PÄÄJUMPPA Kaikilla ihmisillä on varren päässä PÄÄ.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
LÄHETYS VAI RAHALÄHETYS Kirkon lähetysstrategiaesityksen mukaan Suomen Lähetysneuvoston missiologinen teemapäivä Jaakko Mäkelä.
Advertisements

makramee-tekniikalla
Kevät on se hankalaa kun jäät sulaa keväällä koemme todellista jääpulaa avantoa ei ole silloin missään minne mennä lämpimissään.
Taivaassa tavataan Villen isoisä on kuollut.
Rajapintaluokat Rajapintaluokka luettelee metodit, joille tulee löytyä toteutus asianomaisen rajapinnan toteuttavista luokista. Rajapintaluokka on siis.
Venyttely ohjeet CLASSIC E-99.
Testaus ja testausympäristöt
Animäälit Syysretkellä Näsijärven rantamaisemissa Mopot parkissa ja homma voi alkaa. Komia rivistö, vaikka osa ei edes mahtunut kuvaankaan.
Näin pakkaat paketit lavalle
Selkä suoraksi Suomi TM
Kasvaako pääni, kun opin?
KANSAINVÄLINEN KAVERIVIIKKO Monet kaverit vain kävelevät sisään ja ulos elämästämme.. Mutta vain tosiystävät jättävät jalanjäljet sydämihimme..
Esimerkki digitaalisesta portfoliosta
:09:11 Luukas 22: Kuvitus Henry Martin Toteutus Marko Oikarinen.
Tilkkuilijan värit Saana Karlsson.
AKTIIVISEMPI ARKI Työpohjat oman arjen tarkasteluun.
Ehkä Jumala haluaa, että meidän tulee tavata joitakin meille vääriä ihmisiä ennenkuin tapaamme sen oikean, jotta olisimme tietoisia siitä kuinka kiitollisia.
Nuorten tavoittaminen ja sitouttaminen
Ajatuksia elämästä..
Epilepsia: erillaista tositarinaa -kampanja.
Nanan päivä Kaikki lapset kouluun Malissa.
Kuinka rakentaa tietokone itse
Jätteiden lajittelu ja kierrätys
Olemassa olevien trikoopaitojen analysointi. Analysoikaa pienryhmissä kahta erilaista trikoopaitaa •Opettaja ja oppilaat voivat tuoda omia trikoopaitojaan.
”Niille, jotka olivat tätä kuulemassa, Jeesus esitti vielä vertauksen, koska hän oli jo lähellä Jerusalemia ja monet luulivat Jumalan valtakunnan ilmestyvän.
Hyvää Joulua! Sinun ei tarvitse odottaa jouluun asti…
Oppilasmäärien vähenemisen haaste  Vuorenmaan ja Kankaanpään koulujen työnjako Vuorenmaan kouluun ns. varhaiskasvatusyksikkö, jossa toimii esikoulu ja.
Kaksi nunnaa lähti luostarista kaupunkiin myymään pikkuleipiä
NAISEN ITSETUNTO.
Tässä kerron ja näytän, mitä minä olen tehnyt ATK tunnilla 9lk:lla.
Transkriptiossa syntyy m-rna (lähetti-rna).
Aamujumppa Seuraavassa yksinkertaiset ohjeen hartiajumpaksi tietokoneen kanssa paljon työaikaa viettäville. Jumppa kannattaa tehdä aamuisin, jotta kroppa.
Daniel 7v Mooses on kaikkein kovin. Mooses pystyy kävelemään meren pohjalla. Allahilla on vaan lentävä matto.
Todennäköisen käsite alakouluikäisille
Kuusamon kaupungin päiväkotien lastentarhanopettajien ammatillisen kasvun kokemuksia kasvatus-kumppanuuskoulutuksesta Jonna Kylli Terhi Manninen Opinnäytetyö.
Jouni Viuhko 2010 Pilkun käyttäminen.
Hatarat askeleet osa 1 Kasvumallien toiminnan validointi.
MITÄ MAASEUDUN ASUKAS ODOTTAA PALVELUILTA? Kuntatalo Liisa Häme
ASENNUSOHJEET. ASENNUSOHJEET Jalustan asennus Kaiva maahan sopivan syvyinen kuoppa siten, että jalustan ympärille jää noin 50 cm vapaata tilaa, näin.
MILLAISENA KIELI NÄYTTÄYTYY OPPILAIDEN SILMISSÄ JA OPPIMATE- RIAALISSA?
Pilkku.
miten teet rytmisoittimen ilmapallosta ja sanomalehtipaperista
Elämä.
KEHITTÄMISTEHTÄVÄN SUUNNITELMA
PILKKU.
Ylemmät Toimihenkilöt YTN ry Enni Räisänen Asiamies Palvelutoimialat, YTN.
C 1. Testaus on ”sarja toimintoja” Itse asiassa, testaus on vuorovaikutusta, jota rytmittää ohjelmiston arviointi. Vaikka on hyödyllistä tunnistaa sarja.
Suonenjoen lukio1 YLIOPPILASTUTKINTO Kokelas on itse vastuussa siitä, että on selvillä yo-tutkintoon liittyvistä määräyksistä ja yo-kokeiden suoritusohjeista.
Kuvakäsikirjoitus Jonna ja Sara. Ensimmäinen kohtaus Kohtauksen sisältö: Luokassa keskustellaan yhteisistä käyttäytymissäännöistä.  yleiskuva luokkahuoneesta.
RC-auton mekatroniikan ja käyttöliittymän kehitys Väliraportti Otso Saarentaus Valter Sandström Valvoja: Mika Matilainen Automaatio- ja systeemitekniikan.
Aivoriihi trikoopuseron suunnittelun tueksi. Ideoikaa pienryhmissä minkälaisia erilaisia trikoopaitoja voisi olla Kaikki ideat ovat sallittuja! Huomioikaa.
Sukupuoli. Ikä: Ikäryhmä Asuinympäristö Opiskelu.
TAIKURI KOULUSSAMME Magic Seth –taikuri vieraili koulussamme toista kertaa Tämän shown aikana myös yleisö pääsi tekemään taikoja!
KASVIVÄRJÄYS Näin värjätään suomenlampaan villaa kasveilla.
Historia tarkoittaa aikaa tästä hetkestä taaksepäin. Historia on tiedettä, tutkimusta menneistä tapahtumista. Lähteet kertovat menneisyydestä: Arkelogiset.
Koska toispuoliset raja-arvot yhtä suuria, niin lim f(x) = 1
Niko Saarinen.
Pirkanmaan koulutus- ja työmarkkinoiden tulevaisuus Tulevaisuus Pirkanmaalla -ennakointikoulutus Jari Järvinen Foredata Oy
Att visa vägen Tien neuvominen
KESÄ. Elokuu. Mistä on pienet tytöt tehty?
MÄ SANOIN HILJAA! MITÄOSAA SÄ ET TAJUNNU??
Vaatteet.
Partitiivin pääte 40 kilogrammaa, 40 prosenttia
A-VA-RUUS Sakari Koistinen.
Selkä suoraksi Suomi TM
Otsikon asettelu Alaotsikko.
Pylly ylös -haaste: Pidetään luentotauko!
Leijonahenki  Ne, joille osa leijonan on suotu, on jatkajia aatteen arvokkaan. Nuo sukupolvet, ennen meitä luotu, sen perinnöksi jätti aikanaan. Ja henki,
9 Mainospainatusohjeet Ikäluokka _____________________________________
Esityksen transkriptio:

PÄÄJUMPPA Kaikilla ihmisillä on varren päässä PÄÄ. On niitä muitakin päitä, mutta tärkein PÄÄ on tää. On olkaPÄÄ ja toinenkin, niillä vähän jumppaisin. Ta-daa-daa, daa-daa, tral-lal-lal-lal-laa.

Kaikilla ihmisillä on varren päässä PÄÄ. On niitä muitakin päitä, mutta tärkein PÄÄ on tää. On kyynärPÄÄ ja toinenkin, niillä vähän jumppaisin. Ta-daa-daa, daa-da, tral-lal-lal-laa.

3. Kaikilla ihmisillä on varren päässä PÄÄ. On niitä muitakin päitä, mutta tärkein PÄÄ on tää. On kantaPÄÄ ja toinenkin, niillä vähän jumppaisin. Ta-daa-daa, daa-da, tral-lal-lal-laa.

4. Kaikilla ihmisillä on varren päässä PÄÄ. On niitä muitakin päitä, mutta tärkein PÄÄ on tää. Onhan vielä takaPÄÄ, vaik en sitä itse nää. Ta-daa-daa, daa-da, tral-lal-lal-laa.

5. Kaikilla ihmisillä on varren päässä PÄÄ. On niitä muitakin päitä, mutta tärkein PÄÄ on tää. On sitten vielä nenänPÄÄ, jumppaamaan sekin jää. Ta-daa-daa, daa-da, tral-lal-lal-laa.