahdollista. Myös kaksipalstaiset tekstidiat ovat suositeltavia. Näiden oikeassa laidassa olevat graafiset elementit tekevät esityksen ilmeestä tunnistettavan ja johdonmukaisen. Muuta tarvittaessa alatunnisteen tietoihin organisaatiosi nimi valitsemalla valikosta Lisää > Ylä- ja alatunniste. Käytä esityksissä sivunumeroita ja päivämäärää, jotka on valmiiksi asetettu alatunnisteen tietoihin. Mikä on turvallisuustuokio? Rakennusteollisuus RT2 Lyhyt, n minuutin mittainen työryhmän yhteinen keskustelutilaisuus työturvallisuudesta Kaikki pääsevät osallistumaan ja ideoimaan työpaikkansa työturvallisuuden kehittämistoimia Tilaisuuden vetäjänä toimii esimies Pohjana valmisteltu aineisto ajankohtaisesta aiheesta tai esim. työpaikalla sattuneesta vaaratilanteesta Aihe voi olla myös osa pidemmän tähtäimen turvallisuuden kehittämistä rajattuna kuitenkin niin, että se sopii konkreettisesti käsiteltäväksi tuokion aikana Tuokion jälkeen esimies tekee tilaisuudesta lyhyen raportin, joka toimii suunniteltujen toimenpiteiden käynnistäjänä ja seurannan välineenä

Ohje Tämä on perustekstidia, jota tulee käyttää aina kun mahdollista. Myös kaksipalstaiset tekstidiat ovat suositeltavia. Näiden oikeassa laidassa olevat graafiset elementit tekevät esityksen ilmeestä tunnistettavan ja johdonmukaisen. Muuta tarvittaessa alatunnisteen tietoihin organisaatiosi nimi valitsemalla valikosta Lisää > Ylä- ja alatunniste. Käytä esityksissä sivunumeroita ja päivämäärää, jotka on valmiiksi asetettu alatunnisteen tietoihin. Turvallisuustuokio: L iukkauden torjunta työpaikalla Rakennusteollisuus RT3 Liukastumiset Liukastumiset ja kompastumiset ovat työtapaturmien yleisimpiä syitä. Liukkaus yllättää usein syksyllä, vaikka meidän leveysasteillamme sitä ei voi edes pitää poikkeusolosuhteena. Ennakoimalla talvisen sään tuomat vaarat sekä sopimalla etukäteen liukkaudentorjunnan toimenpiteet, voimme merkittävästi vähentää tapaturmien riskiä. Riskitekijöitä Työmaan kulkuteiden sijoitus, merkintä ja valaistus Pysäköintialueet, siirtyminen työpaikan ja pysäköintialueen välillä Toimisto-, sosiaali- ja varastotilojen sisäänkäynnit, tasot ja portaat Lumen ja jään alle mahdollisesti jäävät ”ansat” (esim. muovinpalat) Liukkaat jalkineet Muita tämän työpaikan riskitekijöitä?

Ohje Tämä on perustekstidia, jota tulee käyttää aina kun mahdollista. Myös kaksipalstaiset tekstidiat ovat suositeltavia. Näiden oikeassa laidassa olevat graafiset elementit tekevät esityksen ilmeestä tunnistettavan ja johdonmukaisen. Muuta tarvittaessa alatunnisteen tietoihin organisaatiosi nimi valitsemalla valikosta Lisää > Ylä- ja alatunniste. Käytä esityksissä sivunumeroita ja päivämäärää, jotka on valmiiksi asetettu alatunnisteen tietoihin. Turvallisuustuokio: L iukkauden torjunta työpaikalla Rakennusteollisuus RT4 Torjuntatoimet Kulkuteiden puhtaanapito, merkintä ja valaistus kuntoon Sovitaan lumen ja jään poistamisesta kulkuteiltä ja hankitaan siihen tarkoituksenmukaiset välineet Hankitaan hiekoitussepeliä ja huolehditaan sen oikeasta varastoinnista Sovitaan liukkaudentorjunnasta, mm. hiekoitus säiden mukaan, tarvittaessa jo ennen työpäivän aloittamista Sovitaan pysäköinti- ym. laajempien alueiden koneellisesta hiekoituksesta Varmistetaan, että työssä käytettävät jalkineet ovat tarkoituksenmukaiset ja sovitaan tarvittaessa liukuesteiden hankinnasta ja käytöstä Keskustelua, ideointia!

Ohje Voit päättää esityksesi tähän lopetusdiaan, jossa on RT:n tuttu slogan ja graafisista elementeistä koostuva kaupunkisiluetti. Turvallisemmin 2015!