Kissa Kissa on helppohoitoinen kotieläin. Kissaa voi silittää.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Jos sinulla on ruokaa jääkaapissa, vaatteita pukea yllesi, katto pään päällä ja sänky jossa nukkua ... Silloin olet rikkaampi kuin 75% maailman kansasta.
Advertisements

Tupakoinnin lopettaminen
Ruoka eri uskonnoissa JUUTALAISUUS
Nanan päivä Kaikki lapset kouluun Malissa.
Unitutkimus.
Missä hän on? Missä he ovat?
Jos sinulla on ruokaa jääkaapissa, vaatteita pukea yllesi, katto pään päällä ja sänky jossa nukkua ... Silloin olet rikkaampi kuin 75% maailman kansasta.
The marshmallow challenge
Kuinka puhdistetaan vessanpönttö
Mistä koirat saa energiaa
VOIKUKKIA-vertaistukiryhmän kalvosarja: Lapsen erokriisi
Minun ystäväni 8. luokka tekijä – L. Pupulainen.
Fredin tarina. Nimeni on Fred ja olen 10-vuotias. Asun Kisumussa, Keniassa ja rakastan jalkapallon pelaamista!
Ruokatavat Ruokatavat ovat todella tärkeitä järjestyksen ja puhtauden ylläpitämiseksi .
mieluummin useampikin?
Koira Koira on neli jalkainen. Nisäkäs Oppii temppuja Ihmisen lemmikki
Karhu on euroopan suurin petoeläin
Ilves TUNTOMERKIT Ilves on Suomen luonnon ainut kissaeläin.
Liito-orava Pteromys volans.
The metsän pelastusoperaatio Kuvakäsikirjoitus Elli-Marja Hetta Tiina Jokiniemi LO-11A.
Seuraavassa elämässäni haluan olla KARHU,
Lauri Jämsèn Henri Härme Joona Siren Joni Munukka
KARVAT, KYNNET ja HAMPAAT
Hamsteri Hamsteri kuuluu jyrsiöihin.
Koira - Koira on nelijalkainen - Nisäkäs - Sille voi opettaa erilaisia temppuja - Yleensä ne ovat ihmisten lemmikkejä, mutta niitä voi myös käyttää pelastajakoirina.
Kissa Kissan hoito Kissoille pitää antaa ruokaa noin 2 päivässä, paitsi erikoistapauksissa. Kissoille pitää antaa ruokaa noin 2 päivässä, paitsi erikoistapauksissa.
 Huipulle tähtäävän urheilijan tulee kiinnittää ruokavalioon yhtä paljon huomiota kuin harjoitteluun ja lepoon -> Urheilija pysyy terveenä, jaksaa harjoitella,
KIINANJOKIDELFIINI Lipotes vexillifer. TIETEELLINEN LUOKITTELU DOMEENI: Aitotumaiset (Eucarya) KUNTA: Eläinkunta (Animalia) PÄÄJAKSO: Selkäjänteiset (Chordata)
Panthera tigris corbetti
Valkeisenmäen päiväkoti Nella Baltzar 9J
LEIJONA Panthera leo. LEIJONAN LUOKITTELU Domeeni: Aitotumaiset Eucarya Kunta: Eläinkunta Animalia Pääjakso: Selkäjänteiset Chordata Alajakso: Selkärankaiset.
7. Syö hyvin TERVEYSTIETO 7. Terveellinen ruokavalio Monipuolinen ruokavalio edistää terveyttä ja hyvinvointia. 1. Mitä syön? Valitse monipuolisesti ruokapyramidin.
Tyokalupakki.net Tupakoinnin lopettaminen. tyokalupakki.net Suurin osa tupakoitsijoista haluaa lopettaa Miksi kannattaa lopettaa? Kynnet ja sormet muuttuvat.
JAPANILAINEN KEITTIÖ. Ruoka Japanilaisen keittiön ruokapöytä on karu, mutta yksinkertainen, Vaikka ruoka on yksinkertaista saa senkin näyttämään täydelliseltä.
Rapu. Ravun rakenne Ravun ruumis koostuu päästä ja keskiruumiista, jotka ovat käytännössä yhteensulautuneet, sekä takaruumiista eli pyrstöstä. Kymmenjalkaisille.
porsaiden päivärytmi AAMU Ruoki porsaat rehulla, jota löytyy sivurakennuksesta joka on päärakennuksen vieressä. Sen jälkeen, (jos on helteinen ja kuuma.
Sika ei ole märehtiä. Sika on laumaeläin. Sika on kaikki ruokainen. Emakko on naaras sika. Karju on urossika. Pahnue muodostuu samalla kertaa syntyneistä.
 MARJAT, HYÖNTEISET, VILJA, HUNAJA JA KALA.  karhu syö myös lihaa.
Ruoka eri ikäkausina. Vauvaikä Vauvan luonnollinen ravinto on rintamaito tai äidinmaidonkorvike Maidosta vauva saa sairauksilta suojaavia aineita sekä.
Lauseet.
TYÖRYHMÄ HILMA ILONA SAKU
Liito-orava Jenna Muhonen 8a.
21 Kansantalous on koko Suomen talous s
Ruokaympyrä Elintarvikkeiden suhteelliset määrät.
Musti – The Dog ´Musti` eli Alexander on koira jonka rotu on Bordercollie. Hän syntyi vuonna Me haimme hänet Värtsilästä joskus vuoden 2009 Joulukuussa.
Kanahaukka.
Turha toisto eli tautologia
Kanit.
Bird bird bird bird bird bird bird bird bird
Kana ja kukko.
-Petolintu -Selkärankainen -Maailman suurin lintu
Lumileopardi Tessa-Liida Halmesaari.
Ruokaa ja välttämättömyystarvikkeita, kun kauppaan ei pääse
Ruokaa ja välttämättömyystarvikkeita, kun kauppaan ei pääse
Isopanda.
kettu Elintavat . Kettu on lauma eläin. . Se liikkuu hämärällä.
Saimaannorppa.
Suomi 2B Keskiviikko
KOTITALOUS VALINNAINEN / LISÄKURSSI
Kanojen hoito ohjeet Peltolan tila
X-breikki: LIIKKUVA AMIS SAKU ry.
Ruokaoppia.
Jos sinulla on ruokaa jääkaapissa, vaatteita pukea yllesi, katto pään päällä ja sänky jossa nukkua ... Silloin olet rikkaampi kuin 75% maailman kansasta.
Tuokio possujen elämästä Ilmajoen Kampuksen sikalassa
Tilanne 1: Susilauma saalistaa
Lammas.
Sika.
Liha- ja lypsyrotuiset
Kissani Hilma Kilpikonna väritys Naaras Maatiaiskissa.
Esityksen transkriptio:

Kissa Kissa on helppohoitoinen kotieläin. Kissaa voi silittää. Kissa rakastaa silittämisestä. Kissa rotuja ovat German Rex ja japanin Bobtail Kun silität sitä se aloittaa tasaisen kehräämisen. Kissan pitää käydä myös ulkona.

Kissan tapoja Kissan tapoihin kuuluu puhtaus, se nuolee itsensä puhtaaksi. Se saalistaa terävillä kynsillä. Kissa on yöeläin. Kissa nukkuu päivisin paljon.

Kissan ravinto Kissan ravintoon kuuluu liha ja kala. Kissalle kelpaa myös kaupasta ostettu liha. Kuitenkaan kissalle ei saa syöttää liikaa lihaa, koska muuten sen hampaat pehmenevät. Kissan vesikupissa pitää aina olla raikasta vettä.

Kissan lisääntyminen Kissa saa 3-5 pentua ja imettää pentuja. Pennut ovat kuuroja ja sokeita syntyessään. Muutaman viikon ikäisinä pennut alkavat telmiä. parittelu maaliskuussa. Naaras voi synnyttää kaksi kertaa vuodessa. Tiineys kestää kaksi kuukautta. Kissan pennut luopuvat kodeistaan muutaman viikon ikäisinä.

Kissan tarvikkeet Kissa leikkii mielellään naruilla ja lankarullilla. Kissa leikkii yksikseen mielellään. Kissalla pitää olla hiekkalaatikko. Kissalle pitää olla vesikuppi ja ruokakuppi.

Hoito Jos kissa ei saa ruokaa kissa ei voi hyvin. Kissa on lihan syöjä . kissa ei tarvitse maitoa. Kynnet pitää leikata ettei kissa naarmuta huonekaluja.