1 I 2006-2007 II 2007-2008 III2008-2009 Työelämän kehittämis- ja palvelutehtävä TYKE-tehtävä RKO:ssa -humanistinen ja kasvatusala kirkonpalvelutyö, kasvatus.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
”Ikäjohtaminen” JHL-amk-verkoston yhteishanke Tapaaminen JHL:ssa Keskustelussa esille nostettuja näkökulmia
Advertisements

Helluntaiseurakuntien lapsi- ja perhetyön kehittämishanke, joka käynnistyi vuonna Hankkeen tavoitteena on vahvistaa lapsi- ja perhetyötä, koota.
OPH/T.S VALTIONAVUSTUKSET TYÖELÄMÄN KEHITTÄMIS- JA PALVELUTEHTÄVÄÄN.
Sosiaali- ja terveyspalvelujen henkilöstö 2008 Reijo Ailasmaa.
Henkilöstöä koskevat kirjaukset muissa yhdistymissopimuksissa, Salo ja Kouvola UusiKunta- henkilöstöryhmä.
S OSIAALIALAN T YÖNANTAJAT RY 1 Kohti hyvinvoivaa Suomea Sosiaalialan Työnantajat ry:n linjauksia tulevalle hallituskaudelle
VERHE - Keski-Suomen aikuiskoulutuksen palvelustrategian rakentaminen Päämääränä •parantaa ammatillisen aikuiskoulutuksen toimijoiden kykyä tuottaa työelämälle.
Tabusta seksuaalisuuden asiantuntijaosaamiseen
Yhteistyö kehittämisen avaintekijänä Emma & Elias –ohjelma.
ENO - ennakoiva ohjaus työelämässä
• Verkostossa mukana: –Tampereen Aikuiskoulutuskeskus –koordinoi – Salon seudun aikuisopisto – Vaasan aikuiskoulutuskeskus – Pohjois-Satakunnan Aikuiskoulutuskeskus.
Osaava Verso III Ammatillisten opettajien osaamisen ennakointi ja osaamisen kehittäminen verkostoissa, sosiaalisen median toimintafoorumeissa sekä koulutusorganisaation.
Varhaiskasvatus monikulttuuriseksi
Työnohjauksen mahdollisuudet johtamisen ja esimiestyön täydennyskoulutuksessa Seija Ollila
Toimintasuunnitelma – Lapin sosiaali- ja terveysalan järjestöjen yhteistyöhanke.
Sirkka Peltola, Susanna Elsilä JYVÄSKYLÄN KRISTILLINEN OPISTO TYÖELÄMÄPALVELUT OHJAUSTA, KASVATUSTA JA SUOJELUA KEHITTÄMÄÄN II -HANKE
Työelämän kehittämis- ja palvelutehtävä Ohjausta, kasvatusta ja suojelua kehittämään (OKS) –hanke 2008–2009 Hankkeessa kehitetään toimijoiden.
Skills-laivaseminaari Yrittäjyyskasvatus ammatillisen koulutuksen näkökulmasta Paula Kyrö Yrittäjyyskasvatuksen professori Aalto Yliopisto, Kauppakorkeakoulu.
MUUTOKSESSA MUKANA Monikulttuurisuushanke 9/2008 – 1/2011 Maaseudun Sivistysliitto Pohjois-Suomen aluekeskus.
OECD:n Pisa 2006-tutkimuksen ensituloksia
Lasten ja nuorten hyvinvointisuunnitelma
Väli-Suomen Ikäkaste Pohjalaismaakuntien vanhustyön kehittämiskeskus Päivi Niiranen Projektikoordinaattori.
Työelämän kehittämis- ja palvelutehtävä Uudistunut aluehallinto ja työelämän kehittämis- ja palvelutehtävä -seminaari Helsinki Merja Leinonen.
Tarvekartoituksesta koulutukseen -hanke Hankkeen tavoitteena on kehittää Lapuan kristillisen opiston osaamista muuttaa työelämän koulutustarpeet ammatilliseksi.
1 1 Koulutuspolitiikan ajankohtaiskatsaus OAJ:stä Aikuislukioiden opettajien ja rehtoreiden neuvottelupäivä Olavi Arra erityisasiantuntija Opetusalan.
OSAAMISTA TYÖHÖN Työelämäpalvelut toimintaan - 1. vaihe v
J Kangasniemi 2010 Osaava-ohjelman taustaa ja rakenne Tätä kalvosarjaa päivitetään verkossa. Varmistathan että käytössäsi on viimeisin versio. (viimeksi.
projektipäällikkö Anna Ollila1 Anna Ollila projektipäällikkö Seminaari : Aikataulu ja resurssit.
Työaika-autonomialla kohti työhyvinvointia
Vaikeasti työllistyvien palvelujärjestelmän kehittäminen
TYÖELÄMÄN KEHITTÄMIS–JA PALVELUTEHTÄVÄ hanke-esittely: Työelämäohjauksella voimavarat käyttöön ja tukea kehittämistyöhön VOIMIKS -hanke Sirkka Peltola.
Sosiaalityön paikka päihdetyössä
Kokkolan ammattiopisto
Työelämän kehittämishanke ”Taitopuisto III”. Hankkeen keskeinen tavoite Seudulla ja laajemminkin tunnettu ja arvostettu, asiakaslähtöinen, joustavasti.
Sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstö 2009 Tietoja sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstöstä ja koulutuksesta vuoden 2009 lopussa (julkinen ja yksityinen.
Tiedon ja tiedon käytön merkitys työelämän arjessa tänään ja huomenna Marjo Huovinen-Tervo Ylihoitaja Kainuun maakunta –kuntayhtymä, Sosiaali-
Rahoitus: ESR, Etelä-Suomen lääninhallitus Koulutuskeskus Salpaus – Tavoitteena on edistää nuorten työllistymistä vahvistamalla.
STANDARDI 4:N SOVELTAMINEN KÄYTÄNNÖSSÄ: Henkisen kuormittumisen hallintamallin kehittäminen ESSHP:ssä Eeva Häkkinen TtM Hankekoordinaattori
AH Lastensuojelulaki sosiaalityön arjessa Oulun seudun lastensuojelun kehittämisyksikkö Arja Honkakoski Sosiaalityön kehittämispäällikkö.
OSAAMISEN KASVATTAMISTA YHTEISELLÄ KEHITTÄMISELLÄ - HYVINVOINTITOIMIALAN INFO /Eeva Nuottasaari.
Kolmas lähde Euroopan sosiaalirahaston kehittämisohjelma : Kulttuuri-, liikunta- ja nuorisoalojen kolmas sektori hyvinvointipalvelujen tarjoajana.
Lähipalveluseminaari RAY Hyvän tahdon pelejä!
TYÖELÄMÄN KEHITTÄMIS- JA PALVELUTEHTÄVÄ TykePartner III–hanke 2008 – ohjausryhmä.
OSALLISUUS JA KOKEMUSASIANTUNTIJA
CRM-työryhmä. HANKKEEN TAVOITE KEHITTÄÄ JA PARANTAA JO OLEMASSA OLEVAA INREO- JÄRJESTELMÄÄ joustavaksi helppokäyttöiseksi siten, että sillä voidaan seurata.
Osaava Itä-Suomi -verkosto Osaava Itä-Suomi hankkeen kuvaus Osaava Itä-Suomi hanke on viiden itäsuomalaisen aikuiskoulutustoimijan yhteinen Työelämän kehittämis-
Hoito- ja kasvatustyö lastensuojelun sijaishuollossa - erikoistumisopinnot 30 op Yleisiä tavoitteita Opiskelija jäsentää ja kehittää työtään moniammatillisessa.
Manner-Suomen ESR-ohjelma-asiakirjaesitys 2007 –
Sosiaalityö Sosiaalityö on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön suorittamaa ohjausta, neuvontaa, sosiaalisten ongelmien selvittämistä ja tukitoimien.
Julkisen sektorin ja järjestöjen yhteistyö vanhustyön kehittämisessä YHTEISTYÖ SENIORI- JA VANHUSTYÖSSÄ SEMINAARI LUOSTOLLA Marko Palmgren Suunnittelija.
Perhesosiaalityö  Lastenvalvojien palvelut Johtava sosiaalityöntekijä- lasten- valvoja 3 lastenvalvojaa  Ennaltaehkäisevä perhetyö Johtava perhetyöntekijä.
Sosiaalityön käytännön, koulutuksen ja tutkimuksen strategista kumppanuutta Itä-Suomen yliopistossa Katri Savolainen Projektipäällikkö Itä-Suomen yliopisto.
Tästä pois logo Koulutusorganisaatiot innovaatiojärjestelmän toimijoina -projekti Verkostotapaaminen Koulutuksen järjestäjien yhdistys KJY.
Ajankohtaista ammatillisessa koulutuksessa Rakennerahastokausi Ammatillisen koulutuksen seminaari Kokkola opetusneuvos Seija Rasku.
Katri Arnivaara Turun kaupungin vapaa-aikatoimiala Hankekoordinaattori 1.
Seminaarin kokoava puheenvuoro LasSe –hankkeen päätösseminaari Kehittämispäällikkö Arja Hastrup.
Koulutusyhteistyöpäivä Henkilöstöjohtaja Timo Tammilehto.
Kehityskulkuja Työelämä muuttuu entistä nopeammin
Humanistinen tiedekunta
– Kolmen sairaanhoitopiirin (ESSHP, PKSSK, PSSHP) ja alueiden kuntien yhteishanke.
Anne-Maria Karjalainen, diakoniajohtaja
Verkostotapaaminen Tampere
– Kolmen sairaanhoitopiirin (ESSHP, PKSSK, PSSHP) ja alueiden kuntien yhteishanke.
Koulutuskeskus Salpauksen tavoitteet
TOIMINTASUUNNITELMAT 2018
Kehittämisen jatkoyhteistyöstä sopiminen
LUONNOS (11/17) Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto
ERO LAPSIPERHEESSÄ –KOULUTUS tiistaina klo 9-15
Kehittämisen jatkoyhteistyöstä sopiminen
OSAAMISTA TYÖELÄMÄN TARPEISIIN
Esityksen transkriptio:

1 I II III Työelämän kehittämis- ja palvelutehtävä TYKE-tehtävä RKO:ssa -humanistinen ja kasvatusala kirkonpalvelutyö, kasvatus -sosiaali- ja terveysala päihdetyö

2 1.Edistää lastensuojelualan pienyritysten henkilöstön osaamista ja työssä jaksamista 2.Vahvistaa RKO:n asemaa alueellisena lastensuojelualan täydennyskouluttajana 3.Luoda yhteistyöverkosto alueen lastensuojelutoimijoiden kesken; julkinen, yksityinen ja kolmas sektori VOITTO tavoitteet

3 VOITTO 2007 toteutuneet koulutuspäivät Lastensuojelulain muutokset/Jarkko Helminen Minun sukupuuni/Kirsti Ijäs NVC-rakentava vuorovaikutus /Hanna Savanna Päihde- ja mielenterveysongelmat perheessä/Pirjo Keskitalo Ammatillisuuden rajat /Leila Märkjärvi Työn voimavarat /Vuokko Rönkkö Musiikkiterapian mahdollisuudet /Ilpo Ikäheimo Työyhteisön voimavarat vaativassa kasvatustyössä I – III /H-L Ollila Nuoret ja huumeet / Kari Matela Voimauttava valokuvaus /Miina Savolainen Lapsen suru ja itsetuhoinen käyttäytyminen /Olavi Louheranta Keskusteleva päätösseminaari / näkökulmia kouluasioihin

4 VOITTO Lastensuojelutyön verkoston ja keskustelufoorumin laajentaminen koko Pohjois-Suomen alueelle 2.Täydennyskoulutustarpeiden kartoittaminen 3.Ajankohtaisseminaarit ja koulutuspäivät

5 VOITTO Koulutukset suunnitellaan tehdyn kyselyn perusteella ja sisältö kohdentuu perhetyöhön ja ammatilliseen täydennyskoulutukseen lastensuojelutyössä toimiville. Aamukahvitilaisuudet toimivat foorumina alueen lastensuojelutoimijoille. Yhteistyön tiivistäminen lastensuojelutoimijoiden kesken; julkinen, yksityinen ja kolmas sektori. Sijaisperheiden rekrytoinnin tukeminen ja koulutuksien vahvistaminen. RKO:n asema alueellisena lastensuojelualan koulutuksen tarjoajana vahvistuu. Haettu VOITTO IV rahoitusta.