TUTL-sparrausprosessi syksy 2014

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Median kohtaaminen EuroSkills-kilpailijana edustatte:
Advertisements

# epi7fin #episerver7 Petri Isola Lead Technical Sales Engineer Kävijän matka 1.
SMOOTHISTI TYÖELÄMÄÄN OPPISOPIMUKSELLA
Hetken kuluttua, sinulle avautuu taian maailma...
Innostavan esityksen muistavat kaikki. Ideasta käytäntöön NY 12h –leirin esitys2008.
Historia • Blogger-palvelun perusti pieni sanfranciscolainen yritys nimeltään Pyra Labs jo vuoden 1999 elokuussa • Bloggerin kehittivät kolme kaveria,
Filosofian praktikum 2008 Mikä on elämän merkitys? Informaatioverkostojen koulutusohjelman filosofiankurssin kolmas praktikum-kokoontuminen.
Alustava liiketoimintasuunnitelma
10 vinkkiä voimaantumiseen
Musiikin ryhmäkoulutus
Toimintasuunnitelma.
Copyright © 2005 iprbox Oy Petri Rahja Iprbox Oy Omistatko sen mitä myyt?
Preppaus ENA 4.
FUAS Virtuaalikampus Tilannekatsaus Sisältö • Visiointipäivän satoa • ACSI leirin tuloksia • Miten jatketaan eteenpäin.
Hitech Business Breakfast Perjantai Kimmo Paajanen.
Vektorit MA 05 Mihin lukiolainen tarvitsee matematiikkaa
Tehtävän- annot suomeksi 1. Vårt hemland Mistä Suomi tunnetaan? Mistäpäin maata maailmankuulut brändimme ja tuotteemme tulevat? A. Yhdistä tuote.
NY Pitch camp Paikka: Turun kauppakorkeakoulu, Rehtorinpellonkatu 3, LS01 korkeakoulu, Pohjakerros PARKKIPAIKKA Rehtorinpellonkatu Tukkk:n pääovi (1 krs)
1 Mittaamisen ja merkityksen ongelma? n Miten mitata –Osumat ja kävijämäärät n uudelleen lataamiset n proxyt n palomuurit –Asiakkaat ja asiakkaan toiminta.
Stratox Oy / HN / Oct 01 / for SiX1 määr arvi tavo kilp toim resu toim Strategia on yhteinen näkemys yrityksen suunnasta ja toimien yhteensovittaminen.
Työrauha ja haastavat tilanteet
Fi.opasnet.org fi.opasnet.org/fi/Ydinvoima Haluamme tietää Sinun mielipiteesi. Äänestikö kansanedustajasi oikein ydinvoimasta? Kansalaisparlamentti ydinvoimasta.
Miellekartta ja kuvakollaasi Virikkeitä hiekkavalukorujen suunnitteluun Helena Vuorio 2007.
Getting on Thursday Chapter 8 Grammar  verbi + ing (kestomuoto, gerundi) ja verbi + infinitiivi eli perusmuoto saattavat merkitä aivan eri.
ISO 9000 –sarjan uudistus – Mikä muuttuu?
Tuomaroinnin periaatteet SJAL tuomarikoulutus 2013.
Työelämävalmiuksia | Yrittäjyyskasvatusta | Oman talouden hallintaa Toimintasuunnitelma.
Jorma Ronkainen / IT-laitos
VAPAAEHTOISTEN JOHTAMINEN. Minä “Happiness is a state of activity.” – Aristotle.
Opetus ja kansainvälisyys toimivaksi kokonaisuudeksi
Nuorten ja nuorten aikuisten viestintästrategia Miksi?Kenelle?Miten?Mitä?
Getting on Thursday Chapter 8 Grammar  verbi + ing (kestomuoto, gerundi) ja verbi + infinitiivi eli perusmuoto saattavat merkitä aivan eri.
Foursquare tiedottamisessa ja markkinoinnissa. Foursquare Foursquare on paikannusta hyödyntävä peli ja mobiilisovellus. Sen avulla on mielenkiintoista.
Muotoiluosaamisen kehittäminen suunnittelun näkökulmasta Ohjelma Aamupäivä Kuluttajakäyttäytyminen muuttuu: trendit Kuinka muotoilija voi tuottaa.
AKTIIVINEN KOULUPÄIVÄ IDEAIMURI. Ideaimuri –työskentelyn teema: HYVÄ KOULUPÄIVÄ LUOSTARIVUOREN KOULUSSA JA MITEN VOIMME SITÄ EDISTÄÄ?
Suotuisan oppimistarinan rakentaminen ET- koulutus/T3/ Tapio Malinen.
KOTITALO-LEHDEN LUKIJATUTKIMUS 2014 N971. Lehteä luetaan useampana päivänä Keskimäärin lehteä luetaan 2,2 päivänä.
Tutkimuksesta uutta tietoa ja liiketoimintaa – Tekesin TUTL-haku 2/2014 New knowledge and business from research ideas – TUTL application round 2/2014.
YLEISPREESENS.
Poimintoja Sanomalehti opetuksessa -kyselystä. Kartoitimme Sanomalehtien Liitossa opettajien kokemuksia sanomalehden opetuskäytöstä, Sanomalehtiviikosta.
Puhelintyöskentely.
LEARNING AND HEALING THROUGH EXPRESSION Grundtvig learning partnership
Haastatteluun valmistautuminen
Kohti viittä konseptia
PuViPe :: Osku Tervonen & Samu Liimatta :: Työhaastattelu
Kuinka esittää ratkaisu menestyksekkäästi B2B –myyntineuvottelussa Based on Thesis (2013) Mari Klemola.
Prosessiongelmien analysointi- ja ratkaisupohjia Qualitas Fennica Oy Työkaluja | Qualitas Fennica Oy.
Projektityökurssi KLTITE05SU/OH Projektitöiden seminaariohjeet.
”Mitä tahansa voi saavuttaa kunhan vain yrittää!” Pikkuyrittäjien hissipuheet.
Kesätyöntekijöiden kommentteja Opasnetistä ja ydinvoimatyöstä: ”Kun tulin kesätöihin minulla oli vain jokin suuntaa antava aavistus siitä mitä meinattiin.
SPINN - Project SPeed in INNovation ecosystem Kick off seminar - Brainstorming Workshop on the themes of interest - results Minna Takala Value.
Ylioppilaskunnan suunta -kuulumiset Milja Asikainen, Jani Kurki, Mikko Latva-Käyrä, Joona Orpana Pinja Raitanen
SITUEL projekti, TRY Ilkka Hakola VTT Technical Research Centre of Finland.
Vapaa kilpailu hyödyttää kuluttajaa
Konsepti ja pitchi! Laura-Maija Hero 2017.
Konsepti ja pitchi! Laura-Maija Hero 2017.
vedestä, ilmasta ja tulesta.
Yhdessä energisempi tulevaisuus - Energiansäästöviikko alkaa!
GLOBAL SUMMIT OF INNOVATION ECONOMY CREATORS MOSCOW
”Hissipuhe” Esitysmateriaalin runko ja sallittu sivumäärä.
Probability models and decision analysis
7 MIN PITCH HARJOITTELE, TIIVISTÄ, HARJOITTELE, TIIVISTÄ JA HARJOITTELE KÄYTÄ KUVIOITA JA KUVIA – VÄLTÄ PITKIÄ LAUSEITA ESITÄ KALVOILLA VAIN TÄRKEIMMÄT,
Pedagoginen ajatuskoe
vedestä, ilmasta ja tulesta.
vedestä, ilmasta ja tulesta.
vedestä, ilmasta ja tulesta.
SALASSAPITOSOPIMUS NON-DISCLOSURE AGREEMENT
© Haaga-Helia StartUp School
…edellytykset yrityksen syntymiseen?
MAR1LK Anna Hankimaa 5/10/2019.
Esityksen transkriptio:

TUTL-sparrausprosessi syksy 2014 Hissipuhe TUTL-sparrausprosessi syksy 2014

Mikä on hissipuhe? Millainen on hyvä hissipuhe? Ensivaikutelma yrityksestäsi ”Kerro lyhyesti muutama mielenkiintoinen avainasia, jotka saavat kuulijan haluamaan lisätietoa.” Iskevä ”Tunne kuulijakuntasi.” Kompakti ”Harvoin saat aikaa enemmän kuin muutaman minuutin.” Positiivinen ”Vastaa ongelmaan, tuo esille osapuolia hyödyntävä ratkaisu.” Innostava ”Herätä kuulijan mielenkiinto.”

Perfect Elevator Pitch Crisp, clear and short Targeted and focused Delivered with passion and energy Non technical A tasty fond cooked on your business idea Hooks the listener to want to learn more

Hissipuheen rakenne Miksi juuri tämä on tärkeä asia, josta kuulijan kannattaa kiinnostua? Esitä ongelma. Minkä ongelman yrityksesi, tuotteesi tai palvelusi ratkaisee? Kerro ratkaisusi. Kohdemarkkina. Tunne markkinat. Ansaintamalli. Asiakkaan hyöty, yrityksesi hyöty. Tiimi – paraskin suunnitelma on korkeintaan yhtä hyvä kuin sen toteuttajat. Tunne ja tiedä toteuttajat. Millainen on kilpailutilanne? Tunne ja tiedä kilpailijasi. Kuinka paljon tarvitsette rahoitusta ja mistä aiotte hankkia sitä? Vakuuta sijoittaja/rahoittaja suunnitelmallasi. Lisätietoa hissipuheen sisällöstä: http://spinno.fi/tietopankki/hissipuhe/#Bookmark1

Elevator Pitch - When to use it? Door opener to get meetings with potential customers, research partners and TEKES A networking tool To recruit team members To get a team aligned To validate an idea with key stakeholders To improve the idea Protect your secret receipt! Don’t reveal details!

Hissipuhe muuttuu kuulijakunnan, tilanteen ja puheenpitäjän myötä ”Tunne suunnitelmasi tai yrityksesi hyvin, jotta voi muokata hissipuhetta tarpeen vaativin tavoin.” ”Yrityksellä ei ole vain yhtä ja ainoaa hissipuhetta.” ”Varaudu lisäkysymyksiin, pidä taustatiedot ja tarkennukset mielessä tai lähettyvillä.”

Linkkejä http://www.menestyminen.fi/2011/04/20/rakenna-hissipuhe-ja-vakuuta-kuulijat-parissa-minuutissa/ http://spinno.fi/tietopankki/hissipuhe/#Bookmark1 http://www.mindtools.com/pages/article/elevator-pitch.htm http://www.businessknowhow.com/money/elevator.htm http://www.businessnewsdaily.com/4034-elevator-pitch-tips.html