Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

INFOKIRJE OSALLISTUVILLE JOUKKUEILLE

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "INFOKIRJE OSALLISTUVILLE JOUKKUEILLE"— Esityksen transkriptio:

1 INFOKIRJE OSALLISTUVILLE JOUKKUEILLE
Leppävaara Cup INFOKIRJE OSALLISTUVILLE JOUKKUEILLE

2 Leppävaara cup 22.-23.4.2017 TURNAUS PELATAAN LEPPÄVAARAN UP:N KOLMELLA TEKONURMIKENTÄLLÄ
Leppävaaran urheilupuiston tekonurmikentät: TN 1 (A ja B), TN2 (A ja B) sekä Lepa Areena (Veräjävahti). Urheilupuiston osoite: Vanha maantie 15, Espoo. LePa Areenan osoite: Veräjävahdinraitti 2, Espoo

3 Leppävaara cup 22. -23. 4. 2017 URHEILUPUISTON ALUEELTA ON N
Leppävaara cup URHEILUPUISTON ALUEELTA ON N. 5 MIN KÄVELYMATKA LEPA AREENALLE

4 Leppävaara cup 22.-23.4.2017 SÄÄNNÖT
Turnauksessa noudatetaan Suomen Palloliiton Kaikki Pelaa –sääntöjä 2017: Tarkemmat säännöt löydät turnaussivuilta ja GRO:sta: Turnaussivut: Otteluohjelma, turnausinfoa ja tulospalvelu (GRO):

5 Leppävaara cup 22.-23.4.2017 TURNAUSTOIMISTO, ILMOITTAUTUMINEN, ENSIAPU
Turnaustoimisto sijaitsee Leppävaaran Urheilupuiston Stadionilla, 2 krs. Opasteet paikan päällä. Ilmoittautuminen Joukkueen edustaja ilmoittaa joukkueen turnaustoimistoon järjestäjälle viimeistään 30 minuuttia ennen joukkueen ensimmäistä peliä. Ilmoittautumisen yhteydessä jaetaan diplomit, tsempparipalkinnot ja mahdolliset ruokalipukkeet. Ensiapu Ensiapupiste pienemmille vammoille sijaitsee Stadionin välittömässä läheisyydessä ja se on merkattu näkyvin opastein. Lisäksi kentillä päivystää turnaus- ja ensiapuhenkilökuntaa. Vakavimmissa tapauksissa ottakaa suoraan yhteyttä yleiseen hätänumeroon 112 ja pyytäkää apua osoitteeseen ”Leppävaaran urheilupuisto, Vanha maantie 15, Espoo”.

6 Leppävaara cup 22.-23.4.2017 PYSÄKÖINTI
Autolla turnaukseen saapuvia pyydetään pysäköimään joko Vanha maantie 15 parkkipaikalle tai Leppävaaran uimahallin parkkipaikalle, jonne ajetaan Veräjäpellonkadun kautta. Vanha maantien parkkipaikka on isompi ja ilmainen, eikä pysäköintiä ole aikarajoitettu. Uimahallin parkkipaikka on pienempi, jossa pysäköinti on aikarajoitettu 4h parkkikiekolla. Huom! Alueella liikkuu pysäköinninvalvojat päivittäin. Paikalla on ajo-opasteet parkkipaikoille ja turnaukseen. Jonkin verran parkkipaikkoja löytyy myös Leppävaaran lukion pihasta Veräjävahdin raitin varrelta. Leppävaaran urheilupuistoon pääsee kätevästi myös Leppävaaran juna- asemalta. Kävelymatka on noin minuuttia.

7 Leppävaara cup 22.-23.4.2017 RUOKAILU JA BUFFET
Turnauksessa tarjottava lämmin ruoka/menu: La: makaronilaatikko ja raaste + ruokajuoma Su: kinkkukiusaus ja salaatti + ruokajuoma Lounaan on voinut tilata etukäteen, mutta rajattu määrä lounaslipukkeita on tarjolla myös paikan päällä hintaan 8 €/päivä. Lisätietoja ja lounaslipukkeet turnaustoimistosta. Turnausruokailu tapahtuu ulkona Stadionin välittömässä läheisyydessä, joka on merkattu näkyvin opastein. Huonolla säällä ruokailu tapahtuu sisätiloissa Stadionin 2. kerroksessa. Buffetissa maksuvälineenä käy käteisen lisäksi korttimaksut. Käytössämme on maksupääte joka sisältää lähimaksuominaisuuden.

8 Leppävaara cup 22.-23.4.2017 MUUTA INFOA
Kentän TN1 välittömässä läheisyydessä Leppävaaran Stadionin tiloissa on käytettävissä useita lämpimiä pukukoppeja, pesutilat ja wc:t. Löytötavarat tuodaan turnaustoimistoon, josta niitä voi myös kysellä.

9 Leppävaara cup 22.-23.4.2017 PALKITSEMINEN
Diplomit Kaikki pelaajat saavat osallistumisdiplomin ja joukkue jakaa ne itse pelaajilleen. Diplomit jaetaan joukkueilla ilmoittautumisen yhteydessä. Tsempparipalkinnot Kukin joukkue määrittää itse palkinnon saajan ja jakaa sen itse pelaajalleen diplomien jaon yhteydessä. Tsempparipalkinnot jaetaan joukkueille ilmoittautumisen yhteydessä. Mitalit Sijoitusmitalit jaetaan kunkin sarjan kolmelle parhaalle joukkueelle, joukkuetta kohden 14 mitalia. Pokaalit Jokaisen sarjan voittajalle annetaan pokaali. Sijoille 1 – 3 päässeille joukkueille järjestetään palkintojenjakotilaisuus , joten pyydämme joukkueita saapumaan joukkueenjohtajan/valmentajan johdolla viimeisen ottelun jälkeen Stadionin eteen. Samalla valmentajat voivat jakaa tsempparin omalle joukkueelleen.

10 Leppävaara cup 22.-23.4.2017 PALKITSEMINEN
Vihreät kortit Erotuomari palkitsee kunkin ottelun jälkeen kummastakin joukkueesta yhden pelaajan Fair Play -kortilla eli ns. vihreällä kortilla, jolla saa buffetista pienen palkinnon.

11 Leppävaara cup 22.-23.4.2017 MUUT PALVELUT JA AKTIVITEETIT TURNAUSALUEEN LÄHEISYYDESSÄ
Kauppakeskus Sello Leppävaaran Urheilupuisto on erittäin monipuolinen sekä kesä- että talviurheilukeskus Skeittipuisto Angry Birds-puisto Uimahalli ja maauimala /Uimahallit/Leppavaara Seikkailupuisto Huippu Kuntorata (valaistu 5,4 km)

12 Leppävaara cup 22.-23.4.2017 EROTUOMARIT
Turnauksessa toimivat EEK:n tuomarit.

13 Leppävaara cup 22.-23.4.2017 TURNAUS SOMESSA
Leppävaara Cup 2017 somessa: Facebook sivut: Sivusto on ”suljettu ryhmä”, jossa voidaan jakaa mm. turnauskuvia. Kuvien yhteydessä käyttäkää hästägiä: #leppävaaracup2017 Jakakaa sivustoa myös vanhemmille. Virallinen informaatio jaetaan kuitenkin turnaussivustolla ja tulospalvelussa!

14 Leppävaara cup 22.-23.4.2017 KIITOS & TSEMPPIÄ PELEIHIN!
Kiitos kun osallistut meidän turnaukseemme. Tehdään turnauksesta yhdessä viihtyisä, menestyksekäs ja pelaajille ikimuistoinen tapahtuma. Toivotamme teidät lämpimästi Tervetulleeksi! Turnausterveisin Leppävaara Cupin 2017 turnaustiimi: Jussi Ahola (P07) Minna Arala (P06) Henrik Holmberg (P06) Raisa Hänninen (P06) Janne Keränen (T07) Krista Laaksoharju (T06) Kerkko Ruuskanen (P06) Tuomo Tuominen (T06) Jussi Kytösaho (GRO)


Lataa ppt "INFOKIRJE OSALLISTUVILLE JOUKKUEILLE"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google