Treenin nimi ja tavoite: lämmittely

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Omalla ajalla tehtäviä harjoituksia
Advertisements

B – TYTÖT Miesvartiointi
Coerver harjoitus 1: Pallonhallinta
Toiminta avustavana erotuomarina Toiminta avustavana erotuomarina •Ongelmakohtia: –Perustekniikassa ongelmia (näyttöjä ei osata.
TAPAUS 1 • Joukkueen A pelaaja kuljettaa renkaan siniviivan yli keskialueelta omalle hyökkäysalueelleen. Mitä tuomari tekee?
Taitokouluharjoitus Pääteema: 1 v 1 puolustaja selässä Ryhmä:
Pelin suunnittelu Antti-Jussi Lakanen Nuorten peliohjelmointi 2009 /
Ottelutapahtuma- tutoroinnin -nostot 2011 Marko Viitanen.
Liike ja valppaus p p Ilman palloa, käännöksissä katse parissa
FC Jazz D12 Harjoitussuunnitelma Jakso 4
Vihellän aloituksen VierasKoti Vierasjoukkue aloittaa ottelun.
Pelikirja D-tytöt YlöR JOUKKUE Joukkueessa on kenttäpelaajia ja vaihtopelaajia Kaikki pelaajat ovat kavereita Auta kaveria  1. ja 2. kosketus.
FC WILD VALMENNUSLINJA versio 2011/ Harjoitukset Taito, taito ja taito  Nopeudesta ei hyötyä jos ei taitoa, harjoitukset pallollisia Liikkuva.
Järjestäytynyt lähtö vaihe I
Internal Use Only KERTAUSKURSSI Internal Use OnlyLINJAUKSETEROTUOMARIVIRHE: Kun erotuomari toteaa tehneensä ottelun kuluessa pelisääntöjen.
1. 5v2 pallonhallinta + prässi + tilanteenvaihto
T99 Salamatytöt Kausi Kyselyn tuloksia Todella vähän palautettuja, 16kpl 30:stä Tulokset tukevat tämän hetkistä suuntaa.
KORIPALLON VIRALLISET PELISÄÄNNÖT 2014
KoiPS Maalivahtivalmennuslinjaus.  Maalivahtiharjoittelu aloitetaan Koivukylän Palloseurassa säännöllisesti F9 ikäluokan joukkueille.  F9 pojissa ja.
HJK:n Harjoitepankki ja pelikirja
JäPS PELIFILOSOFIA 5v5 Puolustuspeli: Hyökkäyspeli:
JäPS PELIFILOSOFIA 7v7 Puolustuspeli: 2 – Hyökkäyspeli:
JäPS PELIFILOSOFIA 9v9 Puolustuspeli: 2 – Hyökkäyspeli:
Alkulämpö Hyökkääjä etenee pallon kanssa rauhallisella vauhdilla pienin kosketuksin katse koko ajan valmentajassa. Valmentaja pitää huolen että leuka pysyy.
Ohjeistus Copa Del VJS toimintaan Copa Del VJS 3v3.
Harjoituksia Jäähalliin
Maalivahdin sijoittuminen
Oppimistavoitteet F6-F7 -ikäluokissa
Hannunniitun kenttä, Virmuntie 1, Turku
HauPa HYVÄ ASENNE NÖYRYYS JA SITKEYS ROHKEUS JA ITSELUOTTAMUS
Tilanne 1: Hyökkäävän joukkueen pelaaja roikottaa mailaansa ringetteviivan väärällä puolen. Mikäli tulkitaan rikkeeksi (tahallinen: maila jatkaa roikkumistaan.
Organisointi: 3 hlöä yhdessä (polttopalloa): Ohjeet: yksi keskellä ja kaksi heittää palloa siten, että keskipelaaja ei saa kiinni. -HUOM: pään yli ei saa.
Alkuverryttely – Makke 5 min Matti & Tom tekevät seur harjoituksen kentät valmiiksi.
NJS PELIKIRJA 9v NJS (Mikko Manninen)
Ohjeistus VJS Talvi-Liiga toimintaan VJS Talvi-Liiga 4v4.
Leikkimaailma ikäisille malliharjoituksia Tommi Hytönen 2015.
NJS PELIKIRJA 7v NJS Pelikirja Mikä on pelikirja? Miksi joukkueilla on pelikirja? Minkälaisia pelikirjoja joukkueilla on? NJS
Harjoitellaan 6 viikon jaksoissa. Jaksojen välissä voi miettiä siirtymistä seuraavaan asiaan tai kerrata vanhaa. 1. Jakso Viikot marras-joulukuu.
U15 Alueleiriharjoitteita. Pallonhallinta Max 3 kosketusta > 5 syöttöä aikaa murtautua maalintekoon porttien läpi Tilanteenvaihto Laitaan ohjaaminen /
MVLT-KOULUTUKSEN AIHEET 1. MAALIVAHTIPELIN PERUSTEET 2. PELI LUONNE LUISTELU 3. OPPIMINEN 4. PELIKÄSITYS 5. MAALIVAHDIN TEKNISET- JA LAJITAIDOT 6. PELIASENTO.
Vihellän aloituksen VierasKoti Vierasjoukkue aloittaa ottelun.
Alkulämpö Hyökkääjä etenee pallon kanssa rauhallisella vauhdilla pienin kosketuksin katse koko ajan valmentajassa. Valmentaja pitää huolen että leuka pysyy.
Pelitavan pääpiirteet 8v8
PHSB PELIKIRJA PELITAPA  AKTIIVINEN  PYRITÄÄN VOITTAMAAN 1-1 TILANTEET  KOKO KENTÄLLÄ PALLONRIISTOIHIN PYRKIVÄ JA PELIÄ NOPEASTI KÄÄNTÄVÄ TAPA.
♣♦♥♠ NT VÄRINKÄSITTELYN PERUSTEITA Kirjan sivut ja ♣♦♥♠ NT 1Bridgen peruskurssi 2. oppitunti.
1v1 harjoitteet. 1v1 kuljettaminen ja kääntyminen Lähtee valmentajan syötöstä. Pelaajat kisailevat pallosta ja pyrkivät tekemään maalin kumpaan tahansa.
STARTTIKOULUTUS MAALIVAHTIPELISTÄ Meidän Peli.
Jalkapallo Aapo Manni.
Tilanne 1: Hyökkäävän joukkueen pelaaja roikottaa mailaansa ringetteviivan väärällä puolen. Mikäli tulkitaan rikkeeksi (tahallinen: maila jatkaa roikkumistaan.
Uefa B Lopputyö Jussi Riikonen Teema Hyökkäys Pelinavaaminen
KORIPALLON VIRALLISET PELISÄÄNNÖT 2014
Pelinopeus Salibandyn MM-kisat 2010 Hartwall Areena, Helsinki
MPS Havainnointi Pelaajan tulee havainnoida:
LIPPUPALLODEMO 90min.
Huuhkaja- ja Helmaripäivien pääteemat
SÄÄNTÖJÄ.
HYÖKKÄYKSEN NUMEROINTI
P05 ja P06 toimintasuunnitelma
ORGANISOINNIN PERUSTEET
FJK -06 PELIMUOTO 8 VS 8 PELITAPA 3 – 1 – 3 / Tasapaino koko kentällä
U15 Alueleiriharjoittelu
ammattiin AKTIIVISESTI PORVOOLAINEN KEILAPALLO
Tikkurilan Palloseura valmennusohjeistus ja pelitapa 5v5, 8v8, 11v11
Huuhkaja- ja Helmaripäivien pääteemat
STARTTIKOULUTUS MAALIVAHTIPELISTÄ
Taitokouluharjoitteet tammikuu 2015
Hyökkääminen/ Oman maalivahdin avaus
Pelaaja profiilit ja ohjeita pelipaikoille
Kaveritaidot.
Coerver harjoitus 1: Pallonhallinta
Esityksen transkriptio:

Treenin nimi ja tavoite: lämmittely pvm: 11.6.2012 Treenin nimi ja tavoite: lämmittely syöttö ja liike kaverin kanssa, 5 min Organisointi: Kaksi viivaa tai törpöt linjaksi Ohjeet: Syötellään toiselle eteenpäin. Päädyssä käännytään takaisinpäin. Avainasiat: Terävä syöttö toiselle eteen. 1. Kosketus pallo pelattavaksi Muuta: Mikäli jaloilla aluksi vaikeaa, Tehdään ensin käsin, jotta liike eteen.

Treenin nimi ja tavoite:. Treeni 1, 10 min: Syöttely neliössä, neliön Treenin nimi ja tavoite: Treeni 1, 10 min: Syöttely neliössä, neliön ulkopuolella/lle,1. pelaaja keskelle ja myös neliön läpi pvm: 11.6.2012 Organisointi: 4 hlöä yhdessä: tehdään tötsistä neliö. Jokaiselle välille yksi pelaaja. Riittävästi palloja saataville, alussa esim. keskelle neliötä. Ohjeet: VAIHE 1: Pelaajat syöttävät oman viivansa suuntaisesti toiselle. -Toinen liikkuu siis vastaanottamaan palloa oman viivansa mukaisesti neliöstä (neliön ulkopuolella). -Syöttösuunta aluksi myötäpäivään ja sitten vastapäivään vaihtaen valmentajan pyynnöstä. -1. kosketus palloon, jotta saa pallon itselleen pelattavaksi ja syötettäväksi eteenpäin, neliön mukaisesti. VAIHE 2: kun vaihe 1. toimii hyvin, 1. laitetaan keskelle ja kolme muuta pysyvät neliön sivuilla -syötöt neliön läpi tai neliön ulkopuolella. -keskellä oleva yrittää ottaa pois Vaihe 1. Vaihe 2. Avainasiat:syöttöön liikkuminen (palloton) terävä syöttö (pallollinen) ja syötön vastaanotto (palloton). Pitää liikkua, jotta voi syöttää. Pallo haltuun ja syöttö seuraavalle. Pyritään pitämään aktiivista liikettä. Hyvä korostaa sisäsyrjäsyötössä tukijalka ja terävä syöttö. 1. kosketus; pallo itselle. Muuta:

Treenin nimi ja tavoite: Treenin nimi ja tavoite: Treeni 2, 20 min: Pelin avaaminen ja pelaaminen syvyyteen 'pelitilanteessa' 2 vs 1. pvm: 11.6.2012 Organisointi: Tehdään LYHYT pelikenttä valmiiksi ja molemmissa päissä maalit. Yksi menee maalivahdiksi avaamaan peliä (vaihdetaan joka kerta). Kaksi pelaajaa (vaihdetaan joka kerta) ovat avauksessa ottamassa palloa vastaan. Keskialueelle yksipuolustajaksi (vaihdetaan joka kerta). Valmentaja menee vastustajan maalille ja liikkuu sille puollelle mihin pallo avataan. Valkku Ohjeet: hyökkäyspäässä ei maalivahtia, mutta maaliin! Pelin avaaminen maalivahdin toimesta joko jalalla tai keilaamalla käsin. -Maalivahti avaa pelin syöttämällä TERÄVÄN syötön tai KEILAAMALLA joko VASEMMALLE TAI OIKEALLE (ei keskelle) -Syötön saanut hyökkäävä pelaaja 1. kosketus eteenpäin pelattavaksi ja lähtee kuljettamaan palloa linjaa pitkin ylös (EI KESKELTÄ) -Palloton hyökkääjä lähtee tukemaan hyökkäystä liikkuen ylös (omaa linjaansa pitkin). -Puolustaja lähtee puolustamaan kun pallo on pelissä. -Hyökkääjä syöttää ennen kuin puolustava pelaaja tulee kiinni TERÄVÄN syötön valmentajalle. Valmentaja 1–2 kosketusta ja syöttö takaisin jommallekummalle hyökkääjistä -Kaksi hyökkääjää liikkuvat ohi puolustajan ja valmentajan syötöstä maali. Avainasiat: tärkeää korostaa TERÄVÄÄ syöttöä avauksessa. LIIKETTÄ linjaa pitkin. TERÄVÄÄ SYÖTTÖÄ valmentajalle (syvyyteen) ja LIIKETTÄ syöttöön, minkä valmentaja antaa ja toki maaliii-iii. Muuta: