Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Vuosikertakamaa – Asiaa & viihdettä jo vuodesta 1938!

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Vuosikertakamaa – Asiaa & viihdettä jo vuodesta 1938!"— Esityksen transkriptio:

1 Vuosikertakamaa – Asiaa & viihdettä jo vuodesta 1938!
Lapsen Maailma Vuosikertakamaa – Asiaa & viihdettä jo vuodesta 1938! Anu Jämsén

2 Lapsen Maailma on oleellinen osa Keskusliiton viestintää
pitää esillä liiton ja joskus myös sen jäsenjärjestöjen / hankkeiden perusviestejä ja hankkeita on liiton tärkein kosketuspinta suureen yleisöön   Pinkku Pinskun silmin:

3 Lapsen Maailma lukuina (2016)
Painos n. 14 800 11 numeroa 127 avustajaa (toimittajaa, valokuvaajaa, graafikkoa ja kolumnistia)  Levikki 12 760 716 sivua 148 juttua (artikkelia, haastattelua & reportaasia) 841 kuvaa

4 Lapsen Maailma lukuina (2016)
12 toistuvaa palstaa, joissa esitelty esim. 39 väitöskirjaa ja 101 lasten- ja nuortenkirjaa Facebookissa seuraajia 3 053 (1 377)  Twitterissä 1 494 (910)  Instagramissa 626 (213)  Uutiskirjeen tilaajia (380)  Vastavuoroisuus kannattaa: seuraa(mme) ja tykkää(mme) meistä (teistä) somessa!

5 Lapsen Maailma – verkon TOP5 (2016)
Autistipoika Martti  Erityisherkkä Lapsi – Malou on tarkka tyttö  Kun murrosikä etuilee  YouTube teki Mikael Hertellistä alias Deatasta staran  Onko lapsesi aggressiivinen?

6 Emma ja Elias -esimerkkejä (2016)
vahvistamiseen/ voimaa-arkeen/ Kun sitten ”oma” juttusi lehdessä, muista jakaa sitä kaikissa kanavissasi!

7 Lapsen Maailman lukija (Kysely 12/2017)
On 25–54-vuotias lapsellinen nainen haluaa tukea Keskusliiton toimintaa on kiinnostunut lasten ja nuorten asioista seuraa printin lisäksi lehden verkkosivuja ja Facea lukee lehden kokonaan (28 %) tai vähintään puolet (33 %) pitää lehteä hyvänä (72 %) tai erinomaisena (25 %)

8 Lapsen Maailmaa luetaan koska...
sen aiheet ovat hyödyllisiä se tuo esille tahoja, jotka eivät muuten saa ääntään kuuluviin sen tarjoama tieto on luotettavaa se tarjoaa uusia näkökulmia Keskusliiton toiminta näkyy lehdessä

9 Lapsen Maailman lukijoiden sanomaa
”Olen ollut positiivisesti yllättynyt lehden monipuolisesta sisällöstä.” ”Saan tietoa sellaisista asioista, joista en muualta saa.” ”Parasta on se, että lapset saavat olla lehden pääosassa.” ”Muihin lapsiaiheisiin lehtiin verraten kaupallisuuden puuttuminen: jutut ovat täyttä asiaa.” ”Painavaa ja kevyempää asiaa samoissa kansissa.”

10 Näin pääset Lapsen Maailmaan!
Tarjoa konkreettista tarinaa, ei siis hanketta Mieti, tarvitaanko lupa etukäteen Toimitus vastaa toteutuksesta eli itse ei tarvitse tehdä Vinkkaa infografiikan aiheesta Villelle Ota yhteys s-postilla tai Sallan kautta Kun juttu lehdessä, voit ko. numeroa myös hankkeeseen Pystyt ajan tasalla vain seuraamalla Lapsen Maailmaa sen kaikissa kanavissa!

11 Tilaa Lapsen Maailma puoleen hintaan
Tilaa Lapsen Maailma puoleen hintaan! (Tarkemmat tiedot Sallalta myöhemmin) Tällaista tammikuussa... Helmikuu vielä yllätys!


Lataa ppt "Vuosikertakamaa – Asiaa & viihdettä jo vuodesta 1938!"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google