Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Liverpool international academy

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Liverpool international academy"— Esityksen transkriptio:

1 Liverpool international academy
Jalkapallokoulu Masala

2 Liverpool jalkapallokoulu Masalassa
MasKi ja ACK ovat solmineet yhteistyössä sopimuksen LIFA’n kanssa. Kaudella 2017 molemmat seurat yhteistyössä järjestävät Liverpool Academy leirin Framnäsin kentillä ja sen lähialueella. Liverpool Academy’stä tulee paikalle akatemiavalmentajat, jotka yhteistyössä meidän valmentajien kanssa vetävät futaajille 3 päivän leirin. Leiri on avoin kaikille 6-14 vuotiaille pelaajille. Tämä on ainoa pääkaupunkiseudulla järjestettävä virallinen Liverpool leiri vuonna 2017.

3 Liverpool jalkapallokoulu Masalassa
Seuroilla on mahdollisuus hyötyä tästä taloudellisesti sekä urheilullisesti. Voimme järjestää omat buffat sekä muita varainhankitakeinoja. Jokaisesta pelaajasta seura saa tietyn korvauksen. Seura saa näkyvyyttä. Kaikilla apuvalmentajilla on mahdollisuus oppia Liverpoolin akatemiavalmentajilta ja viedä oppeja eteenpäin omissa joukkueissa. 6-14 vuotiaat pelaajat saavat oppia kansainvälisiltä valmentajilta.

4 Ilmoittautuminen leirille
Ilmoittautuminen avautuu myöhemmiin. Siitä infotaan erikseen. Hinta on 180£ (tällä hetkella noin 215€) Sis. 3 päivän leirin ja valmennuksen, varusteet (esim. pallo, pullo, reppu tai peliasu), välipala. Tässä on hyvä joululahjavinkki. Kysy lisää Janne Rainiolta.

5 Vapaehtoistehtäviä - talkoot
Järjestämisessä tarvitsemme kaikkien apua. Vapaaehtoisia tarvitaan mm apuvalmentajiksi, sponsoreiden hakuun, markkinointitehtäviin, SoMe-tehtäviin, kenttäjärjestelyihin, tavaravastaaviksi, ruokailujärjestäjiksi, buffahommiin yms. Kaikki ovat tervetulleet mukaan – vanhemmat pelaajat, valmentajat, toimihenkilöt, isit-äidit. Jokaiselle löytyy roolia. Jos olet kiinnostunut osallistumaan yhdessä kaikkien kanssa ja haluat olla osa Liverpoon leirin perhettä niin ota yhteyttä: Janne Rainio puh nr

6 Vapaehtoisten roolit (määrät, jos leiri on täynnä)
14 apuvalmentajaa Varustevastaava + taustahenkilöt – pallot (Liverpoolilta), liivit (110 kpl, 6 eri väriä), tötsät (450 kpl), pallopussit (14) Ruokailuvastaava + taustahenkilöt Buffa ja kioskimyynti Sponsorointi SoMe + Markkinointi Kenttähuolto Ensiapu


Lataa ppt "Liverpool international academy"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google