Lync Web App Pikaopas: Kokoukseen soittaminen

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Marratech Käyttöohjeita. Ellei bookmarks –listassa ole haluttua palvelinta, osoitteen voi kirjoittaa suoraan osoiteriville:
Advertisements

Kotisivukoulutus Kirjastotalo Metso Osa 2 Kuvan lisäys ja muokkaaminen.
Wikin pikaohje /ut. Kirjautuminen palveluun • Mene osoitteeseen valitse sivun oikeasta yläkulmasta ”Sign.
SkyDrive ja Office Web Apps –sovellusten käyttäminen
Tämän esityksen avulla osaat ladata PAF 5
Valitse sanomapalkissa Ota muokkaus käyttöön,
AT-STARTTI OPPILAAN OPETUSVERKON JA INTRAN PERUSTOIMINTOJA.
PowerPoint MS Office 2013 Diaesityksen luominen
Profiilin ja tietosuoja-asetusten päivittäminen ja käynnistä kurssi painamalla F5-näppäintä tai valitsemalla Diaesitys > Alusta. Valitse sanomapalkissa.
KyläNetti - sivun tekeminen • KyläNetti-sivustoon on luotu valmiiksi esimerkinomainen sivurakenne, jota voi vapaasti muokata • Kaikki sivut eivät ole näkyvissä.
Susanna Plathan1 Bambuser Ohjeet videon tekemiseen
Moodlen ohje opiskelijoille
Äänitehosteiden lisääminen animaatioon j ja käynnistä kurssi painamalla F5-näppäintä tai valitsemalla Diaesitys > Alusta. Valitse sanomapalkissa Ota muokkaus.
Mikä on internet? b Kymmenien tuhansien yhteen liitettyjen tietoverkkojen kokonaisuus b Internetin palvelut ovat ilmaisia - liittymät ovat maksullisia.
Kotisivukoulutus Kirjastotalo Metso Osa 1 Tekstin kirjoittaminen ja muokkaaminen, linkitys.
Microsoft® Lync™ 2010 Web App -koulutus
Microsoft® Lync™ 2010 Ääni- ja videokoulutus
Suomi-Venäjä-Seuran Ankkuri-jäsenrekisteri
Topintupa , mobiilipilotti Blogien käyttöönotto.
Ohje PowerPoint esityksen tekoon
Microsoft® Lync™ 2010 Edustajien koulutus
Valitse sanomapalkissa Ota muokkaus käyttöön,
Valitse sanomapalkissa Ota muokkaus käyttöön,
Microsoft® Lync™ 2010 Vastausryhmä-sovelluskoulutus
Videon pikaopas Videopuhelun aloittaminen 1.Vie osoitin yhteyshenkilön valokuvan päälle ja napsauta kamerapainiketta. 2.Yhteyshenkilösi näyttöön ponnahtaa.
Valitse sanomapalkissa Ota muokkaus käyttöön,
Jakaminen ja yhteistyö
PIKAOPAS LYNCIN KÄYTTÖÖN
Microsoft® Lync™ 2010 Neuvottelut ja yhteiskäyttö Koulutus
Suomi-Venäjä-Seuran Jäsenrekisteriohjelma
Maaseutu.fi on uudistunut -
PowerPoint-esitys OHJE.
AT-STARTTI OPPILAAN OPETUSVERKON JA INTRAN PERUSTOIMINTOJA.
Kuinka tehdä blogi o365:ssä
Lync 2013 for Office 365 -pikaohje
Keskusteluryhmän etsiminen ja keskusteluun liittyminen Voit etsiä ryhmiä, joihin sinulla on pääsyoikeus, käyttämällä Lync-hakua. 1.Napsauta Lyncin pääikkunassa.
Käyttäjäksi kirjautuminen ja kursseille liittyminen 2013
Koulun sähköpostin uudelleenohjaaminen Andreev Alexandeer.
Windows-kaupan Lync-sovelluksen käytön aloittaminen
LUOTTAMUKSELLINEN. Jakelu vain salassapitosopimuksen allekirjoittaneille kumppaneille. Microsoft ei anna suoria tai epäsuoria takuita. © 2012 Microsoft.
Valitse jokin alla olevista luvuista tai napsauta ”seuraava" -painiketta aloittaaksesi web-opas. 1.Kotisivulla liikkuminen?Kotisivulla liikkuminen? 2.Politiikanaloihin.
Pikaopas: © 2013 Microsoft Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Lyncin aloitusnäyttö Lyncin aloitusnäytön vasemmassa osassa on ruutuja, joiden avulla.
© 2012 Microsoft Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Lync-kokouksen ajoittaminen Jos käytät Outlookia, voit ajoittaa Lync-kokouksen käyttämällä Lyncin.
Videopuhelun aloittaminen Osoita Yhteyshenkilöt-luettelossa yhteyshenkilön kuvaa ja napsauta kamerakuvaketta. Yhteyshenkilösi näyttöön ponnahtaa ilmoitus,
Elävöitä esitystäsi kampuskuvilla Valikoima sisältää valokuvia kampuksilta eri vuodenaikoina. Suositus on käyttää muutama kuva/esitys. Suurempi kuvamäärä.
© 2012 Microsoft Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Yhteyshenkilön lisääminen Oma Yhteystietoluettelosi helpottaa yhteydenpitoa, ja sen avulla näet.
…Raportit kuosiin… Näin teet sivunumeroinnin ja sisällysluettelon
OneDrive -palvelussa Suoraan Office ohjelmasta Online
Tietoturvaviikko 2013 Esitys 5/5 Ohje: voit liikkua esityksessä eteen- tai taaksepäin napsauttamalla sivun alareunassa olevaa nuolta Tämän esityksen on.
Ajatuksesta albumiin Digitaalikameran käytön jatkokurssi.
JOPOX Uusi hallinta / Lomaketyökalu. Uuden lomakkeen luonti Lomakkeen rakentaminen alkaa klikkaamalla auki Lomakkeet. Oletusarvoisesti oman joukkueesi.
OFFICE-TUOTTEIDEN KÄYTTÖ RT- TABLETILLA WORD EXCEL POWERPOINT ONEDRIVE.
Sivuston luominen oppilasryhmän käyttöön Matti Lähtevänoja.
Kirjautuminen Opiskelijat kirjautuvat yleensä sisään vieraana. Kirjoita nimesi kenttään ja kirjaudu sisään. Voit kirjautua sisään myös omilla tunnuksilla.
Pedanet –oppilaan ohje Aleksanteri Kenan koulu
Huomautus: Tämä esite on suunniteltu tulostettavaksi. Ennen kuin ryhdyt tulostamaan korttikartongille, tee koetulostus tavalliselle paperille ja varmista,
Microsoft® Office SharePoint® Server 2007 Koulutus
PaikkaOppi Mobiilin käyttöohje
Tehtävä 10.2: Kuvan hakeminen verkosta
Tehtävä 7.2: SmartArtin animointi
Ohje on seuraavassa diassa
Kokeile uutta Celianetiä testiympäristössä
Microsoft SharePointin mukauttaminen Verkkosivusto
Lue siitä lisää Microsoft SharePoint-uutiset
Kuvagalleria Adobe Bridget -ohjelmalla
Harjoituskurssiesityksen otsikko
Otsikon asettelu Alaotsikko
Otsikon asettelu Alaotsikko.
Tervetuloa uuteen PowerPointiin
Sosiaalisen median kuvamalli
Esityksen transkriptio:

Lync Web App Pikaopas: Kokoukseen soittaminen Jos haluat soittaa kokouksen ääniosuuteen, noudata edellisen osion ohjeita, mutta varmista, että Lync Web App -laajennuksen asennusvaihtoehto ei ole valittuna. Valitse sitten Liity kokoukseen. Valitse Yhdistä kokouksen äänet -valintaikkunassa Haluan, että minulle soitetaan ja kirjoita puhelinnumero, johon kokous voi soittaa sinulle. Voit myös valita Soitan kokoukseen ja käyttää kokouskutsussa mainittua puhelinnumeroa ja neuvottelutunnusta. Pikaopas: Lync Web App Lync-kokoukseen osallistuminen tietokoneen ääntä käyttäen Jos sinulla ei ole Lync 2013:a, voit liittyä Lync-kokoukseen Lync Web Appin avulla. Huomaa, että sinun ei tarvitse ladata eikä asentaa mitään. Napsauta vain kokouspyynnössä olevaa linkkiä ja noudata sivun ohjeita. Valitse kokouskutsussa Liity Lync-kokoukseen. Kun Lync Web App avautuu, tee jokin seuraavista: Jos haluat liittyä vieraana, kirjoita nimesi tekstiruutuun ja valitse Liity kokoukseen. Jos kokouspyyntö on tullut omassa organisaatiossasi olevalta henkilöltä, voit valita Kirjaudu sisään, jos olet järjestäjän yrityksestä. Kirjoita sen jälkeen käyttäjänimi ja salasana, joita käytät organisaatiosi verkkoon kirjautuessasi. Varmista, että valitset Asenna Lync Web App -laajennus -vaihtoehdon, joka vaaditaan videokuvaa ja tietokoneen ääntä varten. Laajennus sallii myös näytön jakamisen, jos olet esittäjänä. Videonäytön hallinta Jos tietokoneeseesi on kytketty kamera, voit jakaa videosi kokouksen aikana napsauttamalla -kuvaketta. Kamera vaaditaan vain, jos haluat jakaa oman videosi; muiden videoiden katselu ei edellytä sitä. Kokouksen järjestämistavasta riippuen siirryt joko odotustilaan tai suoraan kokoukseen. Jos siirryt odotustilaan, vain esittäjä voi hyväksyä sinut kokoukseen. Kun sinut on hyväksytty kokoukseen, voit käyttää joko tietokoneesi kaiuttimia ja mikrofonia tai erillisiä kuulokkeita. Tärkeää: Lue tämä ohjeaihe, jotta opit määrittämään ja testaamaan äänilaitteet. © 2012 Microsoft Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään.

Asettelun valitseminen Työpöydän tai avoinna olevan ohjelman jakaminen Voit valita tietyn sisältö-, esittäjä- tai osallistujanäkymän kokoustyypin mukaan. Valitse kokouksen oikeassa alareunassa Valitse asettelu: Valikoimanäkymä näyttää kaikkien osallistujien kuvat ja videot. Esittäjän näkymä näyttää ainoastaan nykyisen puhujan kuvan tai videon. Esitysnäkymä näyttää ainoastaan kokouksen jaetun sisällön, kuten jaetun näytön. Työpöydän tai avoinna olevan ohjelman jakaminen Jos olet esittäjä, voit kokouksen aikana jakaa työpöytäsi tai yhden tai useampia avoinna olevia ohjelmia. Osoita kohtaa Jaa työpöytä valitsemalla Työpöytä. Kokousikkunaan tulee näkyviin teksti Jaat parhaillaan seuraavaa: Työpöytä, ja työpöytä näkyy keltaisissa kehyksissä. Jos haluat jakaa ohjelman, valitse Ohjelma ja sen jälkeen jaettavat ohjelmat. Valitse sen jälkeen Esitä. Jakamisistunnon aikana näytön ylälaidassa näkyy jakamisen työkalurivi. Voit piilottaa sen tai tuoda sen näkyviin napsauttamalla nastakuvaketta. Voit jakaa jakamisistunnon hallinnan toisen osallistujan kanssa valitsemalla ANNA HALLINTA. Voit ottaa hallinnan takaisin milloin vain valitsemalla ANNA HALLINTA ja valitsemalla sitten Ota hallinta takaisin. Lopeta jakamisistunto valitsemalla työkaluriviltä Lopeta esitys. Kokouksen osallistujien hallinta Jos olet esittäjä, saat näkyviin osallistujien hallintaan liittyvät asetukset napsauttamalla -kuvaketta. OSALLISTUJAT-välilehdessä näkyy osallistujaluettelo. Napsauta osallistujaa hiiren kakkospainikkeella ja valitse Vaimenna, Poista vaimennus, Poista tai Aseta osallistujaksi/esittäjäksi. Voit kutsua lisää osallistujia kokouksen aikana. Valitse TOIMINNOT. Voit kutsua osallistujia käyttämällä heidän puhelinnumeroitaan valitsemalla Kutsu puhelinnumerolla. Jos haluat kutsua osallistujia sähköpostitse, valitse Kutsu sähköpostilla. Jos haluat piilottaa osallistujien nimet videoista tai kuvista, valitse Piilota henkilöiden nimet. Voit vaimentaa kaikki osallistujat samanaikaisesti valitsemalla Vaimenna käyttäjäryhmä. PowerPoint-esityksen jakaminen Osoita kohtaa ja valitse sitten PowerPoint. Valitse ja avaa jaettava esitys valitsemalla Valitse esitettävä PowerPoint-esitys -valintaikkunassa Selaa. Voit liikkua diasta toiseen kokousikkunan alapuolella olevilla nuolilla. Valitsemalla PIKKUKUVAT voit valita tietyn dian ja valitsemalla HUOMAUTUKSET saat näkyviin esittäjän muistiinpanot. Valitsemalla -kuvakkeen dian oikeassa yläreunassa saat näkyviin huomautustyökalurivin, ja voit käyttää esimerkiksi korostuskeinoja, leimoja ja laserosoitinta. Esitys voi sisältää upotettuja linkkejä. Ennen kuin napsautat niitä esityksen aikana, piilota kaikki esityksen huomautukset napsauttamalla huomautustyökalurivin Piilota huomautukset -komentoa.