Piirileiri Kosmos’15.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
-23. maailmanjamboree järjestetään Japanissa Yamaguchin maakunnassa Leirille odotetaan noin partiolaista yli 150 maasta. -Maailmanjamboree.
Advertisements

 Leiri , sudarileiri  Raksaleiri ja purkuleiri  Paikkana Evon suurleirialue Hämeenlinnassa  Neljä alaleiriä:
Kevät on se hankalaa kun jäät sulaa keväällä koemme todellista jääpulaa avantoa ei ole silloin missään minne mennä lämpimissään.
Grönroosin luokassa, äidinkielen tunnin alussa. Abien oporeissut • Pori, Satakunnan korkeakoulut (n. klo ) • Helsinki, Studia-messut.
Leiritermejä • Savu eli leirilippukunta, numero 213 • Kylä = 7 – 8 savua, meillä Rock • Alaleiri = 4 – 6 kylää, meillä Raffu • Leiri = neljä alaleiriä.
Suurjuhla – Storfest Tampere - Tammerfors.
Kesän kisat •Kaikkiin kilpailuihin ilmoittaudutaan omatoimisesti kautta (pois lukien viestit ja seuraottelut)
Pohjanmaan Partiolaiset Syyskokous
-23. maailmanjamboree järjestetään Japanissa Yamaguchin maakunnassa Leirille odotetaan noin partiolaista yli 150 maasta. -Ennen.
Myötäilta I materiaali
Partiolaisten vanhemmille
LÄHIALUEYHTEISTYÖ Järvi-Suomen Partiolaiset ry
Lounais-Suomen Partiopiirin piirileiri
Hannu Keränen & Tiitus Lahti
Gloria LadyCup Karsintakisojen järjestäminen. Gloria LadyCup pähkinänkuoressa •Golfliiton Ladygolftoimikunnan järjestämä vuosittainen Ryder Cup -tyyppinen.
Ubiikki Maunula? •Tuttujen ja olemassa olevien välineiden hyödyntäminen •Palveluiden ja toimintojen käyttäminen esim. Maunulan kotisivujen ja kännykän.
Lappileiri Perustiedot  Leirille saavat osallistua myös Zombit, ennakkotiedoista poiketen, jotta osallistujamäärä ei jää liian alhaiseksi. Leiri.
Tietoa HuimaHemmolle 2: Eri ryhmien ilmoittautuminen Huimalle.
LÄHIALUEYHTEISTYÖ Järvi-Suomen Partiolaiset ry
Suunta 12˚ Miten lisään ilmoittautumisen Polkuun? Ohje Suunnanantajalle.
Ahava Lapin Partiolaisten piirileiri. Ahava Lapin Partiolaisten piirileiri Järjestetään Inarin Kutturassa pääsiäisenä – (perjantai–maanantai)
• Tarpojat, samoajat, vaeltajat, johtajat 9 päivää 29.7.–6.8.
Nuorten ja nuorten aikuisten viestintästrategia Miksi?Kenelle?Miten?Mitä?
-Jäseniä (Kaupungissa 54627) -Ikäluokka vuotiaat Mikkelin hiippakunta -Hallinnollisesti 6 alueseurakuntaa, nuorisotyö hoidetaan keskitetysti.
Polun pyöreä pöytä Eero Tuomenoksa Polku Eero Tuomenoksa Ohjelma 18:00 Polun tämän hetken tilanteen esittely 18:50 Polun kehityssuunnat.
Tiedonhakutehtävä Niina Kostiainen, T11ANM.
FC Kontu Iltapäiväkerhotoiminta. FC Kontu -Olemme olleet EasySport toiminnassa mukana alusta saakka -Helsingin kaupungin liikuntavirasto kartoitti yhteistyöhön.
Myötäilta III materiaali. Tässä paketissa Mikä Myötäilta? Kuinka paljon porukkaa tulossa Myötäpäiville? Myötäilta 3:paraatiin valmistautuminen.
Otsikko Kevät 2013 PAOK paokhanke.ning.com #paokhanke (Twitter) facebook.com/PAOK-verkosto.
Päivi Koski-A. Suomalais-venäläinen koulu
Mistä voit anoa hyväksilukuja? muissa oppilaitoksissa suoritettuja kursseja aktiivinen koulun ulkopuolinen toiminta: esim. järjestö-, kulttuuri-, ohjattu.
Järjestöpäivät. Romanifoorumin löydät netistä:
Rotary Nuorisovaihto – RYE piiri 1390 Mikko Hörkkö
Osallistujat IST-tapaaminen 15 ja Tiia Hintsa, Unit & IST support.
ITKY104 IT kaikkialla, 2 op Alku- ja perusinfo
Järeä-Granin VJ-kurssi 2010
Lippukunnan organisaatio
NHLpk:n Vanhempaininf o Auditorio Hallitus 2015 Tiedonkulku Mukaan toimintaan? Henriikka Kuksa-jäsenrekisteri Yleiset ohjeet retkille ja leireille.
Sosiaalinen media: kun 500 miljoonaa ihmistä hajosi FaceBookiin.
Piirileiri Kosmos’15.
Ryhmänohjaajakoulutus
Roihu2016.fi. ROIHU FINNJAMBOREE 2016 Rakennusleiri ROIHU Purkuleiri – leiriläistä KV-vierasta 2.
Joulukampanja Vuoden 2015 kampanjan ”uutuudet” Nettimyynti Avainlippu Tilausjärjestelmä Kuksan kautta.
Barents ja BRYC? Pikaopas nuorisovaltuustoille kotialueen kansainvälisyydestä Tehnyt: Sunna Kokkonen
PaVen leiri - Kisakallio PaVen leiri - Kisakallio  Kevätleirille voi saapua koko perheen voimin – vanhemmat ja sisaret tervetulleita 
"En olekaan ainoa, jolle on tapahtunut tämmöistä” Lapsiperheiden suruleiri kuoleman kohdanneiden perheiden tukena Tarja Huttunen ja Hanne Malkki Espoon.
Rauman alueen perhepartio Mitä, miksi, miten?.  Toiminta tarkoitettu perheille, joissa on alle kouluikäisiä lapsia  Kerran kuukaudessa tapahtuvaa toimintaa,
Miten viestiä medialle partiosta? Laura Aimola Miten viestiä medialle partiosta? / Lippukuntapäivä
MITÄ PARTIO ON? Kavereita - Yhdessä tekemistä - Kaikille avointa - Vapaaehtoistoimintaa.
VIESTINTÄ.
Käsityötoiminta 2017.
Partion arvokeskustelu
100 uutta tapaa tehdä partiota
Teiska-Partion leirimatka Kanadaan kesällä 2018.
Vaajakosken koulun Vanhempainyhdistys Sokkeli ry
Yleistä , Hepohiekalla
Liverpool international academy
Partion arvokeskustelu
KAIKKIEN AIKOJEN PIIRILEIRI
Yhteisvastuukeräyksestä
Turvassa?!.
Tanssimme lapaduu, lapaduu, lapaduu. lapa-dapa-duu - HEI!
Lions Pass the Plate #lionspasstheplate
VIELÄ EHDIT MUKAAN! Ilmoittautuminen jatkuu asti.
Lahden Judoseura Valmennus Kesä 2018
Rohkeutta Ystävyyttä Sinnikkyyttä Kekseliäisyyttä Elämyksiä
Hämeen partiopiirin piirileiri Evolla
Tervetuloa(lippukunnan/ryhmän nimi) Tammileiri-infoon
Lahden Judoseura U13/15 Valmennus
Vanhempainilta päivämäärä
Esityksen transkriptio:

Piirileiri Kosmos’15

Leirit ovat parasta partiota! Seikkailuja, elämyksiä ja muistoja loppuelämäksi Kuva: piirileiri Suunta12

Kosmos’15-faktat Mikä? Kosmos ’15 on Järvi-Suomen Partiolaisten kolmas piirileiri ja piirin partiovuoden 2015 päätapahtuma. Leirille odotetaan 1 800 partiolaista Järvi-Suomen Partiolaisten alueelta sekä ulkomaalaisia vieraita. Missä? Pistohiekan upeissa rantamaisemissa, Puumalassa, Saimaan rannalla Milloin? 29.7.-5.8.2015 lyhyt leiri 1.-5.8.2015 (sudenpennut ja seikkailijat) rakennusleiri 25.-28.7. ja purkuleiri 6.-7.8.2015

Mitä kaikkea Kosmos on? Teemana maailmankaikkeus Kestävä kehitys, kulttuurien kohtaaminen ja Saimaa näkyvät leirillä voimakkaasti

Lähtisinkö leiriläiseksi? Leiriläiset osallistuvat Kosmoksella oman ikäkautensa ohjelmaan Ohjelmalaaksot: Vesi, Seikkailu, Tähtitiede, Kädentaidot Lisäksi pop up -ohjelmia, yhteisohjelmia ja palvelutehtäviä Leirillä pääset kokemaan ison piirin ison leirin tunnelmaa, ja ystävystymään muihin lippukuntiin kuuluvien ja ulkomaalaistenkin partiolaisten kanssa. Myös ei-vielä-partiolaisilla on mahdollisuus osallistua leirille

Partiolaisen vanhemmalle Voisiko Kosmos olla koko perheen juttu? Myös vanhemmat ovat tervetulleita leirille. Partio on kaikenikäisten harrastus, ja Kosmos’15 hieno mahdollisuus harrastaa jotain yhdessä. Leirillä on myös perheleiri. Leirin vierailupäivä on lauantaina 1.8., ja silloin kotiväellä ja ystävillä on mahdollisuus päästä nauttimaan leiritunnelmasta. Vierailupäivämaksu (10 €/hlö, 3-6 -vuotiaat, 5 €/hlö).

Leiripestiin? Kosmos’15 toteutetaan pääosin vapaaehtoisten voimin. Leiripestit on suunnattu erityisesti vaeltajille ja aikuisille, mutta ne kuuluvat myös samoajien ohjelmaan. Avoimista pesteistä tiedotetaan leirin netti- ja Facebook-sivuilla. Leirillä on myös johtajaohjelmaa: koulutus- ja keskustelutilaisuuksia, sovellettuja ohjelmalaaksopisteitä sekä johtakahvilan teemailtoja. Samoajilla, vaeltajilla ja aikuisilla on voimassa kesätyötakuu, eli jos osallistumisen joutuu perumaan kesätöiden vuoksi tai et saa kesälomaa leirin ajaksi, osallistuminen on mahdollista perua veloituksetta toukokuun 2015 loppuun asti.

Kosmos tällä hetkellä Suunnittelu on jo vauhdissa, ja kevään mittaan leiri tulee näkymään yhä enemmän Leirin nettisivuilta löytyy jo paljon tietoa ja esimerkiksi toimintavinkkejä kokouksiin

Miten mukaan? Ilmoittautuminen: Leirimaksut: Kaikki leirille osallistuvat (myös ei-jäsenet ja perheleiriläiset) täyttävät ilmoittautumislomakkeen ja toimittavat sen allekirjoitettuna oman lippukunnan Kosmoscoutille 15.3.15 mennessä. Ilmoittautumislomake löytyy Liplatus 4/14 jäsenlehdestä sekä leirin kotisivulta: www.kosmos15.fi. Leirimaksut: Pitkä leiri (29.7.-5.8.) 185 € Lyhyt leiri (1.-5.8.) 115 € Leirimaksuista tarkempaa tietoa ilmoittautumislomakkeella Leirimaksut maksetaan lippukuntaan, joka ilmoittaa lippukuntakohtaisesti eräpäivän tai eräpäivät.

Pysy kuulolla! www.kosmos15.fi Omassa lippukunnassasi on nimetty Kosmoscoutti, joka tiedottaa leiristä ja jolta saat tietoa oman lippukuntasi osallistumisesta leirille. Leirikirje lähetetään jokaiselle leiriläiselle kotiin kesäkuussa. Kosmos’15-leiristä tullaan tiedottamaan Liplatuksessa, leirin nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa: Facebook: Kosmos´15 Järvi-Suomen Partiolaisten piirileiri https://www.facebook.com/kosmos15 Instagram: @partiokosmos15 Twitter: @partiokosmos15 www.kosmos15.fi

Lähdethän sinäkin ensi kesän parhaalle leirille!