Hannunniitun kenttä, Virmuntie 1, Turku

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Toiminta avustavana erotuomarina Toiminta avustavana erotuomarina •Ongelmakohtia: –Perustekniikassa ongelmia (näyttöjä ei osata.
Advertisements

Suomen Palloliiton erotuomarivaliokunta on käsitellyt FIFAsta ja UEFAsta tulleita jalkapallon keskeisiä sääntöjä ja erotuomaritoimintaan muutoksia ja tarkennuksia.
Pallo vaihtaa omistajaa a j e k. o r g ) Estäminen vyötärön alle potkuissa ja aina, kun pallo vaihtaa omistajaa.
Pohjoisenalueen joukkue Eteläalueen joukkue Länsialueen joukkue
TOIMITSIJAKOULUTUS Tiina Pelander.
Tikkurilan Palloseura
JoJo:n tehtävät / Vesa Parttimaa JoJo:n tehtävät Laatukäsikirja s. 13 (
Tervarit Juniorit Juventus 04 Vanhempainpalaveri
Jouluturnaus Rauman Lukko E-03-junioreilla on ilo kutsua Teidät Pyörä-Nurmi jouluturnaukseen Raumalle Turnauksessa pelataan sekä AAA-
Liike ja valppaus p p Ilman palloa, käännöksissä katse parissa
NiceFutis E10 kausi PELITAPA 6VS / Liikkuminen kentällä (oma pelipaikka) Tilanteiden tunnistaminen Syöttöpeli Pelinopeus PELITAITO.
Vihellän aloituksen VierasKoti Vierasjoukkue aloittaa ottelun.
Pelikirja D-tytöt YlöR JOUKKUE Joukkueessa on kenttäpelaajia ja vaihtopelaajia Kaikki pelaajat ovat kavereita Auta kaveria  1. ja 2. kosketus.
FC WILD VALMENNUSLINJA versio 2011/ Harjoitukset Taito, taito ja taito  Nopeudesta ei hyötyä jos ei taitoa, harjoitukset pallollisia Liikkuva.
Kurra 2003 TT-Kulta Turnaus la
AET:n liikkuminen ja liputustekniikka
1. 5v2 pallonhallinta + prässi + tilanteenvaihto
Sääntötietoutta.
Suomen Jääkiekkoliitto1. KUNNIOITA PELIÄ MATKALLA KOHTI REILUMPAA URHEILUA Suomen Jääkiekkoliitto2.
ELENIA CUP Piispala & JJK05. KENTTÄ 1KENTTÄ 2KENTTÄ 3KENTTÄ 4 PERJANTAIKILPAHAASTAJA (yhd. 2-3) JJK - SJKJJK puna - SJKJJK sini -
FC HALIKKO P07-turnaus Otteluohjelma Paikka: Hippo-arena KHT, Halikko (kolme kenttää) Alkaen: Klo 10:00 Liiga-taso: kuusi joukkuetta Ykkös-taso:
P04 P03 P05 klubitalo Uimahalli P.
TOIMITSIJAT Ajanottaja Pöytäkirjanpitäjä
E-Kinkunsulatusturnaus Raksila 2, Oulu.
JäPS PELIFILOSOFIA 5v5 Puolustuspeli: Hyökkäyspeli:
JäPS PELIFILOSOFIA 7v7 Puolustuspeli: 2 – Hyökkäyspeli:
Alkulämpö Hyökkääjä etenee pallon kanssa rauhallisella vauhdilla pienin kosketuksin katse koko ajan valmentajassa. Valmentaja pitää huolen että leuka pysyy.
Ohjeistus Copa Del VJS toimintaan Copa Del VJS 3v3.
TERVETULOA FC POHU T00 HAASTE- JA HARRASTETURNAUKSEEN! LA-SU PITÄJÄNMÄEN TEKONURMI Pelitapa: Haaste 9v9, harraste 7v7, puolikas kenttä,
RaKen ja JoKin T99-02 joukkue järjestää aikuisharrasteturnauksen LA klo , Tervetuloa! Pelitapa ja aika (Järjestävä joukkue pidättää.
PORVOO.  Syyslämäriturnaus järjestetään kuudelle A-tasoiselle joukkueelle  Turnauksen alkusarja pelataan kahdessa 3:n joukkueen alkulohkossa.
Treenin nimi ja tavoite: lämmittely
HauPa HYVÄ ASENNE NÖYRYYS JA SITKEYS ROHKEUS JA ITSELUOTTAMUS
FC HONKA - XX Toimintasuunnitelma Kausi FC HONKA - XX Toimintasuunnitelma 1.Pelaajat Pelaajaluettelo 2.Valmentajat Valmentajat/Yhteystiedot 3.Joukkueenjohtaja.
Alkuverryttely – Makke 5 min Matti & Tom tekevät seur harjoituksen kentät valmiiksi.
T YTÖT 00 ALOITUSPALAVERI KAUDELLE Jäähallin kokoustila.
PalloviestiV3+ Muodostakaa jono ja kuljettakaa palloa päänne päälle jonon ensimmältä jonon viimeiselle ja palauttakaa pallo ensimmäiselle kuljettaen sitä.
NJS PELIKIRJA 9v NJS (Mikko Manninen)
HyPS P06 Joukkueen omat säännöt 1. 2 Säännöt Kannustamme reilusti ja rehdisti kaikkia, emme arvostele toisten suorituksia Kiusaamissa ja häiriökäyttätymisissä.
Ohjeistus VJS Talvi-Liiga toimintaan VJS Talvi-Liiga 4v4.
FC POHU NAISET HARRASTETURNAUS LA PITÄJÄNMÄEN TN
PELINOHJAAJAKOULUTUS. Pelinohjaaja Valioerotuomari Erotuomarikokelas Piirin erotuomaritoiminta Liiton erotuomaritoiminta Pelinohjaaja toimii alle 12 –vuotiaiden.
2016.  Turnauspäivä ja aika: Lauantai  Ensimmäiset pelit molemmissa ikäluokissa ja tasoissa alkavat klo 11  Paikka: Astrum Stadion, Halikontie.
2016.  Turnauspäivä ja aika: Lauantai  Ensimmäiset pelit molemmissa ikäluokissa ja tasoissa alkavat klo 11  Paikka: Astrum Stadion, Halikontie.
Korpilahden Martti En -03 KAUSI Sisältö Joukkueen ja vanhempien pelisäännöt Joukkueen Toimintasuunnitelma 2014 Joukkueen maksut Lisenssi asiat Varainhankinta.
Vihellän aloituksen VierasKoti Vierasjoukkue aloittaa ottelun.
P07 WARASTO-Turnaus Hippo-areena KHT, Halikko Lauantaina
Alkulämpö Hyökkääjä etenee pallon kanssa rauhallisella vauhdilla pienin kosketuksin katse koko ajan valmentajassa. Valmentaja pitää huolen että leuka pysyy.
Pelitavan pääpiirteet 8v8
1v1 harjoitteet. 1v1 kuljettaminen ja kääntyminen Lähtee valmentajan syötöstä. Pelaajat kisailevat pallosta ja pyrkivät tekemään maalin kumpaan tahansa.
Syysturnauksessa pelataan kilpa- ja haastesarja alla olevien otteluohjelmien mukaisesti Kilpasarjassa pelaavat: Ylämyllyn Yllätys, MP Sininen, LAUTP kilpajoukkue,
07 – Vanhempainilta Kauden avaus Kiekko-Vantaa Itä Ry.
INFOKIRJE OSALLISTUVILLE JOUKKUEILLE
Jalkapallo Aapo Manni.
Uefa B Lopputyö Jussi Riikonen Teema Hyökkäys Pelinavaaminen
SaTu tehtävät Juniori Hermes.
Vanhempainkokous.
TI-TU Tilastointi ja tulospalvelukoulutus Syyskuu 2017
PELIN IDEA.
Harkkapeliturnaus Halikossa lauantaina INFO!
Salibandy Niko Malm.
ammattiin AKTIIVISESTI PORVOOLAINEN KEILAPALLO
MVLT-KOULUTUKSEN AIHEET
HARRASTE- JA SENIORISÄÄNNÖT
Taitokouluharjoitteet tammikuu 2015
Hyökkääminen/ Oman maalivahdin avaus
Lukkarin taktiikka omat vahvuudet/heikkoudet joukkueen pelitapa
Jalkapallo.
HIFK HERRASMIESTEN KEVÄTTURNAUS-INFO [versio 0.1]
FC Viikingit P-09 järjestää perinteisen syysturnauksen
Esityksen transkriptio:

Hannunniitun kenttä, Virmuntie 1, Turku Mik-Mak Cup 10.5.2014 Hannunniitun kenttä, Virmuntie 1, Turku Infopaketti

Turnauksessa noudatettavat säännöt Turnauksessa on voimassa Palloliiton Kaikki Pelaa Säännöt 2014. Pelin kannalla oleelliset kohdat alla: Pelaajien lukumäärä 4 + maalivahti Ei paitsioita Vaihdot ovat edestakaiset ja lentävät. Maalivahti voi avata pelin mistä tahansa osasta rangaistusaluetta. Vastustajien on oltava aloituspotkuissa, vapaapotkuissa, kulmapotkuissa ja rangaistuspotkussa vähintään 5,5 metrin etäisyydellä pallosta. Hyökkäävän joukkueen pelaajat peruuttavat aina puoleen kenttään, kun on maalipotku/-heitto tai kun maalivahdilla on pallo käsissään torjunnan jälkeen Ei vapaapotkua maalivahdille palautuksesta Rajaheiton tilalla on rajasyöttö tai kuljetus peliin. Rajasyötöstä ei voi tehdä suoraan maalia. Vastustajajoukkueen on oltava vähintään 5 metrin etäisyydellä suorituspaikasta. Pelaaja voi syötön sijaan myös lähteä itse kuljettamaan. Joukkue saa ottaa kentälle yhden lisäpelaajan, kun vastustaja johtaa vähintään viidellä (5) maalilla. Etu menetetään eron vähentyessä kahteen (2) maaliin.

Turnausalue 3 kenttää, 2 tekonurmella ja 1 hiekalla Buffetalue jossa: Arpajaiset Ensiapupiste Vesipiste Otteluohjelma ja Tulostaulu Huoltorakennus jossa WC ja pukukoppia Pallotutkakisa vapaalla hiekkakenttäalueella Parkkeeraus viereisen koulun pihalla. Rauhoitetaan kentän vierus järjestäjille.

Muutama käytännön asia Pelit 1x25 minuuttia Pelien välissä 5 minuutin vaihtoaika. Ollaan valmiina kun tullaan peliin ja poistutaan ripeästi ottelun loputtua. Pelien jälkeen nopeat kättelyt ja huudot sekä vihreiden korttien jako. Peleissä valmentaja kertoo tuomarille vihreän kortin pelaajan. Viimeisen pelin jälkeen joukkue saapuu Buffet alueelle palkittavaksi. Joukkueen turnauksen Tsemppari palkitaan Tsempparipatsaalla. Valmentaja kertoo pelaajan nimen sekä palkitsemisen perusteen, järjestäjä luovuttaa palkinnon pelaajalle. Alueella on potkukisa pallotutkalla. Turnauksen 3 kovinta potkijaa palkitaan pokaalein. Nämä palkinnot jaetaan joukkueen palkitsemisen yhteydessä. Monipuolisesta buffetista löytyy juotavaa sekä makeaa ja suolaista naposteltavaa, nälän hillitsemiseksi tarjoamme kuumia Hot-Dogeja.

Otteluohjelma

TERVETULOA!