Jäsenhankinta 2015.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
LÖYDÄ OMA TAPASI AUTTAA Osaa auttaa, osaa pelastaa.
Advertisements

LÖYDÄ OMA TAPASI AUTTAA Punaisen Ristin viikko Osaa auttaa, osaa pelastaa.
SOME Eli sosiaalinen media ja lähinnä sitä Facebook Roast.
Varainhankinnan uusi aikakausi!
OPPIMINEN JA OPETUS / DIDAKTIIKAN KURSSIN WIKITENTTI
Ystävän avulla apua yksinäiseen arkeen
Onko yhden ihmisen teoilla merkitystä?
Tyky-Kuntoseteli+ Liikuntaan ja kulttuuriin Tyky-Kuntoseteli+ on työnantajasi tarjoama verovapaa työsuhde-etu. Työnantajallesi on tärkeää, että olet kokonaisvaltaisesti.
Käyttöohje: Kuinka luoda uusi tapahtuma. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Mannerheimin Lastensuojeluliitto. MIKÄ MLL? • Valtakunnallinen järjestö, joka toimii lasten, nuorten ja lapsiperheiden oikeuksien ja etujen hyväksi •
Rasisminvastainen viikko
Sauna Contact Point Finland Miksi Cannes Lions? • Jos-et-ole-siellä-et-ole-olemassa -tapahtuma • Maailman mielipidemanipulaattorit ja mainosalan.
Punaisen Ristin kansainvälinen nuorisotoiminta
Nuorten vapaaehtoisten rekrytointi
Bensan hinta Hyvää päivää, Olen kuullut ennustettavan, että bensan hinta saattaa syksyyn mennessä nousta litralta jopa € 1,90 :een.
Tervetuloa seniori- opettajaksi!
Järjestö- ja nuorisotiimi Vapaaehtoisen rooli Punaisessa Ristissä.
Tunnemmeko jäsenemme? Järjestöpäivät Etappi 1: Rekrytointi.
Klikkaa Työkalut ja Mobile Properties. Sender id = Puhelinnumero, jolta lähetetään ja jolle vastaussanoma palautuu. Password = Operaattorilta saatu palvelun.
Suunta 12˚ Miten lisään ilmoittautumisen Polkuun? Ohje Suunnanantajalle.
Lastenneurologisen kuntoutuksen yhdistys - förening för barnneurologisk habilitering ry 35 vuotta Asiantuntijuutta ja kokemusta lasten neurologisesta kuntoutuksesta.
Käyttöohje: Kuinka luoda käyttäjätili. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Punainen Risti on valtioiden valtuuttama järjestö
Jäsenyys 2012 Varainhankintatiimi Jäsenyys 2011 Miksi jäseniä? Jäsentavoitteet Mitä jäsenyys on? Jäsenmaksut ja niiden jako Jäsenedut.
Käyttöohje: Kuinka ilmoittautua tapahtumaan. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Kasvatamme uutta auttajien sukupolvea Suomen Punainen Risti Lasten turvallisuuden edistäminen SPR:ssä.
Rotarien jäsenyydestä ja pysyvyydestä
LÖYDÄ OMA TAPASI AUTTAA Sydäntalvi – Suomen sydämellisin valmiusharjoitus Lauantaina klo
Punaisen Ristin nuorisotoiminta
OPPIMINEN JA OPETUS / DIDAKTIIKAN KURSSIN WIKITENTTI.
Käyttöohje: Kuinka lisätä käyttäjä ryhmääsi. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Polun pyöreä pöytä Eero Tuomenoksa Polku Eero Tuomenoksa Ohjelma 18:00 Polun tämän hetken tilanteen esittely 18:50 Polun kehityssuunnat.
Avainvapaaehtoisten polku Projekti Avainvapaaehtoisten polku Projektin tarkoitus Selkeyttää ja parantaa Suomen Punaisen Ristin avainvapaaehtoisten.
Sinä. Juuri sinä voit vaikuttaa siihen Sinä voit vaikuttaa siihen, että apua saadaan mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti siellä missä sitä tarvitaan.
Tärkeää tietoa punaisen ristin käytöstä
Punaisen Ristin nuorisotoiminta Havaintoja jäsenkysely 2012:n pohjalta
Suomen Latu Liity – se kannattaa. Suomen Latu on ulkoilun kattojärjestö Suomen Latu on retkeilyn edistäjä, ulkoilun asiantuntija ja kaikille avoin järjestö.
1 SSTL Puhtausala ry – TOIMIALAN KEHITTÄJÄ. SSTL Puhtausala ry Vuonna 1970 perustettu puhtausalan neuvonta- ja koulutusjärjestö. Yleishyödyllinen ja puolueeton.
Käyttöohje: Kuinka löytää osasto/piiri. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Rasisminvastainen viikko
Käyttöohje: Kuinka liittyä osastoon. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Käyttöohje: Kuinka liittyä ryhmään. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Makupaloja monikulttuurisuudesta 2015 Makupaloja monikulttuurisuudesta Suomen Punainen Risti.
Lisämääre, esim. piirin/osaston nimi, 1 ILOA YSTÄVYYDESTÄ, ILOA AUTTAMISESTA Ystävänpäivä 2016.
Punainenristi.fi/jasen Jäsenhankinta Punainenristi.fi/jasen Jäsen – vaikka periaatteesta Jäsenyys on tapa ottaa kantaa järjestömme arvojen ja tavoitteiden.
Ulkoile | Osallistu | Vaikuta Suomen Latu on ulkoilun kattojärjestö ‣ Suomen Latu on retkeilyn edistäjä, ulkoilun asiantuntija ja kaikille avoin järjestö.
Toimiva yhdistys ja sen haasteet Eija Eloranta projektipäällikkö Turun yliopiston Brahea-keskus
Punaisen Ristin kummiluokkatoiminta
Uusien jäsenten rekrytointi Jäsenjohtajakoulutus
HAALARIMERKKI- KOKEILU
Jäsenhankinta 2017.
Rasisminvastainen kampanja
Vaajakosken koulun Vanhempainyhdistys Sokkeli ry
Vinkkejä sähköiseen viestintään
Kassos ry.
Tervetuloa kirjastoon Suomessa
Mitä väliä? Ketä kiinnostaa?
Mitkä Ovat Eri Valokuvaus Markkinointi-ideoita?
Jäsenhankinta ja –huolto 2018
Ystävänpäivän kampanja 2019 Info vapaaehtoisille
Jäsenhankinta ja –huolto 2018
Suomen Punainen Risti Varsinais-Suomen piiri
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
”Suomen LVI-liitto SuLVI on LVI-alan ammattilaisten verkosto, jonka jäsenenä saat uusimmat uutiset ja vaikutat alaasi. Jäsenyhdistyksen jäsenenä tutustut.
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Yli 6000 jäsentä
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Yli 6000 jäsentä
Jäsenhankinta ja –huolto 2019
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Esityksen transkriptio:

Jäsenhankinta 2015

Jäsen – vaikka periaatteesta Jäsenyys on tapa ottaa kantaa järjestömme arvojen ja tavoitteiden puolesta. Jäsenyys ei velvoita muuhun kuin maksamaan jäsenmaksun. Jäsenenä voit vaikuttaa työhömme toimimalla vapaaehtoisena tai luottamushenkilönä. Jäsenenä saat jäsenetuja ja tietoa avustustyöstämme, mm. Avun maailma-jäsenlehden ja alennusta ensiapukursseista. Punaisen Ristin jäsenenä olet osa turvaverkkoa, joka kannattelee apua tarvitsevia. Omalla paikkakunnallasi ja kauempana.

Miksi jäsenyys on tärkeää? Jäsenet ovat Punaisen Ristin sydän. Me tarvitsemme toimijoita: jäsenet toimivat vapaaehtoisina. vaikuttajia: jäsenet ovat järjestön päätöksentekijöitä. tukijoita: jäsenmaksuilla katetaan toiminnan kuluja. puolestapuhujia: Punaisen Ristin painoarvo yhteiskunnallisena vaikuttajana kasvaa.

Jäsenyysmuodot Vuosijäsen Vuosijäsenmaksu on 20 euroa. Jäseneksi liitytään kalenterivuodeksi. Nuorisojäsen Alle 29-vuotiaille jäsenmaksu on 10 euroa /vuosi. Jäseneksi liitytään kalenterivuodeksi. Ainaisjäsen Ainaisjäsenmaksu on 300 euroa. Perhejäsen Yksi perheenjäsen maksaa normaalihintaisen jäsenmaksun, seuraavat samassa taloudessa asuvat aikuisjäsenet 10 euroa alle 29-vuotiaat 5 euroa

Jäsenhankinta Jäsenhankinnan kolme periaatetta ovat: Pyydä Pyydä uudestaan Pyydä vielä kerran! Henkilökohtainen kontakti on tehokkain tapa saada uusia jäseniä mukaan. Jäsenhankintaa kannattaa tehdä kaikissa kohtaamisissa, kuten tapahtumissa, kursseilla, koulutuksissa. Menkää mukaan paikkakuntanne tapahtumiin esittelemään toimintaanne ja hankkimaan jäseniä. Kertokaa jäsenyydestä myös osaston nettisivuilla ja Facebookissa. Muistathan yhteistyökumppaniemme tarjoamat kanavat. Lisää tietoa ja vinkkejä: rednet.punainenristi.fi/jasenhankinta

Vuonna 2015 jäsenet osallistuvat kolmeen arvontaan Kaikki jäsenmaksunsa maksaneet jäsenet osallistuvat arvontaan. Mitä aikaisemmin jäsenmaksun maksaa, sitä useampaan arvontaan osallistuu. Myös hankkimalla uusia jäseniä, kasvattaa voittomahdollisuuksia. Yksi uusi jäsen on yksi arpalipuke. Mitä useamman jäsenen hankkii, sitä suuremmat ovat voittomahdollisuudet. Arvonta 15.4. kaksi Sokos Hotels – lahjakortti a’ 200 euroa (2 kpl) Arvonta 15.8. Kolmen Kaverin Jäätelöä loppuvuodeksi (2 kpl) Arvonta 15.12. iPad Mini -tabletti (2 kpl) Huom. Jäsenhankkijan nimi ja yhteystiedot tulee ilmoittaa uuden jäsenen tietojen mukana. Arvonnan säännöt: rednet.punainenristi.fi/jasenhankinta Mitä nopeammin maksat ja mitä useamman jäsenen hankit, sitä paremmat voittomahdollisuutesi ovat!

Viisi tapaa liittyä jäseneksi Internetissä: www.punainenristi.fi/jasen Lähettämällä tekstiviestin:JÄSEN NIMESI OSOITTEESI JA SYNTYMÄAIKASI (ppkkvvvv) numeroon 16499. Jäsenmaksu 20 e veloitetaan puhelinlaskullasi. Huom. ainoastaan vuosijäsenille! Jäsenesitteen tai -flyerin lomakkeella. Maksamalla jäsenmaksun tilille: FI0622191800067846. Viestikentässä nimi, osoite ja syntymäaika. Kasvokkain paikallisissa tapahtumissa. Liittyä voi käteismaksulla.

Jäsenhankinnan materiaalit Jäsenflyer (A6, 4 sivua) Rekrytointiin, jaettavaksi tapahtumiin, kursseille jne. Jäsenesite (A5, 24 sivua) Uusille jäsenille, jäsenyydestä ja toiminnasta kiinnostuneille. Jäsenjuliste (A3) Jäsenpostikortti Toivota uudet jäsenet tervetulleiksi Käteiskuittivihko Tilattavissa maksutta verkkokaupasta punaisenristinkauppa.fi Lisää tietoa rednet.punainenristi.fi/jasenhankinta

Jäsenistä huolehtiminen takaa tulevaisuuden Jäsensuhde on kuin mikä tahansa ihmissuhde. Sitä on hoidettava ja huollettava, niin se kestää. Jokainen kontakti jäseneen vahvistaa tai heikentää tunnetta kuuluvuudesta järjestöömme. Kiitä, huomioi, tiedota ja kutsu jäsenet mukaan! Osastojen on mahdollista tilata verkkokaupasta tervetuloa-kortteja, jotka voi postittaa uusille jäsenille.

Jäsenedut 2015 Vaihtuvia jäsenetuja tuotteista verkkokaupasta www.punaisenristinkauppa.fi. 10 % alennus Suomen Punaisen Ristin järjestämästä ensiapukoulutuksesta. 10 % alennus Esperin turvapuhelinpalveluista koskien uusia sopimuksia. Alennusta Suomen Hostellijärjestön majoituksesta ja kansainvälisestä hostellikortista. 30 % alennusta Otavamedian uusista laskuttamattomista lehtitilauksista kotimaahan. Alennusta Hertzin vuokra-autoista maailmanlaajuisesti (varaustunnus CDP 702088) Tietoa järjestön toiminnasta: Avun maailma –lehti 4 kertaa vuodessa. Ajankohtaiset tiedot löydät www.punainenristi.fi/jasenedut Lisäksi piireillä voi olla omia paikallisia ja alueellisia jäsenetuja. Kysy asiaa piireistä!

Näytä, että välität. Liity jäseneksi. Punainen Risti on olemassa, jotta kukaan ei jäisi yksin hädän hetkellä. Tule mukaan ja ole osa koko maailman kattavaa turvaverkkoa. Liity jäseneksi nyt. Liity verkossa: punainenristi.fi/jasen tai Lähetä tekstiviesti JÄSEN NIMESI OSOITTEESI SYNTYMÄAIKASI (ppkkvvvv) numeroon 16499. Viestin hinta 20 €