Viulu/Violin Viulu on jousisoitinperheestä kovaäänisin soitin. Viulun kehitys tapahtui 1500- luvulla Italiassa. Viulussa on neljä kieltä. Se rakennetaan.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Strategiset kumppanuudet mallipohja •Tämä mallipohja auttaa arvioimaan, miten haluat työskennellä eri sidosryhmien.
Advertisements

Pelien Kehitys Toni Harju. Historia  Ensimmäiset pelit kehitettiin 50-luvulla  Tarvitsivat keskustietokoneen pelaamista varten  Näitä pelejä kehitettiin.
Tietohallintomalli käytännössä – ICT-johtamisesta kilpailuetua
HARMAA TALOUS YRITTÄJÄN NÄKÖKULMASTA.  Kun hintahaitari eri tarjoajien välillä on yli 40 % voi kysyä pelaako kaikki samoilla pelisäännöillä ?  Pelisäännöthän.
Romantiikan aikakausi
Monikäyttöinen paperi
Olio-ohjelmointi. Mitä olio-ohjelmointi on ?  Pyritään mallintamaan jotain reaalimaailman kohdetta tietokoneohjelman avulla  Olio on luokan ilmentymä.
Uudenlainen työpiste Hidesk HI-A tietokoneella työskentelyyn Hidesk Oy 2004.
 Sähkökitara on kielisoitin, jossa sähkömagneettiset mikrofonit muuttavat kielten värähtelyn sähköisiksi signaaleiksi, jotka sitten kitaravahvistin vahvistaa.
Kielellinen erityisvaikeus SLI
Tapahtuipa Kerran... Kenelläpä ei olisi niitä päiviä jolloin mokaat oikeen kunnolla ja tekisi mieli huutaa: “VOI VI…!” No, katsoppa mitä tapahtui eräänä.
UKJ-rahoitushakemus UKJ-ohjausryhmä Ari Ahlqvist.
TAIDEMUSIIKIN TYYLIKAUDET
Suomalainen mount everestillä
MUUTAMA LAUSE HISTORIAAN SEPPO RÄSÄNEN SAVONIA-AMMATTIKORKEAKOULU TERVEYSALA, KUOPIO Ohjelmistotekniikka ja projektinhallinta, 4 op.
Toimivia ratkaisuja – monenlaisia ja tuottavia malleja ja onnistuneita urapolkuja on jo olemassa Maahanmuuttajataustaisen opiskelijan ohjaaminen ja tuki.
Mikä rakennelma? 3. pisteen vihje rakennettiin pisteen vihje
Toimeentulotuki 2013 Ari Virtanen THL1.
LAAJENNETTU TYÖSSÄOPPIMINEN toimintasuunnitelma Etelä-Savon ammattiopisto.
Tutkimuksen osuuden mittaaminen yliopistojen ajankäytöstä Korkeakoulujen valtakunnallisen tietovarannon ja OKM:n tiedonkeruiden ohjausryhmä 2015/1 Ari.
Profood Oy. Tuotteet ja tilat Perunajalosteiden valmistus – Noin 50 työntekijää – Suuri energian kulutus – Höyrykattiloiden yhteisteho noin 10MW – Huomattavat.
Visual Basic -ohjelmointi
HENKILÖKOHTAINEN OPPIMISYMPÄRISTÖ OPETTAJILLE Kiravo-projekti 2011 Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra.
Projekti C: Faasimuutospuskurointi Loppuesitys
SOMALIA Tietoa somaliasta (sijainti,pinta-ala jne.)
Yhteiset opinnot  * Toteutus 1. vuoden keväällä * Laajuus 3 op * Valtakunnallisesti yhteneväiset sisällöt - Svenska för turism- och kosthållsbranschen.
Viulu.
Oboe Jenna Kemppainen.
Viulu/Violin.
Sello.
Kontrabasso.
HARPPU Tehnyt: Eeli.
TUTUSTU KIRJAILIJAAN Tarinoita kirjoittajan takaa.
Kierrätystaidetta. Rakennusten perustyypit löytyvät jo Rooman valtakunnasta: temppelit, basilikat, insulat eli kerrostalot ja domukset eli yhden perheen.
Liimaus Liimamäärän laskenta Marko Seppä-Murto. Liimattavat pinnat Päällyste (viilu, laminaatti tai muu) liimataan aina levyn molemmin puolin Vääntymisen.
TE3 SAIRAUSVAKUUTUS SUOMESSA Hurtig TEHTÄVIÄ TERVEYDENHUOLTOPALVELUJEN KÄYTÖSTÄ 1. Erkki loukkaa polvensa koulun liikuntatunnilla. Opettajan.
RALLIAUTOILU Ralliautoilussa ajetaan sora ja metsä alueilla. Autossa on kisoissa kuski ja kuskin apuna kartanlukija. Tunettuja ralliauto merkejä on esim.
PAAVO NURMI.
Sähkönsiirron hinnoittelu
Suomi 2A
Alkoholijuomien matkustajatuonti
- KONSEPTOITU TOIMINTAMALLI KÄSSÄMARTOILLE
Kansanmusiikki 2/2 Mu 2 lukio.
Kansanmusiikki 2/2 Mu 2 lukio.
KOTOUTTAMISPERHELUOKKA
Kirjoitustaidon kehitys
Suomen Motoristit (SMOTO) r.y – 2001
Kieli, kirjallisuus ja identiteetti
Lehikoisten vaiheet ennen Pielisen Karjalaa
Sateen jälkeen satoja Maasta nousi matoja Maistelemaan maailmaa
ELEMENTIT Talonrakennuksen perusteet Anu Kuusela
Suomen vähemmistöjen musiikki
Kuvan avaus - Keskiaika
Kurssimäärien laskeminen
HENKILÖKOHTAINEN OPPIMISYMPÄRISTÖ OPETTAJILLE
Selkokieli.
”Minä ja taideteos” - kollaasi
Pöytätennis.
Jääkiekon laatupäivät
0+1 Sopimuspalkkojen vaikutus Säännöllisen työajan palkat
Kuinka resurssiviisaita olemme?
SVENSKA DAGEN den sjätte november.
Hyvinvointitiimin pilotti
Mistä löydämme tietoja…
Eskon Eskon syntymäpäivää syntymäpäivää
REALISMI (1850-).
Historiamme Välitavoite Välitavoite Välitavoite Tänään Välitavoite
”Matka maailman ympäri”-näyttely: Ohjeet ja aineisto
2.2 Tutustutaan finalisteihin
Osaaminen esille Europassilla
Esityksen transkriptio:

Viulu/Violin Viulu on jousisoitinperheestä kovaäänisin soitin. Viulun kehitys tapahtui 1500- luvulla Italiassa. Viulussa on neljä kieltä. Se rakennetaan noin seitsemästäkymmenestä eri osasta. Nämä osat liimataan yhteen. Tavallisesti viulun kansikoppa on kuusta. Pohjakin on yleensä tehty samasta materiaalista. Muu runko on vaahteraa.

Kuuluisia viulisteja Suomalaisia viulisteja: -Ari Angervo -Yoshkiko Arai -Paavo Berglund -Thomas Byström -Linda Bärlund -Bengt Carlson

Ääninäytteitä https://www.youtube.com/watch?v=xhMdQfjKjD0&feature=player_d etailpage Ääninäyte N.1 https://www.youtube.com/watch?v=aMN- eMbZTdc&feature=player_detailpage Ääninäyte N.2 https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=- EQ6eHeBrhM Ääninäyte N.3