Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

CADS Piirto-ohjelma Katselu- ja tulostusohjelma. Käytämme siis piirto-ohjelmaa Planner Client 16 TAI Planner Client 15, jos opettaja niin sanoo... Seuraavaksi.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "CADS Piirto-ohjelma Katselu- ja tulostusohjelma. Käytämme siis piirto-ohjelmaa Planner Client 16 TAI Planner Client 15, jos opettaja niin sanoo... Seuraavaksi."— Esityksen transkriptio:

1 CADS Piirto-ohjelma Katselu- ja tulostusohjelma

2 Käytämme siis piirto-ohjelmaa Planner Client 16 TAI Planner Client 15, jos opettaja niin sanoo... Seuraavaksi teemme muutaman aloitustoimenpiteen ennen piirtämisen aloittamista

3 KOMENTOIKKUNA PIIRTOALUE CADS Planner Client 16

4 Haemme piirustusarkin jolloin määrittelemme samalla myös piirustusalueen

5 Teemme piirtämistä helpottavia pisteitä ruutuun ( KAIKKI EIVÄT HALUA! )

6 Asetamme piirustuksemme koordinaatiston ORIGON

7 Origo vaikkapa 3-5 pistetta vasemmasta reunasta oikaealla ja 3-5 pistettä alareunasta ylös X Y

8 Työkaluvalikot kuntoon...

9 RASTERI PIIRTO 2 PIIRTO Tasopiirustukset Kun olet valinnut työkalut, voit siirtää niitä ottamalla kiinni ”kahvasta” ja raahaamalla ne haluttuun paikkaan - TESTAA!... (ensin SULJE)

10 Ja sitten piirtämään Hae viivan piirtämiseen tarkoitettu työkalu valikosta Lue komentorivillä olevat pyynnöt ja vastaa kysyttyyn pyyntöön!

11 Jos vaihe ei onnistu, voit perua komennot Dtrl-Z tai nuolen osoittamasta työkalusta Jos kone tuntuu olevan ”lukossa” ( mikään ei toimi ), niin paina ESC näppäintä Komentorivillä pitäisi näkyä > ja kursorin vilkkua sen edessä ESC keskeyttää käynnissä olevan komennon

12 Viivatyypin muuttaminen... Jos viiva täällä valitse ja ota käyttöön Jos viivaa ei löydy, kokeile täältä

13 KUN LISÄÄT OMINAISUUDET IKKUNAN, NÄET SIITÄ OSOITTAMASI PIIRTO-ELEMENTIN TIEDOT VOIT MYÖS VAIHTAA ELEMENTIN RAKENNETTA OMINAISUUDET VALIKKOJEN KAUTTA, VAIKKAPA VIIVATYYPPIÄ

14 Ympyrän halkaisijan ja paikan muuttaminen...

15

16

17 CAD:llä piirtämään oppii vain piirtämällä, paljon piirtämällä. Mutta aika paljon saa aikaiseksi jo varsin pienelläkin harjoittelulla. Ohjelmat ovat aika hyvin kehitettyjä, ja asiat voidaan tehdä usein kahdella, kolmella, jopa neljällä eri tavalla. Lopputulos on sama.

18 TÄSSÄPÄ TÄMÄ ENSIMMÄINEN HARJOITUSTEHTÄVÄ 3D-PIIRRETTYNÄ by Pyntsi


Lataa ppt "CADS Piirto-ohjelma Katselu- ja tulostusohjelma. Käytämme siis piirto-ohjelmaa Planner Client 16 TAI Planner Client 15, jos opettaja niin sanoo... Seuraavaksi."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google