Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Rauman alueen perhepartio Mitä, miksi, miten?.  Toiminta tarkoitettu perheille, joissa on alle kouluikäisiä lapsia  Kerran kuukaudessa tapahtuvaa toimintaa,

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Rauman alueen perhepartio Mitä, miksi, miten?.  Toiminta tarkoitettu perheille, joissa on alle kouluikäisiä lapsia  Kerran kuukaudessa tapahtuvaa toimintaa,"— Esityksen transkriptio:

1 Rauman alueen perhepartio Mitä, miksi, miten?

2  Toiminta tarkoitettu perheille, joissa on alle kouluikäisiä lapsia  Kerran kuukaudessa tapahtuvaa toimintaa, jossa jokaisella kerralla erilainen sisältö  Partioperinteet, kuten sisaruspiiri, vahvasti mukana toiminnassa Mitä?

3  Alle kouluikäisille tarjotaan jo paljon erilaisia harrastuksia, miksei siis myös partiota?  Annetaan koko perheelle mahdollisuus nauttia yhdessä tekemisestä  Uusia ystäviä sekä lapsille että vanhemmille  Sitoutetaan myös aikuiset harrastukseen Miksi?

4  Alueen yhteistä toimintaa, ei rasita yksittäistä lippukuntaa ja sen vähiä johtajaresursseja  Järjestäjät itse ovat myös perhepartiolaisia, intressi järjestää toimintaa suurempi  Pääosin ilmaista toimintaa  Avointa kaikille, ei ennakkoilmoittautumista, ei jäsenvaatimusta, kynnys osallistua erittäin matala Miten?


Lataa ppt "Rauman alueen perhepartio Mitä, miksi, miten?.  Toiminta tarkoitettu perheille, joissa on alle kouluikäisiä lapsia  Kerran kuukaudessa tapahtuvaa toimintaa,"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google