Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Helluntaiseurakuntien lapsi- ja perhetyön kehittämishanke, joka käynnistyi vuonna 2008. Hankkeen tavoitteena on vahvistaa lapsi- ja perhetyötä, koota.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Helluntaiseurakuntien lapsi- ja perhetyön kehittämishanke, joka käynnistyi vuonna 2008. Hankkeen tavoitteena on vahvistaa lapsi- ja perhetyötä, koota."— Esityksen transkriptio:

1

2 Helluntaiseurakuntien lapsi- ja perhetyön kehittämishanke, joka käynnistyi vuonna 2008. Hankkeen tavoitteena on vahvistaa lapsi- ja perhetyötä, koota valtakunnallisia toimijoita ja koordinoida yhteistoimintaa.

3  kiinnittää huomion lapsi- ja perhetyöhön  etsii, tukee ja varustaa lapsityöntekijöitä  luo valmiuksia perhetyöhön  sitouttaa päättäjiä lapsi- ja perhetyön kehittämiseen  kohdistaa evankelioinnin painopistettä lapsiin ja perheisiin.

4 Vuosina 2008-2009  vierailtiin yli sadassa seurakunnassa ja kartoitettiin lapsi- ja perhetyötä seurakunnissa  valtakunnallisia, maakunnallisia ja paikallisia lapsi- ja perhetyön koulutuspäiviä, seminaareja ja teematilaisuuksia

5 Vuosina 2008-2009  useita julkaisuja

6 Parasta lapsille -keräys 2010 Valtakunnallinen keräys lapsi- ja perhetyön tukemiseksi Keräystavoite 80.000 euroa

7 Tarve 1 Lasten kasvatus- ja opetussuunnitelman suunnittelu ja kokoaminen eri ikäryhmille 60 % keräyksen tuotosta

8 Tarve 2 Tuetaan lapsityön avulla paikkakuntia, joissa hengellinen työ on vähäistä 30 % keräyksen tuotosta

9 Tarve 3 Lapsityötä tekevien yhdistysten ja työryhmien yhteistyön vahvistaminen 10 % keräyksen tuotosta

10 Lahjasi on tärkeä osa kokonaisuutta kun sijoitamme lapsiin ja perheisiin.

11 Kiitos lahjastasi! Seuraa hankkeen etenemistä Ristin Voitto -lehdestä ja internetistä www.parasonedessa.fi Muista hanketta rukouksin! Paras on edessä –vastuutiimi ja toimijat

12


Lataa ppt "Helluntaiseurakuntien lapsi- ja perhetyön kehittämishanke, joka käynnistyi vuonna 2008. Hankkeen tavoitteena on vahvistaa lapsi- ja perhetyötä, koota."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google