tuotemarkkinointipäällikkö

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Lillbacka – alustava tarjous Arjen Sankareita Finlandiatalolla.
Advertisements

Tervetuloa eLiiketoiminnan tietoiskuun 1. / / /
Tapahtumaverstas ja tutkimuksen lähtökohdat •Tapahtumaverstas –Perustettu v.2007 (Fregatti Oy Yrityspalveluiden sisar) –Tarjoaa Tapahtumaviestintää.
Kite – Kites – Leija ? Kites - Language Cluster Finland Kites-toimialalla tarkoitetaan tietotekniikan, kielen ja kulttuurin sekä.
1 Exporting Culture – Kulttuuriviennin ammattilainen -valmennus.
ISOverstaan kouskuttamispäivä
Moniverkkoliityntä asiakkaan näkökulmasta
1 Heli Lepomäki Yritysten ja muiden organisaatioiden käyttöön sähköinen työpöytä on jo leviämässä, koska niiden toiminta ja asiakaspalvelu.
Turvallinen ja tehokas kertakirjautuminen webbipalveluihin Pekka Lindqvist
TEKNILLINEN KORKEAKOULU Energiatalous ja voimalaitostekniikka Senerin Syyspäivä Visioita energiamarkkinoista Pekka Pirilä Teknillinen korkeakoulu.
Kohti suunnittelu- ja konsulttialan tulevaisuutta Toimenpide-ehdotuksia Ohjausryhmä TEKES MK.
NCA N ärpes C entral A ntennandelslag -Virtuell Arena Närpes IPTV Palvelu seutuverkossa Kauhajoki
Sensing the Web 2. lokakuuta, 2007Puh: Petteri Hannonen
S ysteemianalyysin Laboratorio Teknillinen korkeakoulu Kimmo Berg Optimointiopin seminaari - Kevät 2005 / 1 Sähköinen kaupankäynti Kimmo Berg.
Ohjaaja: Ville Hentilä, Elisa Oyj Valvoja: Prof. Jukka Manner
Suupohjan seutuportaali –hanke
VoIP-Puhelin • Voice over IP • Tutkittiin jo 1970-luvun lopulla • Ongelmana liian heikko suorituskyky • Innostus heräsi uudelleen luvulla, jolloin.
Mediatekniikan seminaari Paula Sanaksenaho Voice over Internet Protocol Paula Sanaksenaho
TERVETULOA TUOTENÄYTTELYYN !
Mitä? Valtakunnallinen pk-yritysten liiketoimintasuunnitelman laatimisohjelma Yritysjohdon apuväline liiketoiminnan johtamiseen ja kehittämiseen Työkalu.
Novell-kuulumiset Pekka Lindqvist
SOPIMUS PRO: VIESTINTÄMODUULI ”ASIAKKUUKSIEN HALLINTAA JA YHTEYDENPITOA NYKYAIKAISILLA SÄHKÖISILLÄ MENETELMILLÄ” MARLEENA LEHTONEN.
Click to edit Master title style Testing Finnvera Oyj Liiketoimintajohtaja Annamarja Paloheimo.
Erik Fallenius Kevät  Taustaa ◦ Ontologiat  Tavoitteet  Teknologiat ◦ Dojo/AJAX ◦ JSON ◦ SOAP  Projektin kulku  Lopputulos – demo.
Verkko-osuuskunnan ja toteuttajan yhteistyömallit sekä yhteistyön syventämisen mahdollisuudet Jukka Kapela
Tekijä: Työn valvoja: Työn ohjaaja:
Sami Nikula, Stefan Lindström
IP ja Internet puheverkkona
PlugIT-seminaari Työpaja 2, ma 27.10: Kertomus- ja koodistoliittymät ja kansallisten hankkeiden yhteistyö Kertomus(arkisto)rajapinnat, klo.
TIETO- JA VIESTINTÄ- TEKNIIKKA OPETUKSESSA -opettajien täydennyskoulutus Johanna Karppinen Info
Savonia-ammattikorkeakoulu on maakunnan aktiivinen kehittäjä, joka palvelee yhteistyökumppaneitaan kouluttamalla monitaitoisia ja oma-aloitteisia osaajia.
Yhteistyö Varsinais-Suomessa Miksi yhteistyötä Koko toiminta perustuu verkostotyöhön Tehokkaampi toiminta Parempaa asiakaspalvelua.
S Tiedonsiirto ja yhteyskäytännöt tietoliikenteen perusasioita top-down -lähestymistapa ohjelmistotekniikan näkökulma tavoitteena toimivat sovellukset.
Ketterä kehitys käytännössä – TFS & Meteor
Minne menet Microsoft Oy. Ohjelma 09:00-09:15 Avauspuheenvuoro: Juhani Vuorio / Microsoft Oy – Minne menet IE10? 09:15-10:15 HTML5 kehitys,
Tietoyhteiskunnan palveluarkkitehdit ja -rakentajat © 2014 Gofore 1 ePerusteet – tietomalli ja rajapinnat Jarkko Hyöty Opetushallituksen tarjoamien.
Esaimaa.fi Profiilitutkimus Helmikuu Esaimaa.fi-palvelun profiilitutkimus, helmikuu 2009 InterQuest Oy Tutkimuksen toteutus Tutkimuksen tarkoituksena.
1 jouluk-14 Postin tulos jouluk-14 Yritysten logistiikkaprosessien ulkoistaminen yleistyy Sähköinen viestintä nopeassa kasvussa Euroopan.
Suunnitelmia Jyväskylän yliopiston verkkosivuston uudistamiseksi
Esa Ramstadius Jussi Iltanen MTT Agronet portaali.
Ammattikorkeakoulukirjastojen monimuotoinen toimintaympäristö: Rikkaus ja haaste, osa 1 Maija Koponen Rovaniemen ammattikorkeakoulu FinELib kertoo ja kuuntelee:
ECM by SYSOPENDIGIA - APPETITE ©2007 E.S.A. Tietokanta Timo Holm Mika Kilpeläinen.
Diplomityöseminaari : Uudet tietoverkkoteknologiat perinteisen liiketoiminnan vauhdittajina Tekijä: Sami Jaatinen Valvoja: Prof. Raimo Kantola.
HAJAUTTAMISEN IDEAA SEPPO RÄSÄNEN SAVONIA-AMMATTIKORKEAKOULU TERVEYSALA, KUOPIO Ohjelmistotekniikka ja projektinhallinta, 4 op.
VTT - OSAAMINEN RATKAISEE VTT lyhyesti VTT ON PUOLUEETON JA MONIALAINEN ASIANTUNTIJAORGANISAATIO Palveluksessa noin 3000 asiantuntijaa Liikevaihto.
Asiallinen aamiainen Vauhtia myyntiin sähköä markkinointiin Tornio – Kemi Paula Aikio-Tallgren, puheenjohtaja Länsipohjan Yrittäjät.
Mentoreiden verkostoitumisiltapäivä klo
Pk-yritysbarometri, kevät 2015 Alueraportti, Pohjanmaa 1.
S ysteemianalyysin Laboratorio Teknillinen korkeakoulu Mark Mehtonen Optimointiopin seminaari - Kevät 2005 / 1 Tarjontaketjun hallinta ja sähköinen kaupankäynti.
Yrityksen ja projektin esittely
INFRA-ALAN TIETOMALLIOSAAMINEN Tietomallit Mallipohjainen (engl. Model-based) Tiedon käsittelyn soveltamistapa, jossa esim. tuotetta kuvataan.
Sisäinen viestintä Eelis Aaltonen.
Surffailun salat Internet tutuksi. Mikä on Internet? Internet on samaan verkkoon liitettyjen palvelimien, reitittimien, kytkimien, keskittimien ja tietokoneiden.
Yritysesittely Telecom alan kehitys ja trendit Mobiiliteknologiat ja päätelaitteet Palvelualustat Soneran tuotekehitysprosessi.
Verkko-opetuksen laadunhallinta- ja laatupalveluhanke (Vopla) Helsingin yliopisto, Kuopion yliopisto, Lappeenrannan teknillinen yliopisto Verkko-opetuksen.
Onko Suomessa tehty paljon vai vähän? Voitaisiinko tehdä enemmän? Mitä ja miten? Mediastudio ( ) tutkimus, koulutus, kehittämispalvelut erikoistuminen.
SHAMAN-projekti Projektiryhmä Ohjaajat Tilaaja Marko Andersson
SHAMAN-projekti Projektiryhmä Ohjaajat Tilaaja Marko Andersson
LDAP Lightweight Directory Access Protocol. LDAP ja sen rakenne Hakemistopalvelujen käyttöön suunniteltu protokolla Hakemistopalvelu on esim. autentikointitietoja.
Miika Kuusinen LTY/Tietoliikenteen laitos 2003
WILMA 1.0 WTS Oy / JY - Tietotekniikan laitos Jari Pulli Jenni Ristonmaa Timo Salminen Jari Pulli Jenni Ristonmaa Timo Salminen.
Liiketoimintaverkostojen hallintapaneeli HABA 2004: Ahti Kare Antti Mäki Marko Lähde Mika Stenberg Riina Henriksson Teemu Virtanen.
Hakemistopalvelut Aleksi Kaalinpää OH5. Mitä hakemistopalvelut ovat? - Ohjelmistoja, jotka varastoivat ja organisoivat tietoa verkon käyttäjistä ja resursseista.
PALVELUTEHTÄVISSÄ TOIMIMINEN Mitä näytössä näytetään.
Yhdestä kolme Suunnitelmia Jyväskylän yliopiston verkkosivuston uudistamiseksi Katri Lehtovaara & Tarja Vänskä-Kauhanen
Toimittajanäkökulma XDW-tietomalliin Olli Nokso-Koivisto –
Hallinnon kehittämisosasto - Valtion IT-toiminnan johtamisyksikkö 1 Julkisen hallinnon tietopolitiikan kohteita ja yhteentoimivuuden tasot (EIF)
Tieto- ja viestintätekniikka opetuksessa
Hyvän hallinnon ja kyvykkyyksien tärkeydestä digitalisaatiossa
ICT –ympäristön yleiskuvaus
Esityksen transkriptio:

tuotemarkkinointipäällikkö Blanko 98 Tieto- ja televiestinnän liiketoiminnan profiili ja ratkaisut sekä kehitysnäkymät Riitta Funke tuotemarkkinointipäällikkö Riitta.Funke@sonera.fi

Sisältö Sonera-konsernin visio 2005 Mikä Sonera Solutions Oy on ? Selventäviä käsitteitä Mihin intranet palveluja yleisesti käytetään Soneran ratkaisut tehokkaaseen tiedonhallintaan ja viestintään tietoverkoissa Yhdessä enemmän Yhteenveto Tämä on Merja Hiltusen syventävä esitys Tele iNTRA-palveluista. Esityksen sisältö tulee vielä täsmentymään. 7

Sonera-konsernin visio 2005 Sonera on kansainvälisesti tunnettu ja arvostettu suomalainen televiestintäyritys, joka tarjoaa palvelujaan Suomessa ja ulkomailla Soneran liiketoiminnan merkittävin alue on matkaviestintä ja siihen kehittyneillä markkinoilla yhdentyvät data- ja mediapalvelut Sonera ohjaa kehitystä keskeisten osaamis- ja liiketoiminta-alueidensa sekä tietotekniikka-palvelu- ja sisältöliiketoimintojen lähentymiseen ja niiden väliseen palvelujen tuottamiseen

Mikä on Sonera Solutions? Toimii 100 % Soneran tytäryrityksenä On osa Soneraa ja toimii Sonera-brandin alla Henkilökuntaa noin 600 Sonera Solutions Oy vastaa Soneran suurasiakkaista ja niille myytävistä kokonaisratkaisuista Kohderyhmänä on 400 nimettyä suuryritystä (TOP 400) Liikevaihtotavoite vuodelle 1998 1,3 mrd mk

Käsitteitä Intranet Extranet Internet yrityksen sisäinen tietoverkko osapuolet tunnettuja ja luotettavia Extranet yrityksen ja sen sidosryhmien välinen verkko osapuolet tunnettuja, voivat olla epäluotettavia Internet kaikille avoin tietoverkko osapuolet tuntemattomia ja epäluotettavia 9

Internetistä Intranet Yrityksissä on tietokoneet, verkotus sekä runsaasti hallittavaa tietoa Internetin työkaluja ja protokollia yrityksen sisäisen tiedon hallintaan ja julkaisuun !

Mihin intranet-palveluja käytetään ? Henkilökunnan informaatiopankki sisäiset uutiset, ohjeistus tietoa omista tuotteista ja palveluista Muuttuvassa liiketoimintaympäristössä tuoreen tiedon jakamiseen henkilökunnalle tietoa asiakkaista ja yhteistyökumppaneista liitäntä operatiivisiin järjestelmiin

Mikä on Intranetin todellinen arvo organisaatiolle ? Tehostunut viestintä Käytön helppous Kustannustehokkuus Joustavuutta liiketoimintaan =>Parempaa tietoa päätöksenteon pohjaksi => Sitoutunut ja motivoitunut henkilöstö 10

iNTRA-kokonaispalveluratkaisu Intranet-palvelut yrityksen sisäisessä verkossa tapahtuvaan turvalliseen ja hallittuun tiedon julkaisemiseen ja jakeluun Intranet-palveluja kehitetään ammattitaidolla Internetissä hyödynnettävien teknologioiden pohjalta Intranet-palvelujen käyttöliittymä on pääsääntöisesti web-selain

Teknologioita LDAP (Lightweight Directory Access Protocol) WWW, JAVA, Corba H.323 SMTP, POP3, IMAP4 => Standardin mukaiset ja avoimet rajapinnat 13

iNTRA toimintamalli Sonera tarjoaa kehittyvän kokonaispalveluratkaisun lähtien tietoverkkopalveluista asiakastarpeen mukaisesti räätälöityihin sovellusratkaisuihin Ilman omia investointeja ja omien resurssien sitomista Asiakas vastaa Intranet-palvelujen tehokkaasta hyödyntämisestä liiketoiminnassaan - sisältö ratkaisee 11

iNTRA palvelut Ratkaisut Tiedonhallinta Viestintä Tietoverkot LanCare verkonhallita Palvelin- ja työasemahallinta Sovellus- liitännät Tiedonhallinta Hakemisto- palvelu Tietoturva Hakupalvelut Dokumentti Asiakasnäkymät ja raportointi Sähköposti ja kalenteri Vuoro- vaikutteinen tiedottaminen Viestintä IP-puhelu ja Neuvottelu Media Tietoverkot DataNet DataNet DataNet ATM Lan-laitepalvelu Remote Access Operaattoripalvelut

iNTRA yhteistyökumppanit WM-data Faci Oy Hewlett Packard Oy WM-data Consulting Oy Terra Nova Visuals Oy Keski-Suomen MiKo Oy DataKaapeli Oy Yhdessä enemmän 20

Mitä asiakas saa ? Kehittäminen Suunnittelu Ylläpito Rakentaminen PC-ja palvelin infra Intranet sovelluspalvelut Hallinta ja ylläpito Extranet E-com Internet Televiestintä- ratkaisut Verkkoinfra Ylläpito Rakentaminen

Mikä on uutta ja erilaista? Alansa johtavien yritysten verkkottumisen kautta uusi toimintatapa => edelläkävijäratkaisuja, yhdistämällä kunkin yrityksen eritysosaamisalueet => yhdellä sopimuksella kokonaisvaltainen, kehittyvä tieto- ja teletekniikkaympäristö, joka on suunniteltu, toteutettu, hallittu ja ylläpidetään asiakastarpeista lähtien 09/14/98

Yhteenveto Sonera arvoketjussa ylöspäin yritysten liiketoiminnan kehitystarpeista lähtien Vahvaa panostamista omaan tieto- ja teletekniseen kehitystoimintaan, edelläkävijäratkaisuja Toimintatapana verkottuminen asiakaslähtöisesti Yritysten tietotekniikkaympäristöt siirtymässä hajautetusta mallista keskitettyyn malliin

Pekka jatkaa kehitysnäkymistä.. Kysymyksiä ??? Pekka jatkaa kehitysnäkymistä..