Valtakunnallisten nuorisojärjestöjen avustaminen, järjestöpäivä 26.10.2011.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Rakennetukien kesäpäivät Ajankohtaista rakennetukien myönnöstä Kouvola Sanna Koivumäki.
Advertisements

Muuttoliike 2008 – 2012.
ENERGIA-AVUSTUKSET- MITÄ MUUTOKSIA TULOSSA? Riitta Kimari Ympäristöministeriö Asunto- ja rakennusosasto.
VANTAAN KAUPUNGIN KULTTUURIPALVELUT Kaupungin museo Kulttuuripalveluiden yksikkö Kuvataidekoulu Monitoimitalo Lumo Musiikkiopisto Taidemuseo.
LIIKUNTAPAIKKOJEN AVUSTUSJÄRJESTELMÄ
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Hakulomake Hakulomakkeen luonti, hakeminen ja hakemusten käsittely uudessa palvelussa Marcus Caselius Demotilaisuus.
Vantaan nuorisojärjestöt ry Vannu Perustettu huhtikuussa 2006.
PIIRIEN TOIMINTAOHJEET
www.nuorisokanuuna.fi1 KANUUNAN TOIMINTAPERIAATTEET TOIMINTAPERIAATTEET ON HYVÄKSYTTY KANUUNA- SEMINAARISSA KOTKASSA
Osaamisen ja sivistyksen asialla YLIOPISTOJEN YHTEISHAKU KEVÄT 2009 Lokakuu 2008.
Nuoriostyön avustukset Ilmajoki&Kokkola. Julkishallinnon avustukset avustustahoittain •Lääninhallitusten kautta •Suoraan Opetusministeriöstä •CIMO.
Ammatillisen koulutuksen seminaari Kuerkievari tv.
Markus Söderlund Kanuuna-seminaari, Tampere Miksi ja miten nuorisojärjestöjen työtä kannattaa arvioida? #nuorisojärjestöt #laatu #arviointi #palaute.
YHTEISHAKU Sähköisen yhteishaun ohjeistus.
Kyläläisten Eurooppa Avustukset kansalaisjärjestöjen käynnistämille hankkeille Esim. tapahtumia, selvityksiä, opetus- ja koulutusmateriaalien laatimista,
Valtakunnallinen liikunta- ja urheiluorganisaatio ry.
OPETUSMINISTERIÖN VALTIONAVUSTUKSET Avustukset
Toimijoiden roolit väitteiden hyväksymisessä ja käyttämisessä Ravitsemus- ja terveysväiteseminaari , Evira, Helsinki Neuvotteleva virkamies Anne.
Mikkeli Mikkelin kaupungin avustuskäytännöt liikunta- ja nuorisojärjestöille •Avustusten päämäärä –Edistää liikuntaa, kilpaurheilua ja niihin liittyvää.
Tilannekatsaus ja seuraava ohjelmakausi Suomen Kuntaliiton pohjoisen ja etelän kuntien yhteistyöohjelma Heli Liikkanen
Suomen kansallinen tarkastus ja maksatusten hakeminen /MU.
Suomen kansallinen tarkastus ja kansallisen vastinrahahan maksatushakemus Haaparanta /Maija Uusisuo.
KEHITTÄMISYHDISTYS SEPRA RY KOORDINAATIOHANKE
Venäjän merkitys kyselyn perusteella on ollut kasvussa: Tänä vuonna sen ilmoitti merkittävimmäksi ulkomaalaisten vieraiden lähtömaaksi jo 70 prosenttia.
Lapsi- ja nuorisopolitiikan kehittämisohjelma ja nuorisojärjestöt
VANTAAN KAUPUNKI VANDA STAD Vantaan kaupungin alueraha Vantaan kaupungin aluerahaa myöntävät aluetoimikunnat ja Svenska Kommittén Eri aluetoimikunnilla.
SEURAFOORUMI OHJELMA: AVAUS Liikuntalautakunnan puheenjohtaja Lassi Kurittu LASTEN JA NUORTEN LIIKUNTAPAIKKAMAKSUT Liikuntalautakunnan päätös.
V V V V V V V V Kuuden suurimman kaupungin lasten päivähoidon palvelujen ja kustannusten vertailu 2009 Kuuden suurimman kaupungin lasten päivähoidon palvelujen.
Avustuksen käytön raportoinnissa kehitettävää Anna-Leena Miettinen Seminaari
NUORISOPALVELUIDEN AVUSTUKSET
Atria työssäoppimispaikkana
Laajennettu työssäoppiminen TOP LAAJA Verkostotapaaminen
Seurantalojen korjausavustuksen sähköinen haku - pikaohje Sähköisessä hakupalvelussa on kullakin sivulla ohjeita hakemuksen tekemiseen. Joissakin kohdissa.
Vammaisten henkilöiden tulkkauspalvelut Katja Savolainen
Haku ammatilliseen koulutukseen Kevään yhteishaku , haku päättyy klo Valinnan tulokset voi julkaista aikaisintaan Syksyn yhteishaku.
Miten teen hyvän (apu)raha- hakemuksen? Hannele Niemi
TERVETULOA!.
HARJOITTELUPAIKKA HAKUSESSA
SUK-verkoston palkitseminen Ansioristit – kriteerit, aikataulut ja hinnat.
Tampereen kaupungin kulttuuriavustukset
HUKI – LAJIPÄÄLLIKKÖ- VALMENTAJAPÄIVÄ Valmennuslaskut - ja seurantatiedot Sinikka Nieminen Huki-projektisihteeri Skills Finland ry.
Sähköisen yhteishaun ohjeistus. Sähköinen yhteishaku Yhteinen hakuaika kaikille , mutta haku meidän koulussamme toteutetaan välisenä.
VALTIOVARAINMINISTERIÖ HKO, Valtion IT-toiminnan johtamisyksikkö Julkishallinnon sähköisen asioinnin rakenneosat Kehitettävät yhteiset alustat,
AHOT - Opiskelijalle. Lomakkeen hyödyntäminen Ei menetelmiä luotuna? Hyödynnyksessä kysymyksiä? Mikä on etenemis prosessi? Miten päätös näkyväksi? Onko.
1 Vammaispalvelut Ann-Mari Einola, johtava sosiaalityöntekijä Kirjoita tähän nimi Dian perustyyli -tilassa: Lisää alatunniste.
Kevään yhteishaku ja aikataulut vuonna 2011 Kevään yhteishaku Pääsy-, soveltuvuus- ja kielikokeet: Jos hakutoiveissa.
Esitys aluetoimikuntamalliksi Vapaa-ajan asukaspalveluiden lautakunta §65.
HARJOITTELUPAIKKA HAKUSESSA
Nuorisovaihto Hakuprosessi
Kenttäorganisaation tulevaisuus. Aikataulu Kuopion liittokokous päätti järjestöorganisaation tulevaisuudesta Liiton on suosittanut, että kaikissa piireissä.
Tutkimus- ja innovaatiopalvelut Satu Lappalainen ITÄ-SUOMEN INNOVATIIVISET TOIMET -OHJELMAN HAKU Rahoitusasiamies Satu Lappalainen.
Tukioikeuksien siirrot  Voidaan siirtää pysyvästi tai määräajaksi  Tehdään lomakkeilla 103A ja 103B  Lomakkeen 103A saat joko Vipu-palvelusta tai kunnasta.
Kuntatieto-ohjelma - valtionavustusohje - Ohjeen kuvat
Taide- ja kulttuuriavustukset
Sosiaali- ja terveyslautakunnan avustukset järjestöille Yhdessä parempaa kaupunkia Kaupungintalo Erityissuunnittelija Hanna-Leena Nuutinen.
Yhteishaku 2017.
Turvallisuusluvan ja luvan muutosten hakeminen Säteilyturvakeskuksesta Hakemuslomakkeet Säteilyn käyttö teollisuudessa, tutkimuksessa, opetuksessa, tuote-
Osaamisen näytön prosessi
B-PIIRIN NUORISOVAIHDON TIETOISKU
Osavuosikatsaus Sivistystoimiala /
Korvaavuuden, sisällyttämisen ja vapautuksen prosessi
Esityksen lopussa: Osoita päättäjälle!!!
Vapaaseen sivistystyöhön suunnatut avustukset järjestöille
Osaamisen näytön prosessi
Opintotuki ulkomaanjaksolle
HARJOITTELUPAIKKA HAKUSESSA
Sähköisen yhteishaun ohjeistus
Nuorisotyön laadun ja menetelmien kehittäminen Osaamiskeskus Kanuunan TOIMINTAPERIAATTEET Kanuuna-seminaari Jyväskylä
Marttayhdistyksen vuosikello
RUOKAKASVATUKSEN VUOSIKELLO
Esityksen transkriptio:

Valtakunnallisten nuorisojärjestöjen avustaminen, järjestöpäivä

Päätökset Toimikunta tekee esityksen nuorisojärjestöjen ja palvelujärjestöjen avustuksista helmikuun lopussa → ministeriön päätös sen jälkeen – ennakot jo edellisenä vuonna avustuksia saaneille Nuorisotyötä tekevät järjestöt: päätökset tammikuussa – toimikunnan lausunto, ministeriön päätös

Hakeminen Haetaan entisellä tavalla paperilla: lomake 36 valtakunnalliset nuorisojärjestöt ja nuorisotyön palvelujärjestöt; –HUOM. uudet tekevät vapaamuotoisen hakemuksen avustuskelpoisuudesta lomake 36Y valtakunnalliset nuorisotyötä tekevät järjestöt Hakuaika loppuu , ei ilmoiteta lehdissä

Nuorisotyön avustukset Liitteet lomakkeeseen 36 –Voimassa olevat säännöt –Talousarvio vuodelle 2012 –Toimintasuunnitelma vuodelle 2012 Liitteet lomakkeeseen 36Y AINA –hakijan toimintasuunnitelma –hakijan talousarvio –luettelo niistä yhteisöistä, joiden jäsen hakija on ja –selvitys hakijan palveluksessa olevien nuorisotyön toi­mihen­kilöiden mää­ rästä ja tehtävistä –MUUT OHJEEN LIITTEET, JOS EI EDELLISENÄ VUOTENA OLE SAATU AVUSTUSTA: KS. NETISTÄ

Muuta Ohjeet ja lomakkeet päivitetty netissä Piiri/aluejärjestöjen avustukset talousarvioon ja toimintasuunnitelmaan (myös nuorisotyötä tekevät järjestöt, 36Y) Hakemukset pitää lähettää ajoissa; saa täydentää ja ministeriöstä pyydetään lisätietoja, jos tarpeen Kysyä saa aina, jos jotain epäselvää – puhelimella, sähköpostilla