M1A Malaika, Noora, Pauliina, Helena Hertan Kahvihuone Oy M1A Malaika, Noora, Pauliina, Helena
Liikeidea ja toiminta Kahvilatuotteiden myynti ja asiakaspalvelu Kahvi, tee, kaakao, mehut ja virvoitusjuomat Suolaiset ja makeat leivonnaiset Lounasruoka Keitto, salaattipöytä, leipä Suunnattu aikuiselle kohderyhmälle
Toiminta Ainekset hankitaan Heinon Tukusta ja Valiolta Henkilökunta tarkastaa kuorman paikkaansa pitävyyden, tuotteiden kunnon ja pakkauksen Kuivatuotteet kuivasäilytykseen, pakasteet pakkaseen, kylmäsäilytystä vaativat tuotteet jääkaappiin Tavaroiden siirto mahdollisimman nopeasti vaatimaansa säilytyslämpötilaan jotta kylmäketju säilyy rikkoutumattomana Lounastuotteiden valmistus paikan päällä Suolaiset leivonnaiset valmistetaan itse Lounastarjoilu linjastosta, muut vitriinistä
Lämpötilakontrolli suoritetaan kerran päivässä FIFO Ruokamyrkytysten varalta otettavat näytteet otetaan kerran päivässä Näytteet pakastetaan kahden viikon ajaksi Pusseihin merkitään päivämäärät
Siivoussuunnitelma Työpäivän päätteeksi pinnat siivotaan ja desinfioidaan Lattia puhdistetaan Roskat lajitellaan Salia tyhjennetään jatkuvalla syötöllä Astiat pestään astianpesukoneessa Jokaisessa huoneessa taulukko johon merkataan siivouksen tehnyt henkilö ja siivouksen ajankohta Keittiön ja asiakastilojen siivousvälineet säilytetään erillään toisistaan
Henkilökunta Terveystarkastus Salmonellatodistus Hygieniapassi Työnantaja tarjoaa kaikille yhdenmukaiset työasut Keittiön puolella asun lisäksi päähine ja kumihanskat jotka vaihdetaan aina siirryttäessä uuteen raaka-aineeseen
Lähteet Evira.fi