Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

HIFK HERRASMIESTEN KEVÄTTURNAUS-INFO [versio 0.1]

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "HIFK HERRASMIESTEN KEVÄTTURNAUS-INFO [versio 0.1]"— Esityksen transkriptio:

1 HIFK HERRASMIESTEN KEVÄTTURNAUS-INFO [versio 0.1]
Väinämöisen kenttä La JOUKKUEENJOHTAJAPALAVERI klo 14:45 OTTELUT klo 15:30 – 19:30 Mukaan vielä: Arpajaiskirje

2 TURNAUKSESTA - YLEISTÄ
Turnauksen järjestäjänä toimii HIFK KKI-35/40 ja sillä on piirin turnauslupa (Yhteyshenkilö Pami Aalto, , 12 joukkuetta, kolme lohkoa, yksinkertainen sarja + 1 sijoitusottelu Alkulohkon sijoitukset ratkeavat tasapistetilanteessa ensin keskinäisen ottelun, sen jälkeen maalieron, tehtyjen maalien ja ratkaisemattomassa tapauksessa arvan perusteella. Mitaliottelut ratkaistaan tasapelien tapauksissa rangaistuspotkuin (3-3). Ottelut tuomitsevat HEK:n tuomarit tai erotuomariakatemian tuomarit ja niihin sovelletaan SPL:n KKI50, ”aikuisten pienen kentän” sääntöjä. Pelialue on 40x60m ja merkitty kiinteillä keltaisilla merkinnöillä. Peliaika 1 x 25 min, vapaat vaihdot Kentän pukuhuoneet (2 kpl) ovat yhteiskäytössä. Järjestäjä ei voi vastata mahdollisista katoamisista. Kaikki pelaajat ja osallistuvat joukkueet vastaavat omasta vakuutusturvastaan, osallistuvat omalla riskillään turnaukseen ja sitoutuvat noudattamaan SPL:n ja järjestäjän määräyksiä ja ohjeita Ellei muuta sovita, aloittaa kotijoukkue aina pelin ja hyökkää Väinämöisenkadun suuntaan. Kentät on numeroitu etelästä 1-2-3

3 TURNAUSALUE – TERVETULOA!
MECHELININKATU ARKADIANKATU HIETANIEMENKATU HIETAKANNAKSENTIE VÄINÄMÖISENKATU 2 3 1 KJ Hyök 1 2 KJ Hyök KJ Hyök Käynti kentälle nuolten kohdalta. Pukuhuoneet merkitty ”1” ja ”2”. ”§” tarkoittaa turnaustoimisto/tulospalvelua. Käytössä on pelkkä kadunvarsipysäköinti eli tule julkisilla. Puistopysäköinti on ehdottoman kielletty!

4 ALKULOHKOT LOHKO A LOHKO B LOHKO C GN-UKOT HIFK KKI35 AC StaSi HIFK KKI50 HPS FC FC LePa Kullervo HJK Töölön Ihme PK-50 FC Pakila PPJ ikis Kukin joukkue jatkaa alkulohkomenestyksen perusteella sijoitusotteluun (1kpl). Kaksi parasta lohkoykköstä pelaavat loppuottelun. Kolmanneksi paras lohkovoittaja menee pronssiotteluun. Sijoitusotteluiden asettelun ratkaisee ensin pistemäärä, sitten mahdollinen keskinäinen ottelu, maaliero, tehdyt maalit ja ratkaisemattomassa tapauksessa arpa. 18:35-19:00 kenttä 1 sija 11 – sija 12 kenttä 2 sija 9 – sija 10 kenttä 3 sija 7— sija 8 19:05-19:30 sija 5 — sija 6 sija 3 – sija 4 sija 1 – sija 2

5 ALKULOHKOT – OTTELUOHJELMA

6 TULOSPALVELU Otteluiden tuomari ilmoittaa tulokset järjestäjälle, joka julkaisee ne joka pelin jälkeen osoitteessa Pyydämme kunkin joukkueen joukkueenjohtajaa jakamaan yo. Cupdom –linkin pelaajilleen, jolloin kukin palaaja voi seurata tuloksia ja sarjataulukoita lähes reaaliaikaisesti MUUTA Turnauskahviossa lauantaina klo 15:00— saatavilla makkaraa (liha/vege), kahvia/teetä, pientä purtavaa ja juotavaa Kotijoukkueet: pyydämme varmistamaan että tarjoatte tuomarille laadukkaan pelipallon ja toisen varalle (ei liian kova, ei liian pehmeä)

7 HIFK HERRASMIESTEN KEVÄTTURNAUS LISÄSÄÄNNÖT JA OHJEET
Ottelut pelataan Väiskille kiinteästi keltaisella merkityllä kolmella 40x60m kentällä. Peliaika on 1x25min ja kaikki ottelut pyritään aloittamaan ja päättämään kutakuinkin samanaikaisesti. Joukkueita pyydetään valmistautumaan ja olemaan valmiina ajoissa! Otteluohjelmaan merkitty kellonaika on ottelun, ei lämmittelyn tai taktiikkapalaverin aloitusaika. Otteluihin sovelletaan SPL:n virallisia aikuisten pienen kentän pelisääntöjä (KKI50, kts. /helsinki/pelitoiminta/ohjeet-saannot-maaraykset/aikuisten-pelisaannot-piirissa). Osallistujia kehoitetaan kertaamaan ainakin kohta "Erityisohjeita aikuisten pienkenttäpeleihin", eli ei paitsiota, yli puolen kentän avaus kielletty jne. Joukkueet voivat jättää mahdollisista erimielisyyksistä kirjallisen protestin turnaustoimistoon välittömästi tapahtuneen jälkeen. Protesti käsitellään järjestäjän asettaman juryn toimesta ennen turnauksen päättämistä. Juryn päätös on lopullinen.

8 Osallistuvat joukkueet
HIFK KKI35, Petteri Leiviskä HIFK KKI50

9 PPJ KKI, Antti Raimovaara, antti.raimovaara@gmail.com 040 4875 190
AC StaSi, Esko Niini

10 GN-Ukot, Kimmo Riite gnistan00-97@hotmail.com 044 264 2295
PK-50 Vantaa, Esa Rintahaka

11 Kullervo, Harri Ollinen, harri.ollinen@gmail.com 0401830636
HJK Töölön Ihme Kullervo, Harri Ollinen,

12 FC Pakila, Mika Galkin FC FC, Niklas Olin mika.galkin@gmail.com
FC FC, Niklas Olin

13 HPS, Vesku Varis, LePa, Seppo Salin, vesku.varis@gmail.com,
LePa, Seppo Salin,

14 Kiitokset kaikille pelaajille ja tuomareille!


Lataa ppt "HIFK HERRASMIESTEN KEVÄTTURNAUS-INFO [versio 0.1]"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google