MATKATIIMI ESITTÄYTYY

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
-23. maailmanjamboree järjestetään Japanissa Yamaguchin maakunnassa Leirille odotetaan noin partiolaista yli 150 maasta. -Maailmanjamboree.
Advertisements

 Leiri , sudarileiri  Raksaleiri ja purkuleiri  Paikkana Evon suurleirialue Hämeenlinnassa  Neljä alaleiriä:
makramee-tekniikalla
Kevät on se hankalaa kun jäät sulaa keväällä koemme todellista jääpulaa avantoa ei ole silloin missään minne mennä lämpimissään.
Leiritermejä • Savu eli leirilippukunta, numero 213 • Kylä = 7 – 8 savua, meillä Rock • Alaleiri = 4 – 6 kylää, meillä Raffu • Leiri = neljä alaleiriä.
P ENGUINS P97 JOUKKUEEN TIEDOTUSTILAISUUS T ALLINNAN MATKASTA Kirkkonummi Rangers Penguins P97 on urheilujoukkue joka pelaa ja harrastaa Salibandyä.
Taitokouluharjoitus Pääteema: 1 v 1 puolustaja selässä Ryhmä:
-23. maailmanjamboree järjestetään Japanissa Yamaguchin maakunnassa Leirille odotetaan noin partiolaista yli 150 maasta. -Ennen.
Case: City Car Club Autojen yhteiskäyttö Turussa Työpaja
Bensan hinta Hyvää päivää, Olen kuullut ennustettavan, että bensan hinta saattaa syksyyn mennessä nousta litralta jopa € 1,90 :een.
HARMAA TALOUS YRITTÄJÄN NÄKÖKULMASTA.  Kun hintahaitari eri tarjoajien välillä on yli 40 % voi kysyä pelaako kaikki samoilla pelisäännöillä ?  Pelisäännöthän.
Voimista liikeilmiöihin ja Newtonin lakeihin
Lounais-Suomen Partiopiirin piirileiri
4H-Yrityksen liiketoimintasuunnitelma
Kuvakäsikirjoitus. Opiskelija herää unestaan Kello on
Kouvolan Yhteiskoulun A-ranskan lukijoiden matka Ranskan Rivieralle.
おぼえていますか。 En puhu kiinaa ollenkaan. Saisinko kahvia.
©Tampereen kaupunki Vipu-projektin kysely Videoneuvottelujen käyttö ja tarpeet hyvinvointipalveluissa lokakuussa 2007.
Lappileiri Perustiedot  Leirille saavat osallistua myös Zombit, ennakkotiedoista poiketen, jotta osallistujamäärä ei jää liian alhaiseksi. Leiri.
Tietoa HuimaHemmolle 2: Eri ryhmien ilmoittautuminen Huimalle.
Espanjassa kohteenamme on Barcelonan alue, jossa toimimme yhteistyössä F.C. Barcelonan sekä saman kaupungin toisen suurseuran, R.C.D Espanyolin kanssa.
Hajautettu toiminnan suunnittelu webissä Markku Syrjänen Teknillinen korkeakoulu.
NAISEN ITSETUNTO.
Seuraava maailmanjamboree on Japanissa!
Gymnaestrada
1. 5v2 pallonhallinta + prässi + tilanteenvaihto
Kotisivukoulutus Ohjeet alasivujen tekoon ja kuvien lisäämiseen © SVS Länsi-Suomi.
2. Vuokaaviot.
Tampereen Ammattiklubi ry:n Klubimatka Pariisiin
Kimble- game Intensiivikurssi.
Jatkuvan parantamisen Jp-taulu
OPISKELIJANA MAAILMALLA
Asemanseudun persoonat. Eläkeläinen Tärkeää mahdollisuus valmistella matka etukäteen ettei stressaa Matkustaessa tulee asemalle noin puoli tuntia ennen.
Piirileiri Kosmos’15.
Mistä voit anoa hyväksilukuja? muissa oppilaitoksissa suoritettuja kursseja aktiivinen koulun ulkopuolinen toiminta: esim. järjestö-, kulttuuri-, ohjattu.
Osallistujat IST-tapaaminen 15 ja Tiia Hintsa, Unit & IST support.
KUMAMOTO & JAPANI PEKKA ALAVUOTUNKI KOT0SN9. VALMISTELUT Viisumihakemus Rokotukset Japanin aivotulehdusrokotus on suositeltu mutta ei välttämätön 3kk.
Puhu parin kanssa! Mitä sinä teit eilen? Mitä hän teki eilen?
Kilpailijan starttikurssi
GIC 2015 Girls Invitational Cup Lähtö To Helsingistä Paluu Ma Turkuun Pelit pelataan Boovallenissa Boovägen 4 Saltsjö-Boo
Riippuvuus tupakoinnista
HUOLTO.
1.Alkeiskurssi 3 krt, maanantai, tiistai ja keskiviikko klo Kurssi antaa edellytykset aloittaa golfharrastus ja suorittaa GreenCard Seuran.
Kesätyöntekijöiden kommentteja Opasnetistä ja ydinvoimatyöstä: ”Kun tulin kesätöihin minulla oli vain jokin suuntaa antava aavistus siitä mitä meinattiin.
ITALIAVAIHTO Syksy Matkan aikataulut: SAAPUMINEN (to ): Italialaiset saapuvat Helsinki-Vantaalle Bussikuljetus Jyväskylään koululle.
Riga Cup 2015 rigacup.lv/winter/eng/riga-cup-u-12/ Twitter.
{ Pohjiksen Shanghai 2016.
INTERNATIONAL SUMMER SCHOOL Etelä- Korea. HAKEMINEN  Haku tapahtui asiossa olevan hakemuslomakkeen avulla.  Hakuaika on keväällä.  Tärkein kohta hakemisessa.
Harjoittelussa Tanskassa Kirsi Hiltula, Laura Kosola ja Aino Lauhikari.
VIESTINTÄ.
Problematiikka Hakija ottaa paikan vastaan ja saa myöhemmin tiedon että on myös saannut mieluisampi paikka  vastaanottotieto ei voi muuttaa Hakija.
Millaisen seurakunnan SINÄ HALUAT?
Luonto- ja liikuntaeskari
Turnauksien säännöt sekä valmistautuminen turnauspäivään
Matkailu Matkasanoja.
Mitä nyt? Osta lentoliput ja ilmoita siitä Juhalle = pääset ryhmään.
Rotaryn ystävyysvaihto eli RFE Rotary Friendship Exchange
kansanedustajasi oikein ydinvoimasta?
Liverpool international academy
Lohjan sairaalan JHL 134 järjestää kaikille avoimen kylpylämatkan
Lähtö Myyrmäen Heseltä perjantaina klo 9.00
KAIKKIEN AIKOJEN PIIRILEIRI
Leirilippukunnan infomateriaali
Tuomiokirkkoseurakunnan rippikoulu nro 49
Pietarin leirikoulu
Vuosikertakamaa – Asiaa & viihdettä jo vuodesta 1938!
Lähtö ma 9.7. klo 4.00 Keskustorilta(Vanha kirkko)
Jangsterit- nuoret hoivaajat meillä ja muualla -hanke
Hämeen partiopiirin piirileiri Evolla
Tervetuloa(lippukunnan/ryhmän nimi) Tammileiri-infoon
Esityksen transkriptio:

MATKATIIMI ESITTÄYTYY Jamboreen matkatiiminä toimii: Matkapäällikkö Sami “kuivis” Kuivasaari Oheismatkamestari Veli-Matti “Veltsu” Kunnari Matkamestari Jaffa Toivanen Matkakymppi Tessa Länsipuro Joukkueen matkatoimistokumppanina on SMT (ent. Suomen matkatoimisto) Japanin päässä matkatoimistokumppanina JTB, joka on koko jamboreen virallinen matkatoimisto. Otsikkofontti on googlen McLaren Leipäteksti Source Sans Pro Jos et käytä näitä, korvaa McLaren -> Comic Sans MS Bold Source Sans Pro -> Myriad Pro

YLEISTÄ MATKOISTA Suomen joukkue lentää Japaniin yhteensä 19 eri lennolla, ja palaa takaisin 21 eri lennolla. Keskimäärin yhdellä lennolla on 40-50 henkeä. Käyttämämme lentoyhtiöt: Lufthansa, Finnair, JAL ja KLM Oheismatkalle osallistuu 568 (400 leiriläistä, 49 johtajaa, 119 ISTiä) Leirimatkalle 280 (218 leiriläistä, 21 johtajaa ja 41 ISTiä) Omatoimimatkalle lähtee 110 Otsikkofontti on googlen McLaren Leipäteksti Source Sans Pro Jos et käytä näitä, korvaa McLaren -> Comic Sans MS Bold Source Sans Pro -> Myriad Pro

MATKUSTUSAIKATAULUT KULLEKIN MATKARYHMÄLLE ON LAADITTU OMA MATKASUUNNITELMADOKUMENTTI, JOSTA SELVIÄÄ Matkaryhmän johtajien tiedot Lentojen tiedot Missä kaupungissa ollaan kunakin päivänä Hotellit, joissa matkaryhmä yöpyy Yksi leirilippukunta voi olla jaettu 1 - 2 oheismatkaryhmään ja yhteen leirimatkaryhmään. (Enintään siis 3 matkaryhmää) Kunkin matkaryhmän mukana matkustaa 3-6 täysi-ikäistä johtajaa. Otsikkofontti on googlen McLaren Leipäteksti Source Sans Pro Jos et käytä näitä, korvaa McLaren -> Comic Sans MS Bold Source Sans Pro -> Myriad Pro

MATKALIPUT ja TOIMINTA LENTOKENTÄLLÄ Seuraavista lähtöön liittyvistä yksityiskohdista tullaan tiedottamaan tarkemmin vielä lähempänä matkaanlähtöä (arvioilta kesäkuun alussa) Koska ja kuinka saamme matkaliput? Koska kokoonnumme lentokentällä? Kenelle ja missä pitää ilmoittautua? Entä jos myöhästyn? Olkaatten siis rauhassa tältä osin. Yksi toive kuitenkin: MIKÄLI OLETTE UUSINEET/UUSIMASSA PASSIN, ETTEKÄ OLE TOIMITTANUT PASSIN UUSIA TIETOJA SAMI KUIVASAARELLE, TEHKÄÄ NIIN VÄLITTÖMÄSTI. Otsikkofontti on googlen McLaren Leipäteksti Source Sans Pro Jos et käytä näitä, korvaa McLaren -> Comic Sans MS Bold Source Sans Pro -> Myriad Pro

PALUU LEIRILTÄ Paluu leiriltä tapahtuu samoissa matkaryhmissä kuin leirille menokin. Ensimmäiset leiriläisten matkaryhmät palaavat 9.8. ja viimeiset 11.8. Porrastus johtuu paluulentojen saatavuudesta Leiriläisten virallinen lähtöpäivä leiriltä on 8.8., mutta kaikki matkaryhmät majoittuvat leirialueella aina lentoa edeltävään päivään asti. Leirialueelle jääville järjestetään ajanvietettä 9.8. päivälle Lentoa edeltävänä päivänä matkaryhmä siirtyy hotellimajoitukseen siihen kaupunkiin, josta lento lähtee seuraavana päivänä (Osaka, Nagoya tai Tokio). Aamulla siirtyminen hotellilta lentokentälle. Otsikkofontti on googlen McLaren Leipäteksti Source Sans Pro Jos et käytä näitä, korvaa McLaren -> Comic Sans MS Bold Source Sans Pro -> Myriad Pro

OHEISMATKARYHMÄT Oheismatka toteutetaan n. 45 hengen ryhmissä, joita on yhteensä 13 3 ryhmää koostuu pelkästään IST:eistä, ja 10 ryhmää leiriläisiä ja leirilippukunnanjohtajia Kutakin oheismatkaryhmää luotsaa oheismatkaopas eli OMO, joka on pestattu IST tai leirilippukunnanjohtaja Koska nuppiluvut eivät mene tasan, yhden leirilippukunnan oheismatkalle lähtijät on voitu jakaa 1 tai 2 oheismatkaryhmään. Oheismatkaryhmissä on leiriläisiä ja johtajia 2-4 eri leirilippukunnasta Kunkin ryhmän oma OMO on yhteydessä ryhmäänsä ennen matkaa Otsikkofontti on googlen McLaren Leipäteksti Source Sans Pro Jos et käytä näitä, korvaa McLaren -> Comic Sans MS Bold Source Sans Pro -> Myriad Pro

OHEISMATKAN OHJELMA REITTI JA OHJELMA Jokainen oheismatkaryhmä kulkee saman viiden päivän reitin Japanin halki: 1. päivä: TOKIO saapuminen aamulennolla tutustumista Tokioon koko oheismatkaryhmän voimin 2. päivä: TOKIO kaupunkiohjelmaa Tokiossa pienryhmissä 3. päivä: ISAWAONSEN & Mt. KABUTO aamulla bussi Isawaonsenin pikkukaupunkiin n. 2h Tokiosta länteen retki japanilaiseen luontoon sekä kulttuuriin 4. päivä: KIOTO aamupäivällä bussi sekä luoti Isawaonsenista Kiotoon tutustumista Kiotoon koko ryhmällä 5. päivä: KIOTO kaupunkiohjelmaa Kiotossa pienryhmissä seuraavana aamuna siirtyminen Yamaguchia kohti Otsikkofontti on googlen McLaren Leipäteksti Source Sans Pro Jos et käytä näitä, korvaa McLaren -> Comic Sans MS Bold Source Sans Pro -> Myriad Pro

Otsikkofontti on googlen McLaren Leipäteksti Source Sans Pro Jos et käytä näitä, korvaa McLaren -> Comic Sans MS Bold Source Sans Pro -> Myriad Pro

OHEISMATKALLA Japanissa liikutaan tilausbusseilla, junilla, metroilla sekä jalan Ryhmien liikkuessa bussilla tai junalla mukana kulkee matkatoimiston assistentti kaupungeissa liikkuessa ryhmien mukana aina yksi täysi-ikäinen (LLPKJ) Majoitus tapahtuu hotelleissa, yksi ryhmä on aina yhdessä hotellissa, mutta eri ryhmät hyvinkin eri puolilla kaupunkia Kaikissa oheismatkan kaupungeissa on aina paikalla vähintään yksi matkatiimin jäsen päivystämässä Oheismatkan ruokailut, majoitus sekä liikkuminen sisältyy hintaan Tokiossa ja Kiotossa on mahdollisuus ostosten tekoon, mutta kaikki mitä hankit on kuljetettava leirille sekä leirialueelta kotiin itse omissa laukuissa! Otsikkofontti on googlen McLaren Leipäteksti Source Sans Pro Jos et käytä näitä, korvaa McLaren -> Comic Sans MS Bold Source Sans Pro -> Myriad Pro

OHEISMATKALLE PAKKAAMINEN MITÄ MUKAAN? RINKKA? MATKALAUKKU? REPPU? Vasta leirillä tarvitsemasi varusteet (mm. makuupussi) pakataan rinkkaan tai matkalaukkuun. Huom. isoa laukkua pitää pystyä kantamaan mukana vähintään parisen kilometriä, joten suosittelemme rinkkaa. Oheismatkalla tarvitsemasi varusteet pakataan erilliseen päiväreppuun, jota ehdit täydentää vielä Japanin päässä lentoasemalla rinkan saatuasi Rinkat kuljetetaan oheismatkalla mukana joko bussin ruumassa tai mahdollisesti lentoasemalta suoraan leirialueelle PAKKAAMISESTA MATKALLA ANNETAAN TARKEMMAT OHJEET MYÖHEMMIN! Otsikkofontti on googlen McLaren Leipäteksti Source Sans Pro Jos et käytä näitä, korvaa McLaren -> Comic Sans MS Bold Source Sans Pro -> Myriad Pro

OHEISMATKAN VARUSTEET MITÄ TARVITSET OHEISMATKALLA? Oheismatkalla tarvitset ainakin: päivärepun kesäistä kaupunkivaatetta hyvät kengät kävelemiseen kaupungeissa ja metsässä (vaellussandaalit, lenkkarit) juomapullon omat hygieniatarvikkeet kellon Suomen Partiolaisten edustushuivi (kaulassa koko matkan ajan) joukkueen paita+hattu PAKKAAMISESTA MATKALLA ANNETAAN TARKEMMAT OHJEET MYÖHEMMIN! Otsikkofontti on googlen McLaren Leipäteksti Source Sans Pro Jos et käytä näitä, korvaa McLaren -> Comic Sans MS Bold Source Sans Pro -> Myriad Pro

HAIKKI?! MILLAISET KENGÄT? Oheismatkalle kannattaa ottaa sellaiset kevyet kengät jotka toimivat lämpimissä oloissa sekä kaupungissa, että luonnossa. Suosittelemme esim. Lenkkarit, vaellussandaalit, paljasjalkakengät EMME Suosittele: Korkkareita, raskaita vaelluskenkiä, puusandaaleita Otsikkofontti on googlen McLaren Leipäteksti Source Sans Pro Jos et käytä näitä, korvaa McLaren -> Comic Sans MS Bold Source Sans Pro -> Myriad Pro

NETIN KÄYTTÖ JAPANISSA Japanissa datasiirto suomalaisella kännykkäliittymällä on kallista. Satasien laskun saa tehtyä katsomalla yhden YouTube-videon Leirialueella on alueita, joissa on WIFI (toiminta ei 100% varmaa) Oheismatkan hotelleissa on WIFI (toiminta ei 100% varmaa) Jos haluat tsättäillä halvalla kotiin tai muille matkan aikana, suosittelemme: http://www.chatsim.com/en 10 euroa maksava SIM-kortti, jolla voi käyttää Whatsappia ja Facebook chattia tms. ulkomailla. Muistathan, että Japanissa on erilainen sähköpistoke. Hanki adapteri. Otsikkofontti on googlen McLaren Leipäteksti Source Sans Pro Jos et käytä näitä, korvaa McLaren -> Comic Sans MS Bold Source Sans Pro -> Myriad Pro