Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Animäälit Syysretkellä Näsijärven rantamaisemissa Mopot parkissa ja homma voi alkaa. Komia rivistö, vaikka osa ei edes mahtunut kuvaankaan.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Animäälit Syysretkellä Näsijärven rantamaisemissa Mopot parkissa ja homma voi alkaa. Komia rivistö, vaikka osa ei edes mahtunut kuvaankaan."— Esityksen transkriptio:

1 Animäälit Syysretkellä Näsijärven rantamaisemissa Mopot parkissa ja homma voi alkaa. Komia rivistö, vaikka osa ei edes mahtunut kuvaankaan.

2 Digitaalikuvat on tätä päivää. Helppo näppästä ja aina onnistuu. Kattokaa jätkät, tossa aika tarkka kuva ”kissasta”? Ei perkale, miks sillä on punaset silmät, kommentoi päätoimittaja.

3 Onneks tuli noin karhunpojat mukaan. Tämmönen isompi rakennuskohde vaati aina alotuspalaverin, kommentoi kohteen vastaava mestari Mustis. Haetaan jätkät vähän lisää noita runkopuita niin saadaan EU-normit täyttävä illanviettopaikka kuntoon, lisää uusin aktiivinen kokelaamme.

4 Hyvä jätkät, tuokaa vaan reilusti puutavaraa sieltä naapurin metsäpalstalta. Ei ne ole tänään kuulemma kotona, Mustis motivoi talkooporukkaa. Onpahan pakattu kattomateriaali viimosen päälle, tuumailee päätoimittaja. Saiskohan tällä peiteltyä ton Kawan yöks? Ei tätä kaikkee tohon tarvi. Kun jätkät lähtee saunaan, tuun veistää´n siivun, parempaan tarkotukseen.

5 No niin, katto päälle jotta päästään saunaan. Lopettakaa se pullojen pyöritys ja tulkaa vähän jeesaamaan, ei toi Mustis yltä yksin. Kyllä nykyään on hyvistä miehistä pulaa, onneks mää en työskentele ammatikseni rakennuksilla, miettii päätoimitaja jätkien laiskuutta.

6 Ammattiasentaja oli otettu mukaan, teknisten yksityiskohtien ratkomiseksi. Ritke selviytyi tästäkin vaativasta asennuksesta ilman henkisiä takaiskuja. No niin, tää on kunnossa, eikun saunaan. Heh.

7 Tohon tulee kyllä mahtava hauta meirän eväälle. Lihalöntit, porkkanaa, lanttuva, valkosipulia. Nälkähän tässä tulee, ilman välipalaa, sanos päätoimittaja No, miten on puplikaani, maistuuko se sekavihannes ? En mää pysty vastaan, tää on niin pirun kuumaa.

8 On parempi, että tästä osiosta ei olekaan kuvia. Keski-ikäiset mahakkaat ja leppoisat kaverit perinteisissä kokoontumisajon aktiviteeteissa. Illan ohjelma: Oluet mukaan ja saunaan. Olihan värisilmäliikkeestä sattunut mukaan toki muutama verenohennukseen soveltuva vahvempikin poteli. Saunan lämmössä ja Näsijärven viileässä vedessä pulikoiden, välillä rauhanpiippua maistellen, etenee ilta puheen soljuessa. Kävipä Ritke vielä täydennystäkin Mansesta saakka ehtoolla Harrikallaan hakemassa. Sitten kaiken kohokohta, illallinen. Rosvopaisti kaikilla höysteillä. Tätähän tänne tultiin varta vasten tekemäänkin.

9 Kyllä oli mukavat hippalot, mutta närästys on karsee. Taisin vetästä ne valkosipulitkin kuorineen. Pöytää ois kai pitänyt muistaa siistiä, ehtoon päätteeks? Täytyy ootella hetki, ennen kun uskaltaa hypätä mopon selkään. Heh.


Lataa ppt "Animäälit Syysretkellä Näsijärven rantamaisemissa Mopot parkissa ja homma voi alkaa. Komia rivistö, vaikka osa ei edes mahtunut kuvaankaan."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google